belli oldu mu çektiğim fotodan bilmem ama şimdi biz böyleyiz :)))))
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
Canım tam yan dönmemişsin galiba bende anlayamadım :26:
karnım acıktı sanki....ne yenir ki bu saatte 1 bardak süt içeyim bari....
slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben iyi değilim:18::18:düşük riskim hala devam ediyo ve 2 gündür belim ve sol kasığımda ağrım var koyukahve ve pembe akıntım var ara ara tuvalete çıktıkçada bazen açık kırmızı oluyo allahım sağlık versin dua edin arkadaşlar bütün gün yattım zaten çok ayaktada duramıyorum ne olucak benim halim ne zaman geçecek sabırla bekliyorum vede korkuyla öptüm hepinizi rabbim sağlıkla gününde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah kuzucuklrı
slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben iyi değilim:18::18:düşük riskim hala devam ediyo ve 2 gündür belim ve sol kasığımda ağrım var koyukahve ve pembe akıntım var ara ara tuvalete çıktıkçada bazen açık kırmızı oluyo allahım sağlık versin dua edin arkadaşlar bütün gün yattım zaten çok ayaktada duramıyorum ne olucak benim halim ne zaman geçecek sabırla bekliyorum vede korkuyla öptüm hepinizi rabbim sağlıkla gününde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah kuzucuklrı
karnım acıktı sanki....ne yenir ki bu saatte 1 bardak süt içeyim bari....
Canım iyi düşün herşey hayırlısıyla güzel olur inşallahDr.ne diyor peki?
Sütte olur ama evde meyva varsa meyva ye Cnm bebişe yarasın
Rabbim kötü gün yaşatmasın canım benim,güzel düşünmeye çalış lütfen sen rahatlarsan belki bebişin de rahatlar içinde......
dualarımız seninle bebişin sana tutunacaktır annesi.....
oyy cnm yaaa hep yat dinlenn cnmm allaha emanetsinizzz cnm kuzunlaaa....
aynen bende süt içmiyorum peynir falanda yemiyorum kalsiyum namına hiç bişey yok :Sbende süt içemiyorumm yaa :18: :18:
aynen bende süt içmiyorum peynir falanda yemiyorum kalsiyum namına hiç bişey yok :S
canım bozma moralini bol bol dinlen inşallah bişey olmıcak dualarımız senle ama sen moralini yüksek tut olurmu
balık ta yiyemiyorum ben ya((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?