rubet ben o mazaretleri bugün atlattım vallahi kendimi kuş gibi hissediyorum ne ağırlıkmış o yaa:))sana da tavsiye ederim bunu da yapayım,şunu da yapayım derken bi baktım bitmiş ama bende bittim yani:))
allahtan yemek derdim yok zaten hamile kaldığımdan beri hiç ymek yapmadım ben kocişimi de sağolsun kayınvalidem doyuruyor bende orda yiyorum...
rubetcim zor olur öyle de ya en azından hamilelik döneminde eşin bu konuda tölaranslı davransa,hergün yemek yapmak,mutfakla uğraşmak bu halimizde zor be canım.....
ayda 1 hafta 4-12 oluyo pazar günü genelde aç olmuyo ben eve gidince bazen baktı ben iyi görünmüyorum hadi sana yemek ısmarlıyım die çıkarıyoparası yoksada ben kahvaltılık hallederim die geçiştiriyo elimden geldiğince hazılmaya çalışıyorum yinede allah var yemeksiz pek bırakmıyorum kocişi kötü olduğum zaman idare ediyo ama temizlikte hiç yardım etmiyo çok kızıyorum kavga ediyorum geliyolar bazen özürdiliyo falan yine bildiği elinde
eee benim o cizgim bunda belirmedi daha kii kızımda çizginin üzerinde hiç tüy olmamıştıııı
yarın 2 li teste gidicem bakalım sorcamda derse artık bahtımıza
burdaki anneler de pek bi gergin hiç ne merak ne hoşgeldin. demesseniz demeyin küstüm bende
aynı benimkihiç anlamıyor temizlik işinden falan o değil bir yeri toplamadığı gibi bir de hasta olmam falan umuruna gelmez hiç babasını ablasını falan çağırır gelin oturun diye......
aman neyse stres yapmayacaktım.....
amaaan al birini vur ötekine hepsi aynı benimkide öyle kızıyorum napiim diyo çağırma yani her telefon açtığında gel demek zorundamısın yada her geldiklerinde kal demek zorundamısın birde onlar kalıyo ben sabah kalkıp işe gidiyorumbeterin beteri var neyse relaaxx sakiinn üüff 1 üff 2
aynen yani her tlf.da gelin yemek yiyelim gelirler özellikle ablasına kal der o da kalır.....
hayırlısıyla benim kocam gibi ailesine aşırı düşkün onu fazla iplemeyecek biri nasip eder inşallah ona....
Aynen, beraber büyüsünler. büyük çocuğa kardeşi falan anlatmak da zor. küçüken halledelim gitsin
Saol canım. dün ve bugün daha iyiyim çok şükür. maşallah. yoksa ağlıyodum artık ya. dinlen, boşver işi gücü. bebiş iyi olsun
Ben de canım ağlıyorum geceleri özellikle dayanamıyorum..Ağlayınca sersemleyip uyuyorum bazen...
Çok sevindim iyi olmana inşallah daha da iyi olursun..İnşallah ben de olurum ..
Sen kaçıncı haftadasın ?
kızlar ben geldımm yıne gaz sancısı cekıyorum yaaa ölücem az kaldı bu sancıdan bu nedır bu kadarher aksam her aksam aynı sey yemek yedıkten sonra delırıyorum evın ıcınde dört donuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?