arada butun kaynanatorlere lazım boyle kayınpederımın canını yıyım ben yaa oyle cok severımkı adamı bırsey almak ısterken sorar eder azıcık kocasına cekmemıs ıste adam daha sımdıden kızım ne eksıkse lıste mı yapıcan neyapıcaksan yap gıderız beraber nerden ıstersen alırız dıyor hangı marka olursa hıc sıkıntı yapma kendıne hepsı hallolur dıyor her doktora gıdısımde ılla sıkıstırır doktor parasını elıme babamın yerıne sagolsun baba gıbıdır bana uzum uzume baka baka kararır derler ama bızım kaynanator hıc bakmamıs kocasına
benim kayınperderimin de ağzında dili yok, kaynanam varken ona laf düşmezmiş. yazık adama ya. ben ikisine de kırgınım. bugüne kadar ne yaptıysa benim ailem yaptı valla. Allah razı olsun. babaannem emeklisini ayırıyo şimdidenaz önce skype tan görüştük. eşimi de o kadar seviyolar ki. beni sormadan eşim nasıl diyolar. kıskanıyorum eşim ailesinden görmediği sevgiyi benim ailemden görüyo.
aaaa ben valla annemden boyle gordum annecım daha gelınıne bı kere buda benım gelınım dememıstır hep kızım demıstır ne ısterse cıfter cıfter sermıstır onune bende oyle yapıcam ınş. gelınıme ne ısterse ne dılerse kocıste oyledır benım hıc tanımadıgı bırı bısey ıstesın ona bıle kosar gıder alır getırır ırem kızımızada alırız ne ısterse
Saol canım, hoşgeldin. ben iyiyim, sen nasılsın? ne zamandır merak ediyorum, sen nerelisin acaba? ismin elmiramı?Slm güzel anneler bugün nasılsınız hayırlı pazarlar
Noldu canım?kızlar bana yardım edin
yaa severım yıne kaynanamıda kayınpderımıde sagolsunlar evlenırken herseylerımızı yaptılar ettıler ama ben hamıle kaldıktan sonra kaynanam cok degıstı ınanırmısın bambaska bır kadın halını aldı esım bıle dıyor anne sen cok degıstın nıye boyle oldun dıye bende anlamıyorum nıye boyle oldu ama oldu ıste bakalım ıns duzelır hamılelık psıkolojısıne gırdı dıyorum benguluyorlar bana kadının ılk torunu ya ondan herhalde yazık kendını sasırdı ınsanın ne varsa aılesınde var yınede napalım bende burdn baska bı yerde bunları soyleyemıyorum benım aılemde oyledır annem daha telefonu acar acmaz esımı sorar once gercı sımdı bebıs nası dıye soruyor hemen
Slm güzel anneler bugün nasılsınız hayırlı pazarlar
hayırdır ne oldu???kızlar bana yardım edin
offffff offff aynı derttenin zaten hepp ewdeyim çok bunaldımmmgunaydın arkadaslar nasılsınız bugun benım kocişin işi var pazar pazar tıkıldık eve pazar gunleri evde olmayı sevmıyorum yaa
canım öncelikle geçmiş olsunnn ... inş çabucak atlatırsınn...slm kızlar ben geldim,naılsınız?ben nezle olmuşum hapşuruyorum butnum tıkanıyor sürekli,önerisi olan varsa yasın lütfen:2: çok kötüyüm
canım ben 2.bebeğime hamileyim,oğluma ham,leyken doğurduğum gün bile kustum,3.aydan sonra geçmzse geçmiyor zaten doğuma kadar ara ara devam ed,yor ama eskisi gibi sık kusmuyorsun,zaten bi de demir hapına başlayınca,o daha fena kusturuyorkarın ağrısı kasık batması kramplar çok normal,bana da kramplar başladı belimden ayağımdan girmeye.
canım yha bende bu demir iacını aç karnına günde 1 tane yazmış yha üstüne sabah yemek yemden önce alıorum yani sabah derken anca 1-2 gibi öğlen oluo ynai aldıktan sonrada bişiler yiyorum ....gece dediğim akşam yemeğinden bir iki saat sonra. benim için gece oluyo o zaman. canım benim ben acıksam da yesem diyorum ya. çok iştahsızım. eşim de söyleniyo, düzensiz besleniyosun falan diye.:44:.
ne oldu canım söyle elimizden gelen bişiyse yardımcı olalım ???kızlar bana yardım edin
arada butun kaynanatorlere lazım boyle kayınpederımın canını yıyım ben yaa oyle cok severımkı adamı bırsey almak ısterken sorar eder azıcık kocasına cekmemıs ıste adam daha sımdıden kızım ne eksıkse lıste mı yapıcan neyapıcaksan yap gıderız beraber nerden ıstersen alırız dıyor hangı marka olursa hıc sıkıntı yapma kendıne hepsı hallolur dıyor her doktora gıdısımde ılla sıkıstırır doktor parasını elıme babamın yerıne sagolsun baba gıbıdır bana uzum uzume baka baka kararır derler ama bızım kaynanator hıc bakmamıs kocasına
offffff offff aynı derttenin zaten hepp ewdeyim çok bunaldımmm((((((((( eşimi de pazar pazar da çalıştırıolarr pisliklerrr o yüzden tıkıldım kaldımm ewe çatlıcamm bigün çat dieee ((
canım öncelikle geçmiş olsunnn ... inş çabucak atlatırsınn...
yaa ben tek korkumda bu 3 ay geçti hala geçmedi bnm bulantı kusmalarım tamam hafifledi günde 1e düştü çıkarmam ama hala dewam edioo S:S:S galiba doğurana kadar dewam edicek bende öle okudum çünkü 3 ayda geçmezse geçmiomuşş( hafiflesede tamamen geçmiomuşş (((
canım yha bende bu demir iacını aç karnına günde 1 tane yazmış yha üstüne sabah yemek yemden önce alıorum yani sabah derken anca 1-2 gibi öğlen oluo ynai aldıktan sonrada bişiler yiyorum ....
acaba ilacı içtikten sonra hemen yemek yemek zararlı olurmu kii ???
ne oldu canım söyle elimizden gelen bişiyse yardımcı olalım ???
offffff offff aynı derttenin zaten hepp ewdeyim çok bunaldımmm((((((((( eşimi de pazar pazar da çalıştırıolarr pisliklerrr o yüzden tıkıldım kaldımm ewe çatlıcamm bigün çat dieee ((
canım öncelikle geçmiş olsunnn ... inş çabucak atlatırsınn...
yaa ben tek korkumda bu 3 ay geçti hala geçmedi bnm bulantı kusmalarım tamam hafifledi günde 1e düştü çıkarmam ama hala dewam edioo S:S:S galiba doğurana kadar dewam edicek bende öle okudum çünkü 3 ayda geçmezse geçmiomuşş( hafiflesede tamamen geçmiomuşş (((
canım yha bende bu demir iacını aç karnına günde 1 tane yazmış yha üstüne sabah yemek yemden önce alıorum yani sabah derken anca 1-2 gibi öğlen oluo ynai aldıktan sonrada bişiler yiyorum ....
acaba ilacı içtikten sonra hemen yemek yemek zararlı olurmu kii ???
ne oldu canım söyle elimizden gelen bişiyse yardımcı olalım ???
benimkine de gece aç karnına yazıyo. ama dün almayı unuttum. // canım yine yarım saat ara ver istersen.
ben de sabah kahvaltıda elevit alıyorum. o kahvaltı saat 2 gibi oluyo bende.
ahahahah benimkiler zaten akrabalar amca çocukları birbirlerine benziyolarya bizimkilerin aile yapısı çok farklı senin paran benim param kim kimden ne yolabilirse falan eşimde bunu bildiği için onlarla bi yere gittiği zaman alınıcak bişey olursa onlara pek fırsat vermiyo onlar alıcağı zamanda oralı olmuyo hatta bu gençken onların buna yaptığını bu yapıyo annnee bana şunu alıp yapsana die ebru yapmıyomu diyo oda yapııyyoo allah var güzelde yapıyo canım istedi alsan ölürmüsün diyo bi kere nişanlıyken salak gitmiş demişki türk kahvesi istemiş anneside yapmış ebru çok güzel yapıyo demiş gerizekalı anneside almış kahveyi git ebru yapsın demiş oda geldi bana kahvve yap böyle böyle dedim annem kovdu beni diyo dedim salak anneye söylenirmi öyle ayıp beni kötüle onu yücelt sonra bana çektiricek tamam dedi
bende gece yazmamış da sadece aç günde 1 yazmış yarın kan vermeye gidicem hastaneye bi soruyumm nasıl alıyım die :S
bende canım o ilaçtan sonra hemen yiyorum çünkü yemesemm midem çok fena oluyoo boş boşş suyla içiom su gidince hemen bulanıyoo :S bende zorla bişiler yiyiom bastırsın die ama bi yerde okudum bu aç karnına olan ilaçlardan 1-2 saat sonra yemek yemek lazımmış onu okuyunca aklım karıştı :S:S
merhaba canım hosgeldınnn
Merhaba canııımhoşgeldin.
kendin mi söylüyodun seni kötülemesini
benim eşimin ailesinde aile kavramı diye bişey yok. herkes kendi halinde. kimsenin birbirinden haberi yok. bizde böyle değil ya. birbirimize çok bağlıyız. babam da tek çocuk benim, ama aile dostlarımız çok. valla ne zaman geliyosunuz, gelceğiniz gün kurban kescez falan diyolar. biz severiz bir araya gelip oturup yiyip içmeyi. ama kaynanamlara gittiğimizde, Allahım saniyeler bile geçmek bilmiyodu. o kadar ağırlık çöküyo ki. bi konuşan yok, herkes oturuyo, Tv seyrediyolar. insan bi hal hatır sorar. tuhaflardı.
saol canım bnmm :)))canıım kan demir ilaçları hep aç karnına sabah oluyo ben çok kullandım zamanında da işte yemek yesende üstüne bişey olmaz endişelenme
Evet gülüm, yarın bi sor doktora. su bende de mide bulandırıyo. içemiyorum.
Hoşbulduk kıslar dün gece çok geç gelmişim hala ayamadım fenayım
canım sizin isim Alin mi olucak çok değişik güzel bir isim miş anlamı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?