2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ayrıca herkese
günaydınnn sanada canım

herkese günaydın kızlar..herkes iyidir umarım.
günaydınnnn iyiz canım sen de iyisindir inş.

Günaydın kızlar.........Ben bugün maşallah çok keyifliyim ya ...Hepimizin günü çok güzel geçer inşallah....
günaydın canım.Amannnn şunları gönderim sanaa inşallah senin günün de güzel geçerr

canm valla hiccc hamile pantolonu gibi durmuo hamilelikten once giydigim dar paca kotlarim gibi duruo ayni:))hic anlasilmio.hele bnm karnim kadar kucuk olamaz snnki.ama nekadar kucukte olsa artk herseyim bastirdgi icin ihtiyacim vardi karnim rahat etti valla.tavsiye ederim hatta ceekbilirsem resmini ceker koyarim smdi:))etek bulursam da diyeyimde ama bn azerbaycandayim be yavrum:))

iyiyim dün kars a gittik işde 2 li test bahane yavrumu görmeye 2 tane de resmi var biraz sonra gösteririm.. herşeyi iyiymiş kan verdi sonuçlar haftaya p.tesi çıkacak.. bagdaş kurdugu için bişey görünmedi....

ya şu bebişler büydükçe şekilden şekilde giriyolar heee.Bağdaş kurmayı da biliyolar bıcırıklar Geçen akşam da bana vuyduuuuu teysesiiiii.Babasına şikayet ettim.Dedimsenin yapmadığını yavruşumuz daha karnımdayken yapıyo dedim. benim koca aynı böyle oldu

Hafta sonu aklıma geldin kız valla na yaptı acaba yardım edecek birileri varmıydı merak ettim, gerçi kayınw ve görümcen Antalya' da galiba.Bitirdin mi işlerini, yorulmuşsundur çok ama....Hoşgeldin ....

hımm yardım etti kaynanatör önce darıldı aramadım die sonra açtım tel taşınyom dedim annemle biz giriştik işlere oda geldi ama işe yaradımı dersen miray şunu bura koy şuna uzuan diye diye beni yordu boyu kısa mutfağa girdik herşeyi ben yaptım nerdeyse uzanmaktan belim çıktı...kendisi ancak makineyi doldurdu bana bide boşalttı yerleştirmesiydi..yatak odalardı annem koşturdu...sonra salonu topladı...bütün işleri biz yaptık diğer gün kaynanatör görümcemde hasta olmuş...görümcem kızıyor ne gerek varmış fenedim 2 güne sığdırcak ee annem ben yaparım gece 11 e kadar diyince oda kalmak istedi sonra hasta oldu işte bu kadın böyle...oğlkuna telde de naz yaptı hasta oldum bilmem ne diye...

eşyaları asansörlü tutmuştum nakliyeyei taşıması kolay oldu onlar herşeyi topladılar yerleştirmesini biz yaptık cnm...öyle olmasa diğer türlü mahfolurduk...geçen hafta izinliydim yaptık işte...perde masrafı çıktı şimdi onları yaptıryorum...

günnaayyddıınn cankuşşlaaarr

bu arada günaydın herkese

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm......günaydın

herkese günaydın kızlar..herkes iyidir umarım.

günaydın güzel anneler

günyadınkeyifler yerinde sanırım,dr gidenler hayırlı haberlerle gelir inş...biz de uykuya doymuyoruz pek,9da zorla uyandım,gözler şiş

Son düzenleme:
iyiyim dün kars a gittik işde 2 li test bahane yavrumu görmeye 2 tane de resmi var biraz sonra gösteririm.. herşeyi iyiymiş kan verdi sonuçlar haftaya p.tesi çıkacak.. bagdaş kurdugu için bişey görünmedi....

ay maşallahhh ne güzel bağdaş falan kuruyolar
bizim tembellerin biri sırtüstü, hele diğeri arkasını dönmüş yatıyo
anca el sallıyolar..yatış aynen devam

benim karnımın içine bişeyler oluyo
özellikle göbek deliği etrafında geriliyo falan bi dalgalanmalar bişeyler
tırsıyorum yer mi değiştirmeye karar verdiler acep ikizler

bende hafta sonu pantolon alıyım dıye bı gebe magazasına gırdım bı pantolona 80 lira dedı arkama bakmadan cıktım Sonra baska yerlere bakıcam artık

bende bi hamiş elbisesi beğendim 180 tl etiketi görünce kaçtım mağazadan

canım ben de aldım kot pantolon.. pot durmuyor acayip de rahat oluyor.. külotlu çorapların taytların hamişler için olanları var.. onlardan giy cnm.. normaller sıkar..

maşallah cnm kuzuya
gözünaydın cnm ne güzel görmüşsün bebişini.. inşallah kan sonuçlarınız da çok güzel çıkar

11 ocağa kadar beklemek zorundamısın ki? 14 hafta olmuş öğrenirsin nasıl göremedi be...

Hafta sonu aklıma geldin kız valla na yaptı acaba yardım edecek birileri varmıydı merak ettim, gerçi kayınw ve görümcen Antalya' da galiba.Bitirdin mi işlerini, yorulmuşsundur çok ama....Hoşgeldin ....

Miray sana cevap yazdım ama fark etmedin galiba...Bebek odası yapacakmıydın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…