2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dream cığım ablanda doğrulanmıss buyuklerde o kadr gormus gecrmıs bı bıldıklerı vardır belkii aslında derdimmm kız olmasını istedgim içinnn göbeğimde cıkmadı daha inanmak istyorum

benmde çarşamba günü bende iple çekiyorum canım o sancılar normal evt ama bence doktorundan mağnezyum iste sen ba ben itiğimden beri geçti kramp yada batma tarzı ağrılarım ki sen bacaklarımıda kramp giriyor diyordun işte sende mağnezyum eksikliği var belli unutma söyle bunları doktoruna. Bende çok merak ediyorum bebeğim ii mi die kızlar söylüyor ama ben hiç bebeğin hareketini hissedemiyorum ee ara sıra böle sanki tekme atıyo gibi hissediyorum ama gaz dır belki o yani bebek mi gaz mı anlıyamıyorum ondan meraktayım çoook

dream cığım ablanda doğrulanmıss buyuklerde o kadr gormus gecrmıs bı bıldıklerı vardır belkii :d aslında derdimmm kız olmasını istedgim içinnn göbeğimde cıkmadı daha inanmak istyorum :d

bilmem canım onun 3 ayında şişişti hemen hemen ve kız derken erkek çıktı ama tabi herşeyi bilen allah bilemeyiz allah hayrlısını versin

evet canınm diycem zate aklımda o zate onu sölüycem ii sen benden bigün önceymiş senin 1 gün kalmış ya çok merak ediom ne bilim karnım şişti baya popoda büyüdü gören herkes kız diyoda bilmiom hayrlısı bi de 3 lü testte olcam inş. Bişi çıkmaz zate kan ve demir hapı vercekti magenzyunu da diycem cmtsi resmen karga gibi seliyerek çıktım işten zor attım kendimi otobüse

canım sen benden öndesin sen kesin öğrenirsin benim sat:1 eylül ama haftası büyük çıktı normal haftasından ama benden tavsiye mutlaka karnın tok ve birazda şekerli birşeyler ye de git sabah toktum kıpır kıpır dı sonra üzüntüden birşey yiyemedim kendi doktoruma aç gittim pek uyuşuktuk baya bi zaman harcadı doktorum ama en sonunda uyandı ve gösterdi bide ben senin ve eşine göre cinsiyet tahmini yapmışmıydım benimki doğru çıktı

evet 4 gün kaldı. yarın da kendime bişeyler almaya çıkcam, yarınım da öyle geçer. dayancam artık. bi ara niyeti bozmuştum, gitcektim. böyle daha heyecan verici hemde

dayan kuzum dayan valla çok daha heyecanlı oluyo nasıl kıpır kıprdım öğrenince kuzuma alışverişe gidecektik valla varya ne tadım kaldı nede tuzum alışveriş için filan.

inşallah çıkmaz canım merak etme sen.benimde karnım büyüdü popam ve belim aynı ama simitlendim yaa umarım çatlamaz oralar

gizicim banada yapsana o tahminden 2 gün kala doktora gitmemize evde herkesle iddaya girecez bu akşam bakalım kim kazanıcak
eşimle benim doğum tarihlerinimi yazıcam??

dayan kuzum dayan valla çok daha heyecanlı oluyo nasıl kıpır kıprdım öğrenince kuzuma alışverişe gidecektik valla varya ne tadım kaldı nede tuzum alışveriş için filan.

Tahmin edebiliyorum. Allah bi daha o korkuyu yaşatmasın canım. // acaba bebişim iyimi? :44: hep kafamı kaldırıp usg ekranına doktordan önce bakıyorum. minnoşum napıyo acaba? yine uyumasın ya, göstersin cinsiyetini.

dream cığım ablanda doğrulanmıss buyuklerde o kadr gormus gecrmıs bı bıldıklerı vardır belkii aslında derdimmm kız olmasını istedgim içinnn göbeğimde cıkmadı daha inanmak istyorum

canım benim çok erken çıktı 12 haftasında belliydi hatta sipsivri bi görsen bi tek göbek başka yerime almadım sonra tatlıya düştüm ekşiden ve limondan tiksindim herkes bu erkek derken kızım süpriz yaptı.

gizicim evet canım ya anlatsana belirtilerin nelerdi
bakalım bizimkilerle uyuşuyor mu......

canım benim belirtilerimin hepsi erkeğe yönelikte tüm tahminler erkek yönündeydi ama prensesim herkesi yanılttı ama sen eşininle kendi doğum tarihini yaz ben cinsiyet tahmininde bulunayım :)

gizicim bana da yapar mısın yaaa

kızlar bir de bir şey söylemek istiyorum nasıl canım sıkıldı anlatamam (((

hamile kalmadan önce konuştuğum bir topicte yine böyle yazışıyoruz işte cinsiyet tahminleri belirtilerle ilgili birşeyler sordum
kızlardan biri demesin mi bu cinsiyet konusuna amma da takıksın diye....
ayyy nasıl üzüldüm nasıl ama,ben heyecanımı paylaşmak istemiştim oysa.....insan merak ediyor sonuçta,hepimiz öyle değilmiyiz tamam sağlıklı ve hayırlı evlat diyoruz öncelikle ama kız mı erkek mi merak ediyoruz yani....
işin garibi kendisi de hamile.....çok kırıldım çokkkkk
ben bebeğimi merak ediyordum hepsi buydu (((((

aynen canım ya bende öyleyim kalbim durcak gibi oluyo. tok git canım uyumuyo ozaman...

gizicim banada yapsana o tahminden 2 gün kala doktora gitmemize evde herkesle iddaya girecez bu akşam bakalım kim kazanıcak
eşimle benim doğum tarihlerinimi yazıcam??

eşininle senin ay yıl olarak.

canım boş ver ya tabi ki hepimizin öncelikli isteği sağlıklı olmaları ama insan catlıyo meraktan bak meraktan başıma neler geldi valla şu topicte merak etmeyen yoktu oda öyledirde sırf gıcıklık olsun işte boş ver gitsin....

bnde üçlü test için bugun gidicekdim yarına kaldı inşallah cinsiyetını gosterrir meleğimm :)
adacım kafanı takmaaa senn ne niyetle sordgun belli tabiki kızı da erkeğide Rabbim veriyooo ama belli olmayan bişeyyy belirsizlikler insanı hep merk içinde bırakır zaten ayrıca söz konusu bizim bi parçamz olcakk merk etmeyelım de ne yapalım
gizicimm bn limon manyagıyımdır çokm sevrdım ama hamilelikde ekşiden nefret ettim şimdi eskiye döndüm ama ayvaya cok sarmısdımm ondan da vaz gecdım şimdik banada bakabilrmisin cinsyt tahminine?
eşim 27 şubat 1982 ben 13 kasım 1989

giziii nsl etmiştin tahmin etsene gız benim için merak ettim şimdik hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…