2 hafta önce gittik oturur pozisyondaydı göstermedi... sabahtan akşama kadar yemek yerine çikolata yedim midem çok kötü ama kızım bügün bacaklarını açmış bizi bekliyordu kesin kız ihtimal yok dedi dr
sen ne zaman ögreneceksin cinsiyetini bebeğinn???
Tabi isin bu boyutu var demi? haklisin cnm pazar gununuzu iyi deyerlendirin. Bas basa kalabilmek o kadar onemliki...
Ah canım çok güzel
Tabi isin bu boyutu var demi? haklisin cnm pazar gununuzu iyi deyerlendirin. Bas basa kalabilmek o kadar onemliki...
Nasil 11 haftalikken tahmin etti doktorun hayy masaALLAH... Ben her gidisimde agzina bakiyorum cok erken diye bakmiyor bie sanirim baksa belkide gorecek
evet güzelim çokkk önemli işte ben de gideyim diyorum biran önce....
hiç sorma çok güzel ben de çok beğendim okuyunca,Allah'ım bizlere de böyle doğum nasip etsin inşallah.....
ben çıkıyorum kızlar....
hepinize güzel hafta sonları....iyi akşamlar...
canım benım doktorda 11 haftada erkek dedi perşeembe başka doktora gittim 2 li test için oda erkek dedi 16. haftada yine bakarız dedi ama 2 doktorda erkek dediğine göre inşallah erkektir diye düşünüyorum.Sağlıklı olsun gününde doğsunda gerisi önemli değil cnm
hoşgeldin canımm
Canım kızınız hayırlı olsun rabbim zamanında kucağına almayı da nasıp eder inşallah
Canlar ben çıkıyorum arkadaş gelecek oturmaya gidince yine açarım öptüm hepinizi dikkat edin kendinizee
ikimizede hayırlısı olsun canım inşş doğru tahmin etmiştir doktorlar bakalım hayırlısıı :)))benimkini de 12+4 te röntgen uzmanı ben kız tahmin ettim dedi.....
kendi dr.ma götürüp gösterdiğimde ultrason kağıdını birşey söylemedi 3 hfta sonra gel cinsiyet tahmini yapalım demişti.....
hayırlısı olsun........
vallahi etti canım ama 11+6 falandı yani 12 sayılırNasil 11 haftalikken tahmin etti doktorun hayy masaALLAH... Ben her gidisimde agzina bakiyorum cok erken diye bakmiyor bie sanirim baksa belkide gorecek
Baskın basanındırrrrr
ikimizede hayırlısı olsun canım inşş doğru tahmin etmiştir doktorlar bakalım hayırlısıı :)))
vallahi etti canım ama 11+6 falandı yani 12 sayılırkadına son gidişimdi hastaneden ayrılcakmış ondan öyle şansıma söyledi heralde die düşündüm ama bakalımm ne olucak :)))
hoşgeldinn bebişimmm :)))
hoşbulduk hayatımm kızıma cicişler aldım
yükledinmi kuzum bakııymmı :)))
Baskın basanındırrrrr
arkadaşlar merhaba,
her zaman takip ediyorum ama yazmak yeni kısmet oldu.ben 3.micro denemesinde hamile kaldım.sebep nedensiz infertiliteydi.13 eylül son adet tarihim.bu haftaya kadar hiç sıkıntım olmadı ama ikili test sonucunu alınca yıkıldım.doktorum da panik bi insan beni korkuttu.risk 1:235 çıktı.başka doktora gittim ultrason incelemesinde olumsuz bir bulguya rastlamadı.İstanbultaki transfer yapan doktorum 16.haftayı bekle 4lü test yaptır dedi.korkuyorum.aranızda bu gibi sorunlar yaşayab var mı?
slm pelishh benim oğluşum oluyor listeye eklesene cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?