2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hm. :44: hani hcg yle cinsiyet belirliyoduk ya. o yüzden sordum. tutuyomu diye. öff, şurda bir hafta kaldı sabredemedim. galiba eve İrem le döncem

benimki kız dediler ama annemin rüyasıyla tereddütteyim şu anda :44::44:

hu huuuu benım de kızım oluyor arkadaşlar.kızları ikiledim Allaha şükür

gözün aydııın canıımm

zaten bütün belirtiler onu gösteriyo. takvimlerde falan da kız çıkıyo. ama ben erkek hissediyorum:44: hani anneler hissederdi?

bilmem canım benim içimden en baştan beri kız geçiyo seninle ilgili ama yine de hayırlısı..

hu huuuu benım de kızım oluyor arkadaşlar.kızları ikiledim Allaha şükür

gözün aydın canımmm süper kızına arkadaş geliyo....

benimki kız dediler ama annemin rüyasıyla tereddütteyim şu anda :44::44:

gözün aydııın canıımm

canım ne rüya görmüşki annen? açıkçası bende kendi rüyalarımla tereddütteyim hep kız çocuğum olmuş görüyorum o kadar güzelki bi de konuşuyo doğar doğmaz

annemdeyim...iyiki gelmişim yemek yapmaya bebişime birşeyler yedirmeye bile mecalim yoktu....
annem hazırlıyor birşeyler.....
ikilide ki beta hcg yi sormuştum rubet ten başka kimse cevap vermedi.....
benimki 8.bilmem ne :)))) çok iyi hatırlamadım şimdi küsüratı
doğru çıkıyor mu cinsiyet tahminlerinde bu değerler kıyaslandığında.....

Son düzenleme:
midesi bulanan ve kusan arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz bal atın ağzınıza inanın çok işe yarıyo bende çok çektim ama 12 haftada geçti benm deneyin bi belki sizde de işe yarar

selam herkeze nasılsınız negüzel cinsiyetler öğreniliyo hazırlıklar başlamıştır:) allah sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

annem bi kız çocuğuyla denizde yüzüyomuuuş işte kucağında falan bi bakmış pipisi eline gelmiş ennnee bu kızdı noldu şimdi falan demiş öyle uyanmış bana yormuş hemen acaba erkekmi die sonra baaak kenan abininde 2 ay kız dedilerdi seninkininde pipisi küçükse kız olarak görmüş olabilirler die bide fişekliyo ağlıcam sus annee diyorum sen çok eşya alma falan diyo bana gerçi gittiğimiz drda çok iyi ama falan die neyse sen yinede ççok pembeli şeyler alma dedi kapatırkeeeen :44::44:

birde kızlar ni gadan güzeeelmiş burda bebik odaları
http://shop.cevikbebe.com.tr/index.php?route=product/category&path=461_262_264&page=1

Son düzenleme:
herkese selamoohhh ne güzel herkes cinsiyetini öğreniyor,ben de istiyorum(dün akşam eşimle bir sürü şey beğendik ama ne renk yoğunlaşamadık bir türlü...

canım benim konu hakkında bilgim yok maalesef

canım doğru çok eşyalara yüklenme ben çok sabırsız olmama rağmen 6. ayımı bekliycem bişeyler almak için ancak bakım ürünleri vs. onları alıyorum şimdilik benimde hep içimde bi kuşku var bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:

vallahi canım benim de 33 çıktı,yalnız kesin bilen yok..ben de merakla bekliyorum dr bir cinsiyetini söylesin tahmin yürütürüz:)

selam herkeze nasılsınız negüzel cinsiyetler öğreniliyo hazırlıklar başlamıştır:) allah sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

darısı başına canım, amiinn...

herkese selamoohhh ne güzel herkes cinsiyetini öğreniyor,ben de istiyorum(dün akşam eşimle bir sürü şey beğendik ama ne renk yoğunlaşamadık bir türlü...

hoşgeldiinn sanada az kalmış canım öğrenirsin sonraki randevunda...

canım zaten eşya almıcam şu an evi düzenlemeye çalışıyorum işte genel kullanabileceği şeyleri alıyorum ama işte pembişe kaçıyor kız olunca zaten odayı falanda unisex yapıcam ileriyide düşünerek ama yaaaa ben fırfırlı don yapıyoduuum beeen

cevap veren arkadaşlar sağolun.....
az birşey birşeyler yiyeyim dedim cıx yiyemedim (((
midem bir tuhaf oldu......

canım olsun sen yinede fırfırlı donlar için 1 ay daha bekle aslında ben oda konusunda biraz kararsızım büyüyen beşik mi alsam yoksa çocuk oda takımımı diye düşünüyorumzaten bebişimin odasına gömme dolap yaptırmıştım. 6 ay kadar kendi odamda yatırıcam sonra odasına geçiricem benim mercimeği sizce hangisi mantıklı çocuk odası takımı alırsam şu çileğin arabalı yatağı varya yan korumalı onu çok almak istiyorum aslında kararsızım(

inş. diğer randevum 15 ocakta,çatlarım o zmana kesin erken giderim doktora:)çabucak geçsin artık günler,öğrenelim::)

canım bende bir an önce doğurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…