2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İyiki yemişsin yoğurtt.Ben de unutuyorum bazen bacım ya diyorum sonra senn gibi lan dur hamilesinn göbiş çıkmadı diye ne bu hız Anında yavaşlayıp oturuyorum valla

ya bende gobıste cıktı ama hala unutuyorum oglusun varlıgını sımdı sırtım belım her bır tarafım fena agrıyor yaa

ii cevapmışş

ben nedense hiç unutamıyorum çünkü karnım çok gergin ve tuhaf bir baskı var gibi..herhangi bir risk falanda yok çok şükür ama hareketlerimi kısıtlıyo ister istemez çok fazla ayakta duramıyorum.

ya bende gobıste cıktı ama hala unutuyorum oglusun varlıgını sımdı sırtım belım her bır tarafım fena agrıyor yaa

Kızlar ben ha bire face deki gruba yazıyorum unutuyorum burayı sonra da bakıyorum birrr sürü muhabbet olmuş kıskanıyorum. Nasılsınız annişler biraz okudum herkes acıkmış bende tabii :) Bu ara cok acıkıyorum nolcak bööle ama kontrolu aldım artık yemek yapıcam her gün kısmetse ve yaptımda bugün ayrıca bu gün parka gittim yrüyüş yaptım tempolu 20 dakka haftada 4 gün yüremeye karar verdim insallah zaten istşyorumda cünkü açılıyorum yoruluyorum ama iyi geliyor. Her gün biraz daha artırıcam dakikayı 45 dakkaya cıkarıcam inşallah en azından bacak ve popo kasları çalışır toparlar biraz :))

ben nedense hiç unutamıyorum çünkü karnım çok gergin ve tuhaf bir baskı var gibi..herhangi bir risk falanda yok çok şükür ama hareketlerimi kısıtlıyo ister istemez çok fazla ayakta duramıyorum.

bende aksamları o gergınlık oluyor karnımda oda gaz sancıları yuzunden gunduz daha ıyı hıssedıyorum kendımı ve bu yuzdende bazen temızlık yaparken kendımı kaybedıyorum

ben bayadı yapıyorum o yuruyuslerı cok rahatlatıyor ozellıkle 1 ay sonra fılan bu yuruyuslerın faydasını gormeye baslıycaz 5,5 aylık hamıle bı arkadasım var onun uzun suredır bacek agrıları ve kasılmaları var doktor hareketsızlıkten demıs ve yuruyus vermıs sımdı yuruyor baya bır faydasını gordu ben bıde yoga yapıyorum oda cok ıyı gelıyor

kızlar oturmaktan popom agrıdı ben artık yatar

dualarınızı eksik etmeyin benden.. gelir gelmezde yazarım size..
randevu saati yakalsana kadar uyumayı düşünüyorumm

yarın doktoramı gıdıyonnn ayy hadı ıyı haberlerle ınş. haber beklıyoz senden merakta bırakma bızı cınsıyetını ogrenınce de alısverıs dalma cauk kos gel haber ver bıze

Benim ara ara lekelenme olduya paso ytatım yatmasamda cok hareket edemedim anca simdi şimdi ya böyle yarım saat tempolu yürüsek gevseyen kasları toparlarız baya canım Yoga bilmiyom canım ben yaa

Canım Allah yardım etsin hayırlı haberlerle gel inşallah Facede yaz ama burdan kaçıyor arada

nasılsınıızz? ne var ne yok
işe gitmek öyle gözümde büyüyorkiii anlatamam gidip rapormu alsam die aklımdan geçiriyorum 1 haftalık şööylee bir güzeel yatsam evimde çok özledim evimii

iyiim canım sagol.geldık yıne ıste sabah sabah ıse oturduk masamıza.sen nasılsın?alırsan rapor benım ıcınde almayı unutma :))) çok ıhtıyacımız var

iyiim canım sagol.geldık yıne ıste sabah sabah ıse oturduk masamıza.sen nasılsın?alırsan rapor benım ıcınde almayı unutma :))) çok ıhtıyacımız var

benim iş 9:30da iş başı evdeyim daha sağlıkoağından 1 haftalık rapor veriyolarmı? bilgin varmı?

benim iş 9:30da iş başı evdeyim daha sağlıkoağından 1 haftalık rapor veriyolarmı? bilgin varmı?

1 hafta vermeseler bile 3+3 verıyo aile hekımı onu bılıyorum alabılırsın o sekılde

gunaydinnn kangurularrr.duydunuzmu bn dun doktora gitim ama bnmki bagdas kurmus dizlerinin ustunde zipliodu neyaptysak gostermediii...bnde kustum ona dedim bnde sana he sari alayim da gor gununu:))artk nezaman gosterrse ozaman gidip baktrmicam((

1 hafta vermeseler bile 3+3 verıyo aile hekımı onu bılıyorum alabılırsın o sekılde

ebeeet yapiiimm öyle yada direk dr gidiyim 8:30da çıksam 9da orda olurum hem muayene parasıda vermem geçen hafta gittiydim bebeğimide görürüm dur kendimi gaza getiriyim iyice (bizim sağlık ocağı çok sapa yerde minibise binmek ölüm gibi:))

gunaydinnn kangurularrr.duydunuzmu bn dun doktora gitim ama bnmki bagdas kurmus dizlerinin ustunde zipliodu neyaptysak gostermediii...bnde kustum ona dedim bnde sana he sari alayim da gor gununu:))artk nezaman gosterrse ozaman gidip baktrmicam((

günaydıın şikeer ya benimkide öylee hep arkası falan dönüktü öksürdüm güldüm falan hareketlenip şıp döndü ilk defa öyle hareketlerini gördüm artık bidahakine canım aslında geç olmaası bi yerde iyi çünkü kesi öğreniyosun ben hala annemin rüyasından sonra tereddütteyim

neyse kızlar ben kaçtım hazırlanıp hastaneye gidicem

gunaydın canımmm.olsun bakalım saglıklı olsunlar yeter.sonrada ogrenırız cınsıyetlerı.

gunaydın canımmm.olsun bakalım saglıklı olsunlar yeter.sonrada ogrenırız cınsıyetlerı.

evet cok merak ediyorum ama napim gostermedi.kiyamm yavrusuma bn orda zip zip ziplio annesini uzmeden oynuo birakin oynasin snra bn onunla oynucammmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…