annişler çok morelim bozukkontrolüm benim normalde haftayaydı ama çatladım meraktan cinsiyetini öğrenmek için başka bir doktora gittim. iyiki gitmişim doktor cinsiyetine bakmaya çalışıyodu neyse bizimki açmadı sonra bu arada bi plesantaya bakayım dedi direk doktorun ifadesinden anladım kötü birşeyller olduğunu plesanta rahim ağzını tamemen kapatmış dedi kanama görebilirsin dedi buna plesanta previa deniliyor bu trimesterde görülmesi normal yukarı çıktıkça plesantada çıkabiliyo yada öyle kalııyo en fazla 32-34 bekleniyo ciğer gelişimi tamamlanınca alınıyo ama benimki tamamen rahim ağzındaymış. hiç kalkmaman gerekiyomuş şimdi kendi doktorumu aradım. gidicem yanına. 1de randevu verdi.
annişler çok morelim bozukkontrolüm benim normalde haftayaydı ama çatladım meraktan cinsiyetini öğrenmek için başka bir doktora gittim. iyiki gitmişim doktor cinsiyetine bakmaya çalışıyodu neyse bizimki açmadı sonra bu arada bi plesantaya bakayım dedi direk doktorun ifadesinden anladım kötü birşeyller olduğunu plesanta rahim ağzını tamemen kapatmış dedi kanama görebilirsin dedi buna plesanta previa deniliyor bu trimesterde görülmesi normal yukarı çıktıkça plesantada çıkabiliyo yada öyle kalııyo en fazla 32-34 bekleniyo ciğer gelişimi tamamlanınca alınıyo ama benimki tamamen rahim ağzındaymış. hiç kalkmaman gerekiyomuş şimdi kendi doktorumu aradım. gidicem yanına. 1de randevu verdi.
yYAAAAAAAAAAAAAAAA KİMSE BENİ NEDEN TAKMİOOOOOOOOOOOO BUGÜNNNNNNNNNNNNNNNNN
CEVAP VERMİOOOOOOOOOOOOONUZZZZZZZZZ
KÜSTÜMMMMMMM HEPİNİZEEEEE
kızlar ya 9 ocakda dr gitcem meraktan çatlıyorum napıyo iimi diye aydan aya gitmek sabır işi valla
geçmiş olsun cnm inş düzelir dikkat etHer dr dediğinede inanma üzülme inş bişey yoktur ciddi
canım rubetin kinin mavisi yokona en yakın bu var
bak bakalım
http://lbdf.lilypie.com/tdonp2.png
aynı cnm herşey.. Kocişimle 2.balayımızı yaptık..O dinlendi, onunla olmak bana da iyi geldi..
Ben de aynı durumdayım cnm meraktan ölüyorum.. Bi de bana dr 31 aralıkta gel dedi.. Nası geçicek zaman bilmiyorum
Sen ne zaman gitcen???
görmemişim kendi adımaa
bencede sabır işi her 15 günde bir gittim o bu zamana kadar o halde çatlıyorum
1 ay sonra gel dediğinde naparım bilmemm
ohh maşallah iyi yapmışsınız
bende diyorum su aralar tatıle gidelim bi falan diye bakalım ayarlayabılırse eşim
aynen özellikle bi kaç gündür belirti falan kalmadı sanırım ondan cok merak ediyorum cook böyle bi boşluğa düştüm sanki
cuma günü gidicem ben inşallah baska bi doktoraa 3 lü test yapalım derse buda 3 lü test yapılır
cumaya kadar bile nasıl dayanıcam diyorum bi görsem iyi oldugunu
dnaz 2 de güzel oldu sence hangisi cnm kararsız kaldım çok saol bu arada tatlım
ah canım bozma moralini bide kendi doktoruna git bakalım ne dicek
hem öyle bişey varsada arkadaşımdada olmuştu evet kalkmadan geçirdi hamileleliğini ama maşallah simdi
bi oğluşu varkii görsen hem sağlıklııı hem nasıl güzel tombişte bişey
önemli olan bebeğine bişey olmasında..
geçmiş olsun cnm inş düzelir dikkat ether dr dediğinede inanma üzülme inş bişey yoktur ciddi
sen benimkini gör 9 aylık gibi
ohh walla çok güzel olur canım inşallah gidersiniz tatile :))
cuma yakınmış kuzum ben napayımm bi de beni düşün
hem 3lü yü yaptırmak zorunda diilsin ki.. dr 3lü derse sen 4lü iste o daha kapsamlı ve daha güvenilirmiş cnm..
çok geçmiş olsun cnm.. içini ferah tutmaya çalış.. kendi dr un ne diyecek bakalım..
hem öyleyse bile nolucak ki yata yata geçirirsin hamişliğini.. yeter ki bebiş sağlıcakla gelsin di mi..
oy kuzum ne dedin ki sen ben görmedim :26::26:
küsme sen yine de bize :))
bi daa yaz hepimiz cvp yazarız hemen
doğrudur ben de duydum öyle bişeyler olduğunu.çok geçmiş olsun.
tatlımm üzme kendini ne olur...Dikkatli ol bu sürecide atlatıcan inşallahhh
aaa geçmiş olsın canım moralini bozma pozitif düşün en kısa zamanda iyileşirsin umarım kendine dikkat et
Canım tavsiyelerin için saol. ben çok iştahsızım. bişey yiyemiyorum ki. meyvelerle geçiştiriyorum. ekmek zaten yiyemiyorum.bulantı konusunda ihtisas yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim
asla katı yiyeceklerle sıvıları karıştırma
çorba içeceksen sadece çorba iç ekmeksiz,
yemek yiyeceksen suyundan asla alma ya katı ye ya sıvı
katı yediysen ara öğünün sıvı olsun 1 bardak ayran yada 1 bardak süt
sıvı yediysen ara öğünün katı olsun 1 muz mesela
su için de çok çok az şekerle ayva yada kayısı kompostosu yap öyle içmeyi dene daha iyi oluyo
geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tutmaya çalış, kendi doktoruna da git bakalım ne diyo. her doktora da güvenilmiyo.annişler çok morelim bozukkontrolüm benim normalde haftayaydı ama çatladım meraktan cinsiyetini öğrenmek için başka bir doktora gittim. iyiki gitmişim doktor cinsiyetine bakmaya çalışıyodu neyse bizimki açmadı sonra bu arada bi plesantaya bakayım dedi direk doktorun ifadesinden anladım kötü birşeyller olduğunu plesanta rahim ağzını tamemen kapatmış dedi kanama görebilirsin dedi buna plesanta previa deniliyor bu trimesterde görülmesi normal yukarı çıktıkça plesantada çıkabiliyo yada öyle kalııyo en fazla 32-34 bekleniyo ciğer gelişimi tamamlanınca alınıyo ama benimki tamamen rahim ağzındaymış. hiç kalkmaman gerekiyomuş şimdi kendi doktorumu aradım. gidicem yanına. 1de randevu verdi.
dDİOMKİİİİİİİİ BNM BEBEK NEDEN GÖSTERMİO HERKESİN BELLİ TAHMİN EDEN VR BENDE AĞZINI AÇMADIGEÇEN HAFTA
İKİLİ TARAMAM VARDİ HPSİ İİ ÇIKTI SAĞLKLI DEDİ BAŞKA BİŞİ DEMEDİ İKİ HAFTA SONRA GEL DEDİ NEDEN YAKIN ÇAĞIRDIIKİ
CİNSİYET İÇİNMİKİ YOKSA YİNE KONTROLMÜ BU GİDİŞTE DOKTOR DEİŞTİRİRİM VALLA EŞİMDE DİO BU ADAM BİŞİ DEMİO DİE BAŞKA DOKTORA GİDELİM DİE NASİL ÖZEL BU DİO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?