kızlaaaaaaaarben kontrolden geldim sabah boşu boşuna ağlamışım. herşey olması gerektiği gibiymiş. veeeeeeeee benim prensesim oluyomuş..... gerçi sabah ki yaşadıklarımdan sonra hiçte umrumda değildi yeter ki sağlıklı olsun diye dua ediyodum. öyle işte kızlar yeniden doğmuşl gibiyim.
aynen kuzum önce kırmızı sonra mor sonra da sarı gibi oluyor kan alınan yer
2li test için kan verdiğimde kollarımda bulamadılar elimin üstünden tüpe damla damla akıttılar..
aşıdan iğneden korkmuyorum ama bu kadarı da fazla bee
aile hekimin fazla uzak değilse bi uğra istersen madem aralık demiş :26::26:
bana sağlık ocağındaki hemşire,aşı zamanı geldiğinde dr unuz size hatırlatır demişti.. ama unutturmayıp sormak lazım yine de cnm :))
canım gözün aydın ne güzel bi kız bi erkek
saol canım
amin inşallah hepimiz görelim inşallah o günleri....
saol canım size de nice yıllara...
cinsiyet konusunda meraktan çatladım kendi doktorumun kontrolüde haftayaydı başka bi doktordan randevu aldım gittim. cinsiyetini göremediğimiz gibi dememezmi sen plesanta previasın hiç yataktan kalkmaman gerekiyo ve heran kanaman ve düşüğün olabilir diye mahvoldum başım ağrıyo nasıl şuanda bile sonra hemen kendi doktorumu aradım yanında aldım soluğu neyse herşey yolundaymış hiçte öyle bişi yokmuş ve kızdı birazda galiba böle işte.
sorma canım ya hala başım ağrıyo ağlamaktan....
tatlım gözünn aydınnn
canım cok sağol büyük moral oldu bu dedıgın
hazırlıklı olun diiyorsun tabi en dogrusu :)))))
sabah ne olduki canım ??
hayırlı ugurlu olsun bu aradaa
hm 20. hafta ise daha var
doktor aralıkta gelceksin kontrolun var demişti acaba o ne içindiki
aynen benım kollarda öyle oluyor bide morarıyor sonraa günlerce geçmiyor
Gözün aydın canım. çok sevindim senin adına. inşallah benim bebiş de cinsiyetini gösterir cuma günü
cinsiyet konusunda meraktan çatladım kendi doktorumun kontrolüde haftayaydı başka bi doktordan randevu aldım gittim. cinsiyetini göremediğimiz gibi dememezmi sen plesanta previasın hiç yataktan kalkmaman gerekiyo ve heran kanaman ve düşüğün olabilir diye mahvoldum başım ağrıyo nasıl şuanda bile sonra hemen kendi doktorumu aradım yanında aldım soluğu neyse herşey yolundaymış hiçte öyle bişi yokmuş ve kızdı birazda galiba böle işte.
kızlaaaaaaaarben kontrolden geldim sabah boşu boşuna ağlamışım. herşey olması gerektiği gibiymiş. veeeeeeeee benim prensesim oluyomuş..... gerçi sabah ki yaşadıklarımdan sonra hiçte umrumda değildi yeter ki sağlıklı olsun diye dua ediyodum. öyle işte kızlar yeniden doğmuşl gibiyim.
Biz geldik 2 li testten kızlarr...Ultrason görüntülerimiz gayet güzel çıktı kanı 3 gün sonra alıcaz bakalım..dr un %80 lik ihtimaline göre bi paşa da benden geliyo....:)))
canımm oğluşun hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben gidiyorum kuaföre.. iki süsleniim bari.. arayıp kalk dısarı çıkalım derse hazırlıksız olmiim
demezsede napiim canı sagolsunn
sağolasınn cnm yaaa..seninde prensesine maşallahhh yaaa iştee keşke başka dr a gitmeseydin be kuuzm dr çok önemli yani güven vermesii sıcak olmasıı açıkçasıı daha kaç ay görücezz çok sinirlendim o dr a felaket tellalı salak şeyy ..üzme sakın kendinii cnm kızın çok iyi sende ii ol ki mutlu olsun içinde kuzucun dacanım gözün aydın ne güzel bi kız bi erkek
saol canım
amin inşallah hepimiz görelim inşallah o günleri....
saol canım size de nice yıllara...
sorma canım ya hala başım ağrıyo ağlamaktan....
cnm 13+2 yim ben bugün sata göre ama 2 li testte 13+4 çıktım cnm 2 gün öndeyiz yani evet 2 li testte dedi %80 kız diee..haa yanılabilirdee bilemiyorumm ama kızımda da 12+0 da aynı yerde aynı dr a yaptırmıştım 2 li testi o zmn da %70 kız demiştii adam o yüzden büyük ihtimal diorum ama malesef 16. haftaya kadar %100 bişey diyemiyoo dr lar...bide bebeğin pozisyonuna da bağlı benim sıpa hoppada hoppada modeliydiii açtıı heryerinii ama 3 hafta sonra bi süpriz yapıp p kordondu derseee çok şaşırmam...solstice canım benim ikili teste mi gitmiştin orda mı tahmin etti dr.un bir de + görünüyor takvimin doğru mu haftanız?????
ben de + de gittim kendi dr. değil ama röntgene bakan ultrason dr.u kıza benzettim götür bakalım dr.un ne diyecek demişti.....şimdi merak ediyorum
değişme olurmu diye kız derler erkek çıkar bir dahaki gittiğimde......
kızlar ben gidiyorum kuaföre.. iki süsleniim bari.. arayıp kalk dısarı çıkalım derse hazırlıksız olmiim
cnm %80 oğlan yerine kız yazmışımm pardonnsolstice canım benim ikili teste mi gitmiştin orda mı tahmin etti dr.un bir de + görünüyor takvimin doğru mu haftanız?????
ben de + de gittim kendi dr. değil ama röntgene bakan ultrason dr.u kıza benzettim götür bakalım dr.un ne diyecek demişti.....şimdi merak ediyorum
değişme olurmu diye kız derler erkek çıkar bir dahaki gittiğimde......
Canımm oğluşun hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn
Allah izin verirse ben de haziranda oğluşuma kavuşucam.şuan biraz sıkıntılı bir dönemdeyim.bnm gibi annişlerle bunları paylaşmak iyi gelecektir ... 16. haftadayım ben ve düşük riski için iğne vuruluyorum.benimla aynı durumda olan var mı???
Canım, ben de yazmıtım sana, gözün aydın demiştim. Paşamız sağlıkla gelsin demiştim.
Sonra odun gibi bi hayırlı olsun bile dimedi dime
canım benim çok geçmiş olsun sana Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğii inşallah. Benim şükür öyle bir tehlikem olmadı ama 10. haftada kahverengi lekeenmem geldi ve 15 haftaya kadarda devam etti ara ara işte 10 günde bir haftada bir falan geliyor. sebebini bulamadılar ama hep dinlenceksin dedi doktor o gün bu gündür dinleniyorum devamlı evdeyim. Bebekle ilgili olmadığını söylüyorlar ama genede çok korkuyorum. çarş. gidicez doktora inşallah herşey yolundadır..
Canım sende üzülme sanırım o iğneyi 20. haftaya kadar yapıyorlar sonra bebek iyice tutunmuş oluyor sanırsam o yüzden endişelenme ben çok üzülmüştüm dün daha dışarı çıkıp bebeğime bişey alamadım böle gidersede alamıycm hamileliğimi yaşayamıycam rahatcana die ama sonra çok şükrettim ya bebeğim olmasaydı şuanda die yada na bişey olsaydı die. Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin kaldı artık 5 ayımız oda geçicek elbette.. bu arada cinsiyeti bellimi küçüğünün?
işte her doktora güvenilmiyo. bazıları böyle gıcık oluyo. zaten stresliyiz, iyi bişey söylese geberir g.zekalı
Canım hayırlı olsun prensesinnn
sağolasınn cnm yaaa..seninde prensesine maşallahhh yaaa iştee keşke başka dr a gitmeseydin be kuuzm dr çok önemli yani güven vermesii sıcak olmasıı açıkçasıı daha kaç ay görücezz çok sinirlendim o dr a felaket tellalı salak şeyy ..üzme sakın kendinii cnm kızın çok iyi sende ii ol ki mutlu olsun içinde kuzucun da
cnm 13+2 yim ben bugün sata göre ama 2 li testte 13+4 çıktım cnm 2 gün öndeyiz yani evet 2 li testte dedi %80 kız diee..haa yanılabilirdee bilemiyorumm ama kızımda da 12+0 da aynı yerde aynı dr a yaptırmıştım 2 li testi o zmn da %70 kız demiştii adam o yüzden büyük ihtimal diorum ama malesef 16. haftaya kadar %100 bişey diyemiyoo dr lar...bide bebeğin pozisyonuna da bağlı benim sıpa hoppada hoppada modeliydiii açtıı heryerinii ama 3 hafta sonra bi süpriz yapıp p kordondu derseee çok şaşırmam...
ohh süslennn bakalımmm cnmm nice güzell yıllaraaa eşinle....
ayyyy cnm yaa dermiyim öyle şey hiçç sağolasın cnmm kıızmdan bende çok fırsat bulamıyorum forumaa anca ara sayfalara göz gezdirebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?