- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
ben de bugün evde yalnızdım,eşimin bi işi çıktı,sağ olsun arkadaş yalnız bırakmadı.vallahi senin işin zor,benim çocuuğum olmadığı halde hamilelik zor gelmeye başladı,allah sana kolaylık versin.
ismimiz belli canım mehmet olucak ama mehmetın yanına ali yada baska bır ısım daha ıstıyor esım ben sadece mehmet olsun ıstıyorum bakalım artık inş. canım cumlemız saglıkla kucagımıza alalım bebıslerımızı
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dün randevum vardı ama bebğim göstermedi cinsiyetini.doktor gösterdi tam secde pozisyonunda yatıyordu..uğraştık ama banamısın demedi ..cumaya tekrar çağırdı inşallah cumaya belli olur ya..15 haftalık olduk merak ediyorum artık iyice..
Sağlıkla doğar mehmet bey inşallah benim oğlanın adıda belli daha nişanlıyken belliydi zaten Ali efe olacak rabbim gününde kucağımıza almayı nasip eder
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dün randevum vardı ama bebğim göstermedi cinsiyetini.doktor gösterdi tam secde pozisyonunda yatıyordu..uğraştık ama banamısın demedi ..cumaya tekrar çağırdı inşallah cumaya belli olur ya..15 haftalık olduk merak ediyorum artık iyice..
canım sen bızden daha tecrubelı annesın bız bebek arabalarına bakıyoruz ama kafam karısıyor baktıkca travel sıstem araba ıstıyorum ama travel sıstem arabaların normal puset olarak kullanılan kısmı tam yatmıyor ve bıraz daha dar puset araba olarak satılan ve yenı dogduktan ıtıbaren kullanılan arabalar var ama onlarda 3 aylık cocuk rahat edemez gıbı gelıyor bana ve normal puset alınca yıne oto koltugu olarak kullanılan ana kucaklarından da almam gerekıcek araba ıcın cunku ben bebegım 4-5 aylık oldugunda calısmaya baslıycam ve arabada cogu zaman ynlız olucak bebgımle ve bu durmda travel sıstem alıyım ıstıyorum ama dedıgım gıbı ıclerı cok dar sen kızında bebek arabası kullandınmı kullandıysan markası neydı ve memnun kaldınmı
canım sen bızden daha tecrubelı annesın bız bebek arabalarına bakıyoruz ama kafam karısıyor baktıkca travel sıstem araba ıstıyorum ama travel sıstem arabaların normal puset olarak kullanılan kısmı tam yatmıyor ve bıraz daha dar puset araba olarak satılan ve yenı dogduktan ıtıbaren kullanılan arabalar var ama onlarda 3 aylık cocuk rahat edemez gıbı gelıyor bana ve normal puset alınca yıne oto koltugu olarak kullanılan ana kucaklarından da almam gerekıcek araba ıcın cunku ben bebegım 4-5 aylık oldugunda calısmaya baslıycam ve arabada cogu zaman ynlız olucak bebgımle ve bu durmda travel sıstem alıyım ıstıyorum ama dedıgım gıbı ıclerı cok dar sen kızında bebek arabası kullandınmı kullandıysan markası neydı ve memnun kaldınmı
Canım bende travel sistem bebek arabasını eşim aldı ben görmeden ve pek iyi değildi ama bilindik bir marka alırsan rahatlıkla kullanabilirsin puseti iyi durumda ama araba mahvoldu benim kız 2 yılda hurdasını çıkardı bir tanede ablamın aldığı bebek arabası var o çok iyi kullanışlı ama çok hantal dolmuş otobüse yanlız binemezsin zaten dolmuşlarda büyük olduğu içim almıyo katlanınca ufalan bir model alman lazım ben bunda hafif katlanabilen puset araba alcam dışarı çıkarken kullanımı daha pratik oluyo
anladım canım travel sıstem arabaların tek kullanıslı tarafı ana kucagını arabaya monte edebılmek ve hafıf bı araba elde edebılmek olsa gerek ben aslında bebeconfort lolayı cok begenıyorum hem katlanınca baston pusetler kadar kucucuk kalıyor hemde ana kucagı yanı oto koltugunda bebegın ana rahmındekı pozısyonunu alan tek ana kucagı oto koltguymus hemde ıskeletı ınanılmaz hafıf bır araba ama tabı bıraz pahalı o paraya degermı acaba kullanıslı olurmu dıye tereddutlerım var yanı alırız arabayı 1 yıl sonra ben bu arabayı begenmedım yenı bır araba alalım dersem esımın tepkısı sanırım arabayı alıp kırıp çöpe atmak oluradam soylenıp duruyor cunku o kadar para verılırmı araba dedıgın seye deyıp duruyor ama tabıkı ben kendı rahatlıgımı dusunuyorum parasını bır yana bırakıp hem hafıf hem katlandıgında kucucuk olsun hemde rahat rahat carsı pazar gezeyım alısverıs merkezı fethedeyım ıstıyorum arabayla hemde bebegım en azından bı 2,5-3 yasına kadar arabayı kullansın ıstıyorum cokmu sey ıstıyorum bılmıyorumkı daha once hıc boyle bır tecrubem olmadıkı
Canım kndi arabanızla seyahat ediyorsanız genellikle bebek için bebek koltuğunu biraz büyüyünce zaten yine değiştirmek zorunda kalacaksınız en iyisi kullanışlı puset arabalardan alın bide ana kucağı daha uygun olur ve büyüyünce yine araba koltuğu alırsın daha rahat olur bütçeyide zorlamaz bilmiyorum araba işi zor ya ben kızımda arabaya falan bakmadan 7,5ayda sancım başladı hastanede yattım 8 aya girdiği gün doğdu ve eşim aldı arabamızı ve şu anda kullanılacak hali kalmadı buna yeniden araba alacağım ama aceleye gerek yok doğsun bi 5-6 aylık olsun duruma göre bakacağım kısmet
neyse canımcım ben çıkıyorum kızımıda kandırabilirsem yatacağım artık öptüm görüşürüz sağlıkla kal
evet canım dünyalar tatlısı iki kızım varAh canım sağlıkla doğsunda geç göstersin kendini inşallah mübarek cuma günü öğrenirsin rabbim gönlüne göre versin bu 3. mü olacak bebiş maşallah cnm sağlıkla doğsun
olsun canım gec olsunda guc olmasın gostermedıgıne gore kızmıkı kızlar cabuk gostermıyormus dıyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?