2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya işten eve gidince süpürüp siliyim ütüye yerim kalmıyo valla gözüm koltukta oluyo kıçımın üstüne oturmak için annem bi kaç kere yaptı ben istemedim ama toplamış bi keresinde şunları oturduğum yerde yapiim die zorla yaptı zaten eve gidip yemek hazırla sağ olsun benim koca bigün önceden kalan yemeği yemezde sofra kur topla bulaşık yerleştir süpür sil ben bitmiş oluyorum izin günümde de dışardaki işlerimi hallediyoru bu hafta evdeyim bütün işlerimi halledicem hafta sonuda rapor alıcam dinlenicem

Off kızlar geberdim. yoruldum ya. benim eşim saolsun yaramaz çocuk gibi. salon hep dağınık oluyo. çamaşırları da yerleştirdim. bulaşıkla yerler kaldı silmem lazım.

rubetcim zor olur öyle de ya en azından hamilelik döneminde eşin bu konuda tölaranslı davransa,hergün yemek yapmak,mutfakla uğraşmak bu halimizde zor be canım.....

Selamm güzelll hatunlarrr....Herkes iyidir umarım...Eloşumla Memoşumaa cicişler alınmışş güle güle giysinlerr....
Benim de dün kaynanam bizdeydi bugün öğlen gitti maşallahhh diyimm kadın bi değiştiii bi iyii sormayın gitsinn meteor çarptı diyorum artık ben.. Aman sallamayın kaynanaları falannn .....
İsim konusundaa bende kararsızım çokkk hele kız olursa hiç bilemiyorumm Olmasım Alin çok hoşmuşş anlamı da söylenişi de Elvin de güzelmiş...

rubetcim zor olur öyle de ya en azından hamilelik döneminde eşin bu konuda tölaranslı davransa,hergün yemek yapmak,mutfakla uğraşmak bu halimizde zor be canım.....

ayda 1 hafta 4-12 oluyo pazar günü genelde aç olmuyo ben eve gidince bazen baktı ben iyi görünmüyorum hadi sana yemek ısmarlıyım die çıkarıyo parası yoksada ben kahvaltılık hallederim die geçiştiriyo elimden geldiğince hazılmaya çalışıyorum yinede allah var yemeksiz pek bırakmıyorum kocişi kötü olduğum zaman idare ediyo ama temizlikte hiç yardım etmiyo çok kızıyorum kavga ediyorum geliyolar bazen özürdiliyo falan yine bildiği elinde

aynı benimki hiç anlamıyor temizlik işinden falan o değil bir yeri toplamadığı gibi bir de hasta olmam falan umuruna gelmez hiç babasını ablasını falan çağırır gelin oturun diye......
aman neyse stres yapmayacaktım.....

eee benim o cizgim bunda belirmedi daha kii kızımda çizginin üzerinde hiç tüy olmamıştıııı
yarın 2 li teste gidicem bakalım sorcamda derse artık bahtımıza

hurafe olduğunu düşündüm ben de canım,çin takvimi,ikili test,bunun gib testler,rus takvimi hepsi bence :)))))))

burdaki anneler de pek bi gergin hiç ne merak ne hoşgeldin. demesseniz demeyin küstüm bende

küsme arkadaşım hoşgeldin....bazen cevap verilmeyebiliyor ama art niyet yok kimsede.....hamişlerin kusuruna bakılmaz :)))))

amaaan al birini vur ötekine hepsi aynı benimkide öyle kızıyorum napiim diyo çağırma yani her telefon açtığında gel demek zorundamısın yada her geldiklerinde kal demek zorundamısın birde onlar kalıyo ben sabah kalkıp işe gidiyorum beterin beteri var neyse relaaxx sakiinn üüff 1 üff 2

aynen yani her tlf.da gelin yemek yiyelim gelirler özellikle ablasına kal der o da kalır.....
hayırlısıyla benim kocam gibi ailesine aşırı düşkün onu fazla iplemeyecek biri nasip eder inşallah ona....

hoşbulduk canım ya ama napimm ilgilenmeyince eeee bende hamişim alınganlık yüksek oluyoo :) bebişlerinizin cinsiyetleri belli oldumu :)

aynen yani her tlf.da gelin yemek yiyelim gelirler özellikle ablasına kal der o da kalır.....
hayırlısıyla benim kocam gibi ailesine aşırı düşkün onu fazla iplemeyecek biri nasip eder inşallah ona....

onlarında arayıp bulamadıkları şey zaten bu düşkünlük değil ya bu başka bişey bence artık yapmıyo ama çünkü benim ailemede kal kal diyo bizimkiler yok diyo onlara dilinin ucuyla bile dese kalıyolar dedim farkı sen gör ondan sonra bidaha demeedi

Ben de canım ağlıyorum geceleri özellikle dayanamıyorum..Ağlayınca sersemleyip uyuyorum bazen...
Çok sevindim iyi olmana inşallah daha da iyi olursun..İnşallah ben de olurum ..
Sen kaçıncı haftadasın ?

Ben de canım ağlıyorum geceleri özellikle dayanamıyorum..Ağlayınca sersemleyip uyuyorum bazen...
Çok sevindim iyi olmana inşallah daha da iyi olursun..İnşallah ben de olurum ..
Sen kaçıncı haftadasın ?

İnşallah sen de tez zamanda iyileşirsin canım.
Ben 15.haftamdayım. 14+4 üm.
Sen?

kızlar ben geldımm yıne gaz sancısı cekıyorum yaaa ölücem az kaldı bu sancıdan bu nedır bu kadarher aksam her aksam aynı sey yemek yedıkten sonra delırıyorum evın ıcınde dört donuyorum resmen

kızlar ben geldımm yıne gaz sancısı cekıyorum yaaa ölücem az kaldı bu sancıdan bu nedır bu kadarher aksam her aksam aynı sey yemek yedıkten sonra delırıyorum evın ıcınde dört donuyorum resmen

Baya gazlı bebek olcak seninki canım ne iyi gelir ki:44: bende de hazımsızlık var. her yemekten sonra mahvoluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…