ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm......günaydın
günaydınnn sanada canımgünaydın ayrıca herkese
günaydınnnn iyiz canım sen de iyisindir inş.herkese günaydın kızlar..herkes iyidir umarım.
günaydın canım.Amannnn şunları gönderim sanaaGünaydın kızlar.........Ben bugün maşallah çok keyifliyim ya ...Hepimizin günü çok güzel geçer inşallah....
ben de almak istiyorum ama pot pot durursa diye bir de ne bileyim utanıyorum biraz da
tam çıksın karnım öyle giyeyim diyorum... ben sıcak tutsun diye kilotlu çorap giyiyorum sıkıyo biraz sorun olur mu ki:26::26::26:
uzun-spor hamile eteği bulursan bana da haber ver
iyiyim dün kars a gittik işde 2 li test bahane yavrumu görmeye 2 tane de resmi var biraz sonra gösteririm.. herşeyi iyiymiş kan verdi sonuçlar haftaya p.tesi çıkacak.. bagdaş kurdugu için bişey görünmedi....
Hafta sonu aklıma geldin kız valla na yaptı acaba yardım edecek birileri varmıydı merak ettim, gerçi kayınw ve görümcen Antalya' da galiba.Bitirdin mi işlerini, yorulmuşsundur çok ama....Hoşgeldin ....
günnaayyddıınn cankuşşlaaarr
bu arada günaydın herkese
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm......günaydın
herkese günaydın kızlar..herkes iyidir umarım.
günaydın güzel anneler
iyiyim dün kars a gittik işde 2 li test bahane yavrumu görmeye 2 tane de resmi var biraz sonra gösteririm.. herşeyi iyiymiş kan verdi sonuçlar haftaya p.tesi çıkacak.. bagdaş kurdugu için bişey görünmedi....
bende hafta sonu pantolon alıyım dıye bı gebe magazasına gırdım bı pantolona 80 lira dedı arkama bakmadan cıktımSonra baska yerlere bakıcam artık
ben de almak istiyorum ama pot pot durursa diye bir de ne bileyim utanıyorum biraz da
tam çıksın karnım öyle giyeyim diyorum... ben sıcak tutsun diye kilotlu çorap giyiyorum sıkıyo biraz sorun olur mu ki:26::26::26:
uzun-spor hamile eteği bulursan bana da haber ver
herkese günaydın kızlar..herkes iyidir umarım.
etek bulursam da diyeyimde ama bn azerbaycandayim be yavrum:))
dorktor git Ocak 11 de gel dedi banaaaaaa.Bunu da geçen hafta demişti 3'lü test için inanabiliyo musun benim gibi hamiş duygusal dokunsan ağlayacak zır zır zırlayacak bi kadına yapılır mı buuben beklemeyebilirim bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum.Öğrendiğim anda yakana yapışıcam böle böle öpücemmm
Hafta sonu aklıma geldin kız valla na yaptı acaba yardım edecek birileri varmıydı merak ettim, gerçi kayınw ve görümcen Antalya' da galiba.Bitirdin mi işlerini, yorulmuşsundur çok ama....Hoşgeldin ....
bi firmada muhasebecıyım canım.ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?