kızlarr işyerinde yoğunluktan yazamadım gizi canım gözünaydın ya ne güsel öğrenmişin peki neden üzülmüştün
Defnoşu da öp benim için.
ay ben sabaha doğru bi rüya gördüm, uyandım öldüm gülmektendoğuma giriyorum, suyum gelmiş, 5 dakika sonra bakıyorum ki kucağımda bebek. diyorum ki aaa ne çabuk, ben ağrı bile hissetmedim, sonra da kendi kendime diyorum ki saçmalama kız, rüya bu zaten, ne ağrısı
sağolasınnn cnmmm bu arada isminizee bayıldım ben valla uzun zamandırr duyduğum en güzel kız ismii açıkçasıı kuzum kızsa ne koycam die kara kara düşünüyodum ben ....oğluşun belliydi evlendiğimde daha ....alin hem çok değişik hem çok kibar bence
saol canım cinsiyet konusunda meraktan çatladım kendi doktorumun kontrolüde haftayaydı başka bi doktordan randevu aldım gittim. cinsiyetini göremediğimiz gibi dememezmi sen plesanta previasın hiç yataktan kalkmaman gerekiyo ve heran kanaman ve düşüğün olabilir diye mahvoldum başım ağrıyo nasıl şuanda bile sonra hemen kendi doktorumu aradım yanında aldım soluğu neyse herşey yolundaymış hiçte öyle bişi yokmuş ve kızdı birazda galiba böle işte.
Defnoşu da öp benim için.
ay ben sabaha doğru bi rüya gördüm, uyandım öldüm gülmektendoğuma giriyorum, suyum gelmiş, 5 dakika sonra bakıyorum ki kucağımda bebek. diyorum ki aaa ne çabuk, ben ağrı bile hissetmedim, sonra da kendi kendime diyorum ki saçmalama kız, rüya bu zaten, ne ağrısı
saol canım cinsiyet konusunda meraktan çatladım kendi doktorumun kontrolüde haftayaydı başka bi doktordan randevu aldım gittim. Cinsiyetini göremediğimiz gibi dememezmi sen plesanta previasın hiç yataktan kalkmaman gerekiyo ve heran kanaman ve düşüğün olabilir diye mahvoldum başım ağrıyo nasıl şuanda bile sonra hemen kendi doktorumu aradım yanında aldım soluğu neyse herşey yolundaymış hiçte öyle bişi yokmuş ve kızdı birazda galiba böle işte.
iyi günler arkadaşlar bişe sorcam 3 lü test yaptıran var mı aranızda?
İnşallah canımmuyansın öperim hemen cnmm...ayyy inşalllahh yaaa öyle olsun doğumunnn dilerimmm ben gene sezaryan yaptırcamm ama açıkçasıı normal doğum yapan arkadaşlara hep dliyorum böyle 10 dk da çıkartsınlar diee inşallahh...
inşallah gerçek doğumunda bu kadar kolay olur canım ağrısız sancısız pırt diye çıkıverir
10 gün önce hiçbirşeyi konuşmaya bile tahammulum yoktu.gitti gözüyle bakıyordum.ama şükür.10 gündür iğne oluyorum.5 günde bir kontrol.2 hafta önce bir anda su geldi benden.hemen gittik doktora .birşey yok demişti.sonra leke geldi. ama şuna birşey yok.sabah kontroldeydik.iğnelere devam.Allah inş. nasip eder.
benimkinin cinsiyeti 14 haftalıkken belli olmuştu:) pipişini gördün biz iki kontrolde ama bu aralar bağdaş kurup oturuyor paşamız ananesi göremedi ondan:)))
senn ki kaç haftalık.Cinsiyeti belli mi?
gizi peki cinsiyet tahmininde bulundu mu dr.un
Benim doktorum da kızardı eminim. bir hafta sabredemedin dimi, derdi. o yüzden sabretmee çalışıyorum zatenyoksa çatlıyorum meraktan:18:
üzme kendini canım ya bi dr un dediğini diğeri başka bişi sölüyo kimin ne dediği belli deil ya anlamadım gitti sen kaç haftlıksın canım ben bu perşmbe gidicem bakalım hem 3lütest olcak hemde cinsiyeti belli olcak benimde arada çoksancım oluyo diolar ki normalmiş anlamadım gitti
Kızlar hepinizi öper ve kaçarım ben iyi bakın kendinize bebişlerinize
üzme kendini canım ya bi dr un dediğini diğeri başka bişi sölüyo kimin ne dediği belli deil ya anlamadım gitti sen kaç haftlıksın canım ben bu perşmbe gidicem bakalım hem 3lütest olcak hemde cinsiyeti belli olcak benimde arada çoksancım oluyo diolar ki normalmiş anlamadım gitti
kesin olarak kızın oluyo dedi kendi doktorum hatta dalga geçti okadar strese bide cinsiyetini öğrenemedin mi diye allahtan doktorum çok tatlıda çok tepki göstermedi :)
valla benden tavsiye canım mutlaka bekle kafan karışmasın bi cinsiyet uğruna zaten çok az kalmış....
Yok canım üzmüyorum artık kendini kendi doktoruma çok güveniyorum zaten ben 15+4 üm üçlü testste gerek duymadı bizimkisi yaptırmadık. Canım senind çok az kalmış kontrorolün inşallah sende güzel haberler verirsin bize...
valla benden tavsiye canım mutlaka bekle kafan karışmasın bi cinsiyet uğruna zaten çok az kalmış....
canım nasılsın hadi azkaldı randevularımıza inşallah iyidir bebişlerimiz birde cinsiyetlerini bir öğrensek okadar rahat etcemki inşallah bizimkiler açar bacaklarını
merhaba kızlarrrrrr :) cinsyetii bnde coook merk edıyorummm bişi duydummmm dogrumu sızede sorayımmm gobek gec cıkrsa kız erken cıkrsa erkek dıyolrrr sızde nasıl oldu ? Rabbim hayrlısyla kucgmza almayaı nasip etsin meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?