ismimiz belli canım mehmet olucak ama mehmetın yanına ali yada baska bır ısım daha ıstıyor esım ben sadece mehmet olsun ıstıyorum bakalım artık inş. canım cumlemız saglıkla kucagımıza alalım bebıslerımızı
günaydııınn canlaaarrr
Günaydın herkese
Günaydıııınnn Güzel Annişlerrr...
Günaydın Ranacımmm,ben varım:)
Nasılsın canım? kahvaltını yaptınmı?
hoşgeldiin canııım
ben de iyiyim canım. mide bulantılarım geçti, çıkarmaya başlamıştım. o da geçiyo heralde, çok şükür. onun dışında hazımsızlık var. ben de daha kahvaltı yapmadım. ne yesem diye düşünüyorumÇok şükür iyiyim canım,bikaç gündür bulantılarım azaldı,yemek yemeye başladım biraz biraz.. Henüz yapmadım kahvaltımı,eşim hazırlıyor şimdi,onu bekliyorumkokudan giremiyorum mutfağa,buzdolabının kapısını açınca bile öğürüyorum,inş tamamen geçer bu tiksinmeler,bulantılar da hamileliğin keyfini süreriz.. Dün gittim doktora,daha hiç kilo almamışım,kusmaktan alamadım daha doğrusu.Senin nasıl geçiyor hamileliğin?.
gunaydinnn....bna gun coktaaan aydi ama yeni girebildim.sabahtan pazara gittik geldik kahvalti ettik 1 saat uyuyup uyanayim snra evi temizlicem kose bucak.yilbasina kaynanam gelicek.bi 15 gun kalir heralde...salonu esime birakicam aksama o hallederim bn dedi.bnde hic olmaz filan demedimaksama da bı guzel banyooo temızlenme snra esımın arkadası bızı yemege cagırdı esıyle onlara gıdıp gelıczzz snra sabah olucak veeee doktoorrrr:))))
ben de iyiyim canım. mide bulantılarım geçti, çıkarmaya başlamıştım. o da geçiyo heralde, çok şükür. onun dışında hazımsızlık var. ben de daha kahvaltı yapmadım. ne yesem diye düşünüyorumevde yalnızım. kocişim bugün de çalışıyo daah ne yatak topladım, ne bişey. salonda öyle uzanıyorum. ben de cuma gitcem doktoa. inşallah güzel haberlerle gelirim
Günaydın Nilim. pazar günün baya hareketli başlamış.ben de bugün temizlik yapcam. evin temizliği hiç bitmiyo ya. hergün topluyorum etrafı, azar azar yapınca olmuyo.
Kızlar siz salam sucuk yada sosis yiyomusunuz? canım çekti bugün, nette bunlardan uzak durun yazıyo, ama kendimiz yapınca bişey olmaz dimi?
sorma bebegim ya ben anlayamıyorum mesela topluyorum y smdıden bak sabaha yatak odası ne hale gelıcek.valla bıktım yaa bu evı toplamaktan.Allahtan salonumu kapıyorum mısafır geldımı orası en azından gırılcek durumda:))
valla ben 3. aya kadar yemedım sonra da smdı yıyorum ıyıce kaynatıp yada yagda kızartıp napayım canm ck ıstıo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?