- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Kızlar siz salam sucuk yada sosis yiyomusunuz? canım çekti bugün, nette bunlardan uzak durun yazıyo, ama kendimiz yapınca bişey olmaz dimi?
vallahi ben de canım çektiği zaman yiyorum,bence abartmamak önemli..haftda 1 falan sorun olmaz...
haftada birmi?:44: ben de kahvaltılarda az az yiyim diyodum.
haftada birmi?:44: ben de kahvaltılarda az az yiyim diyodum.
evde tost makinem var ama eşim için kullanıyorum sadece. neyse doktoruma danışayım bakalımhmm vallahi her gün yemek,orasını doktora sormak lazım..ben tostun içine azıcık koyuyorum o da haftada bir falan işte..
yok kızlar zararlı değilmiş bnim doktorum bana bir test yaptı (toxoplasma-AK) kan testi sonuç temiz çıkınca istediğin kadar yiyebilirsin zararlı değil dedi ama fazlası kilo yapar bende hiç sevmazdim sucuk hatta kokusundan bile nefret ederdim eşim bile bu yüzden yiyemezdi. ama şimdi şimdi acayip cqanım istiyo haftada iki kez yiyorum en az
aynen canım bende ne balık ne et yiyebiliyorum yeterince. hele balık bulamıyoruz burda deniz olmadığındanevde tost makinem var ama eşim için kullanıyorum sadece. neyse doktoruma danışayım bakalım
ben de söyliyim doktoruma, abartmadan yiyim bari. ne balık ne et, hiç bişey yiyemiyorum ki. bari bunlardan yiyerek telafi edim diye düşünmüştüm.
aynen canım bende ne balık ne et yiyebiliyorum yeterince. hele balık bulamıyoruz burda deniz olmadığındanişte dediğin gibi sucukla telafi edelim azda olsa bide balık yerinede fındık ceviz falan önerdi doktorum günde 5 fındık, badem 2-3 ceviz yiyorum omega 3 için aklınızda bulunsun
ben denizsiz yaşayamıyorumnerdesin canım sen?
Hoşbulduk tatlım:80: nasılsın?
Kızlar siz salam sucuk yada sosis yiyomusunuz? canım çekti bugün, nette bunlardan uzak durun yazıyo, ama kendimiz yapınca bişey olmaz dimi?
noliyi bugun burda yaa.herkes sadece gunaydın hosgeldin hosbulduk nasılsın diyi baska da bisey demiyi.anam bnde yatam acık bari de gendime gelem.kız rubet fotolarına baktım buarada dunnnn haberin ola.neyse goruserik gari ozaman
ah canım ahhh bende denizsiz yaşayamam izmirliyim zatan ama 3 yıldır yurtdışındayım almanyada denizden çok uzağım bide soğuk buz gibi buraları yaşanılcak gibi değil ben zor dayanıyorum ama işte ekmek parasını burdan kazanıyoruz inş. en kıs zamanda dönerim memleketimeee çok hasretim çooooook
iyiyim geç oldu biraz ama işim vardı
canım valla ben ikisinide yiyorum tabi çiğ değil napiim ya sosis sevmezdim önceden şimdi canım istiyo ama %100dana olandan
ben de izmirdeyim zatenvalla canım doğduğun yer değil, doyduğun yer. ben de isterdim Baküde, kendi memleketimde yaşamayı, ama orası çok pahalı. Türkiyede yaşam daha kolay
Ben de suda kaynattım bi güzel, yiycem şimdibenimki dana-piliç karışıkmış. hatta danası çok azmış. gelince sorcam kocişe
doğru diyosun ama insanın gene memleketi gibisi yok. ay burasıda pahalı bebek arabaları bilen güya alman malı ee türkıyede daha ucuz burda çook pahalı ya türkıyeden alcaz geliş gidiş herşeyi.
bu arada aklınızda hiç bebek arabası markası varmı yaa ben pahalı almamaya karar verdim 500 tl cvarı alcam o fiyata iyisi bulunurmu acaba sizin bildikleriniz varmı kraft twist var oda 600-700 arası ama kararsızım ?? birde bebek yatağı için tahta yatak mı alcaksınız yoksa su seyyar yataklardanmı isimlerinide bilmiyom ama
canım ben concorda takık durumdayım işte annem didi ben alıcam didi ondan rahatım ee ilk torunfiyatını didim ya kızım 2 yaşına kadar anca binicek alma o kadarını dedi bende anne zaten 2 yıl sonra bi tane daha yapcam iyi bişey olsun ikisinede kullanıyım didim hhııı mantıklı o zaman didi
ay kiyama canm ya valla hic mide bulantisi yasamadim ama nasil biseymis bu bukadar hayati engelliyr.hayallah bi yemek sodasinin icine limon katip biraz da seker ve su filan iyi gelirmiki zarari yksa bi arastirip denesen???annem midem bulandiginda bna hep onu icirirdi ama hamile degilken
ben de arayı çok açmıycam. 2 yıl iyi.
Merhaba canım. bende gece gündüz devam etmiyo, sabahları veya öğlen 1-2 defa çıkarıyorum. iştahsızım, yiyemiyorum. çikolatalı şeker yiyorum bayılmıyim diye, onu da çıkarıyorum. evde yalnızken duşa girme derim ben. bayılırsın Allah korusun. dikkat et kendine, dinlen bol bol.
Aynen, beraber büyüsünler. büyük çocuğa kardeşi falan anlatmak da zor. küçüken halledelim gitsinebbeetçıstak çıstak kavga dövüş büyüsünler işte ama 2.yi yaparsam çalışmam sanırsam bırakırım 1 tanesini iyi kötü bakılırda 2. olunca kime emanet ediyim rahat edemem öyle
Canım benim Allah sana da yardım etsin..İnsan ne yapacağını şaşırıyor...Halsizim yerimden kalkamıyorum...Yalnız evet yalnız kalmıyorum çok şükür evde çünkü hiçbir iş yapamıyorum...Ne zor şeymiş ane olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?