Günaydın Bacularrrrr.Dün geldim evime..Evin hali fenaa.Akşam bulaşıkları yıkadım bi makineye yerleştiricem.Evi süpürüp silicem toz alıcam :2::2:Yılbaşı ağacımı kurucam Herşeyden önemlisi kahvaltı yapmalıyım
ben de iyiyim cnm.. kocişimi işe gönderdim sabah erkenden oturdum bilgisayar başına
ben çok severim naz ismini.. naz benim soyadım olduu için ayrı bi severim :))
kızım olursa ikinci adını mutlaka naz koyucam diyodum ama bizim sıpa oğlan çıkınca hayallerim başka bahara kaldı
sen ne iş yapıyon kuzum??? ben bilmiyom da
günaydın cnm.. nasılsın görüşmeyeli???
Ben hiç kilo almadım,çevremdekiler korkutuyo almalısın falan diye,ama ben sebze,meyve,et her şeyden yemeye çalışıyorum dengeli besleniyorum yani..bebişte henüz 45-50gr...
hımm hanigisi bu nerden aldın söle bakam...nedense kötü kokan şeyler iyi gelirmiş gibi bir duygu var içimde şey gibi kas gevşetici jeller kötü kokar iyileştirir ama bende böyle oldunu düşündüm..
nbr dünür gelinim nasıl iyi bakıyomusun...
şimdi duvar kağıdını okdar para vercen ayaklanıp azcık büyünce oda üzerine resimler çizecek kız resimleri felan okadar para vermeye değermi sence?
hoşbulduk canım
çok şükür iyiyiz çok yaoğun bulantılarla dolu bir 10. ve 11. hafta geçirdik
hatta yediğim içtiğim herşey çıktığı için serum aldım 1buçuk hafta boyunca
ama çok şükür 3 gündür iyiyim bulantı ve öğürme var ama çıkmıyo Allahtan
yeni bir beslenme şekli deniyorum
katı yiyecek yediğimde asla sıvı veya yumuşak (yoğurt gibi) şeyler yemiyorum
sıvı aldığımda da asla katı bişey almıyorum
2 gündür günde 1 e indirdim kusmayı o da akşam eleviti su ile aldığımda oluyor..ama kocaman hap ekmek arası yiyemem ya
ikili testler güzel çıktı
ense kalınlıkları iyi ama kanda risk sınırında görüyormuşuz o da ikiz olduğundan kaynaklı dedi doktor
kan iki bebek için ayrı ayrı sonuç veremez dedi..Allaha teslimiz inşallah sağlıklılardır
küçük bebeğimiz için erkek dedi doktorumuz ama ben inşallah duyurmak için ocak 12 deki randevuyu bekliyorum
ikisi de belli olsun kesin olsun öyle inşallah
iyiyim datlum nolsunn.Sinüzitimi geçirmekle uğraşıyoum bu ara...Bitkisel damlaydı sıcak havluydu derken .İdare ediyoruzz işim var baya bugn ya :2:
tatlım lisede çalışıyorum memurum..... biran önce tatile girsin diye bekliyorummm...bakalım belki 2..dönem hiç çalışmıcammm sabret diyolar doğum parası alırsın diye ama....ben hamileliğimi doya doya yaşamak istiyorummm düşünemiyorum nisan mayısa kadar çalıştığımı bebeğim sinir küpü olur herhalde
günaydın hayatım nasılsın gittin mi muayeneye...valla düşündüğümüz isimlerden biri de Naz dı bakalımm belki de kız olur Naz olur
ayy hoşgeldin tatlımmm çok merak ettim seni
günaydın canımmm hoşgeldin nasılsınnn ...
duygucummm canımm iyim ben bi tanemmm sen nasılsııınnnn 15 tatil gelsin diye bekliyom vallaaa
tatlım lisede çalışıyorum memurum..... biran önce tatile girsin diye bekliyorummm...bakalım belki 2..dönem hiç çalışmıcammm sabret diyolar doğum parası alırsın diye ama....ben hamileliğimi doya doya yaşamak istiyorummm düşünemiyorum nisan mayısa kadar çalıştığımı bebeğim sinir küpü olur herhalde
Günaydın Bacularrrrr.Dün geldim evime..Evin hali fenaa.Akşam bulaşıkları yıkadım bi makineye yerleştiricem.Evi süpürüp silicem toz alıcam :2::2:Yılbaşı ağacımı kurucam Herşeyden önemlisi kahvaltı yapmalıyım
günaydın kızlarr...
pelishh ben de geçen hafta yazmıştım, kızım oluyor.. ismine de ADA yazar mısın lütfen
hoşgeldin tatlımm İstanbul nasıldı ??? hadi kahvaltını yap cicimm afiyet bal şeker olsunnn..
günaydın kızlarr...
pelishh ben de geçen hafta yazmıştım, kızım oluyor.. ismine de ADA yazar mısın lütfen
zorlu zamanlar geçirmişsin cnm ama dualarımız hep senleydi :))
bebişler iyi olsun da cinsiyetler 2. planda zati canım..
çok sevindim şimdi iyi olmana.. denediğin taktik de güzelmiş inşallah bundan sonra daha iyi olursun cnm
geçmiş olsun kuzum, inşallah çabıcak atlatırsın
yorma kendini işler hallolur nasılsa.. sen Ela mıza iyi bak
yaptın mı kahvaltını???
günayydıın canım hoşgeelldiiinallah kolaylık versin vallahi dün benimki evdeydi 1 günde ev ne hale gelmiş sen kaçgündür yaktun vallahi düşünemiyoruum
hoşbulduk canım
çok şükür iyiyiz çok yaoğun bulantılarla dolu bir 10. ve 11. hafta geçirdik
hatta yediğim içtiğim herşey çıktığı için serum aldım 1buçuk hafta boyunca
ama çok şükür 3 gündür iyiyim bulantı ve öğürme var ama çıkmıyo Allahtan
yeni bir beslenme şekli deniyorum
katı yiyecek yediğimde asla sıvı veya yumuşak (yoğurt gibi) şeyler yemiyorum
sıvı aldığımda da asla katı bişey almıyorum
2 gündür günde 1 e indirdim kusmayı o da akşam eleviti su ile aldığımda oluyor..ama kocaman hap ekmek arası yiyemem ya
ikili testler güzel çıktı
ense kalınlıkları iyi ama kanda risk sınırında görüyormuşuz o da ikiz olduğundan kaynaklı dedi doktor
kan iki bebek için ayrı ayrı sonuç veremez dedi..Allaha teslimiz inşallah sağlıklılardır
küçük bebeğimiz için erkek dedi doktorumuz ama ben inşallah duyurmak için ocak 12 deki randevuyu bekliyorum
ikisi de belli olsun kesin olsun öyle inşallah
iyi cnm annemlere gittim geldim bakırköyde üç beş tur attım işte
Tabi tatlım yazarım görmemiştim hayırlısı olsunnnnn
inşallah canımmm..Yok yormadan yavaştan artıkk
H.b kuşum ay hiç sorma ya insan yediği çekirdeğin çöpünü döker bare :2: Daha nelerr kalkıyorum şimdi bişiler yiyip hallediym cnm şunları
ben de evde rahat bir hamilelik geçirmek istiyorum
sabah işe gelirken bebekler için üzüldüm..onları rahat ettiremiyorum diye de bir posta ağladım
günaydın hayatım nasılsın gittin mi muayeneye...
hımm evt cnm aslında biraz zor bi karar.. hamişliği rahat geçirmek çok önemli, çalışmak zorunda diilsen boşver kuzum doğum parası falan önce ücretsiz izin alırsın sonra zaten doğum iznin olucak :))
hem belki de bugünlerimiz bebiş gelmeden en rahat günlerimiz olucak
öyle valla canıım benimki dün nediyo işte kola içmiş bi bardak içerde şişe yanında mutfaktata 3 bardak pisletmiş hepsini toparladım eve gidince kola içicek yine diyoki benim bardağımı yıkama yaa falan dedim senin bardakları yıkamasam evde bardak kalmıcak gülüyo hadi ya kaç tane kirletmişim dedim geçircem kafana tek tek o zaman sayarsın sinir oluyorum
iyi cnm annemlere gittim geldim bakırköyde üç beş tur attım işte
bizde şaşırmıştık..
hissetmeye başladınmı bende hala tepkiler yok bişi hissetmiyorum..
ben de iyiyim cnm.. kocişimi işe gönderdim sabah erkenden oturdum bilgisayar başına
ben çok severim naz ismini.. naz benim soyadım olduu için ayrı bi severim :))
kızım olursa ikinci adını mutlaka naz koyucam diyodum ama bizim sıpa oğlan çıkınca hayallerim başka bahara kaldı
sen ne iş yapıyon kuzum??? ben bilmiyom da
günaydın cnm.. nasılsın görüşmeyeli???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?