2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kzlarrrrrrr bnm bebek gecen hafta sirt dönmüştü bize
26 aralkta gel dedi cinsiyet içinmi çgrdi bukadar yakn yksa norml kontrk mü bn üzülüom herkesnki bellli
oldu bnde tahmin bile yokkk

Günaydın kızlar. sabah sabah süt kaynattım, tuhaf bişey oldu. :44: top top oldu süt. yoğurt yapcaktım güya.

içim rahat çok şükür ense kalınlıkları normal çıktığı için..
önce hayırlısı ama baştan beri ikisi için de kız hissettiğim için doktor birine erkek deyince diğeri kesin kızdır diyorum

hımmm yanisi bebek minik çok masraflı olmazmı duvar kağıdı...ben sade seviyorum perdeler ve abajur üstünde yoğunlaşacam ayrıca stickerlarla süsleriz bebişim odaları..

mustela nerden aldın cnm bende düşünyorum almayı bu bitmek üzere onun fiyatı 50 küsürmüydü...

ne kısmetliymiş senin çileğinn yerim onu ben

keşke müdür biraz anlayışlı olsa da seni kadroya aldırsa ne güzel olur

yapalım cnm.. aynısının mavisini yapalım sana :))
sat neydi bi onu hatırlat bana gerisi kolay

gösterir gösterir çikolata yee gitti azcık oynasın...

ne iş yapıyosun cnm? zamanala herşey olur yaa bende bebeğin kısmetli oluna inanyorum...

Aynen cnm kola şişesi yerde bardaklar sehpada Bide demezmi bana ben bitek yumurta yaptım mutfakta diye.Dedim o çöpler tabakla kimin hee onlarda benim diyo..Dedim geçiricem kafana gözüne tabakları

aynı aynı hiç farkları yok çocuklar olunca 2 çocuk büyütücez biz

Günaydın kızlar. sabah sabah süt kaynattım, tuhaf bişey oldu. :44: top top oldu süt. yoğurt yapcaktım güya.

günaydıın canım sütü kestirdinmi kıııızz sumu vardıki içinde:S

valla canım kafam aslında çok karışık eşimle ben yapıcaz duvar kağıdını eheheh bi zaten duvarların rengi açık renk fil dişi belkim yapmamda bakınıyorum şimdi nası olurki falan die
ben eczaneden 79tlye alıp kazıklandım 54tl yede var 63 falanda olan yerler vaar

Son düzenleme:
ne kısmetliymiş senin çileğinn yerim onu ben

keşke müdür biraz anlayışlı olsa da seni kadroya aldırsa ne güzel olur

Tatlım ben senelerce özel sektörde Turkcell de Finansman sorumlusu olarak çalıştımm evlenip ayrılmak zorunda kaldım bursaya geldiğim için ve diyorum ki gözünü seveyim turkcellimin 3 sene önce çıkarken şu an aldığım maaşın 3 katını alıyordummmm.... Devlet iyi derler yaa yok öyle bişey.... Allah zorunda bırakmasın ama doğumdan sonra ben bakmak istiyorum meleğime o yüzdenn çalışmaak istemiyorummm...Ben zaten evde durduğum sürede de boş durmadım ki canım bi sürü kurabiye siparişim oldu ufak ufak da olsa satış yaptım para kazandımm yine öyle yaparım

çilek miii
ayy şöyle tam olmamış hafif yeşilden kırmızıya çalan ekşi ekşi bi çilek olsa

canımmm ayy yaa biz bebişime çilek diyoz daa canın mı çekti özür dilerimm

gösterir gösterir çikolata yee gitti azcık oynasın...

ne iş yapıyosun cnm? zamanala herşey olur yaa bende bebeğin kısmetli oluna inanyorum...

tatlım hamilelik boyunca neredeyse hiç çikolata yemedimm ama cumartesi zorla da olsa yemeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…