internetten baktım yağlara öyle aktardan aldım.çilek yağı,kayısı çekirdeği yağı,buğday yağı,kakao yağı,fındık yağı,gliserin aldım karıştırdım.her banyoda sürüyorum bana iyi geliyo.çünkü aldığım krem yeterince nemlendirmiyodu yine de karnım kaşınıyodu.bir de gaz için şunu önerebilirim.benm de çok oluyo yemek 2 saat sonra 20 dk koşu bandında yavaş yavaş yürüyorum o zman rahatlıyorum biraz.
Eki Görüntüle 309704 Eki Görüntüle 309705
kızlar halıme bakın yaa gazdan ne hale geldım 6 aylık hamıleler gıbıyım hatta abartırsanız 7 aylık bıle olurumölüyorum gaz sancısından
ben de geçen gün sadece badem yağı ve kakao yağı aldım banyodan sonra onları sürüyorum şimdilik...1 ay sonra kreme geçebilirim:)))
ben nerdeyse 2 aydır yağlanıp yoğurtlanıyorum vallahi gerçi dermatolog nemlendirici sürmemizin gerktiğini söyledi asıl cildin ihtiyacı nemmiş bol su ve sulu şeyler yamam gerektiğini ve yanında da kremler verdi çünkü deli gibi kaşınıyorum kremleri sürmedğim zaman bide salyangoz kremi aldım aktardan onuda baldırlarıma sürüyom
Herkese iyi aksamlar. Gerci sadece 1-2 kisi var ama olsun :)
Ben 2li test yaptirmadim ve yaptirmayida dusunmuyoruz ama sana verilen ihtimalde 235de 1. Olumlu dusun ve kendini strese sokma
inşallah hayırlısı olur cevap için teşekkürler
kızlar ya benim göğüslerimde sadece kaşıntı yok ayrıca 15. haftama girdim 4. gaftamdan bu yana öğüsümde zaten acı vardı ama bu aralar artık uyanınca bile nasıl sızlıyo nasıl sızlıyor anlatamam göğüsleriim minicikti resmen aartık kocaman kocaman oldular bu kadar şiddetli sızı normalmi bilemiyorum valla inşallah bi sürü sütüm olurdaaa bebeişimin karnı doyar acılarımında bir avuntusu olur
Eklenti 309704Eklenti 309705
kızlar halıme bakın yaa gazdan ne hale geldım 6 aylık hamıleler gıbıyım hatta abartırsanız 7 aylık bıle olurum ölüyorum gaz sancısından:
o sızı varya beynimee çıkıyoor resmen acısı içime işliyor bende sütüm olcek die avututorum bazen uçları biri sanki sıkıyo gibi acıyo memişlerimde düşün desteksiz 75 olmuyodu şimdi valla olmayan sütyenlerimden taşıyo 80 vardı ondan bile taşıyohep böyle olsunlaaaarr birde diri böyle dimdk silikonlu gibi yemin olsuun
Korkma cnm uzun zaman boyle silikonlu kalacaklar gibi...
Hazirana kadar boyle devam edecek sonrada emzirme donemi (ortalama 1 - 1,5 sene dersek) nasil olsa ikinciylede arasi iki yas olsun istiyorsun.
Bence inecek zaman bulamiyacaklar hep silikonlusun yaneeeeee
o sızı varya beynimee çıkıyoor resmen acısı içime işliyor bende sütüm olcek die avututorum bazen uçları biri sanki sıkıyo gibi acıyo memişlerimde düşün desteksiz 75 olmuyodu şimdi valla olmayan sütyenlerimden taşıyo 80 vardı ondan bile taşıyohep böyle olsunlaaaarr birde diri böyle dimdk silikonlu gibi yemin olsuun
merhaba güzell hamişlerr :) size bi sorum olucakdı netde bakdım ama bişey bulamadım bn devlete gıdyorum kontroller için yarın özelde uzun zamndr bekledıgım bı doktor vardı anca sıra gelmiş bana randevu vermiş... 3 lü test yaptrmam lazım 15+5 hamileyim.. 3 luyu devletde yaptırcam sorum şu ki kararsız kaldım ikisine gideyim diyorum ama ultrasyon zarralı olur mu 3 gun arayla ıkı defa gırmıs olcam çünkü bilginz varsa beni aydınlatrmısınz bayanlar?
[video=youtube;ARRYAU_6sno]http://www.youtube.com/watch?v=ARRYAU_6sno[/video]
Kizlar sunu bi izleyin ben bayildimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hella hatublaarr
bugün bi güzel gezdim geldim.. bütün hamile magazalarını gezdim afedersiniz ama doğru düzgün bi pok yok çok dandini şeyler var
gebe magazasına gittik ordaki hersey kaliteli ama fiyatlarr abooww
kendime canvas bi pantalon aldım cok rahat kız 9 kilo alana kadar rahat giyersiniz dedi.. üzerimede düzgün oturdu penye kısmıda pot durmadı..
cak begendim valla.. özel zamanlarınız için oraya bakın derim cok güzel kombinleri var..
buarada bütün wenice magazaları kapanmış çok üzüldümm bi bebik takımı begendiydim 10lu alamadım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?