alırlar alırlar sen sürekli gir takip et kaynaşırsın...
katılıyorum öbur sayfaya ben de yazdım bı kaç kez kımse<muhattap olmuyo aynı bı kaç kışı var onlar yazıyo hep.ben de burayı tercıh edıyorum.bugun benım 6+0 7. hafta başladı ve bu sabha bulantı da gırdı devreye.umarım sadece<bugune mahsustur.ilkınde de çok olmuştu bulantım bun da yok dıye sevınıyodum ama erken davranmışım sanırım
katılıyorum öbur sayfaya ben de yazdım bı kaç kez kımse<muhattap olmuyo aynı bı kaç kışı var onlar yazıyo hep.ben de burayı tercıh edıyorum.bugun benım 6+0 7. hafta başladı ve bu sabha bulantı da gırdı devreye.umarım sadece<bugune mahsustur.ilkınde de çok olmuştu bulantım bun da yok dıye sevınıyodum ama erken davranmışım sanırım
evt ya 2-3 kişi burda takılalım biz:) benidem hafiften var ama 6. haftada başlar benm
senin kaçıncı haftandı canım ?
merhabalar cnm benim de sat 7 eylül ve 6+1 hamişim bu pazartesi doktora gidicez bakalım neler diyecek heyecanla bekliyorum
Ve size katılıyorum diğer sayfada birkaç kişi yazışıyor ve birşey yazdığındada cvp werilmiyor
demin yazmıiştım birine şeker oldugunu düşünmüyorum sende diye bana dru dinliyorum herkes başka yorum yapıo demişbende sağlıkçıyım 5 sene laboratuvarda çalıştım ben ve başımdan 1 hamilelik geçti
Ve size katılıyorum diğer sayfada birkaç kişi yazışıyor ve birşey yazdığındada cvp werilmiyor
ya canım haklısın birine birşey yazıosun yanlış anlaşılıor oyuzden bende birkaç yazdım kimse cwp wermedi burayı buldum cnm öyle düşünme dış gebelik falan sen 4 haftalıksın herhal allahım sağlıkla şunları bir görsek bir duysak kalp atışlarını rahatlıcaz bende 6+1 im cnm bu pzrtesi gitcez bakalım
evt biz burda takılalım az kişi öz kişi olur:) bende aslında 02 haziran 2011 de sezeryan oldum yavrumu 37. haftada iken dogdu fakat 3 gün yaşadı... kordonu dolamış ve çekiştirmiş kordondaki damarı kanatmış kanlı suyuda yutunca ve oksijensiz kalmış dayanamadı kuzuuummmYiğit'immmm
ahhh canım yalütfen üzülme bende böle şeylere hiç dayanamıorum bazen bende çok korkuorum ama dua etmektn başka çaremiz yok hep dua ediorum o şekilde cnm çok üzüldüm
sağolasın canım benim herşey yolunda gitti hamileliğim boyunca tek sorunum ters olması idi işte nasip değilmiş profilde resim oğlumun ultrason resmi... asıl resmide durmadan ona bakıyorum ki ona benzer inş. diye..Allah düşmanımın başına dahi vermesin çok çok zor dayanmak sabır göstermek çok zor daha bu öğlen yine aklıma geldi dayanamadım.. kıyafetleri herşeyi duruyo kuzucum giyemedi bile....
anladım zaten cnm allahım inş bu gelcek olan bebeğin mutlu olursun unutmak zor ama avunursun en azından dunyaya geldikten sonra kaybetmek çok zor biliorum senin gibi bir arkadaşım war psikolojik tedavi görüyor oda çok zor ona hala hamile olduğumu söyleyemedim allah bu gelceklere sağlıkla uzun ömğrler versin inş. cnmlütfen üzülme olurmu karnındakini düşün dün bende sehitleri görünce saatlerce ağladım ama inan bütün gece çok rahatsızlandım zor zar gunduzu ettim uzmeye de gelmiyor cnm
evt biz burda takılalım az kişi öz kişi olur:) bende aslında 02 haziran 2011 de sezeryan oldum yavrumu 37. haftada iken dogdu fakat 3 gün yaşadı... kordonu dolamış ve çekiştirmiş kordondaki damarı kanatmış kanlı suyuda yutunca ve oksijensiz kalmış dayanamadı kuzuuummmYiğit'immmm
çok şükür canım her zaman hamd ediyorum hamile kalabildiğime bi sorun olmadıgına drlar 6 ay beklememiz gerektiğini sölediler ama ben dayanamadım 4 aydan sonra bıraktık ve çok şükür ki bıraktıgım ay hamile kaldım.. benimde burda arkadaşım var onunda son ayı dün kanaması olmuş dogumu başlamış izi aradılar gece 4 te beraber gittik hastaneye ve eve gelince ben salya sümük hamile görmeye bebek görmeye dayanamıyorum hatta bu sitedeki nickim bile farklı idi değiştirip öle girebildim
bende gecen mayista dogum yaptim oglum karnimda öldü 9 aylikti oglumun ismide yigit olacakti tesadüf yazinizi görünce cok duygulandim benim oglumada kordon dolanmisti ondan yasamadi ama normal dogum yaptim ama simdi yine hamileyim allah cocuklarimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?