2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olsun düşünmesi güsel thumda güseldir bence seni düşünüp almış işte daha ne istion
yok kuşum yok çiçek tohumları saçmış hemde nasıı Anlamadım tv nin önüne kadar nası gelmiş
nasıl yanii.Ben anlamadım ki:44:
tatlım çiçek tohumlarını saçmış etrafa

kuzum sevin bence :)) ama sonra dökülen tohumları da kocişine temizlet

tabii bu hareketten sonra bi daa çiçek falan bekleme

yok yaa zaten mobilyalarım mahvoldu iyice batmasın diye süpürdüm süpürgeyi acmışkende heryeri süpürdüm

bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. daha hiç bişi demedi bende bişi sölemicem bakalım bi aksiyon girişiminde falan buluncak mı

bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. daha hiç bişi demedi bende bişi sölemicem bakalım bi aksiyon girişiminde falan buluncak mı

tatlım nice güzel mutlu yıllarınız olsun bebişinizle birlikte..... o bişii demezse de sen kıyak geç bu gecenin hatrınaa

canım Allah bir ömür boyu mutlu huzurlu bebişiniz kollarınız güzel günler nasip etsin..

oy maşallah canım ne güzel bir anne bir baba bir kız ve bir erkek çocuk
Biz de kısa yoldan öyle bir aile olsak hayırlısıyla
sağolasın cnmmm inşallahh yaaa sen ne zmn gidicenn kuuzmm dr a
ayyyyyy çok svndimm defnoşaa erkek kardeşş ne guselllll gözün aydın cnmmmmmm ben hala göremedimm ağlayasm gelio =(((((
en yakın zmn da sende öğren dilerim cnmmm
kızlarrr bu stresss bitmicekkk aslaa doğana kadar hattta esas ondan sonra başlıcakk annelik sonsuzz bi kuyuu..:))
hayırlı olsun.Allh ım sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın
sağolasınnn cnm
kocam elinde çiçekle geliyo diye sevineyimmi yoksa o çiçekler etrafa tohum saçmış diye üzüleyim mi

ne güzell iştee cnm yaaa bırak tohumunuu falannnn afferim enişteyeee

sağolasın cnmmm inşallahh yaaa sen ne zmn gidicenn kuuzmm dr a

ocak 12 de inşallah
biz geçen hafta pazartesi ikili testimizi olduk
ense kalınlıklarımız iyi çok şükür..
Hatta küçük bebik için erkek dedi doktorumuz 11+3 te
o emindi de ben pek emin olamadım o yüzden söylemedim
12 ocakta ikisinin cinsiyetleri de netleşir inşallahhh

kızlaaaaaaaar ben kontrolden geldim sabah boşu boşuna ağlamışım. herşey olması gerektiği gibiymiş. veeeeeeeee benim prensesim oluyomuş..... gerçi sabah ki yaşadıklarımdan sonra hiçte umrumda değildi yeter ki sağlıklı olsun diye dua ediyodum. öyle işte kızlar yeniden doğmuşl gibiyim.

inşallahh cnm hayırlısıı olsuunn cnm öbürü de kız çıkar inşallahhh...sen bi seferdee kavuşursun 2 güzelliğe de....tabiii önce sağlıklı sıhhatli olsun dilerim...

gözün aydın canım..:)

amanınnn maşallahhh
allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

tamma hakkını yemicem o konuda ama o yine tohum saçmayanlardan alsın gelsin bence :26:
bi keresindede getirdigi cicekte sümüklü böcük vardı
gönülsüzmü alıyodur nedir

gözünaydın canımm

solstice hayırlı olsun oğluşun oluyomuş.yeni gördüm.ne zaman öğrendin ki?
sağolasın cnm bugün öğrendim tatlım

amannnn hoş geliyooo prensesesimizz neden üzdün kuzum sen kendinii yawww...ben foruma çok giremiyorumm yaaa

slm annişler ve kuzucukları
nasılsınız bakalım,bugün daha iyiyiz,okula gittim geldim,nöbetçiydim bir de yoruldum sanki ((
evde de az uğraştım,yordum kendimi iyice....şimdi oturdum dinleniyorum.....

hazımsızlık bende de var,yemeklerden sonra mahvoluyorum,maden suyu içiyorum ama banamısın demiyor....2 gündür de midem ağrıyor zaten neden anlayamadım bir türlü....

bebişinizle birlikte nice mutlu huzurlu yıllara canım..

kuzum bana aşı için 20. hafta dediler :26::26:
benim de damarlarım inceymiş zor buluyorlar cnm..
bi kan verecek olsam tam işkenceye dönüşüyor.. hemşire tecrübeli olmazsa kevgire dönüyor kollarım yawss

gözünaydın cnm.. ağlayarak gittin prenses haberiylen geldin
ne güsell bi kızçe daha geliyooo

gözün aydın canım ne güzel haberle gelmişsin......

bir prens daha geliyormuş hayırlı olsun solsticecim.....

canım cok sağol büyük moral oldu bu dedıgın
hazırlıklı olun diiyorsun tabi en dogrusu :)))))

sabah ne olduki canım ??
hayırlı ugurlu olsun bu aradaa

hm 20. hafta ise daha var
doktor aralıkta gelceksin kontrolun var demişti acaba o ne içindiki
aynen benım kollarda öyle oluyor bide morarıyor sonraa günlerce geçmiyor

hm 20. hafta ise daha var
doktor aralıkta gelceksin kontrolun var demişti acaba o ne içindiki
aynen benım kollarda öyle oluyor bide morarıyor sonraa günlerce geçmiyor

aynen kuzum önce kırmızı sonra mor sonra da sarı gibi oluyor kan alınan yer
2li test için kan verdiğimde kollarımda bulamadılar elimin üstünden tüpe damla damla akıttılar..
aşıdan iğneden korkmuyorum ama bu kadarı da fazla bee

aile hekimin fazla uzak değilse bi uğra istersen madem aralık demiş :26::26:
bana sağlık ocağındaki hemşire,aşı zamanı geldiğinde dr unuz size hatırlatır demişti.. ama unutturmayıp sormak lazım yine de cnm :))

tatlım gözünn aydınnn

Biz geldik 2 li testten kızlarr...Ultrason görüntülerimiz gayet güzel çıktı kanı 3 gün sonra alıcaz bakalım..dr un %80 lik ihtimaline göre bi paşa da benden geliyo....:)))

canım gözün aydın ne güzel bi kız bi erkek

gözün aydın canım..:)

saol canım

amanınnn maşallahhh
allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

amin inşallah hepimiz görelim inşallah o günleri....

saol canım size de nice yıllara...

sağolasın cnm bugün öğrendim tatlım

amannnn hoş geliyooo prensesesimizz neden üzdün kuzum sen kendinii yawww...ben foruma çok giremiyorumm yaaa

cinsiyet konusunda meraktan çatladım kendi doktorumun kontrolüde haftayaydı başka bi doktordan randevu aldım gittim. cinsiyetini göremediğimiz gibi dememezmi sen plesanta previasın hiç yataktan kalkmaman gerekiyo ve heran kanaman ve düşüğün olabilir diye mahvoldum başım ağrıyo nasıl şuanda bile sonra hemen kendi doktorumu aradım yanında aldım soluğu neyse herşey yolundaymış hiçte öyle bişi yokmuş ve kızdı birazda galiba böle işte.

sorma canım ya hala başım ağrıyo ağlamaktan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…