canım gözün aydın..allah analı babalı sağlıkla büyütsün erkekini...maşallaaaahhhh
cok sağol canım çindede erkek çıktı bakalım kız mı erkek mıcanım sizin çok yakın ama seninde kız cıkıyo :)
canım sizin çok yakın ama seninde kız cıkıyo :)
giziii nsl etmiştin tahmin etsene gız benim için merak ettim şimdik hadiii
cnm yaaa ben bu konulardaa çok kızıyorummmm yaniii hepimiz hamişizzz ama hamişlikk böyle bişii sanki bi tek kendimizmiş gibi ilgi alaka özen bekliyoruz ki bu da çok normal çok doğalll yaniii yazma bişi dimiii yorum yapma beğenmiyosann...yaaa varmııdırr şu olsunn cinsiyetiii illaki diyennn aramızdaa tabiiii ki önce sağlıklı hayırlı olmasıı ama iştee merak ediyoruzz çok da doğal yaniii....salak şeyyy sinir oldummgizicim bana da yapar mısın yaaa
kızlar bir de bir şey söylemek istiyorum nasıl canım sıkıldı anlatamam(((
hamile kalmadan önce konuştuğum bir topicte yine böyle yazışıyoruz işte cinsiyet tahminleri belirtilerle ilgili birşeyler sordum
kızlardan biri demesin mi bu cinsiyet konusuna amma da takıksın diye....
ayyy nasıl üzüldüm nasıl ama,ben heyecanımı paylaşmak istemiştim oysa.....insan merak ediyor sonuçta,hepimiz öyle değilmiyiz tamam sağlıklı ve hayırlı evlat diyoruz öncelikle ama kız mı erkek mi merak ediyoruz yani....
işin garibi kendisi de hamile.....çok kırıldım çokkkkk
ben bebeğimi merak ediyordum hepsi buydu(((((
Canım gözün aydın..Allah analı babalı sağlıkla büyütsün erkekini...maşallaaaahhhh
canım eşinle senin ay gün yıl doğum tarihini yaz bakalım sende ne çıkacak
adaş ya inş. Bişi çıkmaz ne bilim insan gerilio işte arada bende eşime dedim çatlak kremi için bu ay alcam onun iş yerinde satılıo ama sakın badem yağı almatyın ha tüyleri artırıp daha çok çıkartırıyo ablamdan da biliım
benim 10/04/1985 eşim 05/12/1981 canım nsl buluon
yok canım onu duymuştum ondan chicconun aldım sen ne alcan ?
bu tarihlere göre erkek çıkıyo sizin ki canım ya. Insan vücudu kanı 4 yılda bir değiştiryormuş. En son kanı değişenin cinsiyeti oluyomuş filan işte ona göre hesaplıyon. Bende kız çıkmıştı gercekten kız mış. Cevremdede yaptırdık buna göre doğru çıktı. Ama burdan kimdi hatırlamıyorum ama onda tutmadı
giziiii tahmin için bnde yazmısıdmmm ama yorum yapmadn görmedn mi acaba ?
bende onu düşündüm bakalım eşimlerin dükkanında da bitkisel var istrsen onu alayım dedi bende bu daha ii dediler dedim bakcam bakalım jkaça aldın sen canım
canım bu tarihlere göre kız cıkıyo :) öğrenince haber ver...
canım boş ver ya tabi ki hepimizin öncelikli isteği sağlıklı olmaları ama insan catlıyo meraktan bak meraktan başıma neler geldivalla şu topicte merak etmeyen yoktu oda öyledirde sırf gıcıklık olsun işte boş ver gitsin....
bnde üçlü test için bugun gidicekdim yarına kaldı inşallah cinsiyetını gosterrir meleğimm :)
adacım kafanı takmaaa senn ne niyetle sordgun belli tabiki kızı da erkeğide Rabbim veriyooo ama belli olmayan bişeyyy belirsizlikler insanı hep merk içinde bırakır zaten ayrıca söz konusu bizim bi parçamz olcakk merk etmeyelım de ne yapalım
gizicimm bn limon manyagıyımdır çokm sevrdım ama hamilelikde ekşiden nefret ettim şimdi eskiye döndüm amaayvaya cok sarmısdımm ondan da vaz gecdım şimdik banada bakabilrmisin cinsyt tahminine?
eşim 27 şubat 1982 ben 13 kasım 1989
cok sağol canım çindede erkek çıktı bakalım kız mı erkek mıgerçi farketmez ama işte insan merak ediyor inşallah doktor söylr artık çarşambaya
hım sağlık olsun ama bilmiom gören herkes kız diyo bende içimden kız geçio hep hayrlısı göbeğimi görenler kız diyo erkeğe benzeten olmadı:d
olmascım
Alin Dila da olabilir
hım sağlık olsun ama bilmiom gören herkes kız diyo bende içimden kız geçio hep hayrlısı göbeğimi görenler kız diyo erkeğe benzeten olmadı:d
tabikiii gizicim :)
eşim 27 şubat 1982 ben 13 kasım 1989
işte göbüşüm bu popo da büyüdü herkes kız dedi bilmiom tarihi gün prşmnbe
işte göbüşüm bu popo da büyüdü herkes kız dedi bilmiom tarihi gün prşmnbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?