2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım bende aktara bı gıdeyım bakıyım yarın yemekten sonra gaz oyle bır vuruyorkı ıkı buklum oluyorum yurumek ne mumkun o derece kotu vuruyor yanı ben hayatımda boyle bor gaz sancısı cekmedım yemektede oyle gaz yapıcak seyler yemedım nıye bu kadar oldum hıc bılmıyorum

ben de geçen gün sadece badem yağı ve kakao yağı aldım banyodan sonra onları sürüyorum şimdilik...1 ay sonra kreme geçebilirim:)))

ben de geçen gün sadece badem yağı ve kakao yağı aldım banyodan sonra onları sürüyorum şimdilik...1 ay sonra kreme geçebilirim:)))

ben nerdeyse 2 aydır yağlanıp yoğurtlanıyorum vallahi gerçi dermatolog nemlendirici sürmemizin gerktiğini söyledi asıl cildin ihtiyacı nemmiş bol su ve sulu şeyler yamam gerektiğini ve yanında da kremler verdi çünkü deli gibi kaşınıyorum kremleri sürmedğim zaman bide salyangoz kremi aldım aktardan onuda baldırlarıma sürüyom

kızlar ya benim göğüslerimde sadece kaşıntı yok ayrıca 15. haftama girdim 4. gaftamdan bu yana öğüsümde zaten acı vardı ama bu aralar artık uyanınca bile nasıl sızlıyo nasıl sızlıyor anlatamam göğüsleriim minicikti resmen aartık kocaman kocaman oldular bu kadar şiddetli sızı normalmi bilemiyorum valla inşallah bi sürü sütüm olurdaaa bebeişimin karnı doyar acılarımında bir avuntusu olur

inşallah hayırlısı olur cevap için teşekkürler

Cnm gecen gun senin yazini okudum ama maalesef bu konuda cok bilgili oldugum soylenemez. 235 de 1 ihtimal var sanirim sen hep olumlu dusunmeye ozen goster cnm sonucta 235 az bir rakam degil. Canini SIKMA cnm bebegini dusun. Icinin rahat etmesi icinde birtek doktorun dediklerine bakma baska doktorlarada git bence.

o sızı varya beynimee çıkıyoor resmen acısı içime işliyor bende sütüm olcek die avututorum bazen uçları biri sanki sıkıyo gibi acıyo memişlerimde düşün desteksiz 75 olmuyodu şimdi valla olmayan sütyenlerimden taşıyo 80 vardı ondan bile taşıyo hep böyle olsunlaaaarr birde diri böyle dimdk silikonlu gibi yemin olsuun

Korkma cnm uzun zaman boyle silikonlu kalacaklar gibi...

Hazirana kadar boyle devam edecek sonrada emzirme donemi (ortalama 1 - 1,5 sene dersek) nasil olsa ikinciylede arasi iki yas olsun istiyorsun.

Bence inecek zaman bulamiyacaklar hep silikonlusun yaneeeeee

[video=youtube;ARRYAU_6sno]http://www.youtube.com/watch?v=ARRYAU_6sno[/video]

Kizlar sunu bi izleyin ben bayildimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sizlerede iyi geceler kızlar

ayyyy ewet benimde öyleydi şimdi 85 aldım ama alırken çok komikti satıcı kız kaç bedensiniz dedi bende bilmiyorum hergün değişiyor diyesim geldi içimden güldüm eşim bile şaşırıyor oda durumdan memnun yani ewet uzun zaman öyle ama birde inerse sönen balonlar gibi olmayız inşallah anı yaşayalım en azından kızlar lımbır lımbır :))) kullanalım doğal silikonlarımızı

merhaba güzell hamişlerr :) size bi sorum olucakdı netde bakdım ama bişey bulamadım bn devlete gıdyorum kontroller için yarın özelde uzun zamndr bekledıgım bı doktor vardı anca sıra gelmiş bana randevu vermiş... 3 lü test yaptrmam lazım 15+5 hamileyim.. 3 luyu devletde yaptırcam sorum şu ki kararsız kaldım ikisine gideyim diyorum ama ultrasyon zarralı olur mu 3 gun arayla ıkı defa gırmıs olcam çünkü bilginz varsa beni aydınlatrmısınz bayanlar?

için rahat olsun ben 3gün üst üstte girdim birşeyde olmadı eger sakıncası olsa doktor saten izin wermezdi

hella hatublaarr

bugün bi güzel gezdim geldim.. bütün hamile magazalarını gezdim afedersiniz ama doğru düzgün bi pok yok çok dandini şeyler var
gebe magazasına gittik ordaki hersey kaliteli ama fiyatlarr abooww
kendime canvas bi pantalon aldım cok rahat kız 9 kilo alana kadar rahat giyersiniz dedi.. üzerimede düzgün oturdu penye kısmıda pot durmadı..
cak begendim valla.. özel zamanlarınız için oraya bakın derim cok güzel kombinleri var..
buarada bütün wenice magazaları kapanmış çok üzüldümm bi bebik takımı begendiydim 10lu alamadım onu

Slm cnm evet hamile mağzaları uçuk fiyatlar veriyo normal mağzalarda daha uygun pantolon ve takımlar var ben kızımda 1 pantolona 70 tl verdim 3 yıl önce sonra normal bi mazadan 30 a pantolon bulmuştum ben kıyafet konusunda rahatım kızımdan kalma var belki üstüme bişey alırım bakalım wenice mağzasının bir kolu rodi mazasında var ama yeni doğan kıyafetleri varmı bilmem bende tesadüfen gördüm cnm sen nerede oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…