2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kötü şeyler düşünmeyin arkadaşlar...
benim görümcemde epidural ile doğum yaptı gayet iyi çok şükür herşey 2 sene geçti doğumdan..yapan anestezi uzmanı iyi olduktan sonra sıkıntı yok.

merhaba..
benim doktorum bana vitamin destekli folikasit yazdı.ben onu kullanıyorum hala

ben yatıyorum kızlar öpüyorum sizleri ve yavrularınızı....
sabah 07:30 ders başı,geç yatınca çocukların karşısında esneyip duruyorum sonra

kızlarr ben yarın anneme gidiyorum bi hafta hatta belki daha fazla zaman gelmicem yokum :))

hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın ....

telden facebooka girerim sürekli ama buraya giremiorum çok zor açılıo :)))

merhaba..
benim doktorum bana vitamin destekli folikasit yazdı.ben onu kullanıyorum hala

bana da içeriğinde B12 vitamini de olan folik asit yazmıştı kullandım 3 ay geçince bıraktırdı
şimdi vitamin ve kan şurubu yazdı.....çok kg. yapacak diye de korkuyorum açıkcası.....

Son düzenleme:

face i olan kızlar senden haber verirler artık tatlım
güle güle git.....sende kendine ve oğluna iyi bak,sağlıcakla gelin emi....
bu defa çıktım hadin iyigeceler :)))))

üzülme canım az kaldı dayan yakında geçer biraz daha büyüsün atlatırsınız allaha emanet olun

kızlar geldiimm..

kocacım benim gibi biş eşe sahip oldugu için cok mutluymuş beni böyle yetiştiren aileme teşekkür etmek icin annemlere yemege götürdü

başbaşa planı haftasonunaymış

Benim eşim her gün olsa yer:))bana gyno fenol mu ne öyle bişey yazdı.içinde B12,folik asit,demir var..geçen hafta başladım içmeye..Ne kilo yaptı,ne iştahımı açtı..Kan şurubu kilo yapıyormuş die duydum:44:

ben geldım kızlar napıyosunuz butun gun gelemedım temızlık yaptım dıp kose ama ev mıs gıı oldu yarında mısafırım gelcekmıs butun gun yemekle ugrasıcam off yoruldum

ahh canım banada bi el ataydın bugnn Bende yatıcam cnm bakınıyorum öyle

ayy valla yakın olsak gelırdım kız nolcak yapardık ıste beraber ıkı temızlık 5 dedıkodu seklınde tkılırdık valla bende bugun hamıle oldugumu unuttum bı abandım temızlıge ama ne temızlık camasır suyuna fılan daldım sonra bı kusma bı bel agrısı dedım anaaaa ben hamıleyım lan yavas ol dedım kendı kendıme kocıse bıle dıyemedım boyle boyle oldum ben dıye kızıcak sımdı durduk yere kusunca hemen yogurt yedım yaa zehırlendıysem dıye :18::18:

İyiki yemişsin yoğurtt.Ben de unutuyorum bazen bacım ya diyorum sonra senn gibi lan dur hamilesinn göbiş çıkmadı diye ne bu hız Anında yavaşlayıp oturuyorum valla

ben bugün camasır yıkayıp asıp anneme gidiyim dedim..
saat 12de attım makineye camasırları ben anca 4 gibi asıp 5te evden cıkabildim

tembellikte dibe vurdum

buarada kızlar biskolata reklamını izlerken babannemin bile ifadesi degişiyo cok güldüm ya ccoookk

ya ben dun fena yakalandım o reklamı ızlerken kocıs bılgısayarda program yazıyordu gormez nasıl olsa dıye tv ye bı daldım agzımıda 5 karıs acmısım kocıs kafayı kaldırmıs noluya lan dıyınce kendıme bı gelısım var gormenız lazım ee tabı kem kum derken en son care aman canım ben hamıleyım oglusum benzesın dıye bakıyorum deyıverdım nasıl uydurdum o yalanı bırden sastım kendıme valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…