2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 1 kg vermişim ama bebişim iyi beslenmiş 142 gram 15 cm

maşallah kocaman olmuş bebişin
bu arada çizelgen hazır cnm
bak bakalım beğenicek misin??

http://lbdf.lilypie.com/Wmjbp2.png

maşallah zuzum sen ne marifetliymişsin öyle
haklısın cnm bebişlere kendimiz bakalım maddi sıkıntı da çekmeyelim inşallah :)))

pahalı almışssın evet dermada 54 felandı bende ordan alırım ozman lierac kremde iyi aslında ama bilmiyorum oda 38 ucuz aslında...neyse bitsinde ben düşüneyim...

internette herşey daha ucuz yaa...

canımmm ayy yaa biz bebişime çilek diyoz daa canın mı çekti özür dilerimm
tatlım hamilelik boyunca neredeyse hiç çikolata yemedimm ama cumartesi zorla da olsa yemeye çalışıcam

aman boşver kuzum ne duysam ağzımın suyu akıyo zaten
yesem ne olcak sonra çıkıyo hepsi

12. haftada geçer diyen arkadaşların hepsine sevgilerimi yolluyorum sabahtan beri çıkarmamak için sürekli yutkunuyorum
bardağa su doldurup karşılıklı bakışıyoruz... bakarak içmiş kadar olsam ne güzel olur

dnaz yanlış yazmışım cnm yaww ben rubet yazacaktım pelish yazmışım
birde rubetindeki yapar mısın karar vereyim arasında

hoşbulduk cicim nasılsın??
görüşmeyeli bulantıların geçti mi

sağol canım iyiyim sen nasılsın ??? bayadır yoksun
bulantılarım geçmedi ama çıkarmalarım geçti
arada bir çıkarıyorum artık sadece ama bogazımda bişey var gibi sanki hep bu geçmiyoo
bide demir ilacı içince kötü oluyo hiç içmiyorum dogru dürüst

Bıdıkcım nasılsın? canım ben de 4.ayımda başladım kusmaya. her sabah böyle eziyet çekiyorum. su da içemiyorum aynı senin gibi, midemi daha da bulandırıyo.

Valla herşey olabilir canım. // sen nasılsın? Badecik napıyo? büyüyomu?
Mustela yımı tavsiye ediyosun? Bana doktorum lierac dedi de daha almadım, kararsızım. hangisi daha iyi ki?

ben 1 kg vermişim ama bebişim iyi beslenmiş 142 gram 15 cm

OOOOO süpersin maşallh.

pahalı almışssın evet dermada 54 felandı bende ordan alırım ozman lierac kremde iyi aslında ama bilmiyorum oda 38 ucuz aslında...neyse bitsinde ben düşüneyim...

internette herşey daha ucuz yaa...

liearac 38 miiiiiii ben c.tesiğ eczaneden 75 tl ye aldım.

hb canım.. nasılsın görüşmeyeli?? minik meleğin neler yapıyoo :))

http://lbdf.lilypie.com/Wmjbp2.png

bak bakalım beğenicek misin cnm??

iyiyim canım sen nasılsın varmı gelişme :))
minik meleğim napıyo bilmiyorum ne kasıgım agrıyo artık ne baska bişey
merak ediyorum bende bi kaç gundur arada bir pıt pıt olurdu oda olmaz oldu
meraktan öldürcek yani beni

dnaz yanlış yazmışım cnm yaww ben rubet yazacaktım pelish yazmışım
birde rubetindeki yapar mısın karar vereyim arasında

canım rubetin kinin mavisi yok ona en yakın bu var
bak bakalım

http://lbdf.lilypie.com/tdonp2.png

aynı cnm herşey.. kocişimle 2.balayımızı yaptık.. o dinlendi, onunla olmak bana da iyi geldi..

ben de aynı durumdayım cnm meraktan ölüyorum.. bi de bana dr 31 aralıkta gel dedi.. nası geçicek zaman bilmiyorum
sen ne zaman gitcen???

Bıdıkcım nasılsın? canım ben de 4.ayımda başladım kusmaya. her sabah böyle eziyet çekiyorum. su da içemiyorum aynı senin gibi, midemi daha da bulandırıyo.

bulantı konusunda ihtisas yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim
asla katı yiyeceklerle sıvıları karıştırma
çorba içeceksen sadece çorba iç ekmeksiz,
yemek yiyeceksen suyundan asla alma ya katı ye ya sıvı
katı yediysen ara öğünün sıvı olsun 1 bardak ayran yada 1 bardak süt
sıvı yediysen ara öğünün katı olsun 1 muz mesela

su için de çok çok az şekerle ayva yada kayısı kompostosu yap öyle içmeyi dene daha iyi oluyo

ohh maşallah iyi yapmışsınız
bende diyorum su aralar tatıle gidelim bi falan diye bakalım ayarlayabılırse eşim

aynen özellikle bi kaç gündür belirti falan kalmadı sanırım ondan cok merak ediyorum cook böyle bi boşluğa düştüm sanki
cuma günü gidicem ben inşallah baska bi doktoraa 3 lü test yapalım derse buda 3 lü test yapılır
cumaya kadar bile nasıl dayanıcam diyorum bi görsem iyi oldugunu

annişler çok morelim bozuk kontrolüm benim normalde haftayaydı ama çatladım meraktan cinsiyetini öğrenmek için başka bir doktora gittim. iyiki gitmişim doktor cinsiyetine bakmaya çalışıyodu neyse bizimki açmadı sonra bu arada bi plesantaya bakayım dedi direk doktorun ifadesinden anladım kötü birşeyller olduğunu plesanta rahim ağzını tamemen kapatmış dedi kanama görebilirsin dedi buna plesanta previa deniliyor bu trimesterde görülmesi normal yukarı çıktıkça plesantada çıkabiliyo yada öyle kalııyo en fazla 32-34 bekleniyo ciğer gelişimi tamamlanınca alınıyo ama benimki tamamen rahim ağzındaymış. hiç kalkmaman gerekiyomuş şimdi kendi doktorumu aradım. gidicem yanına. 1de randevu verdi.

ah canım bozma moralini bide kendi doktoruna git bakalım ne dicek
hem öyle bişey varsada arkadaşımdada olmuştu evet kalkmadan geçirdi hamileleliğini ama maşallah simdi
bi oğluşu varkii görsen hem sağlıklııı hem nasıl güzel tombişte bişey
önemli olan bebeğine bişey olmasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…