2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim de göbeğim birazcık çıkmıştı, ama şimdi yok gibi. acaba yine kilo verdim de ondanmı? ay yok kötü şeyler düşünmicem artık ya. cumaya kadar bitiririm kendimi

benim de göbeğim birazcık çıkmıştı, ama şimdi yok gibi. acaba yine kilo verdim de ondanmı? ay yok kötü şeyler düşünmicem artık ya. cumaya kadar bitiririm kendimi

bebekatak oldun sen bişi yoktur merak etme 4 aydan sonra belli oluomuş çogunlukta negusel kal aynı halınle benm karnım 7 aylık gıbı ben napıım korkuom bazen bnde bı sornmu var dıe vala abartmıorm yok bole karın

canım göbek konusunda hiç korkmaa zayıfsan bide kilo verdiysen ondan yoktur :)
bnmde hiç çıkmadı daha hatta düşün eşim ve arkadaşları bnmle dalga geçio sen hamile değilsin die inanmıolar ultrason resimleri olmasa inanmıcaklar hiçç
o biraz çıkmıştı diosun yhaa yemek yediğimizde falan biraz çıkıo sonra kusmalar bulantılar olunca geri gidioo bndede öle oluoo (((

benimde karnım çıktı ama hiç kilo almadım kızlar bide ben çok uyuşuk oldum ya ve bel ağrım çok fenaaa ne yapmam lazımm?

valla bnde dunden beri bakiom sanki gobegim kuculmus ama bn yemekte Maasallah oyle yiyorumki tek oglen yiyemiyorum o da isyerinin yemegi guzel olmu die..anlamadim bnami ole gelioki???

aayy canlarım beniiim çok geçmiş olsun ben şükür meeşşaallah diyin ara ara kusuyodum onlarda geçti çok zor oluyo iki gün çektim o bile canıma okudu
Saol tatlım. inşallah benim de geçer. sana da maşallah. nazar değmesin. // bu arada senin ikili sonucunda hcg değerin kaçtı?
aminn Insallahh ck heyecanli ve mutluyum Insallah bu mutlulugumun kotu bi haberle yikilmasini istemiyorum
İnşallah hepimizin bebişleri iyidir. Rabbim korusun hepsini.

ne güzel isim buldun buna bebekatak.

47 kiloyum canım. ben de sevinmiştim göbiş çıktı diye. bütün gün aynanın karşısına dikiliyodum
valla bnde dunden beri bakiom sanki gobegim kuculmus ama bn yemekte Maasallah oyle yiyorumki tek oglen yiyemiyorum o da isyerinin yemegi guzel olmu die..anlamadim bnami ole gelioki???

sen de zayıfsın heralde? bebişi görünce sevinçten unutmazsan doktoruna sor bunları da olurmu? ben daha cuma günü gitcem, çok var

ben zayifim uzun da boyluyum bebek orda yayildi gitti mi nedir ??gerci biraz var bnm ama bn 5.ayima girdim daha ck olmasi lazimmis gibime gelio...tamam sorarim ama soz vermiyorum heyecandan unutabilirim hatta bayilabilirimmesela bn 17. haftama girdim bitane kadife dar pantolonmu raht giyiyorum tek dugmesini kapamiom.kapasam kapanir ama bebek sikilmasin die ustten o kucucuk gobis firtlio sonra..ama kotlarimi hic denemedim bile.cnku bn ck dar giyerim zor da kapatirdim taa hamile degilken hiccc onlara el bile surmedim nezamandir.

merhaba kızlaaaar
göbek konusunda benım kılom var ama benımde cıkmadı
gören ne kadar zayıflamışsın diyor hatta
hiç hamile gibi değilim
ama 5. aydan sonra hızla büyüyo galiba
geçen baska bi topige bakmıstım 5. ayda baya baya büyümüştü göbüşleri

ben hala dar kot pantolonlarımı giyebiliyorum. ama artık giymemeyi düşünüyorum.

Ben de hiç hamile gibi değilim. bir taraftan böyle olması iyi. 5. ayda çıksın, 4 ay kalmış olcak doğuma ki, ben bu gidişle pek kilo alcağımı zannetmiyorum. ama artık umrumda da değil. kusmaktan bıktım. // senin miden nasıl oldu? senin de kötüydü diye hatırlıyorum

Canım artık doktora giderken su içmemek lazımidrar tobası dolunca bebiş sıkışıyor ve hareketleri kısıtlanıyor tam tersine iyce boşaltmak lazım

günaydın kızlar doktordan geldim benim bir oğluşum oluyor pipisini gördük

Maşallah canım darısı basımıza görünr iycene inşallah

günaydın hamişler nasılsınız??? kızlar çok dua edin bugün dr kontrolum var cücüğüm oturmaktan vazgeçip pozisyon değişitrmiş olsunda cinsiyetini öğrenelim artık

O zaman bol bol cikulata canım :)Vee sisk torbanı başalt birde ac olma tok git canım acken ve idar doluyken bebişler oynamıyo cok

nilfarrr sen kaç haftalıksınn

O zaman bol bol cikulata canım :)Vee sisk torbanı başalt birde ac olma tok git canım acken ve idar doluyken bebişler oynamıyo cok

benim doktorum da idrara sıkışık almıyo, git yap gel diyo, wc ye gönderiyo aç olmamak mı gerekiyomuş? ben hastaneye vardığımda hep acıkıyorum:44: çikolatadan da kusuyorum. napcam ya?

benim doktorum da idrara sıkışık almıyo, git yap gel diyo, wc ye gönderiyo aç olmamak mı gerekiyomuş? ben hastaneye vardığımda hep acıkıyorum:44: çikolatadan da kusuyorum. napcam ya?

canım o zaman yanına tuzlu bişeyler al yolda ye sandviç falan girmeden 5 dakka önce bir parca cikulata at agzınaa yeter canım

12 haftalıktım 2li testte işte 56 çıkmıştı

dogru hatırlıyorsun canım cok zor gunler gecırdım bende
sımdıde gunde 1 defa falan oluyor ama eskiye göre iyiyim
ama tamamen geçti diyemem
demir hapını ıcınce daha kötü oluyorum
ve içmiyorum dogru dürüst normaldede demir eksikliği var bende zaten napıcam bılmem
bende o yuzden kılo almadm yoksa alırdım herhalde

canım o zaman yanına tuzlu bişeyler al yolda ye sandviç falan girmeden 5 dakka önce bir parca cikulata at agzınaa yeter canım
tuzlu da hareketlendiriyosa iyi. benimki sırtını yaslamış uyuyo hep. biz yandan görüyoruz, bu gidişle cinsiyet göremicez. // sandviç yesem bilmiyorum ki, kusup kendimi rezil etmiyim oralarda
12 haftalıktım 2li testte işte 56 çıkmıştı

hm. :44: hani hcg yle cinsiyet belirliyoduk ya. o yüzden sordum. tutuyomu diye. öff, şurda bir hafta kaldı sabredemedim. galiba eve İrem le döncem

evet var benim cnm oğlum olacak

Demir ilacımı? o mu kusturuyo ya? ben de alıyorum, adı Gynoferon. gece aç karnına diyo, ama ben bir kaç gece unuttum, gece saat 4te 5te aldım. acaba ondan mı sabahları kusuyorum? bugün mesela çıkarmadım çok şükür.

canım ben sana söyliyim senin kızın olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…