Süper sevindim ozaman
Haklısın tatlım ama değiştirmicem söylemeyi öğrensinler
"y"si yok malesef canımm
Geçmiş olsun tatlımmmm
bana da doktorum bunu önerdi ama 87 lira yaa,almadım.çatlak falan genetik bence olacaksa olacak,tamam bu krem çatlak düzeyine en aza indriger ama pahalı geldi..
primadan ilk hediyemiz aldıkiçinden
tupperware ikili mama kabı(nette 39.50 tl)
6 adet bez
6lı göğüs pedi
annelik dergi ve CDsi
numune şampuan,diş macunu,bulaşık deterjanı,göğüs kremi
Süt saklama poşeti
en iisi ve tek güzel olan tupperware in ürünü:)
Eki Görüntüle 309704 Eki Görüntüle 309705
kızlar halıme bakın yaa gazdan ne hale geldım 6 aylık hamıleler gıbıyım hatta abartırsanız 7 aylık bıle olurumölüyorum gaz sancısından
Eki Görüntüle 309704 Eki Görüntüle 309705
kızlar halıme bakın yaa gazdan ne hale geldım 6 aylık hamıleler gıbıyım hatta abartırsanız 7 aylık bıle olurumölüyorum gaz sancısından
şimdi 38 liraya inmiş indirimdee alıcaksan kaçırma derim cnm Lierac Phytolastil Jel (100 ml) - Sıkıştırıcılar - LIERAC - BEBEKZ
canım ben ınternetten 38 tl ye buldum onu sıparıs verıcem
hayırlı olsun arkadaşım bana gelmedi sanırım herkese yollamıyorlar :)
canım ben ınternetten 38 tl ye buldum onu sıparıs verıcem
maaşallah canım yaaa göbüş gazdan falanda olsa olsun ne güzel olmuş allahım bebeişine ve sana sağlık sıhat wersin inşallah
Canım soda filan işe yaramadımı??
sen dedikten sonra nette baktım da her siteye güvenemem,hepsiburadada 57 tl en azından eczaneden 30 lira ucuz...yalnız alıp almama arasında kaldım şimdi:44::44:
sen hangi siteden buldun canım bende vereyim sipariş
canım ben dermokozmetikten sıparıs verdım daha oncede bır kac kere sıparıs vermıstım baya guvenlı bı sıte ben sorun yasamadım daha once hemde 38 lıra o sıtede
dermokozmetik sitesinden sıparıs verdım canım daha oncede bı kac kere sıparıs vermıstım bı sorun yasamadım
çok sağol canım benım iyi oldu bende gönlüm rahat sipariş verebilirm artık :)
canım ben baktım siteyede bana linkini bulabılırmısın eğer zahmet olmazsa çünkü ben kremi aynı fiyata bulamadım pahalılandımı acaba
canım ben baktım siteyede bana linkini bulabılırmısın eğer zahmet olmazsa çünkü ben kremi aynı fiyata bulamadım pahalılandımı acaba
guzel olduda gazdan dolayı cıktı bu kadar bazn dıyorum bu kadar sısınce acaba bunlar ıkızde bı tanesı saklanıyormu
yok canım valla yaaa sodada ıse yaramıyor hıc hıcbırsey yaramıyor ıse
canım ben dermokozmetikten sıparıs verdım daha oncede bır kac kere sıparıs vermıstım baya guvenlı bı sıte ben sorun yasamadım daha once hemde 38 lıra o sıtede
dermokozmetik sitesinden sıparıs verdım canım daha oncede bı kac kere sıparıs vermıstım bı sorun yasamadım
ayyy canım ne güzel bir sürpriz olurdu kocadan aldım bir tane 15.haftaya geldim iki tane
ya evet aslında super olurdu ben cok ıkız olsun ıstemıstım ama dur ben daha bıtaneyı tasıyamıyom baksana benım kocıs dalga gecıyor sen ıkı ay sonra gobegını tasıyamıycan yuzustu dusucen dıye
hangı yagları karıstırdın canım karısımı senmı yaptın aktaramı yaptırdın bıde aktara bı karısım yaptırayım dıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?