öf okuldayım.bu salak çocuklar ınsana çocugunu düşürtür valla sinirden.adam derse gelıyo.zaten geç kalıyo a aaa bı bakıyosun elı kolu boş.oğlum eşyaların nerde yok.gerızekalı dıngonun ahırına gelıyo sankı.ay 1 kalem yok elınde değil defter kıtap.ya bu nesıl var ya iğrenç.öyle sorumsuzlar kı dunya umuralşrında değil.sınavdan sıfır alıyo sırıtıyo notunu duyunca.
10 yıllık öğretmenım her yıl öncekı öğrencilerimi arıyorum.gelen nesıl berbat gelıyo maalesef.tam da istenen kalıba gırdıler.cahil-sormayan sorgulamayan sorumsuz ve amaçsız...
tünaydın bacılaarrr..
Amin Allah korusun hepsini.evet canım %100 de cıkmıyor bide ikilide sorun cıksa hadi biraz daha erken dönem ama aartık 16. hafta olmuş oluyor
Allah korusun inşallah öyle sonuclar hiç birimizde cıkmaz cok zor karar cunkıı
dediğin gibi Allah a emanet artık inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
evet su cok önemliymiş ama bende hala içemiyorum günde 1 lt bile içemiyorum
bencede içmemekten daha iyi o şekilde içebiliyorsan öyle iç canım
çiğlide bı dev.okulundayım.bu bahsettığım 6.sınıf ama 4 de aynı 8 de hepsi berbat maalesefvalla delırıyodum demın ya tutmasam kendımı elımde kalacak sersem şey.
ay ne güzel.ben de valla evde otursam hiç kolı almazdım dedım tenefuste arkadaşlara.öğretmenler odasına bı gıdıyorum yok yerlı malı haftası ohh börekler sarmalar erteis bı gun bıu gıdıyorum aşureler.mahvettıler valla benıcanım 13 haftalık hamileyim 3 kilo vermişim sanırım 15. haftalara geldiğimde bnmde iştahım açılır :)
yA anlarsın o zmaan benı.ben bı de çiğlinin en berbat yerlerınden bırındeyım.ana babları görunce bunlar ıyı bıle çıkmış bu yaşa dıyosun.velıye 40 kere söyluyosun bışeyı 41.kez gelıp şöylemıydı dıye soruyo:))ay sınırden guluyorum ınan artık.neresındesın çiğlinin merkez mı?heheheh bnde çiğilide otururm thmn ediormm öğrencilrini çiğli kesimi biraz şeeyyyyyy ben 8 aydr alşamadm insanlar bi tuhffff çoçktn ne beklrsnn
şu dünyada en zor şey herhangi bir şey öğrenmek istemeyen birine bir şey öğretmeye çalışmak..
zor iş cnm seninkii.. Allah sabır versin
amın canım sağol.
Amin Allah korusun hepsini.
Ben de günde bir lt ancak içiyorumdur. Ama akıntılarım yine oluyo. doktoruma da söyledim, akıntı önemli değil dedi, bişey de yazmadı. yanma falan olsaydı yazardım dedi.
Amin Allah korusun hepsini.
Ben de günde bir lt ancak içiyorumdur. Ama akıntılarım yine oluyo. doktoruma da söyledim, akıntı önemli değil dedi, bişey de yazmadı. yanma falan olsaydı yazardım dedi.
Senin sinirlerin iyice bozulmuş. ben de öğretmenim, ama diplomam orda öyle duruyo, uğraşamam valla. kimsenin çocuğuna bişey de yapamam.
heheheh bnde çiğilide otururm thmn ediormm öğrencilrini çiğli kesimi biraz şeeyyyyyy ben 8 aydr alşamadm insanlar bi tuhffff çoçktn ne beklrsnn
yok kuzum yaa gezmedeydik o yorgunlukla ekşım mekşın hikayetünaydın kuzum.. nerelerdesin yahuu ekşın felan mı vardı gece anca geldün
akillibidik
iyi günler arkadaşlar bişe sorcam 3 lü test yaptıran var mı aranızda?
canım nerelerdesin sen.. Bi ara kayıp çıkardım seni
Bende eskiden vajinal yara vardı, akıntım ondan sonra başladı. hamilelikten önce kaç defa tedavi oldum. fitil, krem falan. hatta yine fitile başlıycaktım ki hamile kalmışım. ama bitmiyo. Sarı akıntılarım. renksiz de oluyo.akıntın ne renk??
benimki sarı, doktora sordum ne kadar su içiyosun dedi 2 bardak anca içebiliyorum deyince çay renginde olmadığına dua et dedi
su içebildikçe açılacak akıntının rengi dedi
ama ben ne zaman su içebilicem o konuda ne onun ne de benim bir fikrimiz yok
benimde akıntı devam ama beyaz ve dediğin gibi yanma falan yok o yuzden sorun etmiyorum
ama bazen adet oldugumu sanıyorum öyle fazla oluyor
ddiomkiiiiiiii bnm bebek neden göstermio herkesin belli tahmin eden vr bende ağzını açmadıgeçen hafta
ikili taramam vardi hpsi ii çıktı sağlklı dedi başka bişi demedi iki hafta sonra gel dedi neden yakın çağırdııki
cinsiyet içinmiki yoksa yine kontrolmü bu gidişte doktor deiştiririm valla eşimde dio bu adam bişi demio die başka doktora gidelim die nasil özel bu dio
Bende eskiden vajinal yara vardı, akıntım ondan sonra başladı. hamilelikten önce kaç defa tedavi oldum. fitil, krem falan. hatta yine fitile başlıycaktım ki hamile kalmışım. ama bitmiyo. Sarı akıntılarım. renksiz de oluyo.
Off o yanma bi zamanlar oldu bende. ne korkunç günlerdi. üşütmüşüm sanıyodum, meğerse yaraymış. çok fenaydı.
O akıntıdan dolayı aynen ben de ilk zamanlar adet oldu, kanam başladı diye ölüp diriliyodum. sonra alıştım.
izin rapor derken bi gittim gidiş o gidiş
bulantılarım çok yoğunlaşmıştı çok şükür biraz rahatladım geri döndüm
Biz de Çiğliye taşıncaktık metrobüsle ulaşımı rahat olur diye, vazgeçtik sonra
canım benimde ikili taramaya gittiğimde hiç bişey demedi ben cinsiyeti sordum daha belli olmaz dedi 1 ay sonra gel dedi 16 haftada kesin belli olur dedi bu seferde o kadar çikolata yememe rağmen bacaklarını açmadı bi sürü su içtim netde değildi galiba cihazdan kaynaklanıyorr( tabi o kadar suya kilomda fazla çıktı dr kızdı çok kilo almışsın diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?