2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlarr
cok sakiniz bu aralar
nasılsınız ???
ben bu unutkanlıkla ve dikkatsizlikle napıcam bılemıyorum
randevum 25 indemi 28 indemi hatırlayamıyorum
normalde 24 ü ama baska hastaneden almıstım bu sefer doktor yogunmus en erken su tarih dediler tamam dedm ama o tarih ne bilemiyorum
napıcam sımdı

Canım ultrasonun zararı olucağını düşünmüyorum için rahat olsun hatta jenifer lopez hamile iken eve utrason cihazı almışlar bebişi istedikleri zaman görmek için zararlı olsa doktoru izin vermezdi herhalde rabbim bebişlere sağlık versinn

birde biz kendimize çok meraklıyız diyoruz..ne meraklılar varmış yaa evde ultrason cihazı

İyi geceler canım telefonu varsa yarın ara bi sor istersen bende de unutkanlık ve dalgınlık var son 2 gündürde bir uyku anam anam bide elevit ve kan ilaçına başladım daha enerjik olacağıma uyukluorum resmen off yaa

istanbul bahcelievler-yenibosna dayım canım
bakırköydeki magazaları gezdik.. normal mağazalardaki pantolonlar belimi cok sıkıyo belime göre aldıgımda basenlerim pot duruyo :26:
ben kemikliyim kalcam geniş bel ince bacaklarda ince sorun oluyo o yüzden

ben hep salas seyler giydigim icin genelde üstlerimin hepsi oluyo.. valla pantalona 106 tl verdim ama bitek bunla bitiririm hamileliği inşallah onun dısınde hep elbise giyerim.
doktor kontrolünde elbiseyle zor olur diye aldım onuda:26:

tesekkurler elmiracımmmm :) 17 haftdan itibren kıyfet alın dıyo sitelerde bende kocişime yuksek sesle okudum o bolumleriiii :) alısveriş sinyallerinş gönderdım bakalımmm
lcw de güzel seyler var üst içinnn bn tesettrluyummmm kombin yapmk daha zor oluyo bide bnm karnım ufacık yaa çok az genişlediiii hamile kalma kilomn üzerine ıkı kılo eklmişim sadece sizde duurmlar ne?

arıcam artık mecbur herhaldede dicekler ne ılgısız alakasızz bi kadınn yahuu
o yuzden utanıyorum
halbukı doktora gideceğim günü nasıl heyecanla beklıyorum
ama cok dalgınım cok unutkanım her konudaa
banadaa vermedı o ılaclar canım enerji falan hiç
öglene kadar yatıyorum

Evet canım doğrudur istediğimiz gibi bişey bulamıyoz buluncada fiyatlar uçuyo allah yardımcımız olsun bende tunik taytla idare edeceğim zaten dışarıda çıkamıyom çıkarsanda pantolonlar var onlarla idare edeceğim işte

sizlere bişey sormak istiyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim..Regl bittikten sonraki dönemde akını başlamasıyla yumurtlama döneminde olduğunu anlıyorsun..peki bu dönemde ilişkiye girildiğinde eğer hamilelik oluşuyorsa akıntı çoğalır mı azalır mı..

Aman canım utanacak ne var not almamıştım tarihi karıştırmamak için aradım de hem onlarane boşver hiç tama bebişler ve biz iyi olalım yeter

Canım bu ikinci hamileliğim ama benim öle yoğun bi akıntım olmadı hatta yoktuda diyebilirim kişiden kişiye bünyeden bünyeye farkediyordur canım inşallah istiyorsan hamilesindir allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu

akıntı olabiliyo ama azlıgına cokluguna hiç dikkat etmedim :26:
ama cok denilebilir cünkü daha sık iç çamasırı degiştiriyodum

cevapladığın için teşekkür ederim..Hamile olmak istiyorum..yumurtlama dönemimde hep akıntı olurdu bu defa akıntım olmadı..belki bir umut..5 gün oldu daha ne hissedeblirim bilmiyorum..Sadece içimi rahatlatmak istedim..Siz anne adayı olarak deneyimlerinizden faydalanmak ne kadar sonra belirtiler başlıyor bilmek isityorum..

Evet canım ara sor zaten günde kaç telefona bakıyolar gününde gitsen randevuyu uutanın sen olduğunu bile hatırlamazlar boşuna sıkıntı yapma iyi haberlerini bekliyorum

evet ya benımı hatırlıcaklar zaten telefonaa bıle zor bakıyorlar yogunluktan :))
sağol canım inşallaah bakalım bi an önce gitmek istiyorum bebişimi görmem lazım özledim

Canım kızımda adetime 1 hafta kala hissettim çünki iştahım çok açıldı hiç doymuyordum. bu hamileliğimde bel ağrım çok oldu adet dönemine yakın ama kişiden kişiye farklılık gösteriyor cnm sonra biçok psikolojik belirtiler oluyo akışına bırak canım çok stress yapınca daha kötü oluy insan allahım hayırlı zamanda bebeğinle kavuştursun inşallah

Canım bende seni merak ediyosum demek oluşun olacak haa hadi gözün aydın canım. Bu ara da benim eşimin adı da Uğur:))

Kızlar bugün gezdik bayadır sinemaya gitmiyoduk gittik biraz kıyafet baktım Gebe mağzası güzel ama pahalı Alış veriş merkezi yerine Bakırköy yada nişantaşına bakmak lazım uygun yerler var oralarda Bende Cumartesiyi bekliyorum bebeğimi görcem inşallah bu sefer cinsiyette netlesir herhalde inşallah yani Gerci ben karar verdim Kız : Zeynep Erkek: Ömer Ama Zeynep migeliyo Ömer mi bilmek istiyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…