merhaba güzell hamişlerr :) size bi sorum olucakdı netde bakdım ama bişey bulamadım bn devlete gıdyorum kontroller için yarın özelde uzun zamndr bekledıgım bı doktor vardı anca sıra gelmiş bana randevu vermiş... 3 lü test yaptrmam lazım 15+5 hamileyim.. 3 luyu devletde yaptırcam sorum şu ki kararsız kaldım ikisine gideyim diyorum ama ultrasyon zarralı olur mu 3 gun arayla ıkı defa gırmıs olcam çünkü bilginz varsa beni aydınlatrmısınz bayanlar?
Canım ultrasonun zararı olucağını düşünmüyorum için rahat olsun hatta jenifer lopez hamile iken eve utrason cihazı almışlar bebişi istedikleri zaman görmek için zararlı olsa doktoru izin vermezdi herhalde rabbim bebişlere sağlık versinn
iyi geceler kızlarr
cok sakiniz bu aralar
nasılsınız ???
ben bu unutkanlıkla ve dikkatsizlikle napıcam bılemıyorum
randevum 25 indemi 28 indemi hatırlayamıyorum
normalde 24 ü ama baska hastaneden almıstım bu sefer doktor yogunmus en erken su tarih dediler tamam dedm ama o tarih ne bilemiyorum
napıcam sımdı
Slm cnm evet hamile mağzaları uçuk fiyatlar veriyo normal mağzalarda daha uygun pantolon ve takımlar var ben kızımda 1 pantolona 70 tl verdim 3 yıl önce sonra normal bi mazadan 30 a pantolon bulmuştum ben kıyafet konusunda rahatım kızımdan kalma var belki üstüme bişey alırım bakalım wenice mağzasının bir kolu rodi mazasında var ama yeni doğan kıyafetleri varmı bilmem bende tesadüfen gördüm cnm sen nerede oturuyorsun
İyi geceler canım telefonu varsa yarın ara bi sor istersen bende de unutkanlık ve dalgınlık var son 2 gündürde bir uyku anam anam bide elevit ve kan ilaçına başladım daha enerjik olacağıma uyukluorum resmen off yaa
istanbul bahcelievler-yenibosna dayım canım
bakırköydeki magazaları gezdik.. normal mağazalardaki pantolonlar belimi cok sıkıyo belime göre aldıgımda basenlerim pot duruyo :26:
ben kemikliyim kalcam geniş bel ince bacaklarda ince sorun oluyo o yüzden
ben hep salas seyler giydigim icin genelde üstlerimin hepsi oluyo.. valla pantalona 106 tl verdim ama bitek bunla bitiririm hamileliği inşallah onun dısınde hep elbise giyerim.
doktor kontrolünde elbiseyle zor olur diye aldım onuda:26:
birde biz kendimize çok meraklıyız diyoruz..ne meraklılar varmış yaa evde ultrason cihazı
arıcam artık mecbur herhaldede dicekler ne ılgısız alakasızz bi kadınn yahuu
o yuzden utanıyorum
halbukı doktora gideceğim günü nasıl heyecanla beklıyorum
ama cok dalgınım cok unutkanım her konudaa
banadaa vermedı o ılaclar canım enerji falan hiç
öglene kadar yatıyorum
Aman canım utanacak ne var not almamıştım tarihi karıştırmamak için aradım de hem onlarane boşver hiç tama bebişler ve biz iyi olalım yeter
sizlere bişey sormak istiyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim..Regl bittikten sonraki dönemde akını başlamasıyla yumurtlama döneminde olduğunu anlıyorsun..peki bu dönemde ilişkiye girildiğinde eğer hamilelik oluşuyorsa akıntı çoğalır mı azalır mı..
sizlere bişey sormak istiyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim..Regl bittikten sonraki dönemde akını başlamasıyla yumurtlama döneminde olduğunu anlıyorsun..peki bu dönemde ilişkiye girildiğinde eğer hamilelik oluşuyorsa akıntı çoğalır mı azalır mı..
evet canım napim derlersede desinler yarın ararım artık bi
Canım bu ikinci hamileliğim ama benim öle yoğun bi akıntım olmadı hatta yoktuda diyebilirim kişiden kişiye bünyeden bünyeye farkediyordur canım inşallah istiyorsan hamilesindir allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu
Evet canım ara sor zaten günde kaç telefona bakıyolar gününde gitsen randevuyu uutanın sen olduğunu bile hatırlamazlar boşuna sıkıntı yapma iyi haberlerini bekliyorum
cevapladığın için teşekkür ederim..Hamile olmak istiyorum..yumurtlama dönemimde hep akıntı olurdu bu defa akıntım olmadı..belki bir umut..5 gün oldu daha ne hissedeblirim bilmiyorum..Sadece içimi rahatlatmak istedim..Siz anne adayı olarak deneyimlerinizden faydalanmak ne kadar sonra belirtiler başlıyor bilmek isityorum..
bende de küçük görümcem iyi.
aynen dediğin gibi menfaatçiler. zaten işleri düştümü arıyolar. ben gelcektim, hizmetçi olcaktım, kaynanam da gezicekti, bunu bekliyodu. biz nişanlıyken evimizi tutmuştuk bile. beraber yaşamaya başlamıştık eşimle. kaynanamlarda kalamadım.
ben canım, dişçiye gitcem diyorum ne zamandır, gidemedim hala. dolgu yaptırcam.
ben de insanlar karıştırır diye kaç defa isim değiştirdim. sevmiyorum yanlış hitap ettiklerinde. Mesela eşimin adı Uğur, oğlumun ismini Oğuz istiyodum, kesin karıştırcaklar diye vazgeçtik. Onur diyenler bile oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?