hımm hanigisi bu nerden aldın söle bakam...nedense kötü kokan şeyler iyi gelirmiş gibi bir duygu var içimde şey gibi kas gevşetici jeller kötü kokar iyileştirir ama bende böyle oldunu düşündüm..
miray benim cinziyeti belli oldu erkek sen doğruu bildin kızz
vayy nerdeyse herkesi doğru bildim bir rubet hariç oğluma arkdaş geliyo demek sevindim cnm adına sen nasıl hissettin cinsiyeti öğrenince...
günaydı kızlar
akillibidik seni cinsiyetleri belli oldu mu cnm
günaydnnnnnnnnnnnnnnn annejiklerrrrrrrrrrrrrrrrr
kiskanymmmmm yaherkesn cinsiyet belli bnmki daha deilllllll
Günaydınnnn annecikler
umarım çok güzel bi hafta bizi bekler ...hafta çabuk geçsin cumartesi olsun ben yawrumu göreyimmmm cinsiyetini öğreneyimmm.....Zaten gece rüyamda doktora gidiyoduk ve çileğim göstermiyodu cinsiyetiniii
sütü içiyorum da katkısı oluyo mu bilmiyorum uyku konusunda.Bi de her uyuyuşumda bir rüya, uyanıp uyuduğumda yine bri rüya görüyorum böyle devam ediyo...Neyse artık bakalım nereye kadar devam edecek.Ayyy bu arada dün koltukta uzanıyoduk eşimle elim göbişim de herzamanki gibi.Film izliyoduk.oluyodu arada gaz sesleri karnımın içinde ama.Tam elimin altında derimin hatta pıt diye bişey oldu ya kesinlikle bebişimdi yoksa ben hep duyduğumda gaz diye diyodum böyle hiç olmadı ya.Bebişimdi di mi:26: o kadar güldüm ki eşim bana bakıp bakıp güldü biz çok mutlu olduk.Banane banane bebişimdi eminim.çok yakınde derinin hemen altında elim hisseti yanii o derece.bebişimdi di mi :26:
herkese selamlarrr
şok olduk valla birsey diyemedik
hatta doktor saydı işte bu eli bu gözü organlarını söledi sonrada pipisi dedi eşimle bende ses çıkmadı
doktor dedi ki çocuklar bu pipisi dedim ama siz beni duymadınız galiba dedi
çok güzel bir duygu cnm yawwww
günaydın canım.Hadi bakalım çok nazlıııı senin çilek ya:) Hadi hayırlısı bakalım.
herkese selamlarrr
uzun bir süreden buyana günaydın....
valla düşündüğümüz isimlerden biri de Naz dı bakalımm belki de kız olur Naz olur
duygucummm canımm iyim ben bi tanemmm sen nasılsııınnnn 15 tatil gelsin diye bekliyom vallaaa
Günaydın Bacularrrrr.Dün geldim evime..Evin hali fenaa.Akşam bulaşıkları yıkadım bi makineye yerleştiricem.Evi süpürüp silicem toz alıcam :2::2:Yılbaşı ağacımı kurucam Herşeyden önemlisi kahvaltı yapmalıyım
Canımm bana 20.haftanda tetenoz için gel dedi sağlık ocağı...
kuzummm hoşgeldin
daha bu sabah profiline baktım :) çok merak ettim seni..
dedim 10 günlüğüne gitti 20 gün olmuş nerdeyse inşallah iyidir
çok sevindim dönmene
nasılsın? neler yaptın bunca zamandır???
ben de iyiyim cnm.. kocişimi işe gönderdim sabah erkenden oturdum bilgisayar başına
ben çok severim naz ismini.. naz benim soyadım olduu için ayrı bi severim :))
kızım olursa ikinci adını mutlaka naz koyucam diyodum ama bizim sıpa oğlan çıkınca hayallerim başka bahara kaldı
sen ne iş yapıyon kuzum??? ben bilmiyom da
günaydın cnm.. nasılsın görüşmeyeli???
bu arada kılo durumunuz nasıl kızlar?ben 15.haftadayım 2-2,5 kg gıbı aldım.acayıp iştahım açıkkendımı tutmasam dunyaları yerım yemın ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?