nasılsınıızz? ne var ne yok
işe gitmek öyle gözümde büyüyorkiii anlatamam gidip rapormu alsam die aklımdan geçiriyorum 1 haftalık şööylee bir güzeel yatsam evimde çok özledim evimii
gunaydinnn kangurularrr.duydunuzmu bn dun doktora gitim ama bnmki bagdas kurmus dizlerinin ustunde zipliodu neyaptysak gostermediii...bnde kustum ona dedim bnde sana he sari alayim da gor gununu:))artk nezaman gosterrse ozaman gidip baktrmicam((
günaydınnnn
evet cok merak ediyorum ama napim gostermedi.kiyamm yavrusuma bn orda zip zip ziplio annesini uzmeden oynuo birakin oynasin snra bn onunla oynucammmm:)))
sağolasınn cnm yaaa..seninde prensesine maşallahhh yaaa iştee keşke başka dr a gitmeseydin be kuuzm dr çok önemli yani güven vermesii sıcak olmasıı açıkçasıı daha kaç ay görücezz çok sinirlendim o dr a felaket tellalı salak şeyy ..üzme sakın kendinii cnm kızın çok iyi sende ii ol ki mutlu olsun içinde kuzucun da
cnm 13+2 yim ben bugün sata göre ama 2 li testte 13+4 çıktım cnm 2 gün öndeyiz yani evet 2 li testte dedi %80 kız diee..haa yanılabilirdee bilemiyorumm ama kızımda da 12+0 da aynı yerde aynı dr a yaptırmıştım 2 li testi o zmn da %70 kız demiştii adam o yüzden büyük ihtimal diorum ama malesef 16. haftaya kadar %100 bişey diyemiyoo dr lar...bide bebeğin pozisyonuna da bağlı benim sıpa hoppada hoppada modeliydiii açtıı heryerinii ama 3 hafta sonra bi süpriz yapıp p kordondu derseee çok şaşırmam...
ohh süslennn bakalımmm cnmm nice güzell yıllaraaa eşinle....
Günaydın kızlar
smoker nbr kız taşındım uncalıya komşum benim
günaydınn iki canlılar hahah arada üç olanlarda var di miHepinize günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmm Ablanız size kurbannn olsunn
nasılsınıızz? ne var ne yok
işe gitmek öyle gözümde büyüyorkiii anlatamam gidip rapormu alsam die aklımdan geçiriyorum 1 haftalık şööylee bir güzeel yatsam evimde çok özledim evimii
evet cok merak ediyorum ama napim gostermedi.kiyamm yavrusuma bn orda zip zip ziplio annesini uzmeden oynuo birakin oynasin snra bn onunla oynucammmm:)))
günaydın kızlar
Smoker nbr kız taşındım uncalıya komşum benim
günaydınn iki canlılar hahah arada üç olanlarda var di miHepinize günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmm Ablanız size kurbannn olsunn
nan ne bu bülent ersoy modu bakiiimmm
günaydın canım
hahahahah şuan kendimi onun cüsessi kadar hisseediyorum öyle çıktı klavyeden hafler işte hahahahahahhah korkunçççç
iyi cnm ben seni hiç görmüyorum buralarda napıyosun bebişin nasıl hissetmeye başladınmı hiç bişiler bende hiç tık yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?