günaydın kızlar naslsınız??
ben iki gündür kötü hissediyorum neden anlamadım
sanki bebegmı hissetmiyorum önceden hissederdim
simdi bi boşluk hissediyorum sanki neden böyle oldu anlamadım :S
önce pıt pıt hissederdim aradaa bayadırda hissetmedm acaba bundanmı bilmiyorum
ben de tedirginim ya. acaba bebeğim iyimi? hep doktora bu halde gidiyorum. inşallah kötü bişey söylemez.. karnım da ağrıyo bazen. acaba noluyo orda...
Aynen, beraber büyüsünler. büyük çocuğa kardeşi falan anlatmak da zor. küçüken halledelim gitsin
günaydın canııım
canım endişelenme bişey yoktur eskisi kadar belirtin olmayınca boşluğa düşmüştürsün illaki ara ara böbreklere ağrı yapmalar kasıklarda ara ara günde 1 kere falan ağrı yapıyolar olmadı memişlerimiz acıyo benimki bi ara hiç durmuyodu böbrekler kasıklarım falan şimdi meşallah kıpırdamıyo sanırsam bişey yok
evet büyüyünce laf anlatılmıyo küçükken iki popoya patlat bak nasıl anlıyobide arkadaş olurlar birbirlerine çünkü eskisi gibi sokağa çık oyna arkadaş edin bilmem ne yok 4 duvar arasında yabani olmasınlar istiyorum aile kavramını öğrensinler bilsinler paylaşmayı bilsinler merhametleri vicdanları olsun
rana kız senin facen yokmu?
ben gideli 1 hafta oldu canım daha böyle tedirgin olmazdım hemen neden oldu bilmiyorum
kasık agrılarım falanda gectı sadece arada midem bulanıyor
ama hiç hissetmiyorum su anda perşembeye kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum
senin ne zamandır randevun ?
benim de cuma günü. ya bi daha bu kadar ara vermicem ben de. ayda bir çağırıyo. sık usg ye girmiş olmamak için sabrediyodum, ama artık arada özele gitcem. iki hafta arayla. bir kaç gün kustum, karnıma ağrılar girdi, bunlar normal mi 4.ayda? hadi ilk 3 ayı anladık. aklıma her türlü şey geliyo. bir ara hafif göbeğim çıkmıştı, şimdi o da yok. offf. bebeklerimiz iyi olsunusg ye her girdiğimde korkudan ödüm patlıyo...
benim de cuma günü. ya bi daha bu kadar ara vermicem ben de. ayda bir çağırıyo. sık usg ye girmiş olmamak için sabrediyodum, ama artık arada özele gitcem. iki hafta arayla. bir kaç gün kustum, karnıma ağrılar girdi, bunlar normal mi 4.ayda? hadi ilk 3 ayı anladık. aklıma her türlü şey geliyo. bir ara hafif göbeğim çıkmıştı, şimdi o da yok. offf. bebeklerimiz iyi olsunusg ye her girdiğimde korkudan ödüm patlıyo...
evet büyüyünce laf anlatılmıyo küçükken iki popoya patlat bak nasıl anlıyobide arkadaş olurlar birbirlerine çünkü eskisi gibi sokağa çık oyna arkadaş edin bilmem ne yok 4 duvar arasında yabani olmasınlar istiyorum aile kavramını öğrensinler bilsinler paylaşmayı bilsinler merhametleri vicdanları olsun
rana kız senin facen yokmu?
bende senın gıbı hıssedıyorum yaaa hıc bır belırtım yok bel agrım dısında oda kronıklestı artık dıyorum sureklı agırdıgı ıcın onu belırtıden sayamıyorum
aynen benım eşimde ögleden sonra gitti bugun calıscaak bu haftaagunaydın arkadaslar nasılsınız bugun benım kocişin işi var pazar pazar tıkıldık eve pazar gunleri evde olmayı sevmıyorum yaa
slm kızlar ben geldim,naılsınız?ben nezle olmuşum hapşuruyorum butnum tıkanıyor sürekli,önerisi olan varsa yasın lütfen:2: çok kötüyüm
canım ben 2.bebeğime hamileyim,oğluma ham,leyken doğurduğum gün bile kustum,3.aydan sonra geçmzse geçmiyor zaten doğuma kadar ara ara devam ed,yor ama eskisi gibi sık kusmuyorsun,zaten bi de demir hapına başlayınca,o daha fena kusturuyorkarın ağrısı kasık batması kramplar çok normal,bana da kramplar başladı belimden ayağımdan girmeye.
aynen dedıgın gibi canım o agrılar falan gidince boşluğa düştüm tamamen bunlarla alakalı sanırım
hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimii
inşallah bişey yoktur bakalım..
bu haftalarda böyle olması normaldır belkide
gunaydın arkadaslar nasılsınız bugun benım kocişin işi var pazar pazar tıkıldık eve pazar gunleri evde olmayı sevmıyorum yaa
canım normal ben 9 haftadan sonra hiç bişey hissetmedim yani kasıklardaki ağrılardan başka hele şimdi arada böbreklere hareketten dolayı vuruyo sızlıyo bide göbiş deliğimin oralarda bi yerlerde bişeyler oluyo içerde bişeyler yapıyo oda 2 gündür yok ama yaşıyo biliyosun sonuçta çabuk yoruluyosun nefes alış verişin farklı uyku bastırıyo ara ara her zaman olmasada azalıcak yavaş yavaş bu sefer karnımız şişicek vücut bu ağırlığa alışmak için elinden geleni yapıcak bel ağrıları ayaklar şişicek falan öye yani canım hiç endişelenme
aayy sen yine evindesin benim koca evde ben işteyiiiimmhaftaya rapor alıcam ama 3 gün hafta sonu evimde olcam işte bebiş odası falan bakıcaz dolaşıcaz ona göre bütçe çalışması yapıcakmışız
o popo kim bilir kaç defa kızarcak. ayyy yerim ben onların popişlerini yaa evet, bencil olmasınlar, o dediklerin çok önemli. ben çocukken oyuncaklarımı falan paylaşmazmışım, annem çok kaprisliydin diyo. ne alaka bence, tek çocuk olduğum için öyleymişim yani. şimdi aradaşlarım kardeşlerim gibi. canımı istesinler veririm.
Canım benim face im var da, eşimle ikimizin ortak. çok da girmiyorum yani. biz rus sitesi var face gibi, arkadaşlarla daha çok ordan buluşuyoruz. face hesabımı bi ara düzenlersem vercem
canım yaaa bence de tecrübeleri diğer anneler de yazsalar, biz günlerdir eşimle çıkıp bakıyoruz. çok kararsız kaldık. beşik, karyola, bebek odası hepsine birden karar vermek zor iş. tecrübeye ihtiaç var vesselam...canım sen bızden daha tecrubelı annesın bız bebek arabalarına bakıyoruz ama kafam karısıyor baktıkca travel sıstem araba ıstıyorum ama travel sıstem arabaların normal puset olarak kullanılan kısmı tam yatmıyor ve bıraz daha dar puset araba olarak satılan ve yenı dogduktan ıtıbaren kullanılan arabalar var ama onlarda 3 aylık cocuk rahat edemez gıbı gelıyor bana ve normal puset alınca yıne oto koltugu olarak kullanılan ana kucaklarından da almam gerekıcek araba ıcın cunku ben bebegım 4-5 aylık oldugunda calısmaya baslıycam ve arabada cogu zaman ynlız olucak bebgımle ve bu durmda travel sıstem alıyım ıstıyorum ama dedıgım gıbı ıclerı cok dar sen kızında bebek arabası kullandınmı kullandıysan markası neydı ve memnun kaldınmı
canım maşşallah yoğun bi gün seni bekliyo. yarın da hayırlı haberlerle gel inş dr undan...gunaydinnn....bna gun coktaaan aydi ama yeni girebildim.sabahtan pazara gittik geldik kahvalti ettik 1 saat uyuyup uyanayim snra evi temizlicem kose bucak.yilbasina kaynanam gelicek.bi 15 gun kalir heralde...salonu esime birakicam aksama o hallederim bn dedi.bnde hic olmaz filan demedimaksama da bı guzel banyooo temızlenme snra esımın arkadası bızı yemege cagırdı esıyle onlara gıdıp gelıczzz snra sabah olucak veeee doktoorrrr:))))
canım normal ben 9 haftadan sonra hiç bişey hissetmedim yani kasıklardaki ağrılardan başka hele şimdi arada böbreklere hareketten dolayı vuruyo sızlıyo bide göbiş deliğimin oralarda bi yerlerde bişeyler oluyo içerde bişeyler yapıyo oda 2 gündür yok ama yaşıyo biliyosun sonuçta çabuk yoruluyosun nefes alış verişin farklı uyku bastırıyo ara ara her zaman olmasada azalıcak yavaş yavaş bu sefer karnımız şişicek vücut bu ağırlığa alışmak için elinden geleni yapıcak bel ağrıları ayaklar şişicek falan öye yani canım hiç endişelenme
aayy sen yine evindesin benim koca evde ben işteyiiiimmhaftaya rapor alıcam ama 3 gün hafta sonu evimde olcam işte bebiş odası falan bakıcaz dolaşıcaz ona göre bütçe çalışması yapıcakmışız
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hoşgeldin canım. benim kociş de bugün işe gitti. :44: evdeyim bugün. temizlik yapcam akşama kadar. bitermi akşama onu da bilmiyorum, çünkü ev hiç derli toplu durmuyo.gunaydın arkadaslar nasılsınız bugun benım kocişin işi var pazar pazar tıkıldık eve pazar gunleri evde olmayı sevmıyorum yaa
ben bu ay bebeği unutup kaç defa otobüse yetişmek için dana gibi koştumcanım bi yandan iyi ayda bir gitmek bende her 15 te gidiyorum cunkı çağırıyor ama sık girmekte iyi değil..burdaki doktorlar her ne kadar zararı yok deyip dursada..
normal ama kusma olayı falan cunkı benımde tam anlamıyla gecmedı tam geçti diyorum ertesi gün gene baslıyor demir hapını içemiyorum :S
bu cıkarma işi 9 ay sürenler varmıs canım dusunsenee o konuda takma yanii..
göbek olayı bendede bazen bi çıkıyo 2 3 gün sonra ger iiniyo falan garip bi
inşallah iyilerdiiiiiir bende korkuyorum acayip heyecan basıyor her defasında kalbi atıyormu diye bakıyorum direk
slm kızlar ben geldim,naılsınız?ben nezle olmuşum hapşuruyorum butnum tıkanıyor sürekli,önerisi olan varsa yasın lütfen:2: çok kötüyüm
canım ben 2.bebeğime hamileyim,oğluma ham,leyken doğurduğum gün bile kustum,3.aydan sonra geçmzse geçmiyor zaten doğuma kadar ara ara devam ed,yor ama eskisi gibi sık kusmuyorsun,zaten bi de demir hapına başlayınca,o daha fena kusturuyorkarın ağrısı kasık batması kramplar çok normal,bana da kramplar başladı belimden ayağımdan girmeye.
Hoşgeldin canım. benim kociş de bugün işe gitti. :44: evdeyim bugün. temizlik yapcam akşama kadar. bitermi akşama onu da bilmiyorum, çünkü ev hiç derli toplu durmuyo.
Bu arada Edacım, senden bir gün sonra benim de prima hediyem geldi valla.ama zıbın yok içinde. başka herşeyi koymuşlar. bez, CD, kitapçık, mama kabı falan.
ben bu ay bebeği unutup kaç defa otobüse yetişmek için dana gibi koştumonu dert ediyorum. günler de geçmek bilmez şimdi. ben de başımı kaldırıp doktordan önce bakıyorum usg ekranına geçen heyecandan nasıl, kalbi yerindemi dedim doktora. bana böyle baktı. kalbi atıyormu dicektim.
Geçmiş olsun canım.
Onu duymuştum canım ya, benim arkadaşım da 9 ay kustu. demir ilacına başladım zaten. sanırım ondan çıkardım. gece alıyorum gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?