2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eveetttttt ........ çok güzell acaba bizdede ileriki aylarda olurmu öyle şeylerrr?????
bu arada kızlarrr dr yeni geldim bizim cücük kızmıışşşş

ayy vallahii inşş bizde öle güzel bi doum yaşarız başıma kötü şeylerin gelmesinden çok korkuorum allah hepimize hayırlısını versin :)

bii prensesimiz daha mı gelio canımm :) hayırlı olsun gözün aydınn :))) 16. haftandasın kesin mi dedi doktor :)

eveetttttt ........ çok güzell acaba bizdede ileriki aylarda olurmu öyle şeylerrr?????

Tebrik ederimmmmmmmmmmmm cnmm, ALLAH kizini sag saglim kucagina almayi nasi etsin.

Benim icin dua et canimmm bende ogreneyim carsamba gunu

2 hafta önce gittik oturur pozisyondaydı göstermedi... sabahtan akşama kadar yemek yerine çikolata yedim midem çok kötü ama kızım bügün bacaklarını açmış bizi bekliyordu kesin kız ihtimal yok dedi dr
sen ne zaman ögreneceksin cinsiyetini bebeğinn???

hayırlı olsun canım benim.....
ben de pek meraktayım yaw...geçse şu 2 hafta....ben de öğrensem....
ikili testinde ki beta hcg değerin nedir söyler misin tuttumu sende merak ettim?????

hayırlı olsun canım benim.....
ben de pek meraktayım yaw...geçse şu 2 hafta....ben de öğrensem....
ikili testinde ki beta hcg değerin nedir söyler misin tuttumu sende merak ettim?????

saolasın güzelim... ben test yaptırmadım canım... anne karnında bebeğe müdahale edilmediği için herhalükarda o benim bebeğimmm

anladım tatlım hayırlısı....

hoşgeldin esracım nasılsın ben de gribim annemdeyim birazdan eve geçeceğim....

inş öğrenirsin güzelim ama çok çikolata ye ve su iç ve sakın gergin olma öğrenirsin...

InsaALLAH cnm tavsiyelerine uyacagim... Badas kurarsa zatennnnn kesin kiz derim

adaer Cnm hosbulduk tsk ederim iyiyim elh, sanada gecmis olsun tatlim. Neden eve geciyorsun ki kal iste annenlerde.

Herkez grip oluyor artik yavas yavas bakalim bana ne zaman sira gelecek genelde ilk olanlaranim ama sartlandim mi ne bu sefer henuz yakalanmadim.

canım eşim mesaideydi eve gelecek ben de geçeyim
yarın pazar ee bir pazarımız var birlikte uyanıp kahvaltı ettiğimiz o yüzden yani

canım bana 11+6 da bi tahmin yaptı erkek dedi doktor ama kesin olarak 2 haftaya öğrenirimm inşş cnaım bnm :)

canım bana 11+6 da bi tahmin yaptı erkek dedi doktor ama kesin olarak 2 haftaya öğrenirimm inşş cnaım bnm :)

benimkini de 12+4 te röntgen uzmanı ben kız tahmin ettim dedi.....
kendi dr.ma götürüp gösterdiğimde ultrason kağıdını birşey söylemedi 3 hfta sonra gel cinsiyet tahmini yapalım demişti.....
hayırlısı olsun........

canım eşim mesaideydi eve gelecek ben de geçeyim
yarın pazar ee bir pazarımız var birlikte uyanıp kahvaltı ettiğimiz o yüzden yani

Tabi isin bu boyutu var demi? haklisin cnm pazar gununuzu iyi deyerlendirin. Bas basa kalabilmek o kadar onemliki...

Nasil 11 haftalikken tahmin etti doktorun hayy masaALLAH... Ben her gidisimde agzina bakiyorum cok erken diye bakmiyor bie sanirim baksa belkide gorecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…