2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm inş düzelir dikkat et her dr dediğinede inanma üzülme inş bişey yoktur ciddi

yYAAAAAAAAAAAAAAAA KİMSE BENİ NEDEN TAKMİOOOOOOOOOOOO BUGÜNNNNNNNNNNNNNNNNN
CEVAP VERMİOOOOOOOOOOOOONUZZZZZZZZZ
KÜSTÜMMMMMMM HEPİNİZEEEEE

doğrudur ben de duydum öyle bişeyler olduğunu.çok geçmiş olsun.

kızlar ya 9 ocakda dr gitcem meraktan çatlıyorum napıyo iimi diye aydan aya gitmek sabır işi valla

görmemişim kendi adımaa

kızlar ya 9 ocakda dr gitcem meraktan çatlıyorum napıyo iimi diye aydan aya gitmek sabır işi valla

bencede sabır işi her 15 günde bir gittim o bu zamana kadar o halde çatlıyorum
1 ay sonra gel dediğinde naparım bilmemm

tatlımm üzme kendini ne olur...Dikkatli ol bu sürecide atlatıcan inşallahhh

geçmiş olsun cnm inş düzelir dikkat et Her dr dediğinede inanma üzülme inş bişey yoktur ciddi

cnmm geçmiş olsnnnnn bnce takma bi kendi doktornda görsün yorma kendini
inan köydeki yaşıtlarımızı gördüm çapa yapıolar saba kovası kaldırolar çuvaltaşolar
dedim ya düşük yaparsnz allaha emanet bişi olmaz diolar çok üstüne düşme hiç bişi olmaz diolar biz hep böleyiz diolar ikinci çoçukları falan biz fazla kasıoz

dnaz 2 de güzel oldu sence hangisi cnm kararsız kaldım çok saol bu arada tatlım

görmemişim kendi adımaa

bencede sabır işi her 15 günde bir gittim o bu zamana kadar o halde çatlıyorum
1 ay sonra gel dediğinde naparım bilmemm

aydan aya gel diyolar artık doğuma yakın gene 15 günde bir düşcekde ay ben endişeleniyorumda kötü şeyler okumamaya çalışıyorum fakat duyuyoruz etraftan allahıma emanet ettm rabbim bilir diyorum

ohh walla çok güzel olur canım inşallah gidersiniz tatile :))

cuma yakınmış kuzum ben napayımm bi de beni düşün
hem 3lü yü yaptırmak zorunda diilsin ki.. dr 3lü derse sen 4lü iste o daha kapsamlı ve daha güvenilirmiş cnm..

çok geçmiş olsun cnm.. içini ferah tutmaya çalış.. kendi dr un ne diyecek bakalım..
hem öyleyse bile nolucak ki yata yata geçirirsin hamişliğini.. yeter ki bebiş sağlıcakla gelsin di mi..

oy kuzum ne dedin ki sen ben görmedim :26::26:
küsme sen yine de bize :))
bi daa yaz hepimiz cvp yazarız hemen

en büyük duam o bebişim sağlıklı olsun kanamam başlamasın en büyük duam ya aslında bu haftalarda olsa bile yukarı çıkarda bizimkisi rahim ağzındaymış o korkuttu beni yoksa onun için yatarım sorun değil.

geçmiş olsun cnm inş düzelir dikkat et her dr dediğinede inanma üzülme inş bişey yoktur ciddi

inşallah canım kontrolüm 1 de dua edin benim için güzel haberlerle döneyim.

aaa geçmiş olsın canım moralini bozma pozitif düşün en kısa zamanda iyileşirsin umarım kendine dikkat et

dDİOMKİİİİİİİİ BNM BEBEK NEDEN GÖSTERMİO HERKESİN BELLİ TAHMİN EDEN VR BENDE AĞZINI AÇMADIGEÇEN HAFTA
İKİLİ TARAMAM VARDİ HPSİ İİ ÇIKTI SAĞLKLI DEDİ BAŞKA BİŞİ DEMEDİ İKİ HAFTA SONRA GEL DEDİ NEDEN YAKIN ÇAĞIRDIIKİ
CİNSİYET İÇİNMİKİ YOKSA YİNE KONTROLMÜ BU GİDİŞTE DOKTOR DEİŞTİRİRİM VALLA EŞİMDE DİO BU ADAM BİŞİ DEMİO DİE BAŞKA DOKTORA GİDELİM DİE NASİL ÖZEL BU DİO

doğrudur ben de duydum öyle bişeyler olduğunu.çok geçmiş olsun.

tatlımm üzme kendini ne olur...Dikkatli ol bu sürecide atlatıcan inşallahhh

aaa geçmiş olsın canım moralini bozma pozitif düşün en kısa zamanda iyileşirsin umarım kendine dikkat et

teşekkürler hepinize iyiki varsınız valla evde catlardım yoksa benim için dua edin güzel haberlerle döneyim.

Canım tavsiyelerin için saol. ben çok iştahsızım. bişey yiyemiyorum ki. meyvelerle geçiştiriyorum. ekmek zaten yiyemiyorum.

geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tutmaya çalış, kendi doktoruna da git bakalım ne diyo. her doktora da güvenilmiyo.

Canım ya küsme. sabahtan beri mide bulantısıyla uğraşıyorum. şimdi biraz geçti gibi. sen nasılsın?

canım 2 hafta sonra 15 haftalık olacaksın ya cinsiyet belli olur diye yakın çağırmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…