2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum içini rahat tutt :)) iki doktora gittin sen ikiside hiç ihtimalli konuşmadıki sana direk kız dedilerrr :)))
inşş gelio bade'mimiz değişmez canım sen içini ferah tut :)))

ay canım kuzeninde oğluna 2 ay kız dediler hemde kesin falan demişlerdi ama 2 drda çok iyi ama pipisi çok küçük olursa yanılabiliyolarmış anne ne söylüyon die kızdım ama kafam karıştı ama ama ama ben ne güzel fırfırlı donlar hazırlıcaktım birsürü fırfır aldım taşlar falan öööffffffffffffffffffffff olamasıın yaa :85:

aaayyyy hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsiin inşallaahh canıım

bu takvimde ileri doğru 9 sayılıyo dimi o zaman kız çıkıyooo bunda da

aha bunda erkek çıktı bendee bakalımm ne olucak bi kesinleşseydii :)))
bana kız çıktı:44: zaten bu takvimlerde bana hep kız çıkıyo. hcg değerine göre de kız.
bnm yıne erkek çıktı
bu hangı yasta hangı kromozom salgılandığını kız erkek ona göre yorumlanmışş

bu aynı çin takvimi gibi işte.

slmmmmmmmmm
hastalıktan gözümü açamasam da uyanmak ve birşeyler yemek zorundaydım bebeğim için......
içim almasa da biraz peynir ekmek yedim ve 1 bardak süt içtim.....şimdi midem bulanıyorrrrrrrr,kötüyüm kızlar ((((

geçmiş olsun cnmm ben 1 ay önce öle oldum ya ölüom sandım bak bol bol portakal suyu limonsuyu mandalin suyu hepsini sık suyunu hiç sürelki miden bulancak bılıom ama ıkı güne düzelicen sabah öle akşam iç ıkı gün bak üçüncü gün taş gibi olcan yat dınlen sürekli iç

sağol canım öyle yapayım ben....babamız da geç gelecek bugün amannnnnnn vallahi yerimden kalkmaya üşeniyorum...
mak. durdu ben çamaşırımı asayım da geleyim....

ben mandalina bile yiyemiyorum kaç defa çıkardım....

Merhaba kızlar ben de 13 hafatalık gebeyim..Midem bulantım ve çıkarmalarım gece gündüz devam ediyor..Sürekli yatıyorum hiç bir iş yapamıyorum..Duş bile alamıyorum..Yardım lütfen benim gibi olan var mı ?

çamaşırımı astım geldim.....
ikili testinde ki serbest beta hcg ye. göre cinsiyeti tutan var mı aramızda?????
benim sonucumda free beta hcg: 8.57 ng/ml yazıyor

ranacım seninde bayağı zormuş Allah'ım yardım etsin ne diyeyim inşallah çabucak atlatırsın.....

Son düzenleme:

ay kiyama canm ya valla hic mide bulantisi yasamadim ama nasil biseymis bu bukadar hayati engelliyr.hayallah bi yemek sodasinin icine limon katip biraz da seker ve su filan iyi gelirmiki zarari yksa bi arastirip denesen???annem midem bulandiginda bna hep onu icirirdi ama hamile degilken

Merhaba canım. bende gece gündüz devam etmiyo, sabahları veya öğlen 1-2 defa çıkarıyorum. iştahsızım, yiyemiyorum. çikolatalı şeker yiyorum bayılmıyim diye, onu da çıkarıyorum. evde yalnızken duşa girme derim ben. bayılırsın Allah korusun. dikkat et kendine, dinlen bol bol.

canım şimdi okudum Rabbim hayırlısını nasip etsin.....kendini strese sokma,bebişin de etkilenmesin....

yok canm nie zehirlenesin ama bi doktorunu ara gel derse de git bi...
Aklıma herşey geliyo işte. doktorum numara vermiyo. devlet olduğu için de randevusuz giremiyorum. sağlık ocağına gittim geçen, ordaki doktor da p.tesi gelcekmiş. p.tesi ona bi söylim, devam ederse acilden giriş yapcam artık.
ranacım seninde bayağı zormuş Allah'ım yardım etsin ne diyeyim inşallah çabucak atlatırsın.....

Saol canım. inşallah. yine bebek iyi olsun da ben dayanırım bi şekilde

aayy canlarım beniiim çok geçmiş olsun ben şükür meeşşaallah diyin ara ara kusuyodum onlarda geçti çok zor oluyo iki gün çektim o bile canıma okudu

canımm bende aynı snein gibiyimmm benim 5 haftamdan beri böylee artık hiç bişi yapma hevesim kalmadııı zaten çok zayıfım bütün enerjim bitti (((
dediğin gibi sürekli yatıorum hiç bişi yapamıorum hiç bişi yiyemiorum ( sürekli bulantı ve çıkarma var doktorlar hiç bişi yapmıoo vee ben deli olucam artık 3 ayda geçer diolar 3 ayı geçtim hala geçmediii (

kızkardeşim beni almaya geliyor kızlar
eşim geç geleceği için evde tek olmayayım diye annemlere geçeceğim.....yemek falan derdim de yok nasılsa....
haydin görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…