burayı bir okuyun kızlar çok duygulandım......
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/454241-2012-ocak-anneleri-paylasim-alani-2085.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/454241-2012-ocak-anneleri-paylasim-alani-2085.html
eveetttttt ........ çok güzell acaba bizdede ileriki aylarda olurmu öyle şeylerrr?????
bu arada kızlarrr dr yeni geldim bizim cücük kızmıışşşş
eveetttttt ........ çok güzell acaba bizdede ileriki aylarda olurmu öyle şeylerrr?????
ayy vallahii inşş bizde öle güzel bi doum yaşarız başıma kötü şeylerin gelmesinden çok korkuorum allah hepimize hayırlısını versin :)
bii prensesimiz daha mı gelio canımm :) hayırlı olsun gözün aydınn :))) 16. haftandasın kesin mi dedi doktor :)
Tebrik ederimmmmmmmmmmmm cnmm, ALLAH kizini sag saglim kucagina almayi nasi etsin.
Benim icin dua et canimmm bende ogreneyim carsamba gunu
hayırlı olsun canım benim.....
ben de pek meraktayım yaw...geçse şu 2 hafta....ben de öğrensem....
ikili testinde ki beta hcg değerin nedir söyler misin tuttumu sende merak ettim?????
inş öğrenirsin güzelim ama çok çikolata ye ve su iç ve sakın gergin olma öğrenirsin...
InsaALLAH cnm tavsiyelerine uyacagim... Badas kurarsa zatennnnn kesin kiz derim
adaer Cnm hosbulduk tsk ederim iyiyim elh, sanada gecmis olsun tatlim. Neden eve geciyorsun ki kal iste annenlerde.
Herkez grip oluyor artik yavas yavas bakalim bana ne zaman sira gelecek genelde ilk olanlaranim ama sartlandim mi ne bu sefer henuz yakalanmadim.
2 hafta önce gittik oturur pozisyondaydı göstermedi... sabahtan akşama kadar yemek yerine çikolata yedim midem çok kötü ama kızım bügün bacaklarını açmış bizi bekliyordu kesin kız ihtimal yok dedi dr
sen ne zaman ögreneceksin cinsiyetini bebeğinn???
canım bana 11+6 da bi tahmin yaptı erkek dedi doktor ama kesin olarak 2 haftaya öğrenirimm inşş cnaım bnm :)
canım eşim mesaideydi eve gelecek ben de geçeyim
yarın pazar ee bir pazarımız var birlikte uyanıp kahvaltı ettiğimiz o yüzden yani
canım bana 11+6 da bi tahmin yaptı erkek dedi doktor ama kesin olarak 2 haftaya öğrenirimm inşş cnaım bnm :)
ya şunlara ne demeli çok beğendim bazılarını :)))))
Hareketli ve pırıltılı çocuk resimleri - Gif, gifs, gifler, romantik resimler, hareketli kalpler, Travel Guide, Hotels, Vacation, aşk resimleri, hareketli güller, hareketli resimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?