işte göbüşüm bu popo da büyüdü herkes kız dedi bilmiom tarihi gün prşmnbe
Maşallah canım ya ne güzel büyümüş öyle evet kıza benziyo yayılmış baya....
cnm yaaa ben bu konulardaa çok kızıyorummmm yaniii hepimiz hamişizzz ama hamişlikk böyle bişii sanki bi tek kendimizmiş gibi ilgi alaka özen bekliyoruz ki bu da çok normal çok doğalll yaniii yazma bişi dimiii yorum yapma beğenmiyosann...yaaa varmııdırr şu olsunn cinsiyetiii illaki diyennn aramızdaa tabiiii ki önce sağlıklı hayırlı olmasıı ama iştee merak ediyoruzz çok da doğal yaniii....salak şeyyy sinir oldummhiç üzme cnm sen kendiniii boşverrr
evet canım ya oturunca böle duruyoz görsen şimdi hafiften popda büyüdü gerçi eşim diyo aynı da ben aynada farkediom biraz attı arkadan pompişAllah hrkesin kini sağlıklı şekilde almayı naip eylesin canım
teskurler gizicim yarn gtcez bakalımmmm göstercekmi minnak :)
saolun kızlar ama arada sancım oluyo sanki iğne batırılır gibi inş. Normaldir bakalım psrşmbe nolcak işyeride mırın etmesse sabahtan gidicem öğlende haber veririm iple hatta halatla çekiom o günü
bak ben öğrenir öğrenmez burda aldım soluğu sendende aynı şeyi bekliyom :) bizede haber ver...
Selam anişler naptınız bakalımmm..Ben halsizliği atamadım üstümden yalandan bi ortalığı topladım okadar..Yemeğimi yedim şimdi kızçe içerde kudurduYemek yedikten sonra coşuyo
Selam anişler naptınız bakalımmm..Ben halsizliği atamadım üstümden yalandan bi ortalığı topladım okadar..Yemeğimi yedim şimdi kızçe içerde kudurduYemek yedikten sonra coşuyo
selam pelishcimm..bende işten döndüm ,çok yorulmuşum..bayağı ayakta kaldım bugün sol tarafıma kramplar girdi valla..şimdi çok şükür iyiyimm. .maşallah kızçene maşallaahhh
karnı doydu annesi enerji depoladı,azıcık yaramazlık yapıcak hakkııı
maşallah canım ya ne güzel hissediyon ya.. valla biz muhabbet filan zamn geçiriyoz burda. sen gezdin geldin tabi ii gelmiştir.
selam pelishcimm..bende işten döndüm ,çok yorulmuşum..bayağı ayakta kaldım bugün sol tarafıma kramplar girdi valla..şimdi çok şükür iyiyimm. .maşallah kızçene maşallaahhh
karnı doydu annesi enerji depoladı,azıcık yaramazlık yapıcak hakkııı
Canım kıza benziyo sağlıklı hayırlı bir şekilde gelsinnn minik kuşşş
Ohhhh maşallahhhh karnı doymuşturrr annesi napsınn
aynen canım bugun bende oturdum öyle bişey yapasım gelmedi
afiyet olsun size :))
ay ne güzel bizimkilerde kudursa bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?