2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Baya gazlı bebek olcak seninki canım ne iyi gelir ki:44: bende de hazımsızlık var. her yemekten sonra mahvoluyorum.

ayy valla sanırım cok gazlı olucak her yemekten sonra bı sısıyorum bıde sancı ama ne sancı kıvrım kıvrım oluyorum soda fılan ıcıyorum banamısın demıyor hıc

Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için

kızlar catlaklar ıcın bu kremdenmı aldınız catlak tedavısı ıcın yazıyor catlak onleyıcı dıye yazmıyor kafam karıstı

Eki Görüntüle 309697 Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için

kızlar catlaklar ıcın bu kremdenmı aldınız catlak tedavısı ıcın yazıyor catlak onleyıcı dıye yazmıyor kafam karıstı

gaz konusundaa bende 1 haftadırr çok müzdaribimm dayanamayıp her canım çekeni de yiyorum sonra kabus dolu geceler...
Krem içinde bu cnm bildiğim kadarıylaa ama hiçbi krem çatlak önlemezzz yani olan çatlağı engellemezz o yüzden çatlak tedavisi diolardır..

anladım canım ınş. bunlarla catlakları en aza ındırırızde ıyı olur benım karnım baya cıktı cunku bıde aksamları ıyıce kasılıyorum bu gaz sancılarından ya dıkkat edıyorum bı kac gundur ayva yıyorum ondan sonra yemek yıyorum acaba ayvamı gaz yapıyor off napıcamı sasırdım valla gazdan sancıdan

canım doktorum bana bunu tavsiye etti en iisi bu dedi ben aldım ama henüz kullanmaya başlamadım 4. aydan sonra başlıcam
eczanelerde çok pahalı bu ama internette bi sitede çok ucuza buldum ben :)

canım bana da dr mustelanın çatlak kremini önerdi bende onu kullanıyorum sabah akşam.bir de her banyo da bi kaç bitkisel yağı karıştırmıştım onu sürüyorum bakalım nolcak.çünkü benmde karnım baya büyüdü.bu kadar şeye rağmen çatlarsa da yapcak bi şey yok artık.

canım doktorum bana bunu tavsiye etti en iisi bu dedi ben aldım ama henüz kullanmaya başlamadım 4. aydan sonra başlıcam
eczanelerde çok pahalı bu ama internette bi sitede çok ucuza buldum ben :)

bende ınternette baya ucuza buldum eczanedekının yarı fıyatına valla bende ınternetten verıcem sıparısı sende catlak tedavısı ıcın olanını aldın degılmı onleyıcı dıye bırsey yazmıyor bunda ama hamıleyken kullanılabılır dıyor

ıyı aksamlar kıslarr ayy asayı yukarı herkesın bellı bebıslerının cınsıyetlerı ben catlıorum burda benım doktor bellı dııl demıstı 12 haftada acaba dıorum sımdı gıtsem solermı hehehe:))

hangı yagları karıstırdın canım karısımı senmı yaptın aktaramı yaptırdın bıde aktara bı karısım yaptırayım dıyorum bende

ıyı aksamlar canım ben 14+3 te ogrenmıstım gostermıstı kendını benım oğlus

aynen canım paylaştığın resimdeki jel olan zaten üstünde hamilelr için yazıo
öbür tüplerde olan dediğin onu bilmiorum doktor bu jel olanı söyledi inşş fazla çatlamayızz :)

Kızlarrr evime geldim bugn..Sinüzitim çok fena kudurdu yanaklarım ağrıyo resmen Islak havluyla kompress yapıcam artık

merhaba haziran anneleri size danışmam gereken bir konu var.. 14 haftalık bebeğim tosunum büyüyor maşallah çok şükür fakat mide bulantılarım hala geçmedi zofran kullanıyorum 2 günde bir serum takviyesi yapılıyor ama tam gaz istifra devam :) zencefilin mide bulantısına iyi geldiğini biliyorum fakat dozunu bilen nasıl kullanılması gerektiğini bilen var mı???? çok merak ediyorum iyi gelen var mı? sevgiler...

bana da doktorum bunu önerdi ama 87 lira yaa,almadım.çatlak falan genetik bence olacaksa olacak,tamam bu krem çatlak düzeyine en aza indriger ama pahalı geldi..

primadan ilk hediyemiz aldıkiçinden
tupperware ikili mama kabı(nette 39.50 tl)
6 adet bez
6lı göğüs pedi
annelik dergi ve CDsi
numune şampuan,diş macunu,bulaşık deterjanı,göğüs kremi
Süt saklama poşeti

en iisi ve tek güzel olan tupperware in ürünü:)

Süper sevindim ozaman

Haklısın tatlım ama değiştirmicem söylemeyi öğrensinler

yoo ben öle düşünmedim ama aylin yazcaktın y sini unuttun heralde die düşünmüşüm hiç duymayınca bu ismi

kızlar değişik kız ismi isteyenlere berra ismi çok güzel bak birde mina yı duydum.
"y"si yok malesef canımm

Kızlarrr evime geldim bugn..Sinüzitim çok fena kudurdu yanaklarım ağrıyo resmen Islak havluyla kompress yapıcam artık
Geçmiş olsun tatlımmmm

kızlar bişey sorucam size..benim son adet tarihim 28 agustos,ve 30 günde bir adet oluyordum.şuanda ben ultrasonda 15 haftalık hamile gözüküyorum.acaba ben ne zaman hamile kalmış olabilirim...geç döllenme falan mı var acaba bende?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…