Baya gazlı bebek olcak seninki canımne iyi gelir ki:44: bende de hazımsızlık var. her yemekten sonra mahvoluyorum.
Eki Görüntüle 309697 Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için
kızlar catlaklar ıcın bu kremdenmı aldınız catlak tedavısı ıcın yazıyor catlak onleyıcı dıye yazmıyor kafam karıstı
benim dr um da bunu tavsiye etti de ben daha almadım. bilmiyorum
kızlar catlaklar ıcın bu kremdenmı aldınız catlak tedavısı ıcın yazıyor catlak onleyıcı dıye yazmıyor kafam karıstı
gaz konusundaa bende 1 haftadırr çok müzdaribimm dayanamayıp her canım çekeni de yiyorum sonra kabus dolu geceler...
Krem içinde bu cnm bildiğim kadarıylaa ama hiçbi krem çatlak önlemezzz yani olan çatlağı engellemezz o yüzden çatlak tedavisi diolardır..
canım doktorum bana bunu tavsiye etti en iisi bu dedi ben aldım ama henüz kullanmaya başlamadım 4. aydan sonra başlıcam
eczanelerde çok pahalı bu ama internette bi sitede çok ucuza buldum ben :)
canım bana da dr mustelanın çatlak kremini önerdi bende onu kullanıyorum sabah akşam.bir de her banyo da bi kaç bitkisel yağı karıştırmıştım onu sürüyorum bakalım nolcak.çünkü benmde karnım baya büyüdü.bu kadar şeye rağmen çatlarsa da yapcak bi şey yok artık.
ıyı aksamlar kıslarr ayy asayı yukarı herkesın bellı bebıslerının cınsıyetlerı ben catlıorum burda benım doktor bellı dııl demıstı 12 haftada acaba dıorum sımdı gıtsem solermı hehehe:))
bende ınternette baya ucuza buldum eczanedekının yarı fıyatına valla bende ınternetten verıcem sıparısı sende catlak tedavısı ıcın olanını aldın degılmı onleyıcı dıye bırsey yazmıyor bunda ama hamıleyken kullanılabılır dıyor
bana da doktorum bunu önerdi ama 87 lira yaa,almadım.çatlak falan genetik bence olacaksa olacak,tamam bu krem çatlak düzeyine en aza indriger ama pahalı geldi..
yok yok için rahat olsun canım,benim eşimin kuzeni koymus kızına Alin ismini,gerç, o mazereti varmıs , ama kulaaga cok hos geliyor , söylerken de cok hos oluyor :) simdi bir de kardesi oldu o da Derin oldu :) cdok tatlılar masalahh :)
Haklısın tatlım ama değiştirmicem söylemeyi öğrensinlerben de insanlar karıştırır diye kaç defa isim değiştirdim. sevmiyorum yanlış hitap ettiklerinde. Mesela eşimin adı Uğur, oğlumun ismini Oğuz istiyodum, kesin karıştırcaklar diye vazgeçtik. Onur diyenler bile oluyo.
"y"si yok malesef canımmyoo ben öle düşünmedim ama aylin yazcaktın y sini unuttun heralde die düşünmüşüm hiç duymayınca bu ismi
kızlar değişik kız ismi isteyenlere berra ismi çok güzel bak birde mina yı duydum.
Geçmiş olsun tatlımmmmKızlarrr evime geldim bugn..Sinüzitim çok fena kudurdu yanaklarım ağrıyo resmen Islak havluyla kompress yapıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?