2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy kıyamam kuzuuuuuumm yiğitleri gördün mü sen hayırlısı ben çok erken fark ettiğim için canlı dogum oldu benim fakat işde oksijensiz kalması kanlı yutması kaldıramadı kuzum

hoşgeldın cnm çok üzüldum ya allahımıza çok şükürki tekrar hamile kalabiliyoruz cnm allah bunlara sağlık versın inş cnm

Hos bulduk cnm allaha cok sükür dedigin gibi hamile kalabiliyoruz allah cocugu olmayanlarada cocuk nasip etsin bizde bir an önce cocuklarmizi kucagimiza alalim insaallah :)

Allah sabır versin kızlar.2.bebekleriniz size yaşadığınız üzüntüleri unutrusun inşallah.

benım sat 8 eylül bi< arkadaş sormuş ondan yazdım.siz de uyku var mı.ben okuldayım ve ayakta uyuyorum.hatta demın tenefuste koydum başımı koltuğ kafam kalkmıyo bı arkadaş dedı kı bu kesın hamıle:) ay dedım saçmalama ya ne alakası var.ne cin millet yaa nerden anladın 2 dk da.

olur canım şuanda vücut o kadr çalışıyo ki benimde ilk hamilelğimde aşırı uyurdum şimdide varda o akdr değil

oyy kıyamam kuzuuuuuumm yiğitleri gördün mü sen hayırlısı ben çok erken fark ettiğim için canlı dogum oldu benim fakat işde oksijensiz kalması kanlı yutması kaldıramadı kuzum

allah olacak cocuklarimiza ömür versin yigitlerimiz bizi öbür dünyada bekliyo.. verende Allah alanda Allah yapacak bisey yok

allah olacak cocuklarimiza ömür versin yigitlerimiz bizi öbür dünyada bekliyo.. verende Allah alanda Allah yapacak bisey yok

evt canım öle inancımız varki sağlam durabiliyoruz.... sende de öle mi bilmiyorum ama gün geçtikçe daha koyuyo bize eşimede öle benimde öle

evt canım öle inancımız varki sağlam durabiliyoruz.... sende de öle mi bilmiyorum ama gün geçtikçe daha koyuyo bize eşimede öle benimde öle

evet insan ister istemez üzülüyo aklimdan cikmiyo esim 1-2 ay kendine gelemedi ama simdi iyi hamile oldugumu duydugundan beri dahada iyi

evet insan ister istemez üzülüyo aklimdan cikmiyo esim 1-2 ay kendine gelemedi ama simdi iyi hamile oldugumu duydugundan beri dahada iyi

bizde de ben kötüyüm hamile oldugmu bilsmde sanki yiğit kadar sevemicek gibiyim... birde biz ikimizde farklı şehirlerdeydik ben osmaniyeye gitmiştim önceden eşimde 2 hafta sonra gelecekti yetişemdi sezeryana girdiğimi öğrenince ardahandan arabayla çıkmış yola ertesi gün geldi...

kızlar bende uzanayıım demişim uyumuş yaaa ben de 23 yaşındayım bursada yaşıyorum benimde başım bazen ağrıyor cnm ya

kızlar 2dk uzanayım dedim dalmışım bu uyku nedir böyle uyudukça uyuyasım geliyor benim midem pek bulanmıyor sadece çok hassas oldum kokulara göre bazen içim kalkıyor birde göğüslerim acayip oldu ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…