aaa neden cnm???
uykusuzluk mu çekiyorsun???
wallahi rahat rahat evimi temizlemek istiyorum..yayıla yayıla yemek yapmak istiyorum.günler kısa hiç bi şeye yetişlmiyo yaane biliim işte benm derdim de böyle ev temizliği ve yemek.
çalışıyorum canım.İşyerindeyim.Yine pazartesi sendromu heralde:26:ama şu bi gerçek ilk hamişliğim zamanılarımdaki gibi uykum çok değil yani uykum geliyo da gece çokuyanıyorum bu da kalitesiz bir uyku olduğu için sabah zorlanıyorum yeterliolmuyo sanki bana.
çalışıyorum canım.işyerindeyim.yine pazartesi sendromu heralde:26:ama şu bi gerçek ilk hamişliğim zamanılarımdaki gibi uykum çok değil yani uykum geliyo da gece çokuyanıyorum bu da kalitesiz bir uyku olduğu için sabah zorlanıyorum yeterliolmuyo sanki bana.
evt cnm kaliteli uyku çok önemli.. yoksa yatmaya 15 saat de yatarsın ama bunun kaç saati düzgün uyursun o önemli
ben geceleri yatmadan önce zorla da olsa süt içiyorum,içmediğim günlere nazaran çok daha iyi uyuyorum.. bilmiyorum psikolojik mi :26::26::26:
canım sen bugun doktora gıtmıcekmıydın.yanlısmı hatırlıyorum
herkese günaydın kızlar..yine iş,iş,iş.. keşke evde olsakta yatıp uyusak,kadın programı seyretsek,günlere gidip pasta börek yesek:))
çalışıyorum canım.İşyerindeyim.Yine pazartesi sendromu heralde:26:ama şu bi gerçek ilk hamişliğim zamanılarımdaki gibi uykum çok değil yani uykum geliyo da gece çokuyanıyorum bu da kalitesiz bir uyku olduğu için sabah zorlanıyorum yeterliolmuyo sanki bana.
Günaydınnnn annecikler
umarım çok güzel bi hafta bizi bekler ...hafta çabuk geçsin cumartesi olsun ben yawrumu göreyimmmm cinsiyetini öğreneyimmm.....Zaten gece rüyamda doktora gidiyoduk ve çileğim göstermiyodu cinsiyetiniii
aynı durum bende de söz konusu,3 gündür sürekli uyumak yatmak istiyorum..sabahları gözler şiş uyanıyorum falan
canım kalbin temiz:) aslın da öyle bi plan yok geçen ahfta gitmiştim.Ama o zaman bebeğimi görmemiştim test sonuçlarını almaya gitmiştim.Daha önceki hafta görmüştüm.Eşime dedim gidelim doktoraaa bebişimi görmeyeli uzun zaman oldu diye.bugun belki gidebiliriz.yoksa taa Ocak 11 de 3lü tarama için gidicezz çok var daha yaa
Saol tatlım ya:) ama açıkçası ben cinsiyetinden çok kalbinin atıp atmadığını düşünüyorum.Hep aklımda o var.Böyle uzun zman geçince görmeyince aklıma geliyo çünkü dışardan haberler duyuyorum olumsuz yönde.En korktuğum şey yaa aman Allahım korusun bebişlerimiziiiiayyy canım ya aklıma nerden geldıkı.. hadı bakalım ıns gıdersenız gosterır mınıgımız
sence neyden kaynaklı senin bi tahminin var mı?bu arada bu işyerinde bayağı bi hamiş var bereketli bi yer:) raor alıyo arkadaşlar pek iyi geçirmiyolar bu dönemleri.Bi ben almadım çok şükür iyiym o açıdan.Bazen diyorum ben de alayım şöyle bi kaç gün dinlenim :26: yapsam mı ki:44:
3. 6. aya kolay diyorlar ama bence yeni yeni çıkmaya başlıyo yorgunluğu,baş ağrısı da yapıyo mesela...vallahi rapora daha ihtiyacımız olacak günler olacak mıki??
ayy baş ağrısı deme banaaaaAllahım yok böyle bi baş ağrısı m-ömrümde böyle uzun bir baş ağrısı çekmedim.Cumartesi sabahı baş ağrısıyla uyandım İnan varya abartmıyorum dün akşama kadar başım ağrıdı.Cumartesi gece su için uyanıyorum başım hala ağırıyodu yapıştı kaldı ya.Ayy Allaha şükür şuan iyiym.İlaç kullanmak istemedim.Yoksa dayanılacak gibi değil.Duş aldım yok .Şeker takviyesi yaptım yok.Tuzlu yok ayyyy mahvoldum.Neden oldu anlamadım ki.
Eki Görüntüle 309697 Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için
kızlar catlaklar ıcın bu kremdenmı aldınız catlak tedavısı ıcın yazıyor catlak onleyıcı dıye yazmıyor kafam karıstı
uzun bir süreden buyana günaydın....
cnm bu krem çatlakları önlüyor ben aldım dermakozmetikten hatta bimek üzere birebir aynısı site güvenilir zaten eczanesi olan bir site ve krem gayet güzel kokusu hariç...hem sitede 38 TL ve ucuz eczanede 70 TL aynı krem
benimki bitsin bitane daha sipariş vercem kaşınmalarım geçti bu kreme güveniyorum ben..
tavsiyem alacaklar 2 tane alsın benmki bitanesi bitmek üzere....hergün göğüs kalça baldır karnıma sürünce krem kalmadı yahu....
eve gidince bakarımm
kıızzllaar odaya duvar kağıdı düşünüyorum baksanıza bu sitede çok güzel modeller varmış
Dual Dekor | Rasch - Bambino Koleksiyonu
günayydıın düünüürüüm
benimde krem birmek üzere heryere sürünce bitiyo kızz benimki çok gizel kokuyo mis gibi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?