2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de tedirginim ya. acaba bebeğim iyimi? hep doktora bu halde gidiyorum. inşallah kötü bişey söylemez.. karnım da ağrıyo bazen. acaba noluyo orda...

ben de tedirginim ya. acaba bebeğim iyimi? hep doktora bu halde gidiyorum. inşallah kötü bişey söylemez.. karnım da ağrıyo bazen. acaba noluyo orda...

ben gideli 1 hafta oldu canım daha böyle tedirgin olmazdım hemen neden oldu bilmiyorum
kasık agrılarım falanda gectı sadece arada midem bulanıyor
ama hiç hissetmiyorum su anda perşembeye kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum
senin ne zamandır randevun ?

günaydın canııım
canım endişelenme bişey yoktur eskisi kadar belirtin olmayınca boşluğa düşmüştürsün illaki ara ara böbreklere ağrı yapmalar kasıklarda ara ara günde 1 kere falan ağrı yapıyolar olmadı memişlerimiz acıyo benimki bi ara hiç durmuyodu böbrekler kasıklarım falan şimdi meşallah kıpırdamıyo sanırsam bişey yok

Aynen, beraber büyüsünler. büyük çocuğa kardeşi falan anlatmak da zor. küçüken halledelim gitsin

evet büyüyünce laf anlatılmıyo küçükken iki popoya patlat bak nasıl anlıyo bide arkadaş olurlar birbirlerine çünkü eskisi gibi sokağa çık oyna arkadaş edin bilmem ne yok 4 duvar arasında yabani olmasınlar istiyorum aile kavramını öğrensinler bilsinler paylaşmayı bilsinler merhametleri vicdanları olsun
rana kız senin facen yokmu?

aynen dedıgın gibi canım o agrılar falan gidince boşluğa düştüm tamamen bunlarla alakalı sanırım
hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimii
inşallah bişey yoktur bakalım..
bu haftalarda böyle olması normaldır belkide

benim de cuma günü. ya bi daha bu kadar ara vermicem ben de. ayda bir çağırıyo. sık usg ye girmiş olmamak için sabrediyodum, ama artık arada özele gitcem. iki hafta arayla. bir kaç gün kustum, karnıma ağrılar girdi, bunlar normal mi 4.ayda? hadi ilk 3 ayı anladık. aklıma her türlü şey geliyo. bir ara hafif göbeğim çıkmıştı, şimdi o da yok. offf. bebeklerimiz iyi olsun usg ye her girdiğimde korkudan ödüm patlıyo...

bende senın gıbı hıssedıyorum yaaa hıc bır belırtım yok bel agrım dısında oda kronıklestı artık dıyorum sureklı agırdıgı ıcın onu belırtıden sayamıyorum

gunaydın arkadaslar nasılsınız bugun benım kocişin işi var pazar pazar tıkıldık eve pazar gunleri evde olmayı sevmıyorum yaa

canım bi yandan iyi ayda bir gitmek bende her 15 te gidiyorum cunkı çağırıyor ama sık girmekte iyi değil..burdaki doktorlar her ne kadar zararı yok deyip dursada..
normal ama kusma olayı falan cunkı benımde tam anlamıyla gecmedı tam geçti diyorum ertesi gün gene baslıyor demir hapını içemiyorum :S
bu cıkarma işi 9 ay sürenler varmıs canım dusunsenee o konuda takma yanii..
göbek olayı bendede bazen bi çıkıyo 2 3 gün sonra ger iiniyo falan garip bi
inşallah iyilerdiiiiiir bende korkuyorum acayip heyecan basıyor her defasında kalbi atıyormu diye bakıyorum direk

slm kızlar ben geldim,naılsınız?ben nezle olmuşum hapşuruyorum butnum tıkanıyor sürekli,önerisi olan varsa yasın lütfen:2: çok kötüyüm

canım ben 2.bebeğime hamileyim,oğluma ham,leyken doğurduğum gün bile kustum,3.aydan sonra geçmzse geçmiyor zaten doğuma kadar ara ara devam ed,yor ama eskisi gibi sık kusmuyorsun,zaten bi de demir hapına başlayınca,o daha fena kusturuyor karın ağrısı kasık batması kramplar çok normal,bana da kramplar başladı belimden ayağımdan girmeye.

o popo kim bilir kaç defa kızarcak. ayyy yerim ben onların popişlerini yaa evet, bencil olmasınlar, o dediklerin çok önemli. ben çocukken oyuncaklarımı falan paylaşmazmışım, annem çok kaprisliydin diyo. ne alaka bence, tek çocuk olduğum için öyleymişim yani. şimdi aradaşlarım kardeşlerim gibi. canımı istesinler veririm.

Canım benim face im var da, eşimle ikimizin ortak. çok da girmiyorum yani. biz rus sitesi var face gibi, arkadaşlarla daha çok ordan buluşuyoruz. face hesabımı bi ara düzenlersem vercem

bende senın gıbı hıssedıyorum yaaa hıc bır belırtım yok bel agrım dısında oda kronıklestı artık dıyorum sureklı agırdıgı ıcın onu belırtıden sayamıyorum

bi an dedım demk tek ben böyle hissetmiyorum
ay en zoruda buymus orda ama iyyimi kötümü bilemiyorsun bilsen ona göre davrancan ne garip bişey

gunaydın arkadaslar nasılsınız bugun benım kocişin işi var pazar pazar tıkıldık eve pazar gunleri evde olmayı sevmıyorum yaa
aynen benım eşimde ögleden sonra gitti bugun calıscaak bu haftaa
havada kötü burdaa sıkıldım bende sevmem hiç pazarları evde olmayı
eskiden kalma alışkanlık

benımki geçmicek herhalde tam anlamıylaa ara arada olsa devam edicek gibi
demir hapı deyince bile midem bulanıyo nasıl içicem ben hiç içmiyorum dogru durustttt

canım normal ben 9 haftadan sonra hiç bişey hissetmedim yani kasıklardaki ağrılardan başka hele şimdi arada böbreklere hareketten dolayı vuruyo sızlıyo bide göbiş deliğimin oralarda bi yerlerde bişeyler oluyo içerde bişeyler yapıyo oda 2 gündür yok ama yaşıyo biliyosun sonuçta çabuk yoruluyosun nefes alış verişin farklı uyku bastırıyo ara ara her zaman olmasada azalıcak yavaş yavaş bu sefer karnımız şişicek vücut bu ağırlığa alışmak için elinden geleni yapıcak bel ağrıları ayaklar şişicek falan öye yani canım hiç endişelenme

aayy sen yine evindesin benim koca evde ben işteyiiiimm haftaya rapor alıcam ama 3 gün hafta sonu evimde olcam işte bebiş odası falan bakıcaz dolaşıcaz ona göre bütçe çalışması yapıcakmışız

ayy canım al tabı rapor ohh yat dınlen gez dolas en ıyısı bebek odası bakın guzel guzel cıcıslerınızın resımlerını ekleyın bakalım ayyy bız yaptıkta noldu bütce calısması hıc bırsey alamadık dun kocıs aklımı celmeye calısıyor bebek odası konusunda anası sıparıs vermısya guya benı ozendırıyor yermıyım ben o numaraları beee dun bızde bebek arabası bakmaya cıktık concord neo ya baktık ozellıkle hıc hosumuza gıtmedı kutuk gıbı agır bıde kapanınca koca bır bavul kadar yer kaplıyor ben karar verdım gıbı bebeconfort lola alıcam kapanınca araba cok guzel kucucuk kalıyor bıde cok hafıf

tamam şikerim

yani canım tek çocukluktan kaynaklanıyor tabiki kişilikte önemli büyüdükçe değişiliyo kişiliklerimiz oturuyo ama işte bazılarına hiç aşılanmıyo o paylaşım duygusu bazılarıda ne yaparsan yap isterse 10 kardeşi olsun yine paylaşmaz yapıda önemlide olsun ben hatılıyorum mesela bilerek annem 1 tane alırdı benden sonrakiyle aramda 3 yaş var beraber büyüdük resmen bölüp vericeksin yani ben hep ona fazla fazla verirdim yada o hemen yerdi ben hemen yemezdim ben çıkardığım zaman bakardı bölüp verirdim kızardım ağlardım falan nie 2 tane almadınız die küçükken şimdi çok iyi anladım neden yaptıklarını

slm kızlarrrr....nasılsınız bakalım ?? biz bugün anneanneye gidiyoruz 3 ay orada kalacağız babamız gitti bugün çünkü... muhtemelen bi daha zor gelirim belki akşamları derste hocadan gizli dalarım :)))
canım yaaa bence de tecrübeleri diğer anneler de yazsalar, biz günlerdir eşimle çıkıp bakıyoruz. çok kararsız kaldık. beşik, karyola, bebek odası hepsine birden karar vermek zor iş. tecrübeye ihtiaç var vesselam...

canım maşşallah yoğun bi gün seni bekliyo. yarın da hayırlı haberlerle gel inş dr undan...

yazıp yazmamakta kararsızdım aslında bı kac gundur hissediyordumda iyiki yazmısım normal oldugunu anladım yoksa sorun etcektim
ama sizlerinde yasadını ogrnınce içim rahatladı valla sağol canım
inşallah o günleride görürürüz :))
zaman geçmiyor gibiydi ama nasılda hızlı geciyor 5. haftadan 15. haftaya geldik beraber

Hoşgeldin canım. benim kociş de bugün işe gitti. :44: evdeyim bugün. temizlik yapcam akşama kadar. bitermi akşama onu da bilmiyorum, çünkü ev hiç derli toplu durmuyo.
Bu arada Edacım, senden bir gün sonra benim de prima hediyem geldi valla. ama zıbın yok içinde. başka herşeyi koymuşlar. bez, CD, kitapçık, mama kabı falan.
ben bu ay bebeği unutup kaç defa otobüse yetişmek için dana gibi koştum onu dert ediyorum. günler de geçmek bilmez şimdi. ben de başımı kaldırıp doktordan önce bakıyorum usg ekranına geçen heyecandan nasıl, kalbi yerindemi dedim doktora. bana böyle baktı. kalbi atıyormu dicektim.

Geçmiş olsun canım.
Onu duymuştum canım ya, benim arkadaşım da 9 ay kustu. demir ilacına başladım zaten. sanırım ondan çıkardım. gece alıyorum gerçi.

rana cım senın bebısın kız olursa talıbım valla ogluma bu kadarı tesaduf yanı baksana kontrollerımız bıle aynı zıbın nıye koymamıslarkı ıcıne cok guzel mınıcıktı zıbını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…