2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

utkumuz; burayı okuyorsunda neden yazmıyorsun

canım 2.bebeğine mi hamilesin?ben de farklılık olarak mide bulantısı var,ilk hamileliğimde 2.ayda başlamıştı,bi de kasıklarımda arada bi ağrı var.balık yağı için erken olduğunu düşünüyorum,mide bulantısını artırabilir.
hilma bu arada merhaba canım hep görüyorum ama yazamadım sana bi türlü,tanışalım ben leyla,26 yaşındayım 2.bebeğim olacak inşallah...

memnun oldum leyla bende fatma benimde 2. hamileliğim 1. hamileliğimle ilgili yazdım arkada sayfada var bende 26. yaşındayım... ilk çocugun cinsiyeti ne ?

memnun oldum leyla bende fatma benimde 2. hamileliğim 1. hamileliğimle ilgili yazdım arkada sayfada var bende 26. yaşındayım... ilk çocugun cinsiyeti ne ?

ben de memnun oldum fatma,13 aylık bi oğlum var ismi utku

19 ekim 2010benim hamile oldugum gun yani gecen sene bugun saskinliktan esimle birbirimize bakmistik..yasadigimiz heyecan mutluluk endise hepsini bu sayfalarda paylastim.hayirlisiyla saglikla guzel bi hamilelik gecirip yavrularinizi kucaklariniza alirsiniz insallah.fatma ve seydam adiniza cok sevindim guzel haberlerinizden bizi mahrum birakmayin..

SAĞLIK OCAĞINDA da yaptırabilirsin tahlillerini ben bugun saglık ocagında kan verdım birdahakıne aklında olsun ya devlet yada saglık ocagında yaptır parana yazık olmasın arkadasım...

sağlık ocağını arayıp sordum yapılanlar vardı ama bazılarını bız yapmıyoruZ dedı hemşire.e ben de işten ızın aldım kan vaerıcem dıye ordan oraya olmasın hem de 2 kere delınmıyıyeyım dedım ama 190 tl soğuk duş etkısı yaptı valla.bundan sonra ıstenırse sağlık ocağına gıderım ben de.kadın bı fatura verdı 3 sayfa valla.

ne gibi farklılık olucak canım her hamilelik farklıdır diğerinde miden bulanır bunda sakinsidir hemde mide bulantıları hemende başlamaz. balık yagıda son 3 ay önemli balıkda yiyebiliyorsan sorun yok

teşekkürler canım ne bileyim benim ilk bebeğim ne kadar araştırsamda tatmin olamıyorum merak ediyorum işte :) dayanamadım gittim doktora kalp atışını duymak için maalesef duyamadık benim sat 6 Eylül ,kese 15,8 mm biraz küçük 10 gün sonra dedi bakalım hayırlısı inş.
senin keyfin nasıl ?

her gebelik farklıdır kanaman şiddetli sancın yoksa sıkıntı etme bişey yoktur... çalışmaya çalışıyorum ama bıraktım zten yüreğim yanıo bide bugünki haberler mahvetti beni

hayır canım benim ilk bebeğim ve nazlı bi bebek 4 yıl korunduk 3 yıl didindik :) sonunda rüyamıza uyandık ..ondan pimpirikleniyorum sanırım.Allah seninde gönlüne göre versin

hayır canım benim ilk bebeğim ve nazlı bi bebek 4 yıl korunduk 3 yıl didindik :) sonunda rüyamıza uyandık ..ondan pimpirikleniyorum sanırım.Allah seninde gönlüne göre versin

anlıyorum ama bu pinpiriklenmekde zararlı herşeyi akışına bırak tadını çıkar benm kadar da korkmuyorsundur eminim

her gebelik farklıdır kanaman şiddetli sancın yoksa sıkıntı etme bişey yoktur... çalışmaya çalışıyorum ama bıraktım zten yüreğim yanıo bide bugünki haberler mahvetti beni

evet biliyorum haber izlemek istemiyorum kahroluyorum biz duymaya katlanamazken o insanların acısı tarif edilmez,kendi lanetlerinde boğulsunlar.ne acıki bir canı dünyaya getirmek daha şimdiden bu kadar emek isterken o cana nasıl kastedilir bunlarıda doğuran bi anne var .ne diyorum biliyomusun kızı erkeği bi kenara Allah sağlıklı ve vicdan sahibi evlatlar versin hepimize inş.

günaydın ... evt canım erkeği kızı fark etmez hayırlı olması en güzeli zaten neyin ayırımını yapıyoruz ki neye gücümüz yetebilir bir tırnagı ble yaratamaya gücümüz mü varki Allah hayırlısını versin herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…