2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sizin çok yakın ama seninde kız cıkıyo :)

adaş ya inş. Bişi çıkmaz ne bilim insan gerilio işte arada bende eşime dedim çatlak kremi için bu ay alcam onun iş yerinde satılıo ama sakın badem yağı almatyın ha tüyleri artırıp daha çok çıkartırıyo ablamdan da biliım

cnm yaaa ben bu konulardaa çok kızıyorummmm yaniii hepimiz hamişizzz ama hamişlikk böyle bişii sanki bi tek kendimizmiş gibi ilgi alaka özen bekliyoruz ki bu da çok normal çok doğalll yaniii yazma bişi dimiii yorum yapma beğenmiyosann...yaaa varmııdırr şu olsunn cinsiyetiii illaki diyennn aramızdaa tabiiii ki önce sağlıklı hayırlı olmasıı ama iştee merak ediyoruzz çok da doğal yaniii....salak şeyyy sinir oldummhiç üzme cnm sen kendiniii boşverrr
Canım gözün aydın..Allah analı babalı sağlıkla büyütsün erkekini...maşallaaaahhhh

sağolasınnn tatlım

yok canım onu duymuştum ondan chicconun aldım sen ne alcan ?

benim 10/04/1985 eşim 05/12/1981 canım nsl buluon

bu tarihlere göre erkek çıkıyo sizin ki canım ya. insan vücudu kanı 4 yılda bir değiştiryormuş. en son kanı değişenin cinsiyeti oluyomuş filan işte ona göre hesaplıyon. bende kız çıkmıştı gercekten kız mış. cevremdede yaptırdık buna göre doğru çıktı. ama burdan kimdi hatırlamıyorum ama onda tutmadı

hım sağlık olsun ama bilmiom gören herkes kız diyo bende içimden kız geçio hep hayrlısı göbeğimi görenler kız diyo erkeğe benzeten olmadı:d

giziiii tahmin için bnde yazmısıdmmm ama yorum yapmadn görmedn mi acaba ?

canım valla görmedim ya kusura bakma bi daha yazamısın?

bende onu düşündüm bakalım eşimlerin dükkanında da bitkisel var istrsen onu alayım dedi bende bu daha ii dediler dedim bakcam bakalım jkaça aldın sen canım

canım ben 27ye almıştım nasıl bilmiyorumda fiyatlar kipadan aldım bu fiyata iyi mi? valla ben öyle tavsiyeyle aldım ben de çok bilmiyom.

canım bu tarihlere göre kız cıkıyo :) öğrenince haber ver...

sağol tatlımmmmm

amannnnnn umursamıyorum kızlar napimmmmmm ben de heyecanımı burada paylaşıyorum işte :)))))

cok sağol canım çindede erkek çıktı bakalım kız mı erkek mı gerçi farketmez ama işte insan merak ediyor inşallah doktor söylr artık çarşambaya

benim de çin takviminde erkek çıktı hayırlısı bakalım.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…