ayy canım al tabı rapor ohh yat dınlen gez dolas en ıyısı bebek odası bakın guzel guzel cıcıslerınızın resımlerını ekleyın bakalım ayyy bız yaptıkta noldu bütce calısması hıc bırsey alamadık dun kocıs aklımı celmeye calısıyor bebek odası konusunda anası sıparıs vermısya guya benı ozendırıyor yermıyım ben o numaraları beeedun bızde bebek arabası bakmaya cıktık concord neo ya baktık ozellıkle hıc hosumuza gıtmedı kutuk gıbı agır bıde kapanınca koca bır bavul kadar yer kaplıyor ben karar verdım gıbı bebeconfort lola alıcam kapanınca araba cok guzel kucucuk kalıyor bıde cok hafıf
Hoşgeldin canım. benim kociş de bugün işe gitti. :44: evdeyim bugün. temizlik yapcam akşama kadar. bitermi akşama onu da bilmiyorum, çünkü ev hiç derli toplu durmuyo.
Bu arada Edacım, senden bir gün sonra benim de prima hediyem geldi valla.ama zıbın yok içinde. başka herşeyi koymuşlar. bez, CD, kitapçık, mama kabı falan.
ben bu ay bebeği unutup kaç defa otobüse yetişmek için dana gibi koştumonu dert ediyorum. günler de geçmek bilmez şimdi. ben de başımı kaldırıp doktordan önce bakıyorum usg ekranına geçen heyecandan nasıl, kalbi yerindemi dedim doktora. bana böyle baktı. kalbi atıyormu dicektim.
Geçmiş olsun canım.
Onu duymuştum canım ya, benim arkadaşım da 9 ay kustu. demir ilacına başladım zaten. sanırım ondan çıkardım. gece alıyorum gerçi.
Hoşgeldin canım. benim kociş de bugün işe gitti. :44: evdeyim bugün. temizlik yapcam akşama kadar. bitermi akşama onu da bilmiyorum, çünkü ev hiç derli toplu durmuyo.
Bu arada Edacım, senden bir gün sonra benim de prima hediyem geldi valla.ama zıbın yok içinde. başka herşeyi koymuşlar. bez, CD, kitapçık, mama kabı falan.
ben bu ay bebeği unutup kaç defa otobüse yetişmek için dana gibi koştumonu dert ediyorum. günler de geçmek bilmez şimdi. ben de başımı kaldırıp doktordan önce bakıyorum usg ekranına geçen heyecandan nasıl, kalbi yerindemi dedim doktora. bana böyle baktı. kalbi atıyormu dicektim.
Geçmiş olsun canım.
Onu duymuştum canım ya, benim arkadaşım da 9 ay kustu. demir ilacına başladım zaten. sanırım ondan çıkardım. gece alıyorum gerçi.
ay annem de hep anlatırdı teyzemle nasıl büyüdüklerinitamam şikerim
yani canım tek çocukluktan kaynaklanıyor tabiki kişilikte önemli büyüdükçe değişiliyo kişiliklerimiz oturuyo ama işte bazılarına hiç aşılanmıyo o paylaşım duygusu bazılarıda ne yaparsan yap isterse 10 kardeşi olsun yine paylaşmaz yapıda önemlide olsun ben hatılıyorum mesela bilerek annem 1 tane alırdı benden sonrakiyle aramda 3 yaş var beraber büyüdük resmen bölüp vericeksin yani ben hep ona fazla fazla verirdim yada o hemen yerdi ben hemen yemezdim ben çıkardığım zaman bakardı bölüp verirdim kızardım ağlardım falan nie 2 tane almadınız die küçükken şimdi çok iyi anladım neden yaptıklarını
rana cım senın bebısın kız olursa talıbım valla ogluma bu kadarı tesaduf yanıbaksana kontrollerımız bıle aynı zıbın nıye koymamıslarkı ıcıne cok guzel mınıcıktı zıbını
bebik odasını biz alıcaz bebek arabası mama koltuğu bilmem ne annemle babam dedi biz alıcaz die ben netten bakıyodum işte herbişeye hadi yine iyisin köfte arabadan yırttık didim eşime kaldı odaaa dedi oda almak bizimkilere düşer ama işte bi olay oldu ben habersiz gelmeyin bize die mesaj falan attım özürde dilemedim üzerine onlara gittik umursamadım hiçbişeyi falan dedim sana belki 2 krş yardımları olurlardı şimdi günahlarını bile vericeklerini sanmıyorum dedim nede olsa sadrazamla akrabalığınız varya falan die sinirlerim zıpladı aklıma gelince neysee hiç moralimi bozmıcaam
bizde dün baktık bebeconforta ama yok ben concord istiyorumtaktım bi kere ya nası yer kaplıyo parça pinçik böldü bize adam
bunlarda internetten bulduğum bebiş odalarının siteleri
Bebek Odaları | Şeker Bebe
Bebek Odaları ve Genç Odaları | Bebishroom
StyleWood
Bahattin Er Bebe Genç Mobilyaları
Bebek Odalar | Hayal Bebe & GenVirüs
www.istanbulbebegenc.com
Meltem
Modoko Mobilyaclar Sitesi - Klasik Mobilya, Modern Avangard Mobilya Modelleri-Dekorasyon-Koltuk Takmlar, Tv niteleri Yemek Odas Yatak Odalar zel Mobilya Tasarmlar Koltuk Kanepe
RİZELLİ BEBE MOBİLYALARI - MODOKO, Bebe genç mobilyaları, Modern mobilya ve projelerinizde yanınızda
ay annem de hep anlatırdı teyzemle nasıl büyüdükleriniikizler ama teyzem cin gibiydi, annemin yemeklerini bile yiyomuş, bide tehdit ediyomuş sus diye. phahahaa ben alıştım kardeşsiz büyümeye, ama çok aradığım günler de oldu. mesela annemle babam boşandığında. benim için çok zor dönemlerdi. 13 yaşındaydım bide.
ayy kız gibi vallaGelininin adı İrem olcak, alıştır bizim damadı.
gece dediğim akşam yemeğinden bir iki saat sonra. benim için gece oluyo o zaman. canım benim ben acıksam da yesem diyorum ya. çok iştahsızım. eşim de söyleniyo, düzensiz besleniyosun falan diye.:44:canım demir ilacını gece alma bence,acıktırıyor ve uykunun bölünmesine neden oluyor ister istemez.öğleyin ya da akşam üzeri al bence.bana doktor çok kusuyorum diye bu ay başlatacak yani 16.haftada felan.
olmamıştır dimi?bişey olmamıştır canım ondan :))
ilahikalbi yerindemi buna cok güldüm
kızlar ben de primaya falan mail gönderiyim dedim numune için ana bnm mailim ulaşmadı. siz hangi adrese nereden mail atıyotsunuz.ben de istiyorum bebişime bişiler gelsin
bir de ben demir ilacı kullanmıyorum, şu an 13+3 üm dr daha bişey demedi. herkese veriyorlar mı bu ilacı ki. mrk ettim.sadece folik asit kullanıyorum ben şimdilik. cvplarınız için şimdden teşekkürlerrrr:)))))))))))
tamam sende kızımı alıstır bızde gelın yok kızım olur o benım ıyı bak kızıma bunlar aynı gn dogarsa hıc sasırma valla ask tesaduflerı severdekı gıbı olurlarmıs aynı gun aynı saat dogup seneler sonra karsılasırlarmıs fılanbende ıkı dk romantık senaryoyu cızdım daha ortada kız yokken bellı degılken
gece dediğim akşam yemeğinden bir iki saat sonra. benim için gece oluyo o zaman. canım benim ben acıksam da yesem diyorum ya. çok iştahsızım. eşim de söyleniyo, düzensiz besleniyosun falan diye.:44:
olmamıştır dimi?sonuçta kesenin içinde orda. korunuyo. ay ben gerçekten Bebekatak oldum
canım ben face den sayfayı beğenmiştim, anket çıkmıştı, ordan katıldım. burdaki arkadaşlar söylemişti bana da. ama artık kampanya bitti aliba. net bilmiyorum.
ben 12. haftadan itibaren elevit alıyorum. demiri de doktorun gerek duysaydı yazardı canım, endişelenme bence.
ay annem de hep anlatırdı teyzemle nasıl büyüdükleriniikizler ama teyzem cin gibiydi, annemin yemeklerini bile yiyomuş, bide tehdit ediyomuş sus diye. phahahaa ben alıştım kardeşsiz büyümeye, ama çok aradığım günler de oldu. mesela annemle babam boşandığında. benim için çok zor dönemlerdi. 13 yaşındaydım bide.
ayy kız gibi vallaGelininin adı İrem olcak, alıştır bizim damadı.
canım bırıncı lınktekı romontık ve cıtlı 4.cu resımdekı 4-7 fotolara bayıldım yaaa
bebek arabası konusunda bende az cok karar verdım teyzesıyle annanesıne aldırcam bendeıslerı ne alsınlar tabı annanesı bızım bebıse ne adaklar adadı ne tesbıhler cektı dualar okudu olsun dıye sımdı ne ıstersen alırım dıyo sagolsun sen begen ben alayım dıyo babannesıde ben sıparıs verdım dıye emrıvakı yapıyor
Kız Mehmet de benim babamın adıhint filmi oldu valla. bir kolyenin iki yarısı falan da olsun. eksiksiz olsun bari.
bilmemki bende hep kardeşsiz olsaydım keşke die hayal kurardım öncedenbide en büyük olunca hem örneksin onlara hem sorumlusun hem hep sen büyüksün o küçük muhabbeti oluyodu halada öyle gerçi ben kıyamıyorum onlara ne olursa olsun iyiki hayatımdalar diyorum şimdide
bizimki öyle patır kütür olduki neye uğradıklarını şaşırdılar vallabelki perdeleride annemlere kakalarım ahahahah yada borcumuz var bizimkilere arabayı satınca yarısını vericez ama diğer yarısını annem ağzından kaçırdı bize vericeklermiiş yada siz alın ben sizin yerinize bebiş için saklıyım falan didi bakalım
düşünmüş ne güzelde nie emrivaki yapıyon dimi bun yaptın bir hayır çek budunu ayır derleer alla alla sinir olurum öyle şeylere pislik ypardım kesin ben
valla bende yaptım o pıslıgı oyle sınır oldumkı benım evım kucuk oda yaptırmıycam dıye kac kere soyledım cunku zaten tasınıcaz bebek 1 yasına fılan gelınce tasınmamızı ısemıyorya hanımefendı pıslık yapıyor aklınca bende yaptım ama butun pıslıgımı ıptal ettır dedım yoksa kendı evıne koyarsın dedım evlenelı 5 sene oldu ılk defa bır emrıvakısıne tepkı verdım yaa sasırdı kaldı ınadımı bılır asla evıme sokmayacagımıda bılır o yuzden esıme dıyormus oglum ıptal mı ettırsem acaba kız cok kızdı baksana esımde hıc yuzlememıs ıyı olur anne demıs bız evden tsınmak ıstıyoruz demıs tasınınca gıderız hep beraber begendıımız bı odayı sen alırsın demısbenım kocıste az degıl valla
kocişin iyi dimiiiş sen al yinede buraya alma eheheheh iyi yapmışsın
Merhabaaaa kıslarrrrr :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
oyyy yirim ben bunları.kızlar dun oglusuma bıraz bısıler aldım cok degıl ama eklıyım dedım heves ettım http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bebislere-neler-alindi-18.html#post22217855
oh, maşallah, kızım çok şanslı olcak.cok romantık gelısıcek bızım cocukların aşk hıkayelerı onlar bı dogsun ben onlara kolyeler de yaptırırım ne ısterse alırım ben irem kızıma ne begenıyorsa ne ıstıyorsa
Merhabaaaa kıslarrrrr :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
oyyy yirim ben bunları.çok güzeller. Güle güle giysin Memoşum. ben de cinsiyet öğrenim neler alcam neler
saol canım ınş. saglıklı sıhhatlı cıcıler gıydıklerı gunlerıde gorururuz
oh, maşallah, kızım çok şanslı olcak.ben böyle şeyler hiç duyamadım malesef.
Merhaba canııımhoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?