2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oh iyi yapmışsın canım maşallah gezin tadını çıkarın en iyi dönemdesiniz ben evden çıkamıyom yasak düşük riskim hala devam ediyo anca doktor zamanı gelince doktora gidiyom allahım gönlüne göre verir inşallah canım

Neyse kızlar ben çıkıyorum kızımı uyutmaya çalışayım hiç niyeti yok ama ne yapayım zorlucam çığlık atıp ağlamaz inşallah bu ara uyku düzeni sapıttı ben mahvoluyorum bişey değil uykusuzluktan olsun ona değer küçük prensesim sizde bebişleri ve kendinizi çok yormayın erkenden yatın iyi geceler tatlu ruyalar

herkese günaydın kızlar..yine iş,iş,iş.. keşke evde olsakta yatıp uyusak,kadın programı seyretsek,günlere gidip pasta börek yesek:))

herkese günaydın kızlar..yine iş,iş,iş.. keşke evde olsakta yatıp uyusak,kadın programı seyretsek,günlere gidip pasta börek yesek:))

ahahhahh
yok cnm evde olsaydın da inan çalışmak isterdin..
evet evde olmanın çok güzel avantajları var ama iş hayatına alışan biri için en fazla 3 bilemedin 6 ay keyifli geliyor.. sonra çalışmak istiyorsun

uykusuzz:95: uyumak istiyorummmmm

aaa neden cnm???
uykusuzluk mu çekiyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…