canım epiduralide düşündüm düşünmedim değil hatta bna en yakıno lanı o çünkü ağrısız:) ama felç riski var diolar neye inanacamı şaşaırdım baş ağrısı bel ağrısı kalıor diyorlar falan ondan kafam karıştı
süt,yoğurt,peynir hepsini yiyorum da,balık ben de yiyemiyorum aslında eşime piişirttireyim belki yerim:)
benim eşim pişirmez ya anca eminönüne gidersek balık aklına geliyor adamın be(((( umarım bundan sonra düşünebilir....
1 tane portakal yedim yok banamısın demedi....hala açımmmmmm yemeyeyim diye duruyorum....
kızlar vitamin yazdı mı dr. size,içmeye başladınız mı????
merhaba..
benim doktorum bana vitamin destekli folikasit yazdı.ben onu kullanıyorum hala
kızlarr ben yarın anneme gidiyorum bi hafta hatta belki daha fazla zaman gelmicem yokum :))
hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın ....
telden facebooka girerim sürekli ama buraya giremiorum çok zor açılıo :)))
slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben iyi değilim:18::18:düşük riskim hala devam ediyo ve 2 gündür belim ve sol kasığımda ağrım var koyukahve ve pembe akıntım var ara ara tuvalete çıktıkçada bazen açık kırmızı oluyo allahım sağlık versin dua edin arkadaşlar bütün gün yattım zaten çok ayaktada duramıyorum ne olucak benim halim ne zaman geçecek sabırla bekliyorum vede korkuyla öptüm hepinizi rabbim sağlıkla gününde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah kuzucuklrı
AMA bende acıktım ya
benim eşim pişirmez ya anca eminönüne gidersek balık aklına geliyor adamın be(((( umarım bundan sonra düşünebilir....
1 tane portakal yedim yok banamısın demedi....hala açımmmmmm yemeyeyim diye duruyorum....
kızlar vitamin yazdı mı dr. size,içmeye başladınız mı????
gel annemden getirdim biraz yaptıgında üzerine yogurt dökek yiyek
ben geldım kızlar napıyosunuz butun gun gelemedım temızlık yaptım dıp kose ama ev mıs gıı oldu yarında mısafırım gelcekmıs butun gun yemekle ugrasıcam off yoruldum
Hemen hemen hemennnn vala annemlerde olsaydım atlar gelirdim cnm
kuşum o zmn vben gelirdim
bakırköyde incirli caddesindeki kafeler varya biz evde değilsek bilki orda oluyoruz
ahh canım banada bi el ataydın bugnnBende yatıcam cnm bakınıyorum öyle
ayy valla yakın olsak gelırdım kız nolcak yapardık ıste beraber ıkı temızlık 5 dedıkodu seklınde tkılırdık valla bende bugun hamıle oldugumu unuttum bı abandım temızlıge ama ne temızlık camasır suyuna fılan daldım sonra bı kusma bı bel agrısı dedım anaaaa ben hamıleyım lan yavas ol dedım kendı kendıme kocıse bıle dıyemedım boyle boyle oldum ben dıye kızıcak sımdı durduk yere kusunca hemen yogurt yedım yaa zehırlendıysem dıye :18::18:
ben bugün camasır yıkayıp asıp anneme gidiyim dedim..
saat 12de attım makineye camasırları ben anca 4 gibi asıp 5te evden cıkabildim
tembellikte dibe vurdum
buarada kızlar biskolata reklamını izlerken babannemin bile ifadesi degişiyo cok güldüm ya ccoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?