2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir cumartesi doktor bende kan tahlili aldı 3 trismister için perşembe sonucu alacağım

birde doktor sey dedi isterseniz bebeğin hareketlerini renkli ultrasyonla çekiliyor ve cd veriliyor dedi

120 tl fiyatı siz ne düşünüyorsunuz renkli ultrasyon için

birde beni 29 aralıkta sağlık ocağında çağırdılar kontrol için sanırım tetanoz aşısıda yapılacak

doktor yaptır dedi tetanoz aşısını

ÇATLAK İLACI YAZDI DAHA ALMADIM MUNİX İLACIN ADI

Son düzenleme:

kuzum boşver tahmin yürütmemesi daha iyi.. bana büyük ihtimal erkek dedi.. 31 aralık ta kesin bişey söylerim dedi...
şimdi ben bebişimi severken "büyük ihtimalle tatlı oğluşum" diye mi sevicem
2haftaya seninki kesin olarak belli olur daa sırf cinsiyet için gel demez ki dr :26::26::26:

Cnm benim fikrim olmadığı için yazmamıştım açıkçası ama sen kimse yazmıyo deyince yazma ihtiyacı duydum..Bazen yazılanlar hakkında fikrimiz olmuyo yanlış yönlendirmiyelim diyede yazmıyoruz..Zaten 13. hafta cinsiyat için çok erken..kız olursa tahminde dahada zorlanıyolar..Bu demek değil seninkine kız diyorum Bi anda öyle umud ettm ama Bide cinsiyet için çağırmış olmalı yoksa bu kadar kısa sürede çağırmazlar..Benimki artık tarih vermiyo mesela aylık kontrollerine gel dedi

Valla göbişim hep vardır benim ama bu göbiş ayırt ediliyo zaten.Üstü henüz büyümediği için altı top gibi oldu.Geçtiğim 2haftaya göe daha büyük zaten

kotrol için çağrmiştir para vrcez yaa özell e sinir oluombzen

Valla göbişim hep vardır benim ama bu göbiş ayırt ediliyo zaten.Üstü henüz büyümediği için altı top gibi oldu.Geçtiğim 2haftaya göe daha büyük zaten

altı üstü neresi kız kasık arası bebek zaten büyüdükçe yukarı çıkar evet kız ya senin erkekde sivriliyo benimde sertleşti sivrildi ama daha kasık üstüm bombe

kızlar ben ayvalıktayım ve
edremitte özel bir hastaneye gidiyorum arada da devlete gidiyorum ama benim doktorum şudur diyecek biri yok hala hiç ısınamadım daha doktorlara şimdi yeni bir kadın doğumcu gelmiş ağrı dewlet hastanesinden edremit körfez hast.e ismi pınar temiz şimdide ona da bir gideyim diyorum onada bir bakalım böyle böyle sona doğru gidicem gibi geliyor bana sizler doktorunuza alışabbildinizmi yada benim gibi düşünen yada bana bir tavsiye verebile ek olan varmmı??
:118:

Son düzenleme:

inş.cinsiyettir sen ultrsn fotosunu kymyştnya baya netti bn skıştıgm halde net cıkmo

kotrol için çağrmiştir para vrcez yaa özell e sinir oluombzen

tabi canım, senin her gidişin para demek zaten. ben de o yüzden üniv. hastanesine gidiyorum. // bazıları da uygun sanıyolar. yok şu kadar veriyorum ama 14 gün içinde para ödemeden muayene oluyorum. biz artık ayda bir gidiyoruz doktora ki.

aydan aya gel diyolar artık doğuma yakın gene 15 günde bir düşcekde ay ben endişeleniyorumda kötü şeyler okumamaya çalışıyorum fakat duyuyoruz etraftan allahıma emanet ettm rabbim bilir diyorum
normali o zaten canım artık aydan aya cagırırlar bundan sonraa
ama bende bu konuda pimpirikli oldum cok merak ediyorum iyimi diyee
dediğin gibi Allah a emanet inşallah iyidirler

inşallah canım bakalım
ya burdaki doktorlar enterasan canım hepsi aynı modda gidiyo
buda 3 lü der büyük ihtimal diğer 2 si öyle dedi cunkii
ama yapcaksa yapsın takmıyorum artık bende 2 li iyi cıkınca stres yapmıcam inşallah bişey cıkmaz
ama seninkine varmıs daha cidden bundan sonra ayda bir cagırcaklar napıcaz bakalım :))

Alın size 16-17 Haftalık göbüş Eki Görüntüle 309982
hey maşallah

inşallah başlamaz canım stres yapma yarında bi git doktoruna bakalım inşallah bişey olmaz

canım benımkide tam göstermedi zaten %80 dedi 14. haftada tam cunkı duruşundan dolayı
zaten söylememesi daha iyi emin olmadan biz merakta kaldık baksana
gittim alışveriş falan yaptım bide bakalım ne dicek :))

Benimki artık tarih bile vermedi zaten aylık kontrolünü unutma dedi..Aman yarabbi sus sus öyle kalsınlar Şok olmaya hazır değiliz hiç birimiz Bi dünyada şey aldık valla

Benimki artık tarih bile vermedi zaten aylık kontrolünü unutma dedi..Aman yarabbi sus sus öyle kalsınlar Şok olmaya hazır değiliz hiç birimiz Bi dünyada şey aldık valla

bizimkide 3 lü testten sonra ayda bir geliceksin demişti bakalım nasıl dayanıcaz :)
inşallah kalırlar evet yoksaa şok şok şok naparız bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…