bende gecen mayista dogum yaptim oglum karnimda öldü 9 aylikti oglumun ismide yigit olacakti tesadüf yazinizi görünce cok duygulandim benim oglumada kordon dolanmisti ondan yasamadi ama normal dogum yaptim ama simdi yine hamileyim allah cocuklarimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin((
hoşgeldın cnm çok üzüldumya allahımıza çok şükürki tekrar hamile kalabiliyoruz cnm allah bunlara sağlık versın inş cnm
Allah sabır versin kızlar.2.bebekleriniz size yaşadığınız üzüntüleri unutrusun inşallah.
benım sat 8 eylül bi< arkadaş sormuş ondan yazdım.siz de uyku var mı.ben okuldayım ve ayakta uyuyorum.hatta demın tenefuste koydum başımı koltuğ kafam kalkmıyo bı arkadaş dedı kı bu kesın hamıle:) ay dedım saçmalama ya ne alakası var.ne cin millet yaa nerden anladın 2 dk da.
oyy kıyamam kuzuuuuuumm yiğitleri gördün mü sen hayırlısı ben çok erken fark ettiğim için canlı dogum oldu benim fakat işde oksijensiz kalması kanlı yutması kaldıramadı kuzum
allah olacak cocuklarimiza ömür versin yigitlerimiz bizi öbür dünyada bekliyo.. verende Allah alanda Allah yapacak bisey yok
evt canım öle inancımız varki sağlam durabiliyoruz.... sende de öle mi bilmiyorum ama gün geçtikçe daha koyuyo bize eşimede öle benimde öle
evet insan ister istemez üzülüyo aklimdan cikmiyo esim 1-2 ay kendine gelemedi ama simdi iyi hamile oldugumu duydugundan beri dahada iyi
bizde de ben kötüyüm hamile oldugmu bilsmde sanki yiğit kadar sevemicek gibiyim... birde biz ikimizde farklı şehirlerdeydik ben osmaniyeye gitmiştim önceden eşimde 2 hafta sonra gelecekti yetişemdi sezeryana girdiğimi öğrenince ardahandan arabayla çıkmış yola ertesi gün geldi...
üzülme cnm yaa o cocuk yigitin acisini unutturur insaallah yani üzülsek bile elden bisey gelmiyo ki anca kendimizi yiyip bitiriyoruz bizden daha kötüleri var hic cocugu olmayanlar onlar ne yapiodur allah bilir(
bizde de ben kötüyüm hamile oldugmu bilsmde sanki yiğit kadar sevemicek gibiyim... birde biz ikimizde farklı şehirlerdeydik ben osmaniyeye gitmiştim önceden eşimde 2 hafta sonra gelecekti yetişemdi sezeryana girdiğimi öğrenince ardahandan arabayla çıkmış yola ertesi gün geldi...
üzülme cnm yaa o cocuk yigitin acisini unutturur insaallah yani üzülsek bile elden bisey gelmiyo ki anca kendimizi yiyip bitiriyoruz bizden daha kötüleri var hic cocugu olmayanlar onlar ne yapiodur allah bilir(
tabi canım çok şükür... sen kaç yaşındasın nerdensin
tabi canım çok şükür... sen kaç yaşındasın nerdensin
ben almanyada yasiyorum 21 yasindayim sen?
ben almanyada yasiyorum 21 yasindayim sen?
nickinden belli aslında yurtdışında oldugun bende 26 yaşındayım ardahandayım ben afyonluyum eşim osmaniyeli
nickinden belli aslında yurtdışında oldugun bende 26 yaşındayım ardahandayım ben afyonluyum eşim osmaniyeli
hmm anladim gurbetlik cok zor offffffff offffffff((((((
kızlar bende uzanayıım demişim uyumuş yaaa ben de 23 yaşındayım bursada yaşıyorum benimde başım bazen ağrıyor cnm ya
ne güzel bende işteyim oturdugum yerden uyucam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?