dDİOMKİİİİİİİİ BNM BEBEK NEDEN GÖSTERMİO HERKESİN BELLİ TAHMİN EDEN VR BENDE AĞZINI AÇMADIGEÇEN HAFTA
İKİLİ TARAMAM VARDİ HPSİ İİ ÇIKTI SAĞLKLI DEDİ BAŞKA BİŞİ DEMEDİ İKİ HAFTA SONRA GEL DEDİ NEDEN YAKIN ÇAĞIRDIIKİ
CİNSİYET İÇİNMİKİ YOKSA YİNE KONTROLMÜ BU GİDİŞTE DOKTOR DEİŞTİRİRİM VALLA EŞİMDE DİO BU ADAM BİŞİ DEMİO DİE BAŞKA DOKTORA GİDELİM DİE NASİL ÖZEL BU DİO
dDİOMKİİİİİİİİ BNM BEBEK NEDEN GÖSTERMİO HERKESİN BELLİ TAHMİN EDEN VR BENDE AĞZINI AÇMADIGEÇEN HAFTA
İKİLİ TARAMAM VARDİ HPSİ İİ ÇIKTI SAĞLKLI DEDİ BAŞKA BİŞİ DEMEDİ İKİ HAFTA SONRA GEL DEDİ NEDEN YAKIN ÇAĞIRDIIKİ
CİNSİYET İÇİNMİKİ YOKSA YİNE KONTROLMÜ BU GİDİŞTE DOKTOR DEİŞTİRİRİM VALLA EŞİMDE DİO BU ADAM BİŞİ DEMİO DİE BAŞKA DOKTORA GİDELİM DİE NASİL ÖZEL BU DİO
maşallah göbğüşüne
daha önce göbeğin varmıydı baya büyümüş kız gerçi sana diyorumda benimde göbüş sivrildi ben büyümedi diyorum ama herkes büyüdü diyo bende az göbek vardı ama sertleşti sivrildi
kuzum boşver tahmin yürütmemesi daha iyi.. bana büyük ihtimal erkek dedi.. 31 aralık ta kesin bişey söylerim dedi...
şimdi ben bebişimi severken "büyük ihtimalle tatlı oğluşum" diye mi sevicem
2haftaya seninki kesin olarak belli olur daa sırf cinsiyet için gel demez ki dr :26::26::26:
Valla göbişim hep vardır benim ama bu göbiş ayırt ediliyo zaten.Üstü henüz büyümediği için altı top gibi oldu.Geçtiğim 2haftaya göe daha büyük zaten
Cnm benim fikrim olmadığı için yazmamıştım açıkçası ama sen kimse yazmıyo deyince yazma ihtiyacı duydum..Bazen yazılanlar hakkında fikrimiz olmuyo yanlış yönlendirmiyelim diyede yazmıyoruz..Zaten 13. hafta cinsiyat için çok erken..kız olursa tahminde dahada zorlanıyolar..Bu demek değil seninkine kız diyorumBi anda öyle umud ettm ama Bide cinsiyet için çağırmış olmalı yoksa bu kadar kısa sürede çağırmazlar..Benimki artık tarih vermiyo mesela aylık kontrollerine gel dedi
inş.cinsiyettir sen ultrsn fotosunu kymyştnya baya netti bn skıştıgm halde net cıkmo
kotrol için çağrmiştir para vrcez yaa özell e sinir oluombzen
Bazen benimde net çıkmıyo doktor açıp kapıyo cihazı..
inş.cinsiyettir sen ultrsn fotosunu kymyştnya baya netti bn skıştıgm halde net cıkmo
senin doktor annından öpmelik ne güsel ilgili yaaaaaaaaa
normali o zaten canım artık aydan aya cagırırlar bundan sonraaaydan aya gel diyolar artık doğuma yakın gene 15 günde bir düşcekde ay ben endişeleniyorumda kötü şeyler okumamaya çalışıyorum fakat duyuyoruz etraftan allahıma emanet ettm rabbim bilir diyorum
ohh walla çok güzel olur canım inşallah gidersiniz tatile :))
cuma yakınmış kuzum ben napayımm bi de beni düşün
hem 3lü yü yaptırmak zorunda diilsin ki.. dr 3lü derse sen 4lü iste o daha kapsamlı ve daha güvenilirmiş cnm..
çok geçmiş olsun cnm.. içini ferah tutmaya çalış.. kendi dr un ne diyecek bakalım..
hem öyleyse bile nolucak ki yata yata geçirirsin hamişliğini.. yeter ki bebiş sağlıcakla gelsin di mi..
oy kuzum ne dedin ki sen ben görmedim :26::26:
küsme sen yine de bize :))
bi daa yaz hepimiz cvp yazarız hemen
hey maşallah
inşallah başlamaz canım stres yapma yarında bi git doktoruna bakalım inşallah bişey olmazen büyük duam o bebişim sağlıklı olsun kanamam başlamasın en büyük duam ya aslında bu haftalarda olsa bile yukarı çıkarda bizimkisi rahim ağzındaymış o korkuttu beni yoksa onun için yatarım sorun değil.
inşallah canım kontrolüm 1 de dua edin benim için güzel haberlerle döneyim.
o makine ile alakalıdır benim de çok net değil
biraz zoom yaptı netleşti ama yok pelişinki kadar net olmadı hiç
normali o zaten canım artık aydan aya cagırırlar bundan sonraa
ama bende bu konuda pimpirikli oldum cok merak ediyorum iyimi diyee
dediğin gibi Allah a emanet inşallah iyidirler
inşallah canım bakalım
ya burdaki doktorlar enterasan canım hepsi aynı modda gidiyo
buda 3 lü der büyük ihtimal diğer 2 si öyle dedi cunkii
ama yapcaksa yapsın takmıyorum artık bende 2 li iyi cıkınca stres yapmıcam inşallah bişey cıkmaz
ama seninkine varmıs daha cidden bundan sonra ayda bir cagırcaklar napıcaz bakalım :))
hey maşallah
inşallah başlamaz canım stres yapma yarında bi git doktoruna bakalım inşallah bişey olmaz
canım benımkide tam göstermedi zaten %80 dedi 14. haftada tam cunkı duruşundan dolayı
zaten söylememesi daha iyi emin olmadan biz merakta kaldık baksana
gittim alışveriş falan yaptım bide bakalım ne dicek :))
Kuşummmm naberr yeni gördüm senii bebişkolar nasıl. yerim ben onları
Benimki artık tarih bile vermedi zaten aylık kontrolünü unutma dedi..Aman yarabbi sus sus öyle kalsınlarŞok olmaya hazır değiliz hiç birimiz Bi dünyada şey aldık valla
iidir elanın anası :)
bebişler iyi yalnız biraz yaramazlar 10. hafta ve 11. hafta mide bulandırmak konusunda bayağı bi coştular
çok şükür 2-3 gündür biraz uslandılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?