saol canım benim iyiim iple çekiom perşmbe gününü ya arada sanki karnıma sancı gire gibi oluyo herkes normal diyo hareket diyoda ne bilim ya korkuyom bazende evet bencede açsın bacacıklarını da görem ama hep kız olcakmış gibi geçio haylısı ya inş. Sen nslsn ne var ne yok sen ne zaman gidiyosun
dream cığım ablanda doğrulanmıss buyuklerde o kadr gormus gecrmıs bı bıldıklerı vardır belkii :d aslında derdimmm kız olmasını istedgim içinnn göbeğimde cıkmadı daha inanmak istyorum :d
benmde çarşamba günü bende iple çekiyorum canım o sancılar normal evt ama bence doktorundan mağnezyum iste sen ba ben itiğimden beri geçti kramp yada batma tarzı ağrılarım ki sen bacaklarımıda kramp giriyor diyordun işte sende mağnezyum eksikliği var belli unutma söyle bunları doktoruna. Bende çok merak ediyorum bebeğim ii mi die kızlar söylüyor ama ben hiç bebeğin hareketini hissedemiyorum ee ara sıra böle sanki tekme atıyo gibi hissediyorum ama gaz dır belki o yani bebek mi gaz mı anlıyamıyorum ondan meraktayım çoook
inş. Canım benim ya ne bilim en çokta cinsiyetini merak ediom 2 li test ben olmadım ondan 3 lü yaptrcak dr um bakalım ii ya sen öğrendiysen benim hayli hayli belii olur burdaki çizelgede mi 3 gün önce gidiyoz yosa doğru mu bilmiom 26 ağustos sat anlamadım gitti senin nsldı neler yedin anlat bakım bana uyuyo mu
evet 4 gün kaldı. yarın da kendime bişeyler almaya çıkcam, yarınım da öyle geçer. dayancam artık. bi ara niyeti bozmuştum, gitcektim. böyle daha heyecan verici hemde
evet canınm diycem zate aklımda o zate onu sölüycem ii sen benden bigün önceymiş senin 1 gün kalmış ya çok merak ediom ne bilim karnım şişti baya popoda büyüdü gören herkes kız diyoda bilmiom hayrlısı bi de 3 lü testte olcam inş. Bişi çıkmaz zate kan ve demir hapı vercekti magenzyunu da diycem cmtsi resmen karga gibi seliyerek çıktım işten zor attım kendimi otobüse
canım sen benden öndesin sen kesin öğrenirsin benim sat:1 eylül ama haftası büyük çıktı normal haftasındanama benden tavsiye mutlaka karnın tok ve birazda şekerli birşeyler ye de git sabah toktum kıpır kıpır dı sonra üzüntüden birşey yiyemedim kendi doktoruma aç gittim pek uyuşuktuk baya bi zaman harcadı doktorum ama en sonunda uyandı ve gösterdi bide ben senin ve eşine göre cinsiyet tahmini yapmışmıydım benimki doğru çıktı
dayan kuzum dayan valla çok daha heyecanlı oluyo nasıl kıpır kıprdım öğrenince kuzuma alışverişe gidecektik valla varya ne tadım kaldı nede tuzum alışveriş için filan.
dayan kuzum dayan valla çok daha heyecanlı oluyo nasıl kıpır kıprdım öğrenince kuzuma alışverişe gidecektik valla varya ne tadım kaldı nede tuzum alışveriş için filan.
dream cığım ablanda doğrulanmıss buyuklerde o kadr gormus gecrmıs bı bıldıklerı vardır belkiiaslında derdimmm kız olmasını istedgim içinnn göbeğimde cıkmadı daha inanmak istyorum
gizicim evet canım ya anlatsana belirtilerin nelerdi
bakalım bizimkilerle uyuşuyor mu......
Tahmin edebiliyorum. Allah bi daha o korkuyu yaşatmasın canım. // acaba bebişim iyimi? :44: hep kafamı kaldırıp usg ekranına doktordan önce bakıyorum. minnoşum napıyo acaba? yine uyumasın ya, göstersin cinsiyetini.
gizicim banada yapsana o tahminden 2 gün kala doktora gitmemizeevde herkesle iddaya girecez bu akşam bakalım kim kazanıcak
eşimle benim doğum tarihlerinimi yazıcam??
eşimin 29/01/1981
benim 10/06/1981
gizicim bana da yapar mısın yaaa
kızlar bir de bir şey söylemek istiyorum nasıl canım sıkıldı anlatamam(((
hamile kalmadan önce konuştuğum bir topicte yine böyle yazışıyoruz işte cinsiyet tahminleri belirtilerle ilgili birşeyler sordum
kızlardan biri demesin mi bu cinsiyet konusuna amma da takıksın diye....
ayyy nasıl üzüldüm nasıl ama,ben heyecanımı paylaşmak istemiştim oysa.....insan merak ediyor sonuçta,hepimiz öyle değilmiyiz tamam sağlıklı ve hayırlı evlat diyoruz öncelikle ama kız mı erkek mi merak ediyoruz yani....
işin garibi kendisi de hamile.....çok kırıldım çokkkkk
ben bebeğimi merak ediyordum hepsi buydu(((((
canım sen benden öndesin sen kesin öğrenirsin benim sat:1 eylül ama haftası büyük çıktı normal haftasındanAma benden tavsiye mutlaka karnın tok ve birazda şekerli birşeyler ye de git sabah toktum kıpır kıpır dı sonra üzüntüden birşey yiyemedim kendi doktoruma aç gittim pek uyuşuktuk Baya bi zaman harcadı doktorum ama en sonunda uyandı ve gösterdi Bide ben senin ve eşine göre cinsiyet tahmini yapmışmıydım benimki doğru çıktı
Dayan kuzum dayan valla çok daha heyecanlı oluyo nasıl kıpır kıprdım öğrenince kuzuma alışverişe gidecektik valla varya ne tadım kaldı nede tuzum alışveriş için filan.
Biz geldik 2 li testten kızlarr...Ultrason görüntülerimiz gayet güzel çıktı kanı 3 gün sonra alıcaz bakalım..dr un %80 lik ihtimaline göre bi paşa da benden geliyo....:)))
26.03.84 benim eşimin 04.03.84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?