2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şu dünyada en zor şey herhangi bir şey öğrenmek istemeyen birine bir şey öğretmeye çalışmak..
zor iş cnm seninkii.. Allah sabır versin

tünaydın bacılaarrr..

tünaydın kuzum.. nerelerdesin yahuu ekşın felan mı vardı gece anca geldün

Son düzenleme:
Amin Allah korusun hepsini.
Ben de günde bir lt ancak içiyorumdur. Ama akıntılarım yine oluyo. doktoruma da söyledim, akıntı önemli değil dedi, bişey de yazmadı. yanma falan olsaydı yazardım dedi.
çiğlide bı dev.okulundayım.bu bahsettığım 6.sınıf ama 4 de aynı 8 de hepsi berbat maalesef valla delırıyodum demın ya tutmasam kendımı elımde kalacak sersem şey.

Senin sinirlerin iyice bozulmuş. ben de öğretmenim, ama diplomam orda öyle duruyo, uğraşamam valla. kimsenin çocuğuna bişey de yapamam.

canım 13 haftalık hamileyim 3 kilo vermişim sanırım 15. haftalara geldiğimde bnmde iştahım açılır :)
ay ne güzel.ben de valla evde otursam hiç kolı almazdım dedım tenefuste arkadaşlara.öğretmenler odasına bı gıdıyorum yok yerlı malı haftası ohh börekler sarmalar erteis bı gun bıu gıdıyorum aşureler.mahvettıler valla benı

heheheh bnde çiğilide otururm thmn ediormm öğrencilrini çiğli kesimi biraz şeeyyyyyy ben 8 aydr alşamadm insanlar bi tuhffff çoçktn ne beklrsnn
yA anlarsın o zmaan benı.ben bı de çiğlinin en berbat yerlerınden bırındeyım.ana babları görunce bunlar ıyı bıle çıkmış bu yaşa dıyosun.velıye 40 kere söyluyosun bışeyı 41.kez gelıp şöylemıydı dıye soruyo:))ay sınırden guluyorum ınan artık.neresındesın çiğlinin merkez mı?

şu dünyada en zor şey herhangi bir şey öğrenmek istemeyen birine bir şey öğretmeye çalışmak..
zor iş cnm seninkii.. Allah sabır versin

amın canım sağol.

Amin Allah korusun hepsini.
Ben de günde bir lt ancak içiyorumdur. Ama akıntılarım yine oluyo. doktoruma da söyledim, akıntı önemli değil dedi, bişey de yazmadı. yanma falan olsaydı yazardım dedi.

akıntın ne renk??
benimki sarı, doktora sordum ne kadar su içiyosun dedi 2 bardak anca içebiliyorum deyince çay renginde olmadığına dua et dedi

su içebildikçe açılacak akıntının rengi dedi
ama ben ne zaman su içebilicem o konuda ne onun ne de benim bir fikrimiz yok

benimde akıntı devam ama beyaz ve dediğin gibi yanma falan yok o yuzden sorun etmiyorum
ama bazen adet oldugumu sanıyorum öyle fazla oluyor

Bende eskiden vajinal yara vardı, akıntım ondan sonra başladı. hamilelikten önce kaç defa tedavi oldum. fitil, krem falan. hatta yine fitile başlıycaktım ki hamile kalmışım. ama bitmiyo. Sarı akıntılarım. renksiz de oluyo.
benimde akıntı devam ama beyaz ve dediğin gibi yanma falan yok o yuzden sorun etmiyorum
ama bazen adet oldugumu sanıyorum öyle fazla oluyor

Off o yanma bi zamanlar oldu bende. ne korkunç günlerdi. üşütmüşüm sanıyodum, meğerse yaraymış. çok fenaydı.
O akıntıdan dolayı aynen ben de ilk zamanlar adet oldu, kanam başladı diye ölüp diriliyodum. sonra alıştım.

canım benimde ikili taramaya gittiğimde hiç bişey demedi ben cinsiyeti sordum daha belli olmaz dedi 1 ay sonra gel dedi 16 haftada kesin belli olur dedi bu seferde o kadar çikolata yememe rağmen bacaklarını açmadı bi sürü su içtim netde değildi galiba cihazdan kaynaklanıyorr ( tabi o kadar suya kilomda fazla çıktı dr kızdı çok kilo almışsın diye :)

o zordur tabi canım ya :S ben hiç yaşamadım
akıntımda hamile oldugumdan beri var öcnesinde hiç olmazdı
ben hala alışamadım kontrol edip duruyorum :))

makineyle çok alakalı görse de belki ihtimal olur ben daha önce başka doktora gidiyordum ekran küçücük sadece doktor görüyor ekrana ordaki ekranda çocuğa benzer bişi görememiştim ben.1 hafta sonra değiştrdim hastaneyi oh bee dedim bana ayrı ekran doktora ayrı kocaman bebek sanki 7 aylık 9 haftalık bebek.cihaz çok önemli.millet 12.hafta başladı öğrenmeye..ama benim doktorda söylemedi sürpriz dedi hemde ihtimalli konuşmak istemiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…