2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr dişçiye gidicekler yada gidenler varmı ...
dişle ilgili problem yaşayan varmı aranızdaa ?????

evt canınm benim dişimi fırçalarken diş etim kanıyor ama önceden daha çoktu şimdi azaldı bende gşdşcem ama kimbilir ne zaman :26:

Evet canım Alin olucak bizde çok beğendik anlamı asil,soylu,zarifmiş canım

hiçç duymamıştım kulağa hoş geliyor ismi gibi olur inşallah :) bşzşm daha cinsiyet belli değil isim bulalım ama kız olursa Mira olabilir bakalım hayırlısı

Valla canım ben gidicem önümüzdeki hafta implant tedavim vardı ona devam edicem dr hiç bir mahsurunun olmadığını söyledi
canım geçmişş olsunnn ... bi mahsuru yoksa yaptır tabii ilerleyen dönemler dişlerimiz daha kötü olucakmış bı ara dönemde gitmek lazımmışş....
evt canınm benim dişimi fırçalarken diş etim kanıyor ama önceden daha çoktu şimdi azaldı bende gşdşcem ama kimbilir ne zaman :26:

bnmde durduk yere kanamaya başladı 2 gündür diş etlerim bi ağrı falan yok ama kanıyoo bende gidicem bu aralr daha kötü olmadan gidiyim bakalım neler olucak

İsimle ilgili bir tek sorunumuz var bazıları alim gibi erkek ismi gibi duyuluyor diyo

yok yok için rahat olsun canım,benim eşimin kuzeni koymus kızına Alin ismini,gerç, o mazereti varmıs , ama kulaaga cok hos geliyor , söylerken de cok hos oluyor :) simdi bir de kardesi oldu o da Derin oldu :) cdok tatlılar masalahh :)

bende de küçük görümcem iyi.
aynen dediğin gibi menfaatçiler. zaten işleri düştümü arıyolar. ben gelcektim, hizmetçi olcaktım, kaynanam da gezicekti, bunu bekliyodu. biz nişanlıyken evimizi tutmuştuk bile. beraber yaşamaya başlamıştık eşimle. kaynanamlarda kalamadım.
ben canım, dişçiye gitcem diyorum ne zamandır, gidemedim hala. dolgu yaptırcam.
İsimle ilgili bir tek sorunumuz var bazıları alim gibi erkek ismi gibi duyuluyor diyo

ben de insanlar karıştırır diye kaç defa isim değiştirdim. sevmiyorum yanlış hitap ettiklerinde. Mesela eşimin adı Uğur, oğlumun ismini Oğuz istiyodum, kesin karıştırcaklar diye vazgeçtik. Onur diyenler bile oluyo.

yoo ben öle düşünmedim ama aylin yazcaktın y sini unuttun heralde die düşünmüşüm hiç duymayınca bu ismi

kızlar değişik kız ismi isteyenlere berra ismi çok güzel bak birde mina yı duydum.

Son düzenleme:

salla bebeğiiim şeyimizden aşaaa kasımpaşa kaba bi tabir oldu ama napiim oğulları yanımızda bizi seviyimi seviyii onları takiyiiimmii takmiyiii
bebişlerimiz olcak bizim bi kere eşime dedimki biz kötümüyüz bizim çocuğumuzda böyle annesine babasına uzakmı olur senden için diyorum böyle olsun hiç istemiyorum faln demiştim oda bunu bende istemedim ama onların bana yaptığını ben çocuğuma yapmıcam ondan böyle olmaz sıkma canını demişti çok hoşuma gitmişti ondan sonra saldım çayıra valla

doktor bana kız gibi deyince hemen isimlere yoğunlaştım :))kız olursa elvin(cennet çiçeği) koymayı düşünüyorum,erkek olursa sarp :))

slm kızlarrr
süperman gibiyim dünden beri dün kenar köşe evi süpürdüm sildim akşam uzandığımda kuyruk sokumum çok ağrıyordu çok yordum kendimi vallahi...
bugün de dağ gibi bir ütü yaptım eşim diyor ki aaa bizim evde ütü varmış adamın gömlekleri pantolonları dağ gibi olmuştu bide kuzucuğum bluzu dahi kalmamıştı hepsine el attım bitti şimdi de kızımı uyuttum hemen kk'yı açtım benden böyle siz neler konuştunuz bi bakayım geleyimmm

ya ben isim konusunda kararsızım yalnız önceden beri erkek ismi olarak poyraz ismini çok beğeniyorum..
kızımın adını doğduğu gün koyduk doğum yapacağım gün ortalığı sel götürüyordu 30 dklık yere 1 saatte vardık bizde bereketiyle geldi diye yağmur koyduk kızımın adını bakalım bu bebişimiz ne olacak???

maşallah canııım o ütünün bizim evede uğraması lazım süpür sil yemek falan oluyo tam ütüye geçicem muhakkak bie mazeretim oluyo

slm.lar canlarım nasılsınız yavrularınızla :))))))
görümcek geliyor.....bıktım vallahi ya bir pazarımız var onda da başımızda bitiyor....
amannnnn stres yapmayacağım bebişime zarar.....

rubet ben o mazaretleri bugün atlattım vallahi kendimi kuş gibi hissediyorum ne ağırlıkmış o yaa:))sana da tavsiye ederim bunu da yapayım,şunu da yapayım derken bi baktım bitmiş ama bende bittim yani:))
allahtan yemek derdim yok zaten hamile kaldığımdan beri hiç ymek yapmadım ben kocişimi de sağolsun kayınvalidem doyuruyor bende orda yiyorum...

isim konusunda ben de yoğunlaşacağım hele cinsiyetimiz belli olsunda......

erkek : Arda

başka da bişiiii aklıma gelmiyor.....

kız : Alya Derin,Öykü Su,Ada,Nisan.....

adaer h.g canımmm valla ben görümcemi çok severim çok da iyi anlaşırız ama her pazar başımızda bitse kızarım bendeee:))bence de bebişini düşün sakin ol...

adaer h.g canımmm valla ben görümcemi çok severim çok da iyi anlaşırız ama her pazar başımızda bitse kızarım bendeee:))bence de bebişini düşün sakin ol...

yaptıklarından sonra ne seviyorum ne de gelsin istiyorum ((((
hele insanın eşi de dengeyi koruyamayıp ablasına hiçbirşey diyemiyorsa kadın iyice nefret ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…