2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mm canım. Ben 11 haftalıkken yapıtrmıştım, benim bebişin ensesi 1 mm çıktı. Ya ben bu haftadan itibaren çıkarmaya başladım ya, acaba bebeğime bişey mi oldu, çok tedirginim.

korkma korkma bnde aynı oldum bızım mınıkler ortalıgı daha gelmeden karıştırmaya başaladılarrr Allahın izniyle bişi olmaz

mm canım. ben 11 haftalıkken yapıtrmıştım, benim bebişin ensesi 1 mm çıktı. ya ben bu haftadan itibaren çıkarmaya başladım ya, acaba bebeğime bişey mi oldu, çok tedirginim.

Korkma ya öyle tedirgin olcak bir durum yok bazılarının 9 ay boyunca bazılarının belli haftadan sonra oluyormuş mide bulantıları benim hiç olmadı bende cok tedirgin olmuştum miden bulanınca canlı sağlıklı oluyor diyorlardı bende hemen doktora gidip sordum herkesin bünyesi farklı olur dedi tamam canım benim

korkma korkma bnde aynı oldum bızım mınıkler ortalıgı daha gelmeden karıştırmaya başaladılarrr Allahın izniyle bişi olmaz

olmasinnn olmasiiinn kimsenin bebisine biseycik olmasinnn.bn ck mutluyummm pazartesi gidiyorum artik doktoraaa.maasimi da aldim izin de aldimm.olleyyy yasasinnndua edin bnaaa,mutlu gdeyim mutlu doneyim dieee olleyyy

olmasinnn olmasiiinn kimsenin bebisine biseycik olmasinnn.bn ck mutluyummm pazartesi gidiyorum artik doktoraaa.maasimi da aldim izin de aldimm.olleyyy yasasinnndua edin bnaaa,mutlu gdeyim mutlu doneyim dieee olleyyy

inş.cnm hyrlı hbrlerle donersın çok şanlısın ya çalışıon maaşınıda almışşın bn 1 sene olcak iş bulamadım bu satten sonrada kımse almazzz bıraz sıkıntı oluo =(

kerata benle şimdiden oyun mu oynuyo yani? beni korkutmak ha? bi ceza düşünmeliyim.
İnşallah dediğin gibidir. ya bu sefer sabredim, cuma doktordayım. bi daha böyle tedirgin olursam özele gitcem bakcam bebişime. devlete gidiyorum, ayda bir çağırıyo.

Amin canım. Çok sevindim, nihayet. güzel haberlerle bekliyoruz seni. cinsiyetini de öğrenirsin inşallah.

inş.cnm hyrlı hbrlerle donersın çok şanlısın ya çalışıon maaşınıda almışşın bn 1 sene olcak iş bulamadım bu satten sonrada kımse almazzz bıraz sıkıntı oluo =(

ben de bebek biraz büyüsün, kreşe verip çalışmak istiyorum. inşallah buluruz güzel bi iş canım. ben aslında yabancı dil öğretmeniyim

selam kızlaar ben geldiim
annem sabah sabah bişeyler didi kafam karıştı yaa annem rüya görmüş denizde güya badeyle yüzüyomuş yüzerkene eline pipi gelmiş demiiş aa bu kızdı pipisi var erkek falan demiş annemin rüyalarıda çıkar haniii ööfff kuzenin oğluna önce kız demişlerdi pipisi küçükmüş daha sonra erkek didilerdi ööfff kafam karıştı yaaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44:

senin güselmişşş bölüm şuan yapıosn demi bnm tasarım grafıker

kursa yazıldım ve grafik bölümünü bitirdim ama gerisi kaldı hamile olunca normalde bil. programlama okudum ama hala kendi işimi yapmıyorum deneyimim yok die yine başka bi işe girdiiim

benim kuzenime de önce kız demişlerdi, sonra erkek olduğunu öğrendiler. sanırım 20. haftasında net öğrendi
senin güselmişşş bölüm şuan yapıosn demi bnm tasarım grafıker

yok çalışmıyorum. Tc vatandaşı olmadığım için memurluk sınavına giremedim. Benim eşim de grafikerdi, şimdi dekoratör.

kursa yazıldım ve grafik bölümünü bitirdim ama gerisi kaldı hamile olunca normalde bil. programlama okudum ama hala kendi işimi yapmıyorum deneyimim yok die yine başka bi işe girdiiim

Şu deneyim meselesine gıcık oluyorum. anamızın karnından deneyimle doğmuyoruz heralde. benim de başıma çok geldi. o yüzden bıraktım en son, oturdum evde. zaten diplomamı aldım, evlendim. ve hiç çalışmadım.

nerden mezunsunnn cnmm hangı programlrı
bılıon

dil olarak artık köremiş bi şekide c# ve visual basic
grafik prgramlarında photoshop illustrator dreamweaver corel falanda kurcaladım biraz yapabiliyorum o kadar süleyman demirel ünv. mezunum ama mezun olduğumdan beri hep uğraştım ama olmadı bende artık uğraşmıyorum napiim kader kısmet diyorum artık

benim kuzenime de önce kız demişlerdi, sonra erkek olduğunu öğrendiler. sanırım 20. haftasında net öğrendi

valla bilmiyorum kafam çok karıştı neyse bidahaki ay gidicem o zaman kesinleşir:44::44:

Son düzenleme:

kuzum içini rahat tutt :)) iki doktora gittin sen ikiside hiç ihtimalli konuşmadıki sana direk kız dedilerrr :)))
inşş gelio bade'mimiz değişmez canım sen içini ferah tut :)))

günaydın herkese
cinsiyet cetveline göre kız çıktı bana
ama ben bilmiyorum henüz cinsiyeti
hayırlısı olsun

ck sagolll canmm Insallah.neden bu saatten snra almasinlar ki.aramaya devam et.bnde smdi burda calisiom ama esim asker baska yere gidince napicam die kara kara dusunuom..

Insallah once iyi haberini alayim snrada cnsiyeti:))

korkma nolcakk bebisin saglikliii,cok cok kiyafetleri degistiricennn:))rubett gidiyorumm pazrtesi doktora gidiyorummm

bde saka bi yana kiz gorduyse buyuk htimal kiz olucak o cok nadiren yanlis biliolar..bebisin saglikli bak ne guzel bsinci aya girrdik.bnde gdeyim geleyim Insallah bnmkide sagliklidirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…