2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haftada birmi?:44: ben de kahvaltılarda az az yiyim diyodum.

yok kızlar zararlı değilmiş bnim doktorum bana bir test yaptı (toxoplasma-AK) kan testi sonuç temiz çıkınca istediğin kadar yiyebilirsin zararlı değil dedi ama fazlası kilo yapar bende hiç sevmazdim sucuk hatta kokusundan bile nefret ederdim eşim bile bu yüzden yiyemezdi. ama şimdi şimdi acayip cqanım istiyo haftada iki kez yiyorum en az

hmm vallahi her gün yemek,orasını doktora sormak lazım..ben tostun içine azıcık koyuyorum o da haftada bir falan işte..
evde tost makinem var ama eşim için kullanıyorum sadece. neyse doktoruma danışayım bakalım

ben de söyliyim doktoruma, abartmadan yiyim bari. ne balık ne et, hiç bişey yiyemiyorum ki. bari bunlardan yiyerek telafi edim diye düşünmüştüm.

aynen canım bende ne balık ne et yiyebiliyorum yeterince. hele balık bulamıyoruz burda deniz olmadığından işte dediğin gibi sucukla telafi edelim azda olsa bide balık yerinede fındık ceviz falan önerdi doktorum günde 5 fındık, badem 2-3 ceviz yiyorum omega 3 için aklınızda bulunsun

ben denizsiz yaşayamıyorum nerdesin canım sen?

ben denizsiz yaşayamıyorum nerdesin canım sen?

ah canım ahhh bende denizsiz yaşayamam izmirliyim zatan ama 3 yıldır yurtdışındayım almanyada denizden çok uzağım bide soğuk buz gibi buraları yaşanılcak gibi değil ben zor dayanıyorum ama işte ekmek parasını burdan kazanıyoruz inş. en kıs zamanda dönerim memleketimeee çok hasretim çooooook

Hoşbulduk tatlım:80: nasılsın?

Kızlar siz salam sucuk yada sosis yiyomusunuz? canım çekti bugün, nette bunlardan uzak durun yazıyo, ama kendimiz yapınca bişey olmaz dimi?

iyiyim geç oldu biraz ama işim vardı
canım valla ben ikisinide yiyorum tabi çiğ değil napiim ya sosis sevmezdim önceden şimdi canım istiyo ama %100dana olandan

noliyi bugun burda yaa.herkes sadece gunaydın hosgeldin hosbulduk nasılsın diyi baska da bisey demiyi.anam bnde yatam acık bari de gendime gelem.kız rubet fotolarına baktım buarada dunnnn haberin ola.neyse goruserik gari ozaman

facedenmi baktın:) bak yavrruum bakın die koydum ahahahah

ben de izmirdeyim zaten valla canım doğduğun yer değil, doyduğun yer. ben de isterdim Baküde, kendi memleketimde yaşamayı, ama orası çok pahalı. Türkiyede yaşam daha kolay

iyiyim geç oldu biraz ama işim vardı
canım valla ben ikisinide yiyorum tabi çiğ değil napiim ya sosis sevmezdim önceden şimdi canım istiyo ama %100dana olandan

Ben de suda kaynattım bi güzel, yiycem şimdi benimki dana-piliç karışıkmış. hatta danası çok azmış. gelince sorcam kocişe

ben de izmirdeyim zaten valla canım doğduğun yer değil, doyduğun yer. ben de isterdim Baküde, kendi memleketimde yaşamayı, ama orası çok pahalı. Türkiyede yaşam daha kolay

doğru diyosun ama insanın gene memleketi gibisi yok. ay burasıda pahalı bebek arabaları bilen güya alman malı ee türkıyede daha ucuz burda çook pahalı ya türkıyeden alcaz geliş gidiş herşeyi.
bu arada aklınızda hiç bebek arabası markası varmı yaa ben pahalı almamaya karar verdim 500 tl cvarı alcam o fiyata iyisi bulunurmu acaba sizin bildikleriniz varmı kraft twist var oda 600-700 arası ama kararsızım ?? birde bebek yatağı için tahta yatak mı alcaksınız yoksa su seyyar yataklardanmı isimlerinide bilmiyom ama

Ben de suda kaynattım bi güzel, yiycem şimdi benimki dana-piliç karışıkmış. hatta danası çok azmış. gelince sorcam kocişe

ben tavuk bile yiyemiyorum amca böyle soslu falan olcak kokusu gidiceek yoksa cıks bi o var bende kokulara duyarlıyım başka türlü hamilemiyim anlamıyorum bile dün meşşaaalllaahh 11de eve girdik işten çıktık dolaştık bide sinemaya gittik temizlik yapcaktım ama dopingi gezerek harcadım hemide topuklularımlan gezdiim gerçi son zaman ağrımaya başladı hadi gidelim didim yoksa bi kaç bişey daha bakçaktım ahahaha

canım ben concorda takık durumdayım işte annem didi ben alıcam didi ondan rahatım ee ilk torun fiyatını didim ya kızım 2 yaşına kadar anca binicek alma o kadarını dedi bende anne zaten 2 yıl sonra bi tane daha yapcam iyi bişey olsun ikisinede kullanıyım didim hhııı mantıklı o zaman didi

ben de arayı çok açmıycam. 2 yıl iyi.

Ne güzel canım ne kadar şanlısın..Herşeyi deniyorum yok onu da yaptım ne fayda...Dün hastanedeydim serum aldım...Dün akşam ehhh biraz uyudum..Sabah kalktım şimdi yine aynı kustum kusacağım....

Canım benim Allah sana da yardım etsin..İnsan ne yapacağını şaşırıyor...Halsizim yerimden kalkamıyorum...Yalnız evet yalnız kalmıyorum çok şükür evde çünkü hiçbir iş yapamıyorum...Ne zor şeymiş ane olmak...

günaydın kızlar naslsınız??
ben iki gündür kötü hissediyorum neden anlamadım
sanki bebegmı hissetmiyorum önceden hissederdim
simdi bi boşluk hissediyorum sanki neden böyle oldu anlamadım :S
önce pıt pıt hissederdim aradaa bayadırda hissetmedm acaba bundanmı bilmiyorum

ebbeet çıstak çıstak kavga dövüş büyüsünler işte ama 2.yi yaparsam çalışmam sanırsam bırakırım 1 tanesini iyi kötü bakılırda 2. olunca kime emanet ediyim rahat edemem öyle
Aynen, beraber büyüsünler. büyük çocuğa kardeşi falan anlatmak da zor. küçüken halledelim gitsin

Saol canım. dün ve bugün daha iyiyim çok şükür. maşallah. yoksa ağlıyodum artık ya. dinlen, boşver işi gücü. bebiş iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…