2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla yaaa amaann canınız sağolsunn ama çok şanslısın valla kız çocuğu başkaaa...

canım banada bi doping geldi komple evi indirdim aşşağı sonra bir bel ve vajina ağrısı yaşadımki sorma doktor yat hiç kalkma dedi ondan beri bişey yapmıyorum yine eski modumdayım bu haftaiçi kadın gelicek yine

canım ben hiç dikkat edemiyorum yediklerime yaa ne saati var ne başka bişey hatta fast food bile tüketiyorum ama çok su içiyorum belkide bu yüzden kilo almadım.

yani illaki oluyo ağrıda napıcan duramıyom kadın alıyodum bi ara onuda alamıyorum gerçi almıyorum alamıyorum değil hep bişey çıkıyo kalıyo yemeği dışarda yicez bugün temizlikimi yapcam çamaşır suyuylan yıkıyım bi daha evi bakeem

oohhh misss tatilindede dinlenirsinn canım ağrılarım olmasa bende yapıcam ama korkuyorum:2::2::2:

slm kıslar napıonuz ben bütün gün yattım ya mide bulantısı baş agrısı vajina agrısı bel agrısı agrısıda agrısı işte pazartesi doktora gidicem agrılarla boguşuyorum işte

oohhh misss tatilindede dinlenirsinn canım ağrılarım olmasa bende yapıcam ama korkuyorum:2::2::2:

korkunun ecele faydası yok vallahi

slm kıslar napıonuz ben bütün gün yattım ya mide bulantısı baş agrısı vajina agrısı bel agrısı agrısıda agrısı işte pazartesi doktora gidicem agrılarla boguşuyorum işte

canım çok geçmiiş olsuun

teşekkür ederiiizz teyzesiii

slm kızlar bugün nasılsınız biraz zaman buldum hemen açtım pc perşembe doktora gitmiştik dalgınlıktan ilaçları almadık bende bugün gittim almaya aman 1 poşet ilaç kan şurubu verdi doktor nasıl içeceğim bilmiyorum ,Ay ne ağırdı ilaçlar pişman oldum kendim gittiğim için bide dolmuşa bindim yürümeyim diye donuştede görümcem çağırdı yakın evi yürüdüm ama belim koptu sandım her bulduğum yerde oturdum nefes nefese ödüm koptu bişey olcak diye şükür iyiyiz ama hala belim ağrıyo ben ne zaman düzeleceğim allahım tez zamanda sağlık verir inşallah

ben hapı kaç kere kustum birbilsen sen nasıl içicen şurubu vişne suyuna eklesen olurmukii

Aman canım dikkat et kendine yorma boşver bol bol yat dinlen allahım sağlık versin
Yani moral bozmak gibi olmasın inşallah kimse yaşamaz bazı kişiler doğuma kadar yada 6 aya kadar mide problemi çekebiliyo bizim komşu doğuma kadar çıkarttı inşallah bizlerde olmaz bide kullandığımız ilaçlarda bulantı ve mide şikayeti yapıyomuş doktor dedi banada allahım sağlık verir inşallah

ben hapı kaç kere kustum birbilsen sen nasıl içicen şurubu vişne suyuna eklesen olurmukii

Hiç bilmiyom canım bide sabah akşam midemde çok sağlamya içer içer çıkarırım artık doktora da dedim ben içemem normalde içemiyodum mide bulantısı yapıyodu şimdi ne olur bilmem yandımm doktorda en etkilisi bu kanın çok düşük dedi bakalım ne olacak

canım allah kolaylık versin hamile olmadan önce kullandım ben o zaman bile burnumu tıkıyodum tek yudumda zorla içiyodum:120::120::120::120::120:

canım allah kolaylık versin hamile olmadan önce kullandım ben o zaman bile burnumu tıkıyodum tek yudumda zorla içiyodum:120::120::120::120::120:

Aynen canım yaa bilmiyom bu gece başlıcam sonum ne olur bilmem düşündükçe midem dönüyoo bu arada bade nin takımı çok güzel güle güle kullansın cnm

Aynen canım yaa bilmiyom bu gece başlıcam sonum ne olur bilmem düşündükçe midem dönüyoo bu arada bade nin takımı çok güzel güle güle kullansın cnm

teşekkürler teyzesi elayla annesinin hediyesi bademe
canım sabah aç karnına iç kan ilaçları genelde aç içilir diye biliyorum :44::44:

elmiranisacım tatlım Allah'ım kolayını verir inşallah....ben de kullanıyorum kan şurubu,bir dikişte bitirmeye çalışıyorum sen de öyle yapmayı denersin....

rubetcim yerim ben onu takımı yerrrimmmmmmm,maşallah çok tatlı kızına da çok yakışacak :))))

teşekkürler teyzesi elayla annesinin hediyesi bademe
canım sabah aç karnına iç kan ilaçları genelde aç içilir diye biliyorum :44::44:

evet kan ilaçlarının genelde aç karnına içilmesi tavsiye ediliyor...bunun sebebi de süt ve süt ürünlerinin kan ilacının etkisini azaltması....
bu sebeple ya kahvaltıdan 1 saat önce ya da kahvaltıdan 2 saat sonra kullanılmalıymış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…