2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kızınız hayırlı olsun rabbim zamanında kucağına almayı da nasıp eder inşallah

Tabi isin bu boyutu var demi? haklisin cnm pazar gununuzu iyi deyerlendirin. Bas basa kalabilmek o kadar onemliki...

evet güzelim çokkk önemli işte ben de gideyim diyorum biran önce....

Ah canım çok güzel

hiç sorma çok güzel ben de çok beğendim okuyunca,Allah'ım bizlere de böyle doğum nasip etsin inşallah.....

ben çıkıyorum kızlar....
hepinize güzel hafta sonları....iyi akşamlar...

canım benım doktorda 11 haftada erkek dedi perşeembe başka doktora gittim 2 li test için oda erkek dedi 16. haftada yine bakarız dedi ama 2 doktorda erkek dediğine göre inşallah erkektir diye düşünüyorum.Sağlıklı olsun gününde doğsunda gerisi önemli değil cnm

Tamam canım görüşürüz geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen iyi haftasonları

Ooo iki doktorunda gorusu ayniysa kesin erkek o zaman :)

Evet canim kesinlikle haklisin saglikli olsun hayrli olsun onemli olan bu.

Kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin.

arkadaşlar merhaba,
her zaman takip ediyorum ama yazmak yeni kısmet oldu.ben 3.micro denemesinde hamile kaldım.sebep nedensiz infertiliteydi.13 eylül son adet tarihim.bu haftaya kadar hiç sıkıntım olmadı ama ikili test sonucunu alınca yıkıldım.doktorum da panik bi insan beni korkuttu.risk 1:235 çıktı.başka doktora gittim ultrason incelemesinde olumsuz bir bulguya rastlamadı.İstanbultaki transfer yapan doktorum 16.haftayı bekle 4lü test yaptır dedi.korkuyorum.aranızda bu gibi sorunlar yaşayab var mı?

ikimizede hayırlısı olsun canım inşş doğru tahmin etmiştir doktorlar bakalım hayırlısıı :)))
Nasil 11 haftalikken tahmin etti doktorun hayy masaALLAH... Ben her gidisimde agzina bakiyorum cok erken diye bakmiyor bie sanirim baksa belkide gorecek
vallahi etti canım ama 11+6 falandı yani 12 sayılır kadına son gidişimdi hastaneden ayrılcakmış ondan öyle şansıma söyledi heralde die düşündüm ama bakalımm ne olucak :)))
Baskın basanındırrrrr

hoşgeldinn bebişimmm :)))

hoşbulduk hayatımm kızıma cicişler aldım

cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar

Selam kızlar nasılsınız?. Bugün ikili testimiz vardı,ense kalınlığı 1,7 çıktı,doktor çok iyi maşallah dedi,kan sonucunu da haftaya cumartesi alcam inş.12+6 olmuşuz usg ölçümüne göre... gelişimi çok iyi,sağlıklı bi bebiş dedi,ağzım kulaklarımda şükrede şükrede geldim eve:) cinsiyetine baktı ama net değil daha erken dedi,ocak ayındaki kontrolümde öğrencez inş cinsiyetini,sağlıklı olduğunu duydum ya şükürler olsun,cinsiyeti için sabrederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…