mm canım. Ben 11 haftalıkken yapıtrmıştım, benim bebişin ensesi 1 mm çıktı. Ya ben bu haftadan itibaren çıkarmaya başladım ya, acaba bebeğime bişey mi oldu, çok tedirginim.
mm canım. ben 11 haftalıkken yapıtrmıştım, benim bebişin ensesi 1 mm çıktı. ya ben bu haftadan itibaren çıkarmaya başladım ya, acaba bebeğime bişey mi oldu, çok tedirginim.
korkma korkma bnde aynı oldum bızım mınıkler ortalıgı daha gelmeden karıştırmaya başaladılarrrAllahın izniyle bişi olmaz
olmasinnn olmasiiinn kimsenin bebisine biseycik olmasinnn.bn ck mutluyummm pazartesi gidiyorum artik doktoraaa.maasimi da aldim izin de aldimm.olleyyy yasasinnndua edin bnaaa,mutlu gdeyim mutlu doneyim dieee olleyyy
korkma korkma bnde aynı oldum bızım mınıkler ortalıgı daha gelmeden karıştırmaya başaladılarrrAllahın izniyle bişi olmaz
İnşallah dediğin gibidir. ya bu sefer sabredim, cuma doktordayım. bi daha böyle tedirgin olursam özele gitcem bakcam bebişime. devlete gidiyorum, ayda bir çağırıyo.Korkma ya öyle tedirgin olcak bir durum yok bazılarının 9 ay boyunca bazılarının belli haftadan sonra oluyormuş mide bulantıları benim hiç olmadı bende cok tedirgin olmuştum miden bulanınca canlı sağlıklı oluyor diyorlardı bende hemen doktora gidip sordum herkesin bünyesi farklı olur dedi tamam canım benim
olmasinnn olmasiiinn kimsenin bebisine biseycik olmasinnn.bn ck mutluyummm pazartesi gidiyorum artik doktoraaa.maasimi da aldim izin de aldimm.olleyyy yasasinnndua edin bnaaa,mutlu gdeyim mutlu doneyim dieee olleyyy
inş.cnm hyrlı hbrlerle donersın çok şanlısın ya çalışıon maaşınıda almışşın bn 1 sene olcak iş bulamadım bu satten sonrada kımse almazzz bıraz sıkıntı oluo =(
ben de bebek biraz büyüsün, kreşe verip çalışmak istiyorum. inşallah buluruz güzel bi iş canım. ben aslında yabancı dil öğretmeniyim
senin güselmişşş bölüm şuan yapıosn demi bnm tasarım grafıker
kursa yazıldım ve grafik bölümünü bitirdim ama gerisi kaldı hamile olunca normalde bil. programlama okudum ama hala kendi işimi yapmıyorumdeneyimim yok die yine başka bi işe girdiiim
benim kuzenime de önce kız demişlerdi, sonra erkek olduğunu öğrendiler. sanırım 20. haftasında net öğrendiselam kızlaar ben geldiim
annem sabah sabah bişeyler didi kafam karıştı yaa annem rüya görmüş denizde güya badeyle yüzüyomuş yüzerkene eline pipi gelmiş demiiş aa bu kızdı pipisi var erkek falan demişannemin rüyalarıda çıkar haniii ööfff kuzenin oğluna önce kız demişlerdi pipisi küçükmüş daha sonra erkek didilerdi ööfff kafam karıştı yaaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44:
senin güselmişşş bölüm şuan yapıosn demi bnm tasarım grafıker
kursa yazıldım ve grafik bölümünü bitirdim ama gerisi kaldı hamile olunca normalde bil. programlama okudum ama hala kendi işimi yapmıyorumdeneyimim yok die yine başka bi işe girdiiim
nerden mezunsunnn cnmm hangı programlrı
bılıon
benim kuzenime de önce kız demişlerdi, sonra erkek olduğunu öğrendiler. sanırım 20. haftasında net öğrendi
selam kızlaar ben geldiim
annem sabah sabah bişeyler didi kafam karıştı yaa annem rüya görmüş denizde güya badeyle yüzüyomuş yüzerkene eline pipi gelmiş demiiş aa bu kızdı pipisi var erkek falan demişannemin rüyalarıda çıkar haniii ööfff kuzenin oğluna önce kız demişlerdi pipisi küçükmüş daha sonra erkek didilerdi ööfff kafam karıştı yaaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44:
ck sagolll canmm Insallah.neden bu saatten snra almasinlar ki.aramaya devam et.bnde smdi burda calisiom ama esim asker baska yere gidince napicam die kara kara dusunuom..inş.cnm hyrlı hbrlerle donersın çok şanlısın ya çalışıon maaşınıda almışşın bn 1 sene olcak iş bulamadım bu satten sonrada kımse almazzz bıraz sıkıntı oluo =(
kerata benle şimdiden oyun mu oynuyo yani? beni korkutmak ha? bi ceza düşünmeliyim.
İnşallah dediğin gibidir. ya bu sefer sabredim, cuma doktordayım. bi daha böyle tedirgin olursam özele gitcem bakcam bebişime. devlete gidiyorum, ayda bir çağırıyo.
Amin canım. Çok sevindim, nihayet. güzel haberlerle bekliyoruz seni. cinsiyetini de öğrenirsin inşallah.
Çocuk cinsiyet tespit cetveli
kızlarrrrrrrrr cinsiyet cetvelliiiimişşşşşşşşşşşşşşşşşş yapınnn bakınnn
Çocuk cinsiyet tespit cetveli
kızlarrrrrrrrr cinsiyet cetvelliiiimişşşşşşşşşşşşşşşşşş yapınnn bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?