kızlar,ben kaygılanmaya başladım.herşey yolunda eskisi gibi ama farklılık olmadıkça ben geriliyorum tek farklılık kilo alıyorum.ben dayanamayacağım bugün kontrole gideceğim inş.herşey yolundadır.benim gibi olan varmı?
birde balık yağı kullanan var mı?
utkumuz; burayı okuyorsunda neden yazmıyorsun
canım 2.bebeğine mi hamilesin?ben de farklılık olarak mide bulantısı var,ilk hamileliğimde 2.ayda başlamıştı,bi de kasıklarımda arada bi ağrı var.balık yağı için erken olduğunu düşünüyorum,mide bulantısını artırabilir.
hilma bu arada merhaba canım hep görüyorum ama yazamadım sana bi türlü,tanışalım ben leyla,26 yaşındayım 2.bebeğim olacak inşallah...
canım şu anda dersteyim öğrencilerle labaratuarda,o yüzden sayfa açık ama öğrencilerle meşgul oluyorum ben.
memnun oldum leyla bende fatma benimde 2. hamileliğim 1. hamileliğimle ilgili yazdım arkada sayfada varbende 26. yaşındayım... ilk çocugun cinsiyeti ne ?
ben de memnun oldum fatma,13 aylık bi oğlum var ismi utku
günaydın arkadaşlar çok acı bır gun.hepimizin başı sağ olsun.o kkkkkkkkkkkkkkkklerin de kökleri kurusun inşallah allah analarına babalarına sabır versın...
ben de sabah kan tahlılıne gıttım.dunyanın tahlılını ıstemiş dr sağolsun.iş bitti 190 tl alayım dedı kadın.bu katkı payı bu arada.normalde kaç<para dedım sıgortasız 900küsur dedı.c.tesi dr 175 tl kan tahlılı 113 tl bugun bu.valla dedım çocuk doğurmak bıle zengın işi olmuş.sizden de istedıler mı böyle tahlıller.ilkınde de ne var ne yok baktırmıştı doktorum.temız çıkıyo gerçi herşey çok şükür.ama pimpirik sanırım bıraz atlamak ıstemıyo hiç bişeyi.
ne gibi farklılık olucak canım her hamilelik farklıdır diğerinde miden bulanır bunda sakinsidir hemde mide bulantıları hemende başlamaz. balık yagıda son 3 ay önemli balıkda yiyebiliyorsan sorun yok
teşekkürler canım ne bileyim benim ilk bebeğim ne kadar araştırsamda tatmin olamıyorum merak ediyorum işte :) dayanamadım gittim doktora kalp atışını duymak için maalesef duyamadık benim sat 6 Eylül ,kese 15,8 mm biraz küçük 10 gün sonra dedi bakalım hayırlısı inş.
senin keyfin nasıl ?
canım 2.bebeğine mi hamilesin?ben de farklılık olarak mide bulantısı var,ilk hamileliğimde 2.ayda başlamıştı,bi de kasıklarımda arada bi ağrı var.balık yağı için erken olduğunu düşünüyorum,mide bulantısını artırabilir.
hilma bu arada merhaba canım hep görüyorum ama yazamadım sana bi türlü,tanışalım ben leyla,26 yaşındayım 2.bebeğim olacak inşallah...
hayır canım benim ilk bebeğim ve nazlı bi bebek 4 yıl korunduk 3 yıl didindik :) sonunda rüyamıza uyandık ..ondan pimpirikleniyorum sanırım.Allah seninde gönlüne göre versin
her gebelik farklıdır kanaman şiddetli sancın yoksa sıkıntı etme bişey yoktur... çalışmaya çalışıyorum ama bıraktım zten yüreğim yanıo bide bugünki haberler mahvetti beni
evet biliyorum haber izlemek istemiyorum kahroluyorum biz duymaya katlanamazken o insanların acısı tarif edilmez,kendi lanetlerinde boğulsunlar.ne acıki bir canı dünyaya getirmek daha şimdiden bu kadar emek isterken o cana nasıl kastedilir bunlarıda doğuran bi anne var .ne diyorum biliyomusun kızı erkeği bi kenara Allah sağlıklı ve vicdan sahibi evlatlar versin hepimize inş.
kızlar günaydın bu linkide vereyim orayada girersiniz öğlen hareketleniyor.....
burası ıssızken iyi oluyor bu link....
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/477362-haziran-2012-dogum-yapacaklar-buraya-13.html
ya ölede içlrine pek almıyorlar kalabalı kolunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?