2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr işyerinde yoğunluktan yazamadım gizi canım gözünaydın ya ne güsel öğrenmişin peki neden üzülmüştün

saol canım cinsiyet konusunda meraktan çatladım kendi doktorumun kontrolüde haftayaydı başka bi doktordan randevu aldım gittim. cinsiyetini göremediğimiz gibi dememezmi sen plesanta previasın hiç yataktan kalkmaman gerekiyo ve heran kanaman ve düşüğün olabilir diye mahvoldum başım ağrıyo nasıl şuanda bile sonra hemen kendi doktorumu aradım yanında aldım soluğu neyse herşey yolundaymış hiçte öyle bişi yokmuş ve kızdı birazda galiba böle işte.

uyansın öperim hemen cnmm...ayyy inşalllahh yaaa öyle olsun doğumunnn dilerimmm ben gene sezaryan yaptırcamm ama açıkçasıı normal doğum yapan arkadaşlara hep dliyorum böyle 10 dk da çıkartsınlar diee inşallahh...

Sağol canım Alin'i bizde çok beğendik ufakta olsa bir ihtimal daha beliriyor oda Dila bakalım

Benim doktorum da kızardı eminim. bir hafta sabredemedin dimi, derdi. o yüzden sabretmee çalışıyorum zaten yoksa çatlıyorum meraktan:18:

inşallah gerçek doğumunda bu kadar kolay olur canım ağrısız sancısız pırt diye çıkıverir

üzme kendini canım ya bi dr un dediğini diğeri başka bişi sölüyo kimin ne dediği belli deil ya anlamadım gitti sen kaç haftlıksın canım ben bu perşmbe gidicem bakalım hem 3lütest olcak hemde cinsiyeti belli olcak benimde arada çoksancım oluyo diolar ki normalmiş anlamadım gitti

İnşallah canımm herkesin öyle olsun. güle oynaya doğuralım. inşallah doktoruma epidural normal doğum düşündüğümü söylediğimde istediğim tepkiyi verir. bişey dermi ki acaba?:44:
inşallah gerçek doğumunda bu kadar kolay olur canım ağrısız sancısız pırt diye çıkıverir

ben o zaman da niye sancım yok diye stres yaparım. son ana kadar yani ay inşallah ya.

yok canım belli değil benimkinin daha cinsiyeti doktor erken demişti en son gittiğimizde bakalım şimdi sölicekmi bişeyler.bizde 16. haftamıza girdik Allah ma şükür inşallah herşey yolundadır bizimde.

gizi peki cinsiyet tahmininde bulundu mu dr.un

kesin olarak kızın oluyo dedi kendi doktorum hatta dalga geçti okadar strese bide cinsiyetini öğrenemedin mi diye allahtan doktorum çok tatlıda çok tepki göstermedi :)

Benim doktorum da kızardı eminim. bir hafta sabredemedin dimi, derdi. o yüzden sabretmee çalışıyorum zaten yoksa çatlıyorum meraktan:18:

valla benden tavsiye canım mutlaka bekle kafan karışmasın bi cinsiyet uğruna zaten çok az kalmış....

yok canım üzmüyorum artık kendini kendi doktoruma çok güveniyorum zaten ben 15+4 üm üçlü testste gerek duymadı bizimkisi yaptırmadık. canım senind çok az kalmış kontrorolün inşallah sende güzel haberler verirsin bize...

canım nasılsın hadi azkaldı randevularımıza inşallah iyidir bebişlerimiz birde cinsiyetlerini bir öğrensek okadar rahat etcemki inşallah bizimkiler açar bacaklarını

inş. Canım benim ya ne bilim en çokta cinsiyetini merak ediom 2 li test ben olmadım ondan 3 lü yaptrcak dr um bakalım ii ya sen öğrendiysen benim hayli hayli belii olur burdaki çizelgede mi 3 gün önce gidiyoz yosa doğru mu bilmiom 26 ağustos sat anlamadım gitti senin nsldı neler yedin anlat bakım bana uyuyo mu

valla benden tavsiye canım mutlaka bekle kafan karışmasın bi cinsiyet uğruna zaten çok az kalmış....

evet 4 gün kaldı. yarın da kendime bişeyler almaya çıkcam, yarınım da öyle geçer. dayancam artık. bi ara niyeti bozmuştum, gitcektim. böyle daha heyecan verici hemde

merhaba kızlarrrrrr :) cinsyetii bnde coook merk edıyorummm bişi duydummmm dogrumu sızede sorayımmm gobek gec cıkrsa kız erken cıkrsa erkek dıyolrrr sızde nasıl oldu ? Rabbim hayrlısyla kucgmza almayaı nasip etsin meleklerimizi

canım nasılsın hadi azkaldı randevularımıza inşallah iyidir bebişlerimiz birde cinsiyetlerini bir öğrensek okadar rahat etcemki inşallah bizimkiler açar bacaklarını

saol canım benim iyiim iple çekiom perşmbe gününü ya arada sanki karnıma sancı gire gibi oluyo herkes normal diyo hareket diyoda ne bilim ya korkuyom bazende evet bencede açsın bacacıklarını da görem ama hep kız olcakmış gibi geçio haylısı ya inş. Sen nslsn ne var ne yok sen ne zaman gidiyosun

ilgisi yok ya ablamda da erken çıktı ama erkek oldu ne bilim dediğin gibi hayrlısıyal allah kucağımza almayı nasip etsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…