2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar

smoker nbr kız taşındım uncalıya komşum benim

Hafta sonu aklıma geldin kız valla na yaptı acaba yardım edecek birileri varmıydı merak ettim, gerçi kayınw ve görümcen Antalya' da galiba.Bitirdin mi işlerini, yorulmuşsundur çok ama....Hoşgeldin ....

çok güldum ya süpermiş...bu dunyada en cok sevdıgım ıkı memelıler

her an kusabilirim buraaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:

bebeişin nezamana belli olucak....

dorktor git Ocak 11 de gel dedi banaaaaaa.Bunu da geçen hafta demişti 3'lü test için inanabiliyo musun benim gibi hamiş duygusal dokunsan ağlayacak zır zır zırlayacak bi kadına yapılır mı buu ben beklemeyebilirim bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum.Öğrendiğim anda yakana yapışıcam böle böle öpücemmm

1 hafta yoktum cnm ondandır :)) kocişim geldi yaa izinliydi

bende de tık yok kuzum.. ne zaman hissedicem diye düşünüyorum ben de
ben burdayım desin acık belli etsin kendini diye dua eder oldum artık

tekmeleri yicemiz günü dört gözle bekliyoruz

hımm demek eşinle özlem giderdin nasıldı paris gittinmi...

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm......günaydın

tekmeleri yicemiz günü dört gözle bekliyoruz

hımm demek eşinle özlem giderdin nasıldı paris gittinmi...

hahahhh aynen öyle cnm.. bi hafta hasret giderdik..
kaçırır mıyım paris fırsatını.. tam bi hafta ordaydım
tam olarak konuştuğumuz gibi.. verdiğin taktikler bir bir uygulandı kuzum

pazartesı bende aldım sabahtan randevuyu ıns benımkıde senın mınık gıbı yapmaz.eşimde ıkıde bır fazla heveslenme gostermeyebılır

Hadi Insallah snnki gosterir canm:))buarad bn kendime dar paca kot hamile pantolonu aldim aman Yarabbi ne rahattt ne rahattt belim de usumuo wc de de indir yap kaldir oldu bitti fermuar dugme derdi yk.bde etek istyrm yne biraz spor olsun ama:))

Günaydın kızlar.........Ben bugün maşallah çok keyifliyim ya ...Hepimizin günü çok güzel geçer inşallah....

hadi ınsallah snnki gosterir canm:))buarad bn kendime dar paca kot hamile pantolonu aldim aman yarabbi ne rahattt ne rahattt belim de usumuo wc de de indir yap kaldir oldu bitti fermuar dugme derdi yk.bde etek istyrm yne biraz spor olsun ama:))

bende hafta sonu pantolon alıyım dıye bı gebe magazasına gırdım bı pantolona 80 lira dedı arkama bakmadan cıktım Sonra baska yerlere bakıcam artık

bağdaş kurmuş halini çekmedi dr un cnm??? ne tatlı görünüyodur kuzuu

offff ben bebişimi özledim 31 aralıkta görücem daha çok varrrrrrrrrrrr

yoook hep yakindan biseyler cekmis anlamadim neydi onlar ...evet ya ck tatli masum oluyolar oyle kelebek gibi yavas yavas hareketler, bi kucucuk cirpi bacaklarina bakmadan bagdas kurmalar filan:)parmagini agzina alip emmeler.ayyy kiyamam bn ona.

Hadi Insallah snnki gosterir canm:))buarad bn kendime dar paca kot hamile pantolonu aldim aman Yarabbi ne rahattt ne rahattt belim de usumuo wc de de indir yap kaldir oldu bitti fermuar dugme derdi yk.bde etek istyrm yne biraz spor olsun ama:))

ben de almak istiyorum ama pot pot durursa diye bir de ne bileyim utanıyorum biraz da
tam çıksın karnım öyle giyeyim diyorum... ben sıcak tutsun diye kilotlu çorap giyiyorum sıkıyo biraz sorun olur mu ki:26::26::26:

uzun-spor hamile eteği bulursan bana da haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…