2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide 3 lü testten sonra ayda bir geliceksin demişti bakalım nasıl dayanıcaz :)
inşallah kalırlar evet yoksaa şok şok şok naparız bilemem

Valla kıyafet önemli değil aldığımız yerlerden değişirik mavileriyle ma ne bilymm ay aman aman totomuzu kaşıyalım kulağımızı çekip kafamıza gözümüze vuralım valla

ya kızlar ben su içemediğimden idrarımın rengi sarı ve çamaşırımda da sarı leke oluyo
sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum

su içemeyen arkadaşlar sizde de var mı böyle bişey

canım, benim devletteki doktorum genç ama iyi. şimdilik bi şikayetim yok. arada özele de gittim, ordaki da fena değildi. değiştirmek zorunda kalırsam bir gün, kuzenimi devreye sokmam gerekicek. o iyi biliyo nerde nasıl kadın doğumcu var diye

Valla kıyafet önemli değil aldığımız yerlerden değişirik mavileriyle ma ne bilymm ay aman aman totomuzu kaşıyalım kulağımızı çekip kafamıza gözümüze vuralım valla

aynen canım gidilir değiştirilir ama artık kız kız derken erkek derse süprizzzz olur
sende sanmam zaten doktor net söylemiş baksana
olurs abende olur o

ya kızlar ben su içemediğimden idrarımın rengi sarı ve çamaşırımda da sarı leke oluyo
sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum

su içemeyen arkadaşlar sizde de var mı böyle bişey

bende hala su içemiyorum dediğin gibi sarı
ama çamaşırımda sarı olmuyo beyz akıntı oluyo baya bi

bizimkide 3 lü testten sonra ayda bir geliceksin demişti bakalım nasıl dayanıcaz :)
inşallah kalırlar evet yoksaa şok şok şok naparız bilemem

3lü testi doktorun mu istedi canım? yoksa senmi? ben de doktoruma sormuştum, ama 2li iyi çıkarsa gerek yok demişti.

3lü testi doktorun mu istedi canım? yoksa senmi? ben de doktoruma sormuştum, ama 2li iyi çıkarsa gerek yok demişti.

yok canım bana kalsa ikili iyi cıkarsa 3 lü 4 lü istemezdim cunkı stres oluyor ınsan
ben o arada iki doktora gitmiştim ikiside 16. haftada gel 3 lü yapalım dedi ikilinin sonucu iyi oldugu halde
benım doktor işi karışık birazda son birine daha gidicem memnun kalırsam bunda devam edicem bakalım bu 3 lü yapcakmı ama yapar büyük ihtimal
burdakiler biri naparsa öburude aynını yapıyor

serum alırken iyiydi ama yine başladı
sanırım su içememek yüzünden idrar yollarında sorun çıkacak

baska zararı da olmasa bari ben de korkuyorum
su hiç içemiyorum hala bulantı yapıyor

öf okuldayım.bu salak çocuklar ınsana çocugunu düşürtür valla sinirden.adam derse gelıyo.zaten geç kalıyo a aaa bı bakıyosun elı kolu boş.oğlum eşyaların nerde yok.gerızekalı dıngonun ahırına gelıyo sankı.ay 1 kalem yok elınde değil defter kıtap.ya bu nesıl var ya iğrenç.öyle sorumsuzlar kı dunya umuralşrında değil.sınavdan sıfır alıyo sırıtıyo notunu duyunca.
10 yıllık öğretmenım her yıl öncekı öğrencilerimi arıyorum.gelen nesıl berbat gelıyo maalesef.tam da istenen kalıba gırdıler.cahil-sormayan sorgulamayan sorumsuz ve amaçsız...

ben kendim istemiştim 3 lüyü. hatta 4 lüyü de. ama bir taraftan da sonuçlar %100 doğru çıkmıyo, ikincisi de bebek baya büyümüş oluyo. napabilcem ki? usg de iki-üç defa gördüm, bebişimden ayrılamam artık. Allaha emanet hepimizin bebişleri.

Suyu ben de hala içemiyorum. bol su iç diyo da, benim de midemi bulandırıyo, ben de ısıtıp içiyorum çay niyetine. hiç içmemekten iyidir. :44:

=))) cnm sen izmirde hngi okuldasn kaçncı snııflarki

kızlar bende 13 haftalık hamileyim 3 kilo vermişim eşim peşşimde dolanıp duruyorr yemek yedirmek için hahaa :))

tatlım bende okulda memurumm önceden okulu öğretmenleri çok severdim burada çalışmaya başladım başlayalı sevgim bitti gibi....(tabi tüm öğretmenler için geçerli değil ama bazıları hala adam olamamışlar )..Öğrenciler desen saygılı terbiyeli olanı zar zor bulursunnn

evet canım %100 de cıkmıyor bide ikilide sorun cıksa hadi biraz daha erken dönem ama aartık 16. hafta olmuş oluyor
Allah korusun inşallah öyle sonuclar hiç birimizde cıkmaz cok zor karar cunkıı
dediğin gibi Allah a emanet artık inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

evet su cok önemliymiş ama bende hala içemiyorum günde 1 lt bile içemiyorum
bencede içmemekten daha iyi o şekilde içebiliyorsan öyle iç canım

bende iş değiştirmeyi düşünüyodum öğretmenlik okumayı planlıyodum.Psikolojik danışmanlık ama.Şu sıralar fikrimi değiştiriyorum galiba.

çiğlide bı dev.okulundayım.bu bahsettığım 6.sınıf ama 4 de aynı 8 de hepsi berbat maalesef valla delırıyodum demın ya tutmasam kendımı elımde kalacak sersem şey.

heheheh bnde çiğilide otururm thmn ediormm öğrencilrini çiğli kesimi biraz şeeyyyyyy ben 8 aydr alşamadm insanlar bi tuhffff çoçktn ne beklrsnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…