hep bebişlere degil yaa accıkda kendimize bakak
Eki Görüntüle 309824 Eki Görüntüle 309825 Eki Görüntüle 309826 Eki Görüntüle 309827
Canım bende seni merak ediyosum demek oluşun olacak haa hadi gözün aydın canım. Bu ara da benim eşimin adı da Uğur:))
Kızlar bugün gezdik bayadır sinemaya gitmiyoduk gittik biraz kıyafet baktım Gebe mağzası güzel ama pahalı Alış veriş merkezi yerine Bakırköy yada nişantaşına bakmak lazım uygun yerler var oralarda Bende Cumartesiyi bekliyorum bebeğimi görcem inşallah bu sefer cinsiyette netlesir herhalde inşallah yani Gerci ben karar verdim Kız : Zeynep Erkek: Ömer Ama Zeynep migeliyo Ömer mi bilmek istiyorumm :))
günaydın arkadaşlar.
günaydın güzel anniş
günaydın şekerler
nasılsınız???
Günaydın
ıyıyız canım sen nasılsın?
herkese günaydın kızlar..yine iş,iş,iş.. keşke evde olsakta yatıp uyusak,kadın programı seyretsek,günlere gidip pasta börek yesek:))
herkese günaydın kızlar..yine iş,iş,iş.. keşke evde olsakta yatıp uyusak,kadın programı seyretsek,günlere gidip pasta börek yesek:))
günaydın arkadaşlar bir haftadır yoktum rapor aldım yattım. internetede hiç giremedim. İnşallah tüm arkadaşlar iyidir.
günaydın arkadaşlar bir haftadır yoktum rapor aldım yattım. internetede hiç giremedim. İnşallah tüm arkadaşlar iyidir.
geçmıs olsun canım.bız ıyıyız sukur ıns sende ıyısındır
uykusuzz:95: uyumak istiyorummmmm
ahahhahh
yok cnm evde olsaydın da inan çalışmak isterdin..
evet evde olmanın çok güzel avantajları var ama iş hayatına alışan biri için en fazla 3 bilemedin 6 ay keyifli geliyor.. sonra çalışmak istiyorsun
wallahi rahat rahat evimi temizlemek istiyorum..yayıla yayıla yemek yapmak istiyorum.günler kısa hiç bi şeye yetişlmiyo yaane biliim işte benm derdim de böyle ev temizliği ve yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?