2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim kayınperderimin de ağzında dili yok, kaynanam varken ona laf düşmezmiş. yazık adama ya. ben ikisine de kırgınım. bugüne kadar ne yaptıysa benim ailem yaptı valla. Allah razı olsun. babaannem emeklisini ayırıyo şimdiden az önce skype tan görüştük. eşimi de o kadar seviyolar ki. beni sormadan eşim nasıl diyolar. kıskanıyorum eşim ailesinden görmediği sevgiyi benim ailemden görüyo.

yaa severım yıne kaynanamıda kayınpderımıde sagolsunlar evlenırken herseylerımızı yaptılar ettıler ama ben hamıle kaldıktan sonra kaynanam cok degıstı ınanırmısın bambaska bır kadın halını aldı esım bıle dıyor anne sen cok degıstın nıye boyle oldun dıye bende anlamıyorum nıye boyle oldu ama oldu ıste bakalım ıns duzelır hamılelık psıkolojısıne gırdı dıyorum ben guluyorlar bana kadının ılk torunu ya ondan herhalde yazık kendını sasırdı ınsanın ne varsa aılesınde var yınede napalım bende burdn baska bı yerde bunları soyleyemıyorum benım aılemde oyledır annem daha telefonu acar acmaz esımı sorar once gercı sımdı bebıs nası dıye soruyor hemen

benim kaynanam kendi kızını evlendirdiğinde dünürleri iç çamaşırını eksik almışlar diye dünyaları birbirine kattı. kendisi bana bişey aldımı? ay iyiki de almamış, onu bile başıma kakardı.
benim teyzemi görsen, oğulları daha 3-5 yaşlarındaydı, altınlarını ayırıyodu, bu büyüğünün bu küçüğünün diye. ben de kızım olsun, oğlum olsun, farketmez, geleceği için yatırım yapcam. büyüdüğünde evini bişeyini alabilsin.

Slm güzel anneler bugün nasılsınız hayırlı pazarlar
Saol canım, hoşgeldin. ben iyiyim, sen nasılsın? ne zamandır merak ediyorum, sen nerelisin acaba? ismin elmiramı?
kızlar bana yardım edin
Noldu canım?

benim kaynanamlar bilmiyolar hamile olduğumu, çünkü irtibatta değiliz. ay kadının kalbine iner valla nasıl olur diye. o bizim boşancağımız günü bekliyo. yarın boşansak göbek atar. o kadar da uzağındayım, naptıysam artık.

gunaydın arkadaslar nasılsınız bugun benım kocişin işi var pazar pazar tıkıldık eve pazar gunleri evde olmayı sevmıyorum yaa
offffff offff aynı derttenin zaten hepp ewdeyim çok bunaldımmm ((((((((( eşimi de pazar pazar da çalıştırıolarr pisliklerrr o yüzden tıkıldım kaldımm ewe çatlıcamm bigün çat dieee ((
canım öncelikle geçmiş olsunnn ... inş çabucak atlatırsınn...
yaa ben tek korkumda bu 3 ay geçti hala geçmedi bnm bulantı kusmalarım tamam hafifledi günde 1e düştü çıkarmam ama hala dewam edioo S:S:S galiba doğurana kadar dewam edicek bende öle okudum çünkü 3 ayda geçmezse geçmiomuşş ( hafiflesede tamamen geçmiomuşş (((

gece dediğim akşam yemeğinden bir iki saat sonra. benim için gece oluyo o zaman. canım benim ben acıksam da yesem diyorum ya. çok iştahsızım. eşim de söyleniyo, düzensiz besleniyosun falan diye.:44:.
canım yha bende bu demir iacını aç karnına günde 1 tane yazmış yha üstüne sabah yemek yemden önce alıorum yani sabah derken anca 1-2 gibi öğlen oluo ynai aldıktan sonrada bişiler yiyorum ....
acaba ilacı içtikten sonra hemen yemek yemek zararlı olurmu kii ???

kızlar bana yardım edin
ne oldu canım söyle elimizden gelen bişiyse yardımcı olalım ???

ahahahah benimkiler zaten akrabalar amca çocukları birbirlerine benziyolar ya bizimkilerin aile yapısı çok farklı senin paran benim param kim kimden ne yolabilirse falan eşimde bunu bildiği için onlarla bi yere gittiği zaman alınıcak bişey olursa onlara pek fırsat vermiyo onlar alıcağı zamanda oralı olmuyo hatta bu gençken onların buna yaptığını bu yapıyo annnee bana şunu alıp yapsana die ebru yapmıyomu diyo oda yapııyyoo allah var güzelde yapıyo canım istedi alsan ölürmüsün diyo bi kere nişanlıyken salak gitmiş demişki türk kahvesi istemiş anneside yapmış ebru çok güzel yapıyo demiş gerizekalı anneside almış kahveyi git ebru yapsın demiş oda geldi bana kahvve yap böyle böyle dedim annem kovdu beni diyo dedim salak anneye söylenirmi öyle ayıp beni kötüle onu yücelt sonra bana çektiricek tamam dedi

benimkine de gece aç karnına yazıyo. ama dün almayı unuttum. // canım yine yarım saat ara ver istersen.
ben de sabah kahvaltıda elevit alıyorum. o kahvaltı saat 2 gibi oluyo bende.

canıım kan demir ilaçları hep aç karnına sabah oluyo ben çok kullandım zamanında da işte yemek yesende üstüne bişey olmaz endişelenme

benimkine de gece aç karnına yazıyo. ama dün almayı unuttum. // canım yine yarım saat ara ver istersen.
ben de sabah kahvaltıda elevit alıyorum. o kahvaltı saat 2 gibi oluyo bende.

bende gece yazmamış da sadece aç günde 1 yazmış yarın kan vermeye gidicem hastaneye bi soruyumm nasıl alıyım die :S
bende canım o ilaçtan sonra hemen yiyorum çünkü yemesemm midem çok fena oluyoo boş boşş suyla içiom su gidince hemen bulanıyoo :S bende zorla bişiler yiyiom bastırsın die ama bi yerde okudum bu aç karnına olan ilaçlardan 1-2 saat sonra yemek yemek lazımmış onu okuyunca aklım karıştı :S:S

kendin mi söylüyodun seni kötülemesini
benim eşimin ailesinde aile kavramı diye bişey yok. herkes kendi halinde. kimsenin birbirinden haberi yok. bizde böyle değil ya. birbirimize çok bağlıyız. babam da tek çocuk benim, ama aile dostlarımız çok. valla ne zaman geliyosunuz, gelceğiniz gün kurban kescez falan diyolar. biz severiz bir araya gelip oturup yiyip içmeyi. ama kaynanamlara gittiğimizde, Allahım saniyeler bile geçmek bilmiyodu. o kadar ağırlık çöküyo ki. bi konuşan yok, herkes oturuyo, Tv seyrediyolar. insan bi hal hatır sorar. tuhaflardı.

Evet gülüm, yarın bi sor doktora. su bende de mide bulandırıyo. içemiyorum.

eveeet ne be bide onlarlamı uğraşıcam lafta anne baba bizimkilerde ya garip bi yapıları var yapmacıklar yalancılar herkesi çok seviyoruz havasındalar ama öyle değiller parası olanla iyi olmayanla kötüler benciller gösteriş meraklıları bir araya geldikleri zaman tek konuları o kilo almış bu kilo vermiş üstündeki güzelmiş bilmem ne nefret ediyorum aynen saniyeler geçmiyo gerçi biraz daha alıştım artık pek umursamıyorum tek onlarda sevdiğimi büyük ablası o öyle değil allah var yukarda o şen şakrak şakalar yapar sarılır öper ne biliyim rahatsın onun yanında eşide aynı öyle gazeteci bide her yerden bişey çıkarıyo ama kaynanamlar çekilir dert değil gitmemem pek nişanlıykende eşim bizden çıkmazdı bende ayda bir annemin zoruyla giderdim ayıp kızım oğulları bize hep geliyo sen gitmiyosun hiç arada bi yokla die

canıım kan demir ilaçları hep aç karnına sabah oluyo ben çok kullandım zamanında da işte yemek yesende üstüne bişey olmaz endişelenme
saol canım bnmm :)))
Evet gülüm, yarın bi sor doktora. su bende de mide bulandırıyo. içemiyorum.

ewt canım öle yapıyımm .... çok fena yhaa doktorların bna tek dediği şey de su iç su iç su iç... ama yok fazla içemiorumm nolucak bilemiorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…