canım olsun sen yinede fırfırlı donlar için 1 ay daha bekleaslında ben oda konusunda biraz kararsızım büyüyen beşik mi alsam yoksa çocuk oda takımımı diye düşünüyorumzaten bebişimin odasına gömme dolap yaptırmıştım. 6 ay kadar kendi odamda yatırıcam sonra odasına geçiricem benim mercimeği sizce hangisi mantıklı çocuk odası takımı alırsam şu çileğin arabalı yatağı varya yan korumalı onu çok almak istiyorum aslında kararsızım (
canım bende bir an önce doğurmak istiyorum
oooooooooooooooo 15 ocağa kadar...
ama ama ama ama yaaaaaaaaaaaaaaa
valla ben KREM RENKLİ SADE TAKIM RENKLİ KUTULARLA - ve Bebek Takımları sahibinden.com'da - 66485401 bu modele benzer bişey alıcam hem şık hem her yaşta kullanabilir erkeğede olur kızada bambu beşiğimiz var 6 aylığına kadar yanımda kalır sonra gitsin odasına
bende hemen doğurmak istiyorum bazen eşimede diyorum yatalım kalkalım olsun ne var die sen kendini hamster sandın heralde diyo 2 haftada doğuruyolarda
Demir ilacımı?o mu kusturuyo ya? ben de alıyorum, adı Gynoferon. gece aç karnına diyo, ama ben bir kaç gece unuttum, gece saat 4te 5te aldım. acaba ondan mı sabahları kusuyorum? bugün mesela çıkarmadım çok şükür.
annemdeyim...iyiki gelmişim yemek yapmaya bebişime birşeyler yedirmeye bile mecalim yoktu....
annem hazırlıyor birşeyler.....
ikilide ki beta hcg yi sormuştum rubet ten başka kimse cevap vermedi.....
benimki 8.bilmem ne :)))) çok iyi hatırlamadım şimdi küsüratı
doğru çıkıyor mu cinsiyet tahminlerinde bu değerler kıyaslandığında.....
kızlar bu haftaa doktora gittim tsh nihayet 2 ye düştü çok şükür.... euxroxy a devam bu arada diyetisyenede gittim ben zaten kilolu hamile kaldım tsh dan dolayı metobolizmamda yavaş çok hızlı kilo alıyorum o yüzden diyetisyene gitmem şarttı inşallah yararını görürüm 2 gündür listeye çok güzel uyuyorum bakalım ne olacak
bu arada benim gb kilolu kalan arkadaşlar ben habire portakal suyu içiyordum onu yasakladı çünkü 12 adet meyveye eş değermiş posalarıyla meyve verdi günde 4 adet ve şaşırdığım bir diğer bilgi
1 ayva = 4 adet meyve bilginize....
canım sorma yaaa ben çok sabırsızım korkuyorum benim velette benim gibi olursa beklemez 9 ay anasının karnındabende gönderdiğin tarz ile Çilek > BiFire Carbed (90x195 cm) bunun arasında kaldım
kızlar bende hemen su haziran gelsinde bebişime kavuşayım istiyorum gün sayıyorum resmen. Ben çok istedi bu bebeği zorda oldu sıkıntılı zamanlar geçirdik eşimle şükür Allah nasip etti ama şimdide hep dinlenme modundayım. 1 aydır raporluyum anca anca geziyorum hiç hamileliğimin tadını çıkaramadımbugün gittim alışeriş merkezine 1 geziym 2 oturuyorum sizlere çoook özeniyorum hatta orda bi bayan gördüm ağzı burnunda koca topuklularla geziyo hızlı hızlı yürüyo bide maşallahhh dedim ne güzel ben şimdiden nefes nefese kalıyorum nasıl geçcek 5 ay daha bilmiyorumm... sizler tadını cıkarın hamileliğin benim yerimede gezin ....
evet aynen ooooooooooooooooo...
kızlar bende hemen su haziran gelsinde bebişime kavuşayım istiyorum gün sayıyorum resmen. Ben çok istedi bu bebeği zorda oldu sıkıntılı zamanlar geçirdik eşimle şükür Allah nasip etti ama şimdide hep dinlenme modundayım. 1 aydır raporluyum anca anca geziyorum hiç hamileliğimin tadını çıkaramadımbugün gittim alışeriş merkezine 1 geziym 2 oturuyorum sizlere çoook özeniyorum hatta orda bi bayan gördüm ağzı burnunda koca topuklularla geziyo hızlı hızlı yürüyo bide maşallahhh dedim ne güzel ben şimdiden nefes nefese kalıyorum nasıl geçcek 5 ay daha bilmiyorumm... sizler tadını cıkarın hamileliğin benim yerimede gezin ....
kızlar bu haftaa doktora gittim tsh nihayet 2 ye düştü çok şükür.... euxroxy a devam bu arada diyetisyenede gittim ben zaten kilolu hamile kaldım tsh dan dolayı metobolizmamda yavaş çok hızlı kilo alıyorum o yüzden diyetisyene gitmem şarttı inşallah yararını görürüm 2 gündür listeye çok güzel uyuyorum bakalım ne olacak
bu arada benim gb kilolu kalan arkadaşlar ben habire portakal suyu içiyordum onu yasakladı çünkü 12 adet meyveye eş değermiş posalarıyla meyve verdi günde 4 adet ve şaşırdığım bir diğer bilgi
1 ayva = 4 adet meyve bilginize....
Gözün aydın, tebrik ediyorum.Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah. ismi ne olcak bakalım?
benimki kız dediler ama annemin rüyasıyla tereddütteyim şu anda :44::44:
gözün aydııın canıımm
gözün aydın cnmm ne güzell kızınaa arkadaş geliyoohu huuuu benım de kızım oluyor arkadaşlar.kızları ikiledim Allaha şükür
evet var benim cnm oğlum olacak
canım bunlar çok gösterişli ama 13 yaştan sonra nası kullanıcak belki o kadr bile sürmicek zamane çocukları çabuk büyümek istiyo biliyosun tabi sen bilirsin işine karışmak istemem
canıım ya bende biraz kendimi kötü hissetsemde rapor alıp bi yatsam diyorum yaa o kadr çok koşturuyorum ki hamilemiyim bilmiyorum bile iş ev alışveriş oraya koş buraya koş bi bakmışım vakit geçmiş nasıl 16 hafta geçti anlamadım bile çabucak geçiyo vakitler işten güçten daha ben şunu yapıcaktım diyene kadar benim çocuk olucak sanırım
canım 10 yaşına kadar idare etse yeter benii ondan sonra genç odası bakarım artıkın ama kararsızım yinede son aylara doğru netleşir kafamda. canım dikkat et kendine çok yorma zaten bebişlerimiz gelince yeterince yoracaklar bizi enerji dopinglememiz lazım ben şahsen bütün gün yatıyom evi b..k götürüyoo amaaann kimin umrundaa
vaaaayy çok şaşırdımm portakal suyuna bak seennn benim eşimde her akşam sıkıyodu bidaha içmem kendisini bizzat yerimbilgilerin için saol canım diyet listen nasıl sakıncası yoksa bizimle paylaşırmısın?
ben 29 unda gitmeyi düşünüyorum başka doktora kendi doktorumda 16.hafta kesin tastiklemiş olur ama senin oğlun olacak..olmas'ta tahminim tuttu bakalım sende ne olacak bana yazarsın unutmazsan
banada diyetisyene git istersen demişti doktor da gitmedim gitmeyide düşünmüyorum
kilom fazla ama bi listeye falan uyma durumu bana ters geliyor hamileyken
kilo haricinde baska saglık sorunu cıkmazsaa kendi çapımda dikkat etmeye calısıyorum bakalım
bende cok seviyorum bu ara portakal suyunu cola içemiyorsun diger meyve suları zaten iyi degıl
en dogal o var hersey yasak ya aman :))))
canım evet portakal suyuna üzüldüm bi sürüde portakal stok yapmıştı eşim bi onu içiyorum diye artık ayran içiyorum :) liste okadar kısıtlı değil daha çok bebeğe yarar şeyler verdi bakalım inş çabalarımın sonucunu alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?