bende yeni yılda 3 5 tur atıcaaam kısmetseee
dnaz slm cnm benim bana yeni çizelge yapar mısın cnm erkek cinsiyeti yazı olarakta sağlıkcakla gel paşam yazar mısın cnm şimdiden teşekkürler cnm birde pelishh çizelgesi güzel mümkünse öle yaparsan mavisini sevinirim
cnm içini ferah tut bişisi yoktur merak etme o testler %100 değil zaten 5. ayda belli olur herşey daha minikler eminim bişi olmicak ....
bakalım cinsiyetleri ne olacak bir kız bir erkek olursa ne değişik olur iki heycanı bianda yaşamış olcaksın...
öyle duvarıda çizicek hem ısı yalıtımına yardımçı olanlar falan varmış duvar kağıdında gerçi komple yaptırmıcam gibi belki bi duvarı yapıcam bi evi düzeltsem bi kaç bişey almam lazım odayı boşaltıcam yavaş yavaş halledicez
mustela kullanıyorum ben çok iyi diyolar bakalım şimdilik bişey yok çatlağım falan + nemlendirici falanda kullanıyorum
tatlımm kadrolu değilim ben o yüzden ücretsiz izin falan yok yane direk istifaaaa.... valla dua ediyorum Allah eşime işinde yükselmeyi nasip etsin maaşı yükselsinde çalışmak zorunda olmayayımmm..yoksa Eşim de memur çok yüksek maaş almıyo tamam idare ediyoruz ama yarın öbür bebiş olunca işler değişecek şimdiden doğum parasını nasıl denkleştirecez onu düşünüyorum devlet hastanesinde doğurmayacağımmm bakalım özeli nasıl karşılayacazzz...gerçi içim öyle rahat ki bebişimizin olacağını öğrendik yaa eşim 3 ay üst üste neredeyse 1 er maaş ikramiye prim gibi şeyler aldı ilaç gibi geldi elden borçlarımızın hepsini bitirdik...Meleğim yardım ediyo bizee.... ve ben işe başladığımda hamileliğimin ilk günleriymişşş... 3 sene evde oturdum iş bulamadımm hamile kalmışım işe başlamışımmm kısmetli çileğimmm
Günaydın kızlar. sabah sabah süt kaynattım, tuhaf bişey oldu. :44: top top oldu süt. yoğurt yapcaktım güya.
Günaydın kızlar. sabah sabah süt kaynattım, tuhaf bişey oldu. :44: top top oldu süt. yoğurt yapcaktım güya.
dnaz slm cnm benim bana yeni çizelge yapar mısın cnm erkek cinsiyeti yazı olarakta sağlıkcakla gel paşam yazar mısın cnm şimdiden teşekkürler cnm birde pelishh çizelgesi güzel mümkünse öle yaparsan mavisini sevinirim
ne kısmetliymiş senin çileğinnyerim onu ben
keşke müdür biraz anlayışlı olsa da seni kadroya aldırsa ne güzel olur
tatlım aynen valla işe geliyorum bi dünya öğrenci öğretmen sinirden yorgunluktan çatlıyorum resmen.... vicdan azabı çekiyorum hele sabah kahvaltı yapamayıp poğaça tost falan yediğimde...
meleğimmm iyiymm bi tanemm cumartesi kısmetse gidicez doktora rüyamda göstermiyodu cinsiyetini öyle üzülüyordum ki
tatlımm kadrolu değilim ben o yüzden ücretsiz izin falan yok yane direk istifaaaa.... valla dua ediyorum Allah eşime işinde yükselmeyi nasip etsin maaşı yükselsinde çalışmak zorunda olmayayımmm..yoksa Eşim de memur çok yüksek maaş almıyo tamam idare ediyoruz ama yarın öbür bebiş olunca işler değişecek şimdiden doğum parasını nasıl denkleştirecez onu düşünüyorum devlet hastanesinde doğurmayacağımmm bakalım özeli nasıl karşılayacazzz...gerçi içim öyle rahat ki bebişimizin olacağını öğrendik yaa eşim 3 ay üst üste neredeyse 1 er maaş ikramiye prim gibi şeyler aldı ilaç gibi geldi elden borçlarımızın hepsini bitirdik...Meleğim yardım ediyo bizee.... ve ben işe başladığımda hamileliğimin ilk günleriymişşş... 3 sene evde oturdum iş bulamadımm hamile kalmışım işe başlamışımmm kısmetli çileğimmm
dediğin gibiyse bozuktur o süt.bozuk süt kesılır öyle.dök gıtsın.
tatlım bozuk olabilir süt
çilek miii
ayy şöyle tam olmamış hafif yeşilden kırmızıya çalan ekşi ekşi bi çilek olsa
Aynen cnm kola şişesi yerde bardaklar sehpadaBide demezmi bana ben bitek yumurta yaptım mutfakta diye. Dedim o çöpler tabakla kimin hee onlarda benim diyo..Dedim geçiricem kafana gözüne tabakları
hımmm yanisi bebek minik çok masraflı olmazmı duvar kağıdı...ben sade seviyorum perdeler ve abajur üstünde yoğunlaşacam ayrıca stickerlarla süsleriz bebişim odaları..
mustela nerden aldın cnm bende düşünyorum almayı bu bitmek üzere onun fiyatı 50 küsürmüydü...
bu arada kılo durumunuz nasıl kızlar?ben 15.haftadayım 2-2,5 kg gıbı aldım.acayıp iştahım açıkkendımı tutmasam dunyaları yerım yemın ederım.
ne kısmetliymiş senin çileğinnyerim onu ben
keşke müdür biraz anlayışlı olsa da seni kadroya aldırsa ne güzel olur
yok sade sütü kaynatmıştım. eşime söyliyim de çiğ süt almasın bi daha.günaydıın canım sütü kestirdinmi kıııızz sumu vardıki içinde:S
ben 1 kg vermişim ama bebişim iyi beslenmiş 142 gram 15 cm
çilek miii
ayy şöyle tam olmamış hafif yeşilden kırmızıya çalan ekşi ekşi bi çilek olsa
gösterir gösterir çikolata yee gitti azcık oynasın...
ne iş yapıyosun cnm? zamanala herşey olur yaa bende bebeğin kısmetli oluna inanyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?