2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Biz geldik 2 li testten kızlarr...Ultrason görüntülerimiz gayet güzel çıktı kanı 3 gün sonra alıcaz bakalım..dr un %80 lik ihtimaline göre bi paşa da benden geliyo....:)))

benim 16+5 günlük hamileyim.. ama hala cinsiyeti belli değil..bazen de bebek göstermiyo sanırım. uygun pozisyonda olmadıkları için.

Biz geldik 2 li testten kızlarr...Ultrason görüntülerimiz gayet güzel çıktı kanı 3 gün sonra alıcaz bakalım..dr un %80 lik ihtimaline göre bi paşa da benden geliyo....:)))

maşşallahhh hadi gözün aydın..demek erkek tam isabet desene 1 kız 1 oğlan dimi yanlış bilmiyorsam

k.valıdemın dediği gibi bu sene erkek senesi galiba.çok hazırlamıştı kendını oğlan olacak dıye.benım içime doğuyo dıyıp duruyodu elınde patladı çaktırmıyolar ama karı-koca çok bozuldular kız 2. de dıye.çok ıstıyomuş bı oğlu olsun oğlunun.sinir oluyorum yaaaa.kızlar benden sıze abla tavsıyesı sanırım buyuğum bı çoğunuzdan lohusa dönemındekı sınır bozuklkularına şimdiden hazırlayın kendınızı.mumkun mertebe sızı sınır edecek ınsaları etrafınızdan uzak tutun.çok zor bı dönem o hele kı ılk çocuksa.ben şahsen k.valıdemı eve pek sokmayı planlamıyorum.hoş zaten ay ızmır çok sıcak dıyıp çeşmeye yazlığa kaçar o.ilkınde öyle yapmıştı da.1 gun de gelıp kızım şu işşini yapayım demedı.karşı apt.da oturuyo bu arada.haa eltımın oğluna 3 sene baktı o ayrı.

çınar paşa hoşgelsinnnn

slm aniişler nslsnız ne var ne yok bizde iiiyiz gazımız var bizimde benimde tarihi gün prşmbe günü o gün bebişimizin hem cinsiyeti hemde 3 lü testimiz olcak bakalım bazende sancı gibi ağrı oluyo sizde böle oluyo musunuz ya bazen korkuyom diyolar bebeğin hareketi ama bilmiom ya

hayırlısı olsun.

hadi gözün aydın canım.Maşallah paşana ozaman.Ayy erkek annesi seni

Çınar Paşa hoşgelsinnnn
sağolasınnn canlarım..zuzzumm seninki de çıksa da 2 lisek çınar paşalarıı bide şu imzana takığımm öğren de değiştirelimm kuzumm....
maşşallahhh hadi gözün aydın..demek erkek tam isabet desene 1 kız 1 oğlan dimi yanlış bilmiyorsam

sağolasın tatlım evet 2 yaşında defnem var bi tane

Canım gözün aydın. inşallah 3 gün sonra sonuçların da temiz çıkar. Paşamız sağlıkla gelsin.

açma yaralarımııııııı deli oluyorum deliii şu dönemimi zehir ettiler zehir...allah çıkarsın ne diyim

hoşgeldin canım. ben de senden bir gün sonra gitcem doktora. çok heyecanlıyım. inşallah cinsiyetini öğreniriz. 3lü testin de iyi geçer inşallah. sancılar normal herlade canım ya. bende de oluyo. hatta karın ağrısı da oluyo bende.

Son düzenleme:
wayy kaynana muhabbeti tam sütüne geldim ama kendiminkinden hiç bahsetmicem allaha havale etmişim

2li testimiz yapıldı bugün herşey iyi cinsiyeti ögrenemdik pek bi heveslenmiştim :44:

sağolasınnn canlarım..zuzzumm seninki de çıksa da 2 lisek çınar paşalarıı bide şu imzana takığımm öğren de değiştirelimm kuzumm....

tatlım bakalım cumartesi kaç hafta kaç günlük çıkacak ona göre yaparız ticker.... Valla içimden hep erkek geçiyo bakalım hayırlısı

saol canım benim hepimizin inş canım ya bazen korkutuyo bu sancılar beni ne bilim anlamadım sanki bişi batırıyolar gibi ne bilim arad karın ağrısı da oluyo dediğin gbi hayrlısı inş. Kötü bişi yoktr

Ben de korkuyorum zaten. aklıma kötü şeyler geliyo. bide nerdeyse bir ay oldu bebişimi görmeyeli. iyi olsunlar. Allahım korusun hepsini.

oy maşallah canım ne güzel bir anne bir baba bir kız ve bir erkek çocuk
Biz de kısa yoldan öyle bir aile olsak hayırlısıyla

daha erken ama.senın kadarken bız de öğrenememiştik.

canım benim kaynana ii de benim annemle arası kötü 2 si birbriyle konuşmuyo ve doğuma yakın gelirim temzilik filan ederiz demiş şimdi ben onu nasıl gelirim gelme annemle aynı evdeyiz annem üzt katında oturuyo off ya eşimde diyo anneme gelme demem deddim boşver gelsin kavga ederlersede etsinler bende giderim dio gelmem dio netcem bilmiom

ayyyyyy çok svndimm defnoşaa erkek kardeşş ne guselllll gözün aydın cnmmmmmm ben hala göremedimm ağlayasm gelio =(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…