2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben iyi değilim:18::18:düşük riskim hala devam ediyo ve 2 gündür belim ve sol kasığımda ağrım var koyukahve ve pembe akıntım var ara ara tuvalete çıktıkçada bazen açık kırmızı oluyo allahım sağlık versin dua edin arkadaşlar bütün gün yattım zaten çok ayaktada duramıyorum ne olucak benim halim ne zaman geçecek sabırla bekliyorum vede korkuyla öptüm hepinizi rabbim sağlıkla gününde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah kuzucuklrı

Rabbim kötü gün yaşatmasın canım benim,güzel düşünmeye çalış lütfen sen rahatlarsan belki bebişin de rahatlar içinde......
dualarımız seninle bebişin sana tutunacaktır annesi.....

Canım iyi düşün herşey hayırlısıyla güzel olur inşallah Dr.ne diyor peki?

Canım iyi düşün herşey hayırlısıyla güzel olur inşallah Dr.ne diyor peki?

Canım doktor çok kapsamlı muayene etti düşük riskimin devam ettiğini rahim içinde kana olduğunu az bi bölgede varmış ve dikkat etmem lazımmış iş güçte yapmıyom 2 gündür yine kötüyüm bende şaşırdım ne yapacağımı allahım sağlık versin inşallah 2li test sonucum çarşamba çıkacak o zaamn gitcem bakalım ne diyecek yine

oyy cnm yaaa hep yat dinlenn cnmm allaha emanetsinizzz cnm kuzunlaaa....

bende süt içemiyorumm yaa :18: :18:
aynen bende süt içmiyorum peynir falanda yemiyorum kalsiyum namına hiç bişey yok :S

canım bozma moralini bol bol dinlen inşallah bişey olmıcak dualarımız senle ama sen moralini yüksek tut olurmu

Kızlar ben çıkıyorum biraz daha uzanacağım allaha emanet olun rabbim bizlere ve bebişlerimiza sağlık versin inşallah öptüm

benim eşim pişirmez ya anca eminönüne gidersek balık aklına geliyor adamın be (((( umarım bundan sonra düşünebilir....

1 tane portakal yedim yok banamısın demedi....hala açımmmmmm yemeyeyim diye duruyorum....

kızlar vitamin yazdı mı dr. size,içmeye başladınız mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…