ben 1 kg vermişim ama bebişim iyi beslenmiş 142 gram 15 cm
Tatlım ben senelerce özel sektörde Turkcell de Finansman sorumlusu olarak çalıştımm evlenip ayrılmak zorunda kaldım bursaya geldiğim için ve diyorum ki gözünü seveyim turkcellimin 3 sene önce çıkarken şu an aldığım maaşın 3 katını alıyordummmm.... Devlet iyi derler yaa yok öyle bişey.... Allah zorunda bırakmasın ama doğumdan sonra ben bakmak istiyorum meleğime o yüzdenn çalışmaak istemiyorummm...Ben zaten evde durduğum sürede de boş durmadım ki canım bi sürü kurabiye siparişim oldu ufak ufak da olsa satış yaptım para kazandımm yine öyle yaparım
aynı aynı hiç farkları yok çocuklar olunca 2 çocuk büyütücez biz
günaydıın canım sütü kestirdinmi kıııızz sumu vardıki içinde:S
valla canım kafam aslında çok karışık eşimle ben yapıcaz duvar kağıdını eheheh bi zaten duvarların rengi açık renk fil dişi belkim yapmamda bakınıyorum şimdi nası olurki falan die
ben eczaneden 79tlye alıp kazıklandım 54tl yede var 63 falanda olan yerler vaar
canımmm ayy yaa biz bebişime çilek diyoz daa canın mı çekti özür dilerimm
tatlım hamilelik boyunca neredeyse hiç çikolata yemedimm ama cumartesi zorla da olsa yemeye çalışıcam
yok sade sütü kaynatmıştım. eşime söyliyim de çiğ süt almasın bi daha.
/QUOTE]
yok canım sen değil aldığın kişiler su katmış olabilir....
pahalı almışssın evet dermada 54 felandı bende ordan alırım ozman lierac kremde iyi aslında ama bilmiyorum oda 38 ucuz aslında...neyse bitsinde ben düşüneyim...
internette herşey daha ucuz yaa...
evet ya ben bilmeden gittim aldım gelince baktım didim hay bana tükiriiyiim öyle yani şimdi mustelaya devam edicem etkili gibi geliyo çünkü 1 kere unuttum sürmeyi kaşıntıdan ölüyodum onu sürünce hiç kaşınmıyo
günaydın şekerler
nasılsınız???
herkese selamlarrr
yapalım cnm.. aynısının mavisini yapalım sana :))
sat neydi bi onu hatırlat bana gerisi kolay
ooo kimleri görüyoruz bayanlaaar hoşgeldiniz :))
ooo kimleri görüyoruz bayanlaaar hoşgeldiniz :))
29 ağustos sat cnm saol şimdiden cnm
hoşbulduk cicim nasılsın??
görüşmeyeli bulantıların geçti mi
dnaz yanlış yazmışım cnm yaww ben rubet yazacaktım pelish yazmışım
birde rubetindeki yapar mısın karar vereyim arasında
Bıdıkcım nasılsın? canım ben de 4.ayımda başladım kusmaya. her sabah böyle eziyet çekiyorum. su da içemiyorum aynı senin gibi, midemi daha da bulandırıyo.aman boşver kuzum ne duysam ağzımın suyu akıyo zaten
yesem ne olcak sonra çıkıyo hepsi
12. haftada geçer diyen arkadaşların hepsine sevgilerimi yolluyorum sabahtan beri çıkarmamak için sürekli yutkunuyorum
bardağa su doldurup karşılıklı bakışıyoruz... bakarak içmiş kadar olsam ne güzel olur
yok canım sen değil aldığın kişiler su katmış olabilir....
evet ya ben bilmeden gittim aldım gelince baktım didim hay bana tükiriiyiim öyle yani şimdi mustelaya devam edicem etkili gibi geliyo çünkü 1 kere unuttum sürmeyi kaşıntıdan ölüyodum onu sürünce hiç kaşınmıyo
ben 1 kg vermişim ama bebişim iyi beslenmiş 142 gram 15 cm
pahalı almışssın evet dermada 54 felandı bende ordan alırım ozman lierac kremde iyi aslında ama bilmiyorum oda 38 ucuz aslında...neyse bitsinde ben düşüneyim...
internette herşey daha ucuz yaa...
hb canım.. nasılsın görüşmeyeli?? minik meleğin neler yapıyoo :))
http://lbdf.lilypie.com/Wmjbp2.png
bak bakalım beğenicek misin cnm??
dnaz yanlış yazmışım cnm yaww ben rubet yazacaktım pelish yazmışım
birde rubetindeki yapar mısın karar vereyim arasında
iyiyim canım sen nasılsın varmı gelişme :))
minik meleğim napıyo bilmiyorum ne kasıgım agrıyo artık ne baska bişey
merak ediyorum bende bi kaç gundur arada bir pıt pıt olurdu oda olmaz oldu
meraktan öldürcek yani beni
Bıdıkcım nasılsın? canım ben de 4.ayımda başladım kusmaya. her sabah böyle eziyet çekiyorum. su da içemiyorum aynı senin gibi, midemi daha da bulandırıyo.
canım rubetin kinin mavisi yokona en yakın bu var
bak bakalım
http://lbdf.lilypie.com/tdonp2.png
aynı cnm herşey.. kocişimle 2.balayımızı yaptık..o dinlendi, onunla olmak bana da iyi geldi..
ben de aynı durumdayım cnm meraktan ölüyorum.. bi de bana dr 31 aralıkta gel dedi.. nası geçicek zaman bilmiyorum
sen ne zaman gitcen???
annişler çok morelim bozukkontrolüm benim normalde haftayaydı ama çatladım meraktan cinsiyetini öğrenmek için başka bir doktora gittim. iyiki gitmişim doktor cinsiyetine bakmaya çalışıyodu neyse bizimki açmadı sonra bu arada bi plesantaya bakayım dedi direk doktorun ifadesinden anladım kötü birşeyller olduğunu plesanta rahim ağzını tamemen kapatmış dedi kanama görebilirsin dedi buna plesanta previa deniliyor bu trimesterde görülmesi normal yukarı çıktıkça plesantada çıkabiliyo yada öyle kalııyo en fazla 32-34 bekleniyo ciğer gelişimi tamamlanınca alınıyo ama benimki tamamen rahim ağzındaymış. hiç kalkmaman gerekiyomuş şimdi kendi doktorumu aradım. gidicem yanına. 1de randevu verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?