2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten benim göbek te çoook ondan rahat davranıp sürüyom herşeyi

selamlar kizlaarrrr ben geldimmm bugun doktora gittiiiimmm.benim bebis Maasallah ck iyiydi ben hissetmiyorum ama kipir kipirdi.parmagini da emiyordu...16 hafta 4 gunluk olmusuzzz...veee sira gelmisti cisiyeteee.ama 5.ayda olmamiza ragmen bnm bu bebisim bagdas kurmus dizlerinin ustunde zipliyordu ama hiccc gostermedi bacak arasini.bu cocuk daha simdiden beni delirticek..artk biraktim ne yapmak istyrsa oyle yapsin bnde onu merak etmiomus gibi yapicam bakalim belki ozaman gosterr.artk bdaha nezaman gderim bilmem ama biz hala cinsiyetimizi bilmiyoruz...

bakalım sürprizi seven oğlun mu olacak,utangaç kızın mı:))hayırlısıyla sağlıklıymış ya gerisi önemsiz:)

bakalım sürprizi seven oğlun mu olacak,utangaç kızın mı:))hayırlısıyla sağlıklıymış ya gerisi önemsiz:)

evet ynede ck mutluyum bebisimi saglikli gordum ya:))ben yne umutla beklemeye devam bu gıdısle ben en son ogrenıcem.abım de doktor ona dedım bnm bebıs orda bıraz sıksık duruodu rahat kıpırıyamıo dye gosteremıo bacaklarını acamıo olabılır dedım.abım de nılufer orası 2 oda 1 salon degıl tabı sıkısık olucak dye dalga gectı bnmleee...

maşallahhhhhh vallahi ne güzel sağlıklıymış şükür.....olsun annesi gösterir nasılsa....

kızlar ya nasıl kendimi iyi hissediyorum bugünkü muhabbetten sonra burada,herkes benimle aynı düşünüyor bu ne güzel mutlulukmuş,bebeğimin cinsiyetini merak etmem tuhaf karşılanmıyor takıntılı lafını yemiyorum hiç değilse

ocak anneleri grubuna bakıyordum arkadaştan haber alam diye anemmmmmmmmm yazmış birisi
karnıma çay döküldü çok acıyor diye ((((
içim tuhaf oldu,Rabbim acısını dindirsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…