kızlar 2dk uzanayım dedim dalmışım bu uyku nedir böyle uyudukça uyuyasım geliyor benim midem pek bulanmıyor sadece çok hassas oldum kokulara göre bazen içim kalkıyor birde göğüslerim acayip oldu ya :)
çok normal caım bi yerde okumuştum şuanda hiç iş yapmasan bile bir daga tırmanıyormuş gibi enerji sarf edermişiz... offfff daha eve gidip yemek yapcam
kadın için zor çalışıp gelip birde ev işlerini yapmak hele hele hemileyken çok zordur bende çalışıodum işten ayrıldım ve hamile olduğumu öğrendin tkrar biryere başvurmadım birdahada cnm
tabi yaa çok zor oluyobide ben geçen felaket kustum yaaa heryere çıkartıyordum çalışıtıgm masaya odaya ufffff
Ah cnm ya kıyamam ne işle meşkulsun ki cnm
sağlık memuruyum canım kamuda... il sağlık müdürlüğünde görev yapıorum
allah kolaylık versin cnm benim başka neler değişti farklılışan vucud durumların falan başladımı cnm
zaten farklı idi vücudum :) daha yeni dogum yaptıgımdan kilolarım duruyo 12 kilo almıştım 5 kilosu kaldı bel falan kalın hala hafif göbeğim var çatlaklaım var karnımda ve belim :)
anladım cnm benim göğüslerim bana acayip büyümüş gibi geliyor cnm ya birde akıntım da çoğaldı normal mi acaba doktora sorcam ben hamile kalmadan önce folic asit kullanıyordum ona devam ediyorum işte öyle cnm
4. aya kadr folicasiti kullanacaksın canım akıntın nasıl ki böle yogurtumsu gibi mi beyaz böle eger öle ise idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin
ya cnm böle sarı gibi beyaz gibi değil ben hamile kalmadan önce gitmiştim doktora akıntım war diye vajinal tablet wermişti kullanmıştım bittiğinde de akıntım pek yoktu şimdi tekrar başladı sorayım bari doktora ya
idrar testi yaptırır oda eger enfekiyon vara hijyene dikkat et bol bol su iç
kızlar 2dk uzanayım dedim dalmışım bu uyku nedir böyle uyudukça uyuyasım geliyor benim midem pek bulanmıyor sadece çok hassas oldum kokulara göre bazen içim kalkıyor birde göğüslerim acayip oldu ya :)
selamm arkadaşlar..
bende maalesef gunduz calistigim icin muhabbete bu saatte katiliyorum .)valla bu uyku olayi cok fena.zaten uykuya duskunumdur ,simdi felaket kafayi toplayamiyorum.halsizlik,tansiyon dusuklugu,mide bulantisi bendede var arkadaslar cok fena.tabi gögüslerimide taniyamiyorum oda ayri.
bir kac sayfa once kendimi tanitmistim ama bilmeyenler icin tekrar edeyim.benim ilk gebeligim.bursada yasiyorum.7. haftayi bitirdik 8. haftadayiz.benim 6. haftadan sonra lekelenme,kanama sikintilarim basladi arkadaslar.doktorum progestana baslatti ve 10 gun raporluydum,sürekli yattim.dun doktora gittim allaha sukur bebis iyi hersey yolunda dedi doktor,1 cm olmus bebisim,gobek bagi olusmaya baslamis.kalp atislarini gecen hafta gormustuk zaten.ise baslayabilirsin ama dikkat etceksin dedi.bugun 10 gunden sonra ise basladim.tabi kotu geldi.evde olmak rahatlik. )benimde hikayem boyle arkadaslar.insallah 9 ay boyunca birlikte guzel guzel buyuturuz bebislerimizi...
merhaba arkadaşlar.iyi kaynatmışsınız maşalllah:)) oku oku bıtmedı.
hamılelıkde akıntı normal arkadaşlar takmayın kafaya.hatta bazen altına kaçırmış gıbı oluyo ınsan.ilkınden bılıyorum ben de.hergun çamaşır değiş gunluk ped kullanma demişti doktorum.benı de 1 saat önce falan doktor aradı tahlıl sonuçlarım ıyımış ama şekerı yuksek bulmuş.bana da yuksek geldı aslında ağustosta 70 çıkmıştı açlık kan şekerım bu sefer 100 çıktı.gebelıkte daha da düşer gerçşi ddı.c.tesi sabahı aç karnına bı daha gıdıcem tekrar baktıracak.gitmişken kalp atışına da bakalık dedım salı gunu normalde randevum duyulmayabılır daha sonra canın sıkılır dedı ama gıtmışken baktırırım ben gene.en azından bebışı görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?