2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar ii akşamlar,,tetanoz aşısı vurulan ya da bu haftalarda vurulacak olan varmı?sağlık ocağı 30 aralıkta gel demişti,ama nette baktım 6.aydan bahsediyo ben mi yanlış anladım ki???sizi çağırdılar mı?

bizim saglık ocagındakiler tipti saten unutmuşlardır bile beni ama kayıt olurken söylemişlerdi aşı var diye bide hemşire kadın bana dediki senin bir düşügün var doktoruna sor izin werirse yapalım diye unutmuştum aklıma bile gelmedi sormak

Canımm bana 20.haftanda tetenoz için gel dedi sağlık ocağı...

Slm canım daha çok erken 5 ayı doldurup 6 ya kadar oluyo tetenoz bu dönemde değil başka bişey için çağırmış olmasınlar belki başka hamileyle karıştırmışlardır 5-6 aylık sanıyolardır teli varsa ara sor cnm niye çağırmışlar bu dönemde yok yani vurulmaz

düşükle ilgisi yani ilk bebeğinde yaptırmış mıydın??yaptırdıysan haftanı ayını hatırlıyor musun?tekrar tekrar baktım 5.aydan bahsedio ama oooffff aşıdan korkuyorm zaten:18::18::18:

Herkese iyi aksamlar. Gerci sadece 1-2 kisi var ama olsun :)

Ben 2li test yaptirmadim ve yaptirmayida dusunmuyoruz ama sana verilen ihtimalde 235de 1. Olumlu dusun ve kendini strese sokma

Canımm bana 20.haftanda tetenoz için gel dedi sağlık ocağı...

neyse giderm,özlediniz mi beni derimhata olmasın da,,sağ olun kızlar:)zaten tırsıyorum:18::18:

neyse giderm,özlediniz mi beni derimhata olmasın da,,sağ olun kızlar:)zaten tırsıyorum:18::18:

korkma canım korkacak bişey yok bu dönemde yapmazlar bi hata olmalı yapmak isterselerde doktoruna sormadan sakın olma aşını doktor en iyisini bilir aşıya gelince pek acımıyo da sonrasında 2-3 gün kolun çok ağrıyo oynatamıyosun ama geçiyo herşey bebişler için korkma kuzum

haftasonu ya herkes kaçmış kızlar sakınız bugünn ee neler yapıyonuz beim kociş işte kızımda sağolsun akşam 5buçukta yattı 8 de kalktı bana gece uykusu yok yani anlıyacağınız oyy nede uykum geldi uykusu gelmeden hayatta yatmaz uyumamak için yemek ister süt çiş su bol bol bahane uydurur oda olmazsa ağlar uyumayalım diye mecbur bekliyorum uykusu gelsinn

kızlar ben geldım acaıp yoruldum bugun alısverıs merkezını fethettık kocısle oglusuma cıcısler aldım bebek arabası fılan baktık fıyatlar fenaydı arabalarda onuzmuzdekı ay alıcaz ınş.

düşükle ilgisi yani ilk bebeğinde yaptırmış mıydın??yaptırdıysan haftanı ayını hatırlıyor musun?tekrar tekrar baktım 5.aydan bahsedio ama oooffff aşıdan korkuyorm zaten:18::18::18:

Canım ben düşükle ilgisi olduğunu sanmam gebelikte 5 ayı doldurmadan tetenoz olmuyo diye biliyorum zaten bildiğim yani duyduğum kadarıyla düşükte kürtaj varsa hastanede enfeksiyona karşı aşı yapıyolardır. tetanozda önceden ne zaman vurulduğun önemli süresi var mesela birde alakası yok ama ağır sanayi de çalışan işçiler yılda 1 oluyo metalle çok temas ettikleri için bide derler tetanoz aşısı 5 yıl korur nasıl iş anlamadım
ben kızımda oldum hatta 3leyelim dedi hemşire geçen seneydi sanırım 3. vuruldum şimdi yine olacakmışım yani sağlık için katlanıyoruz tüm zorluklara hele şimdi bebişler var tüm acılar feda olsun onlara

kızlar ben geldım acaıp yoruldum bugun alısverıs merkezını fethettık kocısle oglusuma cıcısler aldım bebek arabası fılan baktık fıyatlar fenaydı arabalarda onuzmuzdekı ay alıcaz ınş.

Ohh ohh canım güle güle giysin oğluşun ismi belli olmadımı ne düşünüyosunuz allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

ben de bugün evde yalnızdım,eşimin bi işi çıktı,sağ olsun arkadaş yalnız bırakmadı.vallahi senin işin zor,benim çocuuğum olmadığı halde hamilelik zor gelmeye başladı,allah sana kolaylık versin.

Ohh ohh canım güle güle giysin oğluşun ismi belli olmadımı ne düşünüyosunuz allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

ismimiz belli canım mehmet olucak ama mehmetın yanına ali yada baska bır ısım daha ıstıyor esım ben sadece mehmet olsun ıstıyorum bakalım artık inş. canım cumlemız saglıkla kucagımıza alalım bebıslerımızı

orası öyle her şey bebiş için:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…