- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
bu arada ruyalardan konuşulmuş.ben de sabaha karşı ruyamda ultrasondaydım ve doktor kızın olacak dedı.anlattım hatta kahvaltıda eşime.neyse ultrasona yattım dedım kı doktoruma böyle böyle gördum.erıceksın galıba dedı:)) kız dedı arkadan da.eee dedım anayım ben hıssederım:)) son 2-3 kezdır kız doğurduğumu göruyodum zaten.hep 2 kız gecıyodu gönlumden allah gönlume göre verdı:))artık kuaföruydu ağdasıydı orkıdıydı battı kocam 3 kadınla
o ev konusu benimde öyle ama bu akşam dışarda yiyip eve gidip elime oklavayıda alıp kocişle temizlik yapıcaaamallahtan yorucuda geçmedi evde olsam sabha bile işe gitmeden bılaşık ortalık toplama bilmem ne bitiyo bi süpürüm silme kalıyo e erken saatte süpürge açamam açabilsem onuda yapıcam valla sabah öyle bir dopingle kalkıyorumki anlatamam ve evimi çok özleddiiiim çok şey yapmak istiyorum evimde kalsamda şunu yapsam die hep hayal kuruyoruum
kan tahlillerine göre veriyor diyeti ama bahsedeyim yinede
sabahları : 5 yeşil zeytin 2 yemek kaşığı lor yada çökelek bol yeşillik 3 dilim tam tahıllı ekmek
ara ögün : 1 meyve
öğlen: et yoksa kurubaklagil yoksa mutlaka peynir ve susuz sebze yemeği yoğurt salata yağsız 3 dilim ekmek
ara öğün: 1 meyve
tekrar ara öğün: 1 dilim ekmek 1 ayran
akşam :öğlenle aynı
ara öğün:2 adet meyve
tekrar ara öğün :1süt yada yoğurt
1 ekmek = 2yemekk. pilav,makarna = 1kase çorba = 2yemekk. kısır = 1/8 yufka = 4adet sarma
öğün araları 2 saat olacak en az 10 bardak su ve her sabah öğle ve akşam yemeklerinden sonra 10 dk yürüyüş
valla yaaa amaann canınız sağolsunn ama çok şanslısın valla kız çocuğu başkaaa...
canım banada bi doping geldi komple evi indirdim aşşağı sonra bir bel ve vajina ağrısı yaşadımki sorma doktor yat hiç kalkma dedi ondan beri bişey yapmıyorum yine eski modumdayım bu haftaiçi kadın gelicek yine
canım ben hiç dikkat edemiyorum yediklerime yaa ne saati var ne başka bişey hatta fast food bile tüketiyorum ama çok su içiyorum belkide bu yüzden kilo almadım.
yani illaki oluyo ağrıda napıcan duramıyom kadın alıyodum bi ara onuda alamıyorum gerçi almıyorum alamıyorum değil hep bişey çıkıyo kalıyo yemeği dışarda yicez bugün temizlikimi yapcam çamaşır suyuylan yıkıyım bi daha evi bakeem
oohhh misss tatilindede dinlenirsinn canım ağrılarım olmasa bende yapıcam ama korkuyorum:2::2::2:
slm kıslar napıonuz ben bütün gün yattım ya mide bulantısı baş agrısı vajina agrısı bel agrısı agrısıda agrısı işte pazartesi doktora gidicem agrılarla boguşuyorum işte
slm kızlar bugün nasılsınız biraz zaman buldum hemen açtım pc perşembe doktora gitmiştik dalgınlıktan ilaçları almadık bende bugün gittim almaya aman 1 poşet ilaç kan şurubu verdi doktor nasıl içeceğim bilmiyorum ,Ay ne ağırdı ilaçlar pişman oldum kendim gittiğim için bide dolmuşa bindim yürümeyim diye donuştede görümcem çağırdı yakın evi yürüdüm ama belim koptu sandım her bulduğum yerde oturdum nefes nefese ödüm koptu bişey olcak diye şükür iyiyiz ama hala belim ağrıyo ben ne zaman düzeleceğim allahım tez zamanda sağlık verir inşallah
slm kıslar napıonuz ben bütün gün yattım ya mide bulantısı baş agrısı vajina agrısı bel agrısı agrısıda agrısı işte pazartesi doktora gidicem agrılarla boguşuyorum işte
ben hapı kaç kere kustum birbilsen sen nasıl içicen şurubu vişne suyuna eklesen olurmukii
slm kızlar bugün nasılsınız biraz zaman buldum hemen açtım pc perşembe doktora gitmiştik dalgınlıktan ilaçları almadık bende bugün gittim almaya aman 1 poşet ilaç kan şurubu verdi doktor nasıl içeceğim bilmiyorum ,Ay ne ağırdı ilaçlar pişman oldum kendim gittiğim için bide dolmuşa bindim yürümeyim diye donuştede görümcem çağırdı yakın evi yürüdüm ama belim koptu sandım her bulduğum yerde oturdum nefes nefese ödüm koptu bişey olcak diye şükür iyiyiz ama hala belim ağrıyo ben ne zaman düzeleceğim allahım tez zamanda sağlık verir inşallah
canım allah kolaylık versin hamile olmadan önce kullandım ben o zaman bile burnumu tıkıyodum tek yudumda zorla içiyodum:120::120::120::120::120:
Aynen canım yaa bilmiyom bu gece başlıcam sonum ne olur bilmem düşündükçe midem dönüyoo bu arada bade nin takımı çok güzel güle güle kullansın cnm
teşekkürler teyzesi elayla annesinin hediyesi bademe
canım sabah aç karnına iç kan ilaçları genelde aç içilir diye biliyorum :44::44:
burayı bir okuyun kızlar çok duygulandım......
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/454241-2012-ocak-anneleri-paylasim-alani-2085.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?