bizimkide 3 lü testten sonra ayda bir geliceksin demişti bakalım nasıl dayanıcaz :)
inşallah kalırlar evet yoksaa şok şok şok naparız bilemem
kızlar ben ayvalıktayım ve
edremitte özel bir hastaneye gidiyorum arada da devlete gidiyorum ama benim doktorum şudur diyecek biri yok hala hiç ısınamadım daha doktorlara şimdi yeni bir kadın doğumcu gelmiş ağrı dewlet hastanesinden edremit körfez hast.e ismi pınar temiz şimdide ona da bir gideyim diyorum onada bir bakalım böyle böyle sona doğru gidicem gibi geliyor bana sizler doktorunuza alışabbildinizmi yada benim gibi düşünen yada bana bir tavsiye verebile ek olan varmmı??:118:
Valla kıyafet önemli değil aldığımız yerlerden değişirik mavileriyle ma ne bilymm ay aman aman totomuzu kaşıyalım kulağımızı çekip kafamıza gözümüze vuralım valla
ya kızlar ben su içemediğimden idrarımın rengi sarı ve çamaşırımda da sarı leke oluyo
sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum
su içemeyen arkadaşlar sizde de var mı böyle bişey
bizimkide 3 lü testten sonra ayda bir geliceksin demişti bakalım nasıl dayanıcaz :)
inşallah kalırlar evet yoksaa şok şok şok naparız bilemem
bende hala su içemiyorum dediğin gibi sarı
ama çamaşırımda sarı olmuyo beyz akıntı oluyo baya bi
3lü testi doktorun mu istedi canım? yoksa senmi? ben de doktoruma sormuştum, ama 2li iyi çıkarsa gerek yok demişti.
serum alırken iyiydi ama yine başladı
sanırım su içememek yüzünden idrar yollarında sorun çıkacak
korkma canım her doğum metodunda bir komplikasyon olma ihtimali var..doktorlarını iyi seç..hiçbirşeyi şansa bırakma..bol bolda dua et..herşey istediğin gibi olacak bakk görr
yok canım bana kalsa ikili iyi cıkarsa 3 lü 4 lü istemezdim cunkı stres oluyor ınsan
ben o arada iki doktora gitmiştim ikiside 16. haftada gel 3 lü yapalım dedi ikilinin sonucu iyi oldugu halde
benım doktor işi karışık birazda son birine daha gidicem memnun kalırsam bunda devam edicem bakalım bu 3 lü yapcakmı ama yapar büyük ihtimal
burdakiler biri naparsa öburude aynını yapıyor
baska zararı da olmasa bari ben de korkuyorum
su hiç içemiyorum hala bulantı yapıyor
öf okuldayım.bu salak çocuklar ınsana çocugunu düşürtür valla sinirden.adam derse gelıyo.zaten geç kalıyo a aaa bı bakıyosun elı kolu boş.oğlum eşyaların nerde yok.gerızekalı dıngonun ahırına gelıyo sankı.ay 1 kalem yok elınde değil defter kıtap.ya bu nesıl var ya iğrenç.öyle sorumsuzlar kı dunya umuralşrında değil.sınavdan sıfır alıyo sırıtıyo notunu duyunca.
10 yıllık öğretmenım her yıl öncekı öğrencilerimi arıyorum.gelen nesıl berbat gelıyo maalesef.tam da istenen kalıba gırdıler.cahil-sormayan sorgulamayan sorumsuz ve amaçsız...
Slm size güzel anneler ve bebişler bugün nasılsınız ben iyiyim 2 li test yaptırdım geldim yorulduk biraz oğluşum çok hareketli hiç yerinde durmuyo doktor bile güldü maşallah ne kadar da hareketli die yarım saat uğraştırdı ölçüm için ufaklık sağlıklı bebek hareketli bebek dedi bende kızımda böleydi ve yaramaz olur allahım sağlık versin düşük riski devam ediyo bende malesef ama azalma varmış yinede çok hareket ağır kaldırmak yasak bol bol istirahat ilişkide yasak devam ediyooadam çıldırcak yakında bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Bu aeada kilo problemlerini yazmaya başlamışsınız canlarım ilk 3 ay 3-4 kiloya kadar almayı doktorlar normal kabul ediyo bide zayıf kiiler daha çok alıyo ben kızımda 35 kilo almıştım ve erken doğdu gününde doğsa 40 alırdım sanırım bunda 1 kılo aldım çünki midem kötüü ama sonrasında ne olur bilmem bu arada kızımda aldığım kiloları 2 yılda verdim diet yapmadan çok takmayın derim kiloyu sağlıklı olsunlarda bebişler gerisi boşş,Beyaz ekmek hamur işi ve tatlıyı kesin yada en aza indirin klo problemi olmaz esmer ekmek yeyin canlarım
öf okuldayım.bu salak çocuklar ınsana çocugunu düşürtür valla sinirden.adam derse gelıyo.zaten geç kalıyo a aaa bı bakıyosun elı kolu boş.oğlum eşyaların nerde yok.gerızekalı dıngonun ahırına gelıyo sankı.ay 1 kalem yok elınde değil defter kıtap.ya bu nesıl var ya iğrenç.öyle sorumsuzlar kı dunya umuralşrında değil.sınavdan sıfır alıyo sırıtıyo notunu duyunca.
10 yıllık öğretmenım her yıl öncekı öğrencilerimi arıyorum.gelen nesıl berbat gelıyo maalesef.tam da istenen kalıba gırdıler.cahil-sormayan sorgulamayan sorumsuz ve amaçsız...
=))) cnm sen izmirde hngi okuldasn kaçncı snııflarki
bu arada kılo durumunuz nasıl kızlar?ben 15.haftadayım 2-2,5 kg gıbı aldım.acayıp iştahım açıkkendımı tutmasam dunyaları yerım yemın ederım.
ben kendim istemiştim 3 lüyü. hatta 4 lüyü de. ama bir taraftan da sonuçlar %100 doğru çıkmıyo, ikincisi de bebek baya büyümüş oluyo. napabilcem ki? usg de iki-üç defa gördüm, bebişimden ayrılamam artık. Allaha emanet hepimizin bebişleri.
Suyu ben de hala içemiyorum. bol su iç diyo da, benim de midemi bulandırıyo, ben de ısıtıp içiyorum çay niyetine. hiç içmemekten iyidir. :44:
tatlım bende okulda memurumm önceden okulu öğretmenleri çok severdim burada çalışmaya başladım başlayalı sevgim bitti gibi....(tabi tüm öğretmenler için geçerli değil ama bazıları hala adam olamamışlar )..Öğrenciler desen saygılı terbiyeli olanı zar zor bulursunnn
kızlar bende 13 haftalık hamileyim 3 kilo vermişim eşim peşşimde dolanıp duruyorr yemek yedirmek için hahaa :))
çiğlide bı dev.okulundayım.bu bahsettığım 6.sınıf ama 4 de aynı 8 de hepsi berbat maalesefvalla delırıyodum demın ya tutmasam kendımı elımde kalacak sersem şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?