kızlarr dişçiye gidicekler yada gidenler varmı ...
dişle ilgili problem yaşayan varmı aranızdaa ?????
kızlarr dişçiye gidicekler yada gidenler varmı ...
Evet canım Alin olucak bizde çok beğendik anlamı asil,soylu,zarifmiş canım
canım sizin isim Alin mi olucak çok değişik güzel bir isim miş anlamı ne ?
canım geçmişş olsunnn ... bi mahsuru yoksa yaptır tabii ilerleyen dönemler dişlerimiz daha kötü olucakmış bı ara dönemde gitmek lazımmışş....Valla canım ben gidicem önümüzdeki hafta implant tedavim vardı ona devam edicem dr hiç bir mahsurunun olmadığını söyledi
evt canınm benim dişimi fırçalarken diş etim kanıyor ama önceden daha çoktu şimdi azaldı bende gşdşcem ama kimbilir ne zaman :26:
İsimle ilgili bir tek sorunumuz var bazıları alim gibi erkek ismi gibi duyuluyor diyo
bende de küçük görümcem iyi.eveeet ne be bide onlarlamı uğraşıcam lafta anne baba bizimkilerde ya garip bi yapıları var yapmacıklar yalancılar herkesi çok seviyoruz havasındalar ama öyle değiller parası olanla iyi olmayanla kötüler benciller gösteriş meraklıları bir araya geldikleri zaman tek konuları o kilo almış bu kilo vermiş üstündeki güzelmiş bilmem ne nefret ediyorum aynen saniyeler geçmiyo gerçi biraz daha alıştım artık pek umursamıyorum tek onlarda sevdiğimi büyük ablası o öyle değil allah var yukarda o şen şakrak şakalar yapar sarılır öper ne biliyim rahatsın onun yanında eşide aynı öyle gazeteci bide her yerden bişey çıkarıyoama kaynanamlar çekilir dert değil gitmemem pek nişanlıykende eşim bizden çıkmazdı bende ayda bir annemin zoruyla giderdim ayıp kızım oğulları bize hep geliyo sen gitmiyosun hiç arada bi yokla die
ben canım, dişçiye gitcem diyorum ne zamandır, gidemedim hala. dolgu yaptırcam.kızlarr dişçiye gidicekler yada gidenler varmı ...
İsimle ilgili bir tek sorunumuz var bazıları alim gibi erkek ismi gibi duyuluyor diyo
bende de küçük görümcem iyi.
aynen dediğin gibi menfaatçiler. zaten işleri düştümü arıyolar. ben gelcektim, hizmetçi olcaktım, kaynanam da gezicekti, bunu bekliyodu. biz nişanlıyken evimizi tutmuştuk bile. beraber yaşamaya başlamıştık eşimle. kaynanamlarda kalamadım.
ben canım, dişçiye gitcem diyorum ne zamandır, gidemedim hala. dolgu yaptırcam.
ben de insanlar karıştırır diye kaç defa isim değiştirdim. sevmiyorum yanlış hitap ettiklerinde. Mesela eşimin adı Uğur, oğlumun ismini Oğuz istiyodum, kesin karıştırcaklar diye vazgeçtik. Onur diyenler bile oluyo.
slm kızlarrr
süperman gibiyim dünden beri dün kenar köşe evi süpürdüm sildim akşam uzandığımda kuyruk sokumum çok ağrıyordu çok yordum kendimi vallahi...
bugün de dağ gibi bir ütü yaptım eşim diyor ki aaa bizim evde ütü varmış adamın gömlekleri pantolonları dağ gibi olmuştu bide kuzucuğum bluzu dahi kalmamıştı hepsine el attım bitti şimdi de kızımı uyuttum hemen kk'yı açtım benden böyle siz neler konuştunuz bi bakayım geleyimmm
adaer h.g canımmm valla ben görümcemi çok severim çok da iyi anlaşırız ama her pazar başımızda bitse kızarım bendeee:))bence de bebişini düşün sakin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?