saol canım benim hepimizin inş canım ya bazen korkutuyo bu sancılar beni ne bilim anlamadım sanki bişi batırıyolar gibi ne bilim arad karın ağrısı da oluyo dediğin gbi hayrlısı inş. Kötü bişi yoktr
Ben de korkuyorum zaten. aklıma kötü şeyler geliyo. bide nerdeyse bir ay oldu bebişimi görmeyeli. iyi olsunlar. Allahım korusun hepsini.
kızlar valla bu agrılar olsa bi dert olmasa bir dert
önce kasık agrılarım var normalmi stresi
simdide yok neden yok stresi
ne zormuş be bu iş
ne zormuş be bu iş
aynen öle valla canım ya nsan ne yapacağını bilemio ya doğru diyosun anlamadım getti ya şaştım kaldım ama norml diolar inş.ta öledir.
ne zormuş be bu iş
Sorma canım, daah dün gibi hatırlıyorum burda "kızlar dua edin de bebeğimin kalp atışını görelim" dediğimi. sanırım doğuma kadar bitmiycek bu stres.
bende aynı şeyi düşnüyorum.adet sancısı gibi olurdu olmuyo.sanki karnım içeri kaçtı.akşamları gaz olurdu çok fena şimdi olmuyo.kilo almadım.ne bilim olması gerkenler mi bunlar bilmiyorum ama.insanın aklına takılıyo.o yüzden doktora hususi olarak bebişimi görmeye gitmek istiyorum.hep aklımda.düna kaşma sanki pıt yaptı eliyle hisettim elimin tam altına çak yaptı sanki:) oçok heyecanlandırdı beni.umarım herşey yolundadır.
bende aynı şeyi düşnüyorum.Adet sancısı gibi olurdu olmuyo.Sanki karnım içeri kaçtı.Akşamları gaz olurdu çok fena şimdi olmuyo.Kilo almadım.Ne bilim olması gerkenler mi bunlar bilmiyorum ama.İnsanın aklına takılıyyüzden doktora hususi olarak bebişimi görmeye gitmek istiyorum.Hep aklımda.Düna kaşma sanki pıt yaptı eliyle hisettim elimin tam altına çak yaptı sanki:) oçok heyecanlandırdı beni.Umarım herşey yolundadır.
Biz geldik 2 li testten kızlarr...Ultrason görüntülerimiz gayet güzel çıktı kanı 3 gün sonra alıcaz bakalım..dr un %80 lik ihtimaline göre bi paşa da benden geliyo....:)))
kocam elinde çiçekle geliyo diye sevineyimmi yoksa o çiçekler etrafa tohum saçmış diye üzüleyim mi
senin yine iyi.Ben en son geçen hafta değil önceki hafta gördüm ikili testte.Bidaha taaa ocak 11de 3'lü tarama testte görcem işn. ama ben fazla dayanamam giderim bi kaç günü.aynen öle ya ne bilim ya insan korkuyo ondan diom ya tarihiş günüm 22 de diye inş. Kötü bişi çıkmaz
Ayy canım yaa ilk defa hissettim.Ya çok acaip bişey çığlıklarla güldü dakikalarca eşimle birlikte.Umarım doğru hissetmişimdir.Yoksa varya ben çok fazla dayanamicamaynen canım kac gundur bende bunlarla ugrasıyorum
hiç agrımaz oldu kasıgım falan gaz falanda yok göbekte yok dedıgın gibi
takmim desede takıyor insan o pıt pıt olayı bari olsa arada oda hiç olmuyor
hiç hamile gibi değilim hiçç yalnız degılmısım sevındım barii
varlıgını hissettirmiş canım ne mtlu sana..inşallah herşey yolundadır
kocam elinde çiçekle geliyo diye sevineyimmi yoksa o çiçekler etrafa tohum saçmış diye üzüleyim mi
OOOOO süpersin maşallh.
liearac 38 miiiiiiiben c.tesiğ eczaneden 75 tl ye aldım.
senin yine iyi.Ben en son geçen hafta değil önceki hafta gördüm ikili testte.Bidaha taaa ocak 11de 3'lü tarama testte görcem işn. ama ben fazla dayanamam giderim bi kaç günü.
Ayy canım yaa ilk defa hissettim.Ya çok acaip bişey çığlıklarla güldü dakikalarca eşimle birlikte.Umarım doğru hissetmişimdir.Yoksa varya ben çok fazla dayanamicam
nasıl yanii.Ben anlamadım ki:44:
aynen öyle cnaım yaa kese var bebek varmı bebek var kalbi atarmı
kalbi atar ikili test iyi cıkarmı
ikili test iyi cıkar 3 lü yapılcak
sonra 20 li haftalarda ayrıntılı ultrason vardı dımı
o zamana kadar hareketlerını hıssetme olayı olurmu
yok yok bu stres bitmez kalpten falan gitmezssem iyidir delircem ya
ben afedersin dötümü yırrttım burda dermomarkette 38 die gerilerde kaç defa söledim....neyse almışsın artık burdan bakarsın ikincisini güvenilir bir site eczanesi var oradan gönderiyolar ithal ürün zaten...
ben afedersin dötümü yırrttım burda dermomarkette 38 die gerilerde kaç defa söledim....neyse almışsın artık burdan bakarsın ikincisini güvenilir bir site eczanesi var oradan gönderiyolar ithal ürün zaten...
böyle yazınca komik geldi de, gerçekten de bu haldeyiz ama. benim 20 li haftalarımda bide kan uyuşmazlığı iğnem olcak. aşıdan falan da korkuyorum. iğneden ödü kopan ben her ay kan veriyorum ya, hala inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?