kuzum içini rahat tutt :)) iki doktora gittin sen ikiside hiç ihtimalli konuşmadıki sana direk kız dedilerrr :)))
inşş gelio bade'mimiz değişmez canım sen içini ferah tut :)))
ck sagolll canmm Insallah.neden bu saatten snra almasinlar ki.aramaya devam et.bnde smdi burda calisiom ama esim asker baska yere gidince napicam die kara kara dusunuom..
Insallah once iyi haberini alayim snrada cnsiyeti:))
korkma nolcakk bebisin saglikliii,cok cok kiyafetleri degistiricennn:))rubett gidiyorumm pazrtesi doktora gidiyorummm
bana kız çıktı:44: zaten bu takvimlerde bana hep kız çıkıyo. hcg değerine göre de kız.aha bunda erkek çıktı bendee bakalımm ne olucak bi kesinleşseydii :)))
bnm yıne erkek çıktı
bu hangı yasta hangı kromozom salgılandığını kız erkek ona göre yorumlanmışş
slmmmmmmmmm
hastalıktan gözümü açamasam da uyanmak ve birşeyler yemek zorundaydım bebeğim için......
içim almasa da biraz peynir ekmek yedim ve 1 bardak süt içtim.....şimdi midem bulanıyorrrrrrrr,kötüyüm kızlar((((
geçmiş olsun cnmm ben 1 ay önce öle oldum ya ölüom sandım bak bol bol portakal suyu limonsuyu mandalin suyu hepsini sık suyunu hiç sürelki miden bulancak bılıom ama ıkı güne düzelicen sabah öle akşam iç ıkı gün bak üçüncü gün taş gibi olcan yat dınlen sürekli iç
geçmiş olsun cnmm ben 1 ay önce öle oldum ya ölüom sandım bak bol bol portakal suyu limonsuyu mandalin suyu hepsini sık suyunu hiç sürelki miden bulancak bılıom ama ıkı güne düzelicen sabah öle akşam iç ıkı gün bak üçüncü gün taş gibi olcan yat dınlen sürekli iç
ben mandalina bile yiyemiyorumkaç defa çıkardım....
oooooo okadar yani allah yrdm etsn normlde mandaln rahatlatır ama
evet ya, sorma. ben de o yüzden tedirginim işte. acaba zehirleniyomuyum?off, şu anda da hiç iyi değilim. her an wc ye koşabilirim..
Merhaba kızlar ben de 13 hafatalık gebeyim..Midem bulantım ve çıkarmalarım gece gündüz devam ediyor..Sürekli yatıyorum hiç bir iş yapamıyorum..Duş bile alamıyorum..Yardım lütfen benim gibi olan var mı ?
Merhaba kızlar ben de 13 hafatalık gebeyim..Midem bulantım ve çıkarmalarım gece gündüz devam ediyor..Sürekli yatıyorum hiç bir iş yapamıyorum..Duş bile alamıyorum..Yardım lütfen benim gibi olan var mı ?
kizlarrr doktorumla konustum pazartesi geliomus dedim bnm basim doniyi dedi su iciyomusun yok dedim icmiyim,ahaaa iste dedi ck su icmeniz lazim bde tansiyonunu olctur yuksek cikmazsa bekle pazartesi gelicem kontrol edeyim.dedim bde bnm karnim ck az cikti ozaman kontrol etmemiz lazim dedi korktum yaaa,tembel karinca bna kizmasin ama adam sanki biseyden korkmus gibi dedi ozaman bakmamiz lazim dedi,olabilir filan demedi.ay nolur dua edin ya pazartesi gidicem artk doktora vala cinsiyet filan en sona kalsin dua edin bna saglikli oldugunu ogreneyim ama snrada cinsiyetini desin:))ay nasi gecicek pazar ve bugun smdiii???
Aklıma herşey geliyo işte. doktorum numara vermiyo. devlet olduğu için de randevusuz giremiyorum. sağlık ocağına gittim geçen, ordaki doktor da p.tesi gelcekmiş. p.tesi ona bi söylim, devam ederse acilden giriş yapcam artık.yok canm nie zehirlenesin ama bi doktorunu ara gel derse de git bi...
ranacım seninde bayağı zormuş Allah'ım yardım etsin ne diyeyim inşallah çabucak atlatırsın.....
canım şimdi okudum Rabbim hayırlısını nasip etsin.....kendini strese sokma,bebişin de etkilenmesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?