Evet cnm bişiler yediğimde kuduruyo hemenaynı yerde zaten kamp kurdu soluma Cnm çok ayakta kalmamaya çalışş.Ben bile temizlik yaparken zorlanıyorum oturuyorum hemen
off canım yaa insanlar bir garip olmuş canım yaabugün 12 ile 2 arası toplantım vardı ..adamlar tam 1 saat 15 dak. gecikti ağaç oldum resmen ..nasıl sinirlendim anlatamam..karnım acıktı beklerken ha geldi ha gelicek derken yemek yiyemedim sonunda 1.15de gelme zahmetinde bulundu paşalar!!!!bayağı sinirlendiğimi belli ettim tabiki...yani insan 1 telefon açıp erteleyemezmiydi diyeee sormaaa!!!!!!!!!saat 3.30da ancak yemek yedim yaniii
bak ben öğrenir öğrenmez burda aldım soluğu sendende aynı şeyi bekliyom :) bizede haber ver...
adaş ya inş. Bişi çıkmaz ne bilim insan gerilio işte arada bende eşime dedim çatlak kremi için bu ay alcam onun iş yerinde satılıo ama sakın badem yağı almatyın ha tüyleri artırıp daha çok çıkartırıyo ablamdan da biliım
selamlar kızlarr
herşey yolundadır herkes iyidir umarım
as canımm hoşgeldinn :))
ben ehh işte diyim pek yolunda sayılmazzcanım sen nasılsın iisin inş senin herşey yolundadır :)
selamlar kizlaarrrr ben geldimmm bugun doktora gittiiiimmm.benim bebis Maasallah ck iyiydi ben hissetmiyorum ama kipir kipirdi.parmagini da emiyordu...16 hafta 4 gunluk olmusuzzz...veee sira gelmisti cisiyeteee.ama 5.ayda olmamiza ragmen bnm bu bebisim bagdas kurmus dizlerinin ustunde zipliyordu ama hiccc gostermedi bacak arasini.bu cocuk daha simdiden beni delirticek..artk biraktim ne yapmak istyrsa oyle yapsin bnde onu merak etmiomus gibi yapicam bakalim belki ozaman gosterr.artk bdaha nezaman gderim bilmem ama biz hala cinsiyetimizi bilmiyoruz...
bakalım sürprizi seven oğlun mu olacak,utangaç kızın mı:))hayırlısıyla sağlıklıymış ya gerisi önemsiz:)
selamlar kizlaarrrr ben geldimmm bugun doktora gittiiiimmm.benim bebis Maasallah ck iyiydi ben hissetmiyorum ama kipir kipirdi.parmagini da emiyordu...16 hafta 4 gunluk olmusuzzz...veee sira gelmisti cisiyeteee.ama 5.ayda olmamiza ragmen bnm bu bebisim bagdas kurmus dizlerinin ustunde zipliyordu ama hiccc gostermedi bacak arasini.bu cocuk daha simdiden beni delirticek..artk biraktim ne yapmak istyrsa oyle yapsin bnde onu merak etmiomus gibi yapicam bakalim belki ozaman gosterr.artk bdaha nezaman gderim bilmem ama biz hala cinsiyetimizi bilmiyoruz...
ocak anneleri grubuna bakıyordum arkadaştan haber alam diye anemmmmmmmmm yazmış birisi
karnıma çay döküldü çok acıyor diye((((
içim tuhaf oldu,Rabbim acısını dindirsin.....
ocak anneleri grubuna bakıyordum arkadaştan haber alam diye anemmmmmmmmm yazmış birisi
ayyy Allah yardımcısı olsun,ben de tam çay içiyordum
belli oldu mu çektiğim fotodan bilmem ama şimdi biz böyleyiz :)))))
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
senin de göbiş pek çıkmamış,,bugün biri şaşırdı sen hamile misin,kız nerde bebek diyo?
canım çıkmamış göründü demek gözüne :)))) neyse ya daha vaktimiz var çıkar nasılsa.....
ama benimki çıkmış gibi geliyor bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?