2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebik odasını biz alıcaz bebek arabası mama koltuğu bilmem ne annemle babam dedi biz alıcaz die ben netten bakıyodum işte herbişeye hadi yine iyisin köfte arabadan yırttık didim eşime kaldı odaaa dedi oda almak bizimkilere düşer ama işte bi olay oldu ben habersiz gelmeyin bize die mesaj falan attım özürde dilemedim üzerine onlara gittik umursamadım hiçbişeyi falan dedim sana belki 2 krş yardımları olurlardı şimdi günahlarını bile vericeklerini sanmıyorum dedim nede olsa sadrazamla akrabalığınız varya falan die sinirlerim zıpladı aklıma gelince neysee hiç moralimi bozmıcaam
bizde dün baktık bebeconforta ama yok ben concord istiyorum taktım bi kere ya nası yer kaplıyo parça pinçik böldü bize adam
bunlarda internetten bulduğum bebiş odalarının siteleri
Bebek Odaları | Şeker Bebe
Bebek Odaları ve Genç Odaları | Bebishroom
StyleWood
Bahattin Er Bebe Genç Mobilyaları
Bebek Odalar | Hayal Bebe & Gen 
www.istanbulbebegenc.com
Meltem
Modoko Mobilyaclar Sitesi - Klasik Mobilya, Modern Avangard Mobilya Modelleri-Dekorasyon-Koltuk Takmlar, Tv niteleri Yemek Odas Yatak Odalar zel Mobilya Tasarmlar Koltuk Kanepe
RİZELLİ BEBE MOBİLYALARI - MODOKO, Bebe genç mobilyaları, Modern mobilya ve projelerinizde yanınızda

canım demir ilacını gece alma bence,acıktırıyor ve uykunun bölünmesine neden oluyor ister istemez.öğleyin ya da akşam üzeri al bence.bana doktor çok kusuyorum diye bu ay başlatacak yani 16.haftada felan.

bişey olmamıştır canım ondan :))
ilahi kalbi yerindemi buna cok güldüm

kızlar ben de primaya falan mail gönderiyim dedim numune için ana bnm mailim ulaşmadı. siz hangi adrese nereden mail atıyotsunuz. ben de istiyorum bebişime bişiler gelsin
bir de ben demir ilacı kullanmıyorum, şu an 13+3 üm dr daha bişey demedi. herkese veriyorlar mı bu ilacı ki. mrk ettim. sadece folik asit kullanıyorum ben şimdilik. cvplarınız için şimdden teşekkürlerrrr:)))))))))))

ay annem de hep anlatırdı teyzemle nasıl büyüdüklerini ikizler ama teyzem cin gibiydi, annemin yemeklerini bile yiyomuş, bide tehdit ediyomuş sus diye. phahahaa ben alıştım kardeşsiz büyümeye, ama çok aradığım günler de oldu. mesela annemle babam boşandığında. benim için çok zor dönemlerdi. 13 yaşındaydım bide.
rana cım senın bebısın kız olursa talıbım valla ogluma bu kadarı tesaduf yanı baksana kontrollerımız bıle aynı zıbın nıye koymamıslarkı ıcıne cok guzel mınıcıktı zıbını

ayy kız gibi valla Gelininin adı İrem olcak, alıştır bizim damadı.

canım bırıncı lınktekı romontık ve cıtlı 4.cu resımdekı 4-7 fotolara bayıldım yaaa

bebek arabası konusunda bende az cok karar verdım teyzesıyle annanesıne aldırcam bende ıslerı ne alsınlar tabı annanesı bızım bebıse ne adaklar adadı ne tesbıhler cektı dualar okudu olsun dıye sımdı ne ıstersen alırım dıyo sagolsun sen begen ben alayım dıyo babannesıde ben sıparıs verdım dıye emrıvakı yapıyor

tamam sende kızımı alıstır bızde gelın yok kızım olur o benım ıyı bak kızıma bunlar aynı gn dogarsa hıc sasırma valla ask tesaduflerı severdekı gıbı olurlarmıs aynı gun aynı saat dogup seneler sonra karsılasırlarmıs fılan bende ıkı dk romantık senaryoyu cızdım daha ortada kız yokken bellı degılken

canım demir ilacını gece alma bence,acıktırıyor ve uykunun bölünmesine neden oluyor ister istemez.öğleyin ya da akşam üzeri al bence.bana doktor çok kusuyorum diye bu ay başlatacak yani 16.haftada felan.
gece dediğim akşam yemeğinden bir iki saat sonra. benim için gece oluyo o zaman. canım benim ben acıksam da yesem diyorum ya. çok iştahsızım. eşim de söyleniyo, düzensiz besleniyosun falan diye.:44:
bişey olmamıştır canım ondan :))
ilahi kalbi yerindemi buna cok güldüm
olmamıştır dimi? sonuçta kesenin içinde orda. korunuyo. ay ben gerçekten Bebekatak oldum

canım ben face den sayfayı beğenmiştim, anket çıkmıştı, ordan katıldım. burdaki arkadaşlar söylemişti bana da. ama artık kampanya bitti aliba. net bilmiyorum.
ben 12. haftadan itibaren elevit alıyorum. demiri de doktorun gerek duysaydı yazardı canım, endişelenme bence.

Kız Mehmet de benim babamın adı hint filmi oldu valla. bir kolyenin iki yarısı falan da olsun. eksiksiz olsun bari.

olmamıştır canım merak etme :))
annelerimiz neler yaparmış bişey olmazmış düşünseneee
bendede var bebekatak yalnız degılsın

bilmemki bende hep kardeşsiz olsaydım keşke die hayal kurardım önceden bide en büyük olunca hem örneksin onlara hem sorumlusun hem hep sen büyüksün o küçük muhabbeti oluyodu halada öyle gerçi ben kıyamıyorum onlara ne olursa olsun iyiki hayatımdalar diyorum şimdide

bizimki öyle patır kütür olduki neye uğradıklarını şaşırdılar valla belki perdeleride annemlere kakalarım ahahahah yada borcumuz var bizimkilere arabayı satınca yarısını vericez ama diğer yarısını annem ağzından kaçırdı bize vericeklermiiş yada siz alın ben sizin yerinize bebiş için saklıyım falan didi bakalım
düşünmüş ne güzelde nie emrivaki yapıyon dimi bun yaptın bir hayır çek budunu ayır derleer alla alla sinir olurum öyle şeylere pislik ypardım kesin ben

Kız Mehmet de benim babamın adı hint filmi oldu valla. bir kolyenin iki yarısı falan da olsun. eksiksiz olsun bari.

cok romantık gelısıcek bızım cocukların aşk hıkayelerı onlar bı dogsun ben onlara kolyeler de yaptırırım ne ısterse alırım ben irem kızıma ne begenıyorsa ne ıstıyorsa

valla bende yaptım o pıslıgı oyle sınır oldumkı benım evım kucuk oda yaptırmıycam dıye kac kere soyledım cunku zaten tasınıcaz bebek 1 yasına fılan gelınce tasınmamızı ısemıyorya hanımefendı pıslık yapıyor aklınca bende yaptım ama butun pıslıgımı ıptal ettır dedım yoksa kendı evıne koyarsın dedım evlenelı 5 sene oldu ılk defa bır emrıvakısıne tepkı verdım yaa sasırdı kaldı ınadımı bılır asla evıme sokmayacagımıda bılır o yuzden esıme dıyormus oglum ıptal mı ettırsem acaba kız cok kızdı baksana esımde hıc yuzlememıs ıyı olur anne demıs bız evden tsınmak ıstıyoruz demıs tasınınca gıderız hep beraber begendıımız bı odayı sen alırsın demıs benım kocıste az degıl valla

kocişin iyi dimiiiş sen al yinede buraya alma eheheheh iyi yapmışsın

kocişin iyi dimiiiş sen al yinede buraya alma eheheheh iyi yapmışsın

arada butun kaynanatorlere lazım boyle kayınpederımın canını yıyım ben yaa oyle cok severımkı adamı bırsey almak ısterken sorar eder azıcık kocasına cekmemıs ıste adam daha sımdıden kızım ne eksıkse lıste mı yapıcan neyapıcaksan yap gıderız beraber nerden ıstersen alırız dıyor hangı marka olursa hıc sıkıntı yapma kendıne hepsı hallolur dıyor her doktora gıdısımde ılla sıkıstırır doktor parasını elıme babamın yerıne sagolsun baba gıbıdır bana uzum uzume baka baka kararır derler ama bızım kaynanator hıc bakmamıs kocasına

kızlar dun oglusuma bıraz bısıler aldım cok degıl ama eklıyım dedım heves ettım http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...i-bebislere-neler-alindi-18.html#post22217855
oyyy yirim ben bunları. çok güzeller. Güle güle giysin Memoşum. ben de cinsiyet öğrenim neler alcam neler
cok romantık gelısıcek bızım cocukların aşk hıkayelerı onlar bı dogsun ben onlara kolyeler de yaptırırım ne ısterse alırım ben irem kızıma ne begenıyorsa ne ıstıyorsa
oh, maşallah, kızım çok şanslı olcak. ben böyle şeyler hiç duyamadım malesef.
Merhabaaaa kıslarrrrr :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Merhaba canııım hoşgeldin.

aaaa ben valla annemden boyle gordum annecım daha gelınıne bı kere buda benım gelınım dememıstır hep kızım demıstır ne ısterse cıfter cıfter sermıstır onune bende oyle yapıcam ınş. gelınıme ne ısterse ne dılerse kocıste oyledır benım hıc tanımadıgı bırı bısey ıstesın ona bıle kosar gıder alır getırır ırem kızımızada alırız ne ısterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…